Gość: ahoj IP: *.net.pulawy.pl / 10.44.26.* 10.04.03, 18:44 Franz nikogo się nie boi.. nie straszny mu żaden prezes, czy syn właściciela.. I dobrze, bo to barany są.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.03, 18:54 Życzę powodzenia trenerowi Smudzie. Czeka go masa pracy, żeby z tej piłkarsko skończonej zbieraniny, jaką obecnie jest Widzew, wydobyć jeszcze trochę umiętności i chęci do walki o utrzymanie Widzewa w I lidze. Mam nadzieję, że w końcu ktoś pomyśli o przyszłości klubu a nie tylko o doraźnych działaniach, które pozwolą utrzymać klub w gronie pierwszoligowych klubów. Zbieranie składu na kilka meczy jest jak pokazuje przykład Widzewa pozbawione sensu, bo kibice w Łodzi co rozpoczęcie rundy przeżywają od kilku lat ten sam scenariusz: nowy trener, nowi piłkarze, z trudem uratowana ekstraklasa, wyprzedaż piłkarzy lub ich odejście wynikające z rewelacyjnie podpisanych umów, nowa runda, nowy trener... Tak zorganizowany klub nigdy nie znajdzie sponsora, nawet jeżeli będzie pomagał pan Miller i inni politycy. Mam nadzieję, że ten zasłużony dla polskiego klub pozostanie w I lidze i że zostaną uregulowane wszelkie sprawy związane z jego prawidłową działalnością. Jako kibic Widzewa chcę znów przeżywać mecze takie jak z Legią o mistrzostwo Polski, z Broendby czy mecze w lidze mistrzów, chociażby ten z Borussią Dortmund. Jeszcze raz życzę trenerowi Smudzie powodzenia, i mam nadzieję, że w sezonie 2003/2004 będzie dalej trenował Widzew w I lidze. Powodzenia Tomek Frontczak Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Franciszek trener i wszystko jasne! IP: *.wozniaka.bytom.pl 10.04.03, 19:31 Franciszek trener i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odyn Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.smrw.lodz.pl 10.04.03, 20:34 Prosze dac Franzowi szanse, nawet gdyby Widzew zlecial do II ligi to wlasnie z Franzem moglby powrocic jeszcze silniejszy. Taki zimny prysznic moze otrzezwilby dzialaczy. Wiecej cierpliwosci dla Franza, dajcie mu czas. On pokazal, ze potrafi i teraz po przykrych przejsciach jest glodny sukcesu. I prosze juz na stadion nie wpuszczac pana Grajewskiego. Nawet z 100 000 000 $. A nawet wieksza. Beny Hill niech zostanie w Niemczech. Panie Franku, ja ciagle pamietam mecze Widzewa z Legia i w Lidze Mistrzow i zawsze bede panu za to widzieczny. Prosze sie trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie 10.04.03, 21:14 brawo franek !wykazałeś się prawdziwie widzewskim charakterem napewno uratujesz widzew ,wierzymy w ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ1 ZAJEBITNU BŁĄD PAWELCA JESTEM KIBOLEM LECHA IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 21:16 ALE DOBRZE ŻYCZE WIDZEWOWI,DLATEGO MYŚLE ŻE NA FRANCA CZAS JUŻ MINOŁ NIE WŁAZI SIĘ TYLE RAZY DO JEDNEJ RZEKI WIDZEW POTRZEBUJE WSTRZĄSU KOGOS NOWEGO JAKO KIBOL LECHA MÓGŁB BYM PODAĆ NAZWISKO BANIAKA KTÓRY PRZYCHODZIŁ DO POZNANIA W JESZCZE GORSZEJ SYTUACJI I Z DOŁU 2 LIGI AWANSOWAŁ DO 1 LIGI MAM JESZCZE JEDNEGO KANDYDATA TO MAREK DZIUBA KTÓRY JUŻ W WIDZEWIE PRACOWAŁ I TO TYLE POZDRAWIAM KIBOLI WIDZEWA SZCZEGULNIE KIBOLA Z POD NICKA WIDZEW1 I ZPRASZAM NA SOBOTE Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ZAJEBITNU BŁĄD PAWELCA JESTEM KIBOLEM LECHA 10.04.03, 21:53 baniak to bardzo przeciętny trener pamiętam go jeszcze z pogoni szczecin ,on jest dobry na drugą ligę ale ponad pewien poziom się nie wzniesie ,co do dziuby to był on zamieszany w jakiś przekret i jako trener pierwszoligowy jest skonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEJORZ1 Re: ZAJEBITNU BŁĄD PAWELCA JESTEM KIBOLEM LECHA IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 23:00 piotr33k2 napisał: > baniak to bardzo przeciętny trener pamiętam go jeszcze z pogoni szczecin ,on > jest dobry na drugą ligę ale ponad pewien poziom się nie wzniesie ,co do > dziuby to był on zamieszany w jakiś przekret i jako trener pierwszoligowy jest > skonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: ZAJEBITNU BŁĄD PAWELCA JESTEM KIBOLEM LECHA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 11:18 Gość portalu: KOLEJORZ1 napisał(a): > ALE DOBRZE ŻYCZE WIDZEWOWI,DLATEGO MYŚLE ŻE NA FRANCA CZAS JUŻ > MINOŁ NIE WŁAZI SIĘ TYLE RAZY DO JEDNEJ RZEKI WIDZEW POTRZEBUJE > WSTRZĄSU KOGOS NOWEGO JAKO KIBOL LECHA MÓGŁB BYM PODAĆ NAZWISKO > BANIAKA KTÓRY PRZYCHODZIŁ DO POZNANIA W JESZCZE GORSZEJ SYTUACJI > I Z DOŁU 2 LIGI AWANSOWAŁ DO 1 LIGI MAM JESZCZE JEDNEGO KANDYDATA > TO MAREK DZIUBA KTÓRY JUŻ W WIDZEWIE PRACOWAŁ I TO TYLE > POZDRAWIAM KIBOLI WIDZEWA SZCZEGULNIE KIBOLA Z POD NICKA WIDZEW1 > I ZPRASZAM NA SOBOTE Podaj lepiej nazwisko swojej nauczycielki od polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: p1:* / 172.17.0.* 10.04.03, 21:55 Smuda nie ma sie gdzie podziać z Piotrkovi wykopali go więc przyszedł do widzewa gdzie długo sie nie zagrzeje miejsce. Tak myśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwoscik Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.lanet.wroc.pl 10.04.03, 23:37 franek, szacuneczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAculo CHWAŁA.... IP: *.mm.pl 10.04.03, 23:49 Chwała temu człowiekowi( F.Smuda) to jest chyba pierwszy trener od kilku lat który mowi o tak duzym przywiązaniu do klubu i robi to tylko z czystej sympatii dla WIDZEWA. Oby optymizm Franza ichęć pomowy udzieliła się innym dziłaczom i zawodnikom tego klubu. PS. Franz - dla mnie jesteś naprawdę WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Smuda wraca IP: *.toya.net.pl 11.04.03, 01:35 Nareszcie . To najlepszy trener jaki może trafić się Widzewowi. Trener , kyóremu naprawdę zależy na klubie.Całym sercem jestem z Panem , panie Franku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LySy, St-ce Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.trentn01.nj.comcast.net 11.04.03, 02:26 FRANEK SMUDA CZYNI CUDA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin zZarzewa Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.lodz.supermedia.pl 11.04.03, 09:34 Franz czemu poszedłeś do Wisły,gdybyś został Widzew miałby lepsze miejsce w lidze.Ale mimo wszystko życzę tobie i drużynie samych zwycięstw.Pieniądze to nie wszystko,obecnie honor droższy od złota.Ale czy chłopcy będą chcieli dla ciebie grać,to bardzo ważne!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.kat.cdp.pl 11.04.03, 09:13 ALE WYPIERDOLCIE TEGO GRAJEWSKIEGO NIECH SIEDZI W SZWABZLANDZIE TEGO GOSTKA INTERESUJE TYLKO KASA TAK JAK WOJCIKA NIE KLUB NIE SPORT TYLKO KASA POZDRAWIAM KIBICOW WIDZEWA KIBIC GeKsY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erge22 Re: Smuda przyjął pracę w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 09:52 No to będzie w Łodzi tylko II liga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Dobrze IP: 195.117.244.* 11.04.03, 12:09 Myślę, że jednego można być pewnym. F. Smuda zrobi z całą pewnością WSZYSTKO, by Widzew utrzymał się w I lidze. Włoży w to całą swoją wiedzę, umiejętności i przede wszystkim serce. Czego nie można byłoby powiedzieć o innym trenerze (np. Wójciku). Szacunek dla Franka Smudy Odpowiedz Link Zgłoś