Gość: Urban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:35 Dlaczego po kliknięciu na "odśnież" pojawia się relacja z meczu wisły?? Bez traumatycznych wspomnień przed meczem proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b. Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na żywo IP: *.osiedle.net.pl 04.02.07, 10:37 Witam zczubaków. Podenerwuję się razem z wami. A tak BTW to "odśnież" jak zwykle na początku relacji źle działa. Odpowiedz Link Zgłoś
blod_okse Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na 04.02.07, 10:43 zapewne chcieli podnieść poziom poddenerwowatowalności jakże udanym meczem Wisły ... to jak u Chiczkoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrinka Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:44 acha, szkoda, że nie ma relacji ze stracania tytułu Adamka :( Odpowiedz Link Zgłoś
xply My chcemy ADAMKA!! 04.02.07, 12:36 Czubaki, jak mogliscie przespac taka walke? Lenie! :-P -- Ładniejsze niż Adamek Odpowiedz Link Zgłoś
raku Głosować na stronie BILDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.02.07, 14:51 Pokazać im kto tu rządzi, na razie Polska - Niemcy: 98,1% do 1,9% :)))) www.sportbild.de/sportbild/handball/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca I co z tego, że przegraliśmy, jak................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:15 to my mamy najpiękniejsze kobiety na świecie. Niemcy w swoich zagrodach mogą sobie pooglądać swoje wąsate, umięśnione raszple .. ble :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrinka Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:43 to już tradycja z tym odśnież - zima zawsze zaskakuje drogowców :D Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na 04.02.07, 12:37 Eeetam W taką "zimę" to powinno być [PRZETRZYJ], albo [WYTRZYJ] :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na żywo IP: *.osiedle.net.pl 04.02.07, 10:49 Coś wam linki nie wychodzą.. Nerwy jak ze stali, nie ma co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liska Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:04 Na BILD już nie ma sondy? hahhahaha www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/02/02/handball-wm-polen/deutschland-gegner-vorstellung.html Pozostałe: sport.rtl.de/handball/handball_73581.php www.zdf.de/ZDFde/abstimmung/0,2201,4342715,00.html www.sportbild.de/sportbild/handball/index.html www2.onsport.t-online.de/dyn/c/10/15/70/28/10157028.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winIO Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:41 Taaak. Miło było popatrzeć jak z minuty "czytelnicy" wieśniackiej gazety Springera coraz bardziej wątpią w zwycięstwo. Szczególne gratulacje należą się inicjatorowi akcji ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winIO I jeszcze suplement.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:42 Pewnie jutro na pierwszą stronę walną tytuł, że padli ofiarą bestalskiego ataku polskich hackerów hehehehehe. Ciekawe czy Fakt będzie się łączył w bólu ze swoimi kolegami po fachu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed melisa? 04.02.07, 13:47 "z czuba" poleca melise jako środe na ukojenie, ja natomiast mam inny sposób > ZAŁOŻYŁEM DWIE 20 NA SZTANGĘ, WYCIĄGŁEM HANTLE, JADE BRZSZKI I POMPKI I DO TEGO SKAKANKA! działa! :) tak czekam na mecz! i to wszystko w kawalerce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: melisa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:04 hmmm zaproś mnie jeśli mieszkasz w Łodzi... będzie fajniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na żywo IP: *.osiedle.net.pl 04.02.07, 11:01 Not to be outdone, the 2nd semifinal also played a double-overtime with upstart Poland continuing their Cinderella run all the way to the final, upending Denmark 36-33. Give credit to coach Bogdan Wenta who went to his bench in the 2nd overtime as stars like Karol Bielecki appeared to be winded. Cinderella to chyba jednak Kopciuszek. Calineczka to po anglielsku Thumbelina. en.wikipedia.org/wiki/Thumbelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texan sopcast IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 04.02.07, 17:02 Niech ktos pusci streama na Sobcast, prosze miejcie litosc nad emigrantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Polscy sędziowie na Mistrzostwach :] IP: 193.192.62.* 04.02.07, 11:05 Niestety w roli drugich rezerwowych. To Marek Baranowski (Warszawa) i Bogdan Lemanowicz (Płock). W rezerwie sa jeszcze: 1) Robledo/Sobenko (ARG) 3)Horacek / Novotny (CZE). Ale Niemcy maja 2 pary sędziowiskie na mundialu, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miur <<SONDA>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:08 www.sport1.de/de/sport/artikel_837587.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha to tylko pokazuje, że bild wiekszy odzwiek ma tu IP: *.devs.futuro.pl 04.02.07, 11:14 u nas niż w Niemczech, gdzie każdy zdaje sobie sprawe jakiego pokroju to gazeta, za to w Polsce podnosi sie larum jakby nie wiadomo co znaczył jeden głupkowaty artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_b1 Cinderella to Kopciuszek !!!! 04.02.07, 11:14 Wstyd Panowie zCzuba. Tzzeba wcześniej sprawdzić a później się nabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Żart z Karola to idiotyzm. IP: 193.192.62.* 04.02.07, 11:35 Zczubaki przegięliście. Nie napisaliście tego wprost, ale zamiar jest ewidentny. Może zechcielibyście ujawnić światu WASZE boskie oblicza zebyśmy mogli ocenić? Ku*wa, myślałem, ze tu normalni ludzie sa... Karol będzie szczęśliwy. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3894263.html Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Żart z Karola to idiotyzm. 04.02.07, 12:36 Daj spokój, zczubiaki to przecież prości ludzie. Wrzuć na luz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrinka Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:36 śpicie? foruuuum haloooo... Odpowiedz Link Zgłoś
elguapo Po cholerę Kaczyński na meczu? 04.02.07, 11:37 Jedzie nasz Pan prezydent na mecz finałowy do kraju, w którym złośliwi pismacy porównali go do kartofla i szpetnie opisali Pierwszą Matką RP. Do kraju gdzie piłkarze i skoczkowie narciarscy gotowi są połamać sobie i rywalom nogi byleby się popisać przed publicznością. Gdzie presja kibiców i oficjeli jest tak ogromna, że ulegają jej także sędziowie. Do kraju, z którym Polska ma najgorsze relacje od 15 lat i jest coraz gorzej. Sami (Polacy, a dokłądniej Polacy z PIS) dolewamy oliwy do ognia bez przerwy jak na przykład nasz Premier w sobotę w wywiadzie dla Dziennika. Po co więc jedzie? Otóż by poprawić swe mierne wyniki w rankingach popularności zaufania. By ogrzać się w świetle złota lub choć srebra. Tani chwyt ale się nie uda mam obawy. A teraz argumenty: - atmosfera na hali szczypiornika nie przypomina Wimbledonu. Kto się choć troche na tym rozumie ten wie. Trudno będzie nadwątloną godność prezydencką w tej sytuacji umocnić. - teraz wynik. nie duże są szanse, że wygramy zdecydowanie, z dużą przewagą. Albo, że oni bezbolesnie as walną 10 bramkami. Prawdopodbnie dojdzie do krwawej jatki z połamanymi palcami i nosami, obitymi nerkami. Przemoc na parkiecie wzmaga emocje na trybunach i tak dogrzane przez media, szczególnie niemeickie. Spokojnie i miło więc na hali nie będzie. Pan prezydent bedzię musiał w tej sprawie zabrac głos i sie na 100 proc. zabełta, bo wśród jego doradców nikt nic o tym nie wie - i na koniec argument trywialny. Każdy nasz szczypiornista (Bieleckiego nie liczę) jest dwukrotnie większy od Pana Prezydenta więc znów będzie wyglądał on jak krasnoludek. I sam będzie sobie winny, że go obśmieją. Taki na przykład inny nieduży człowiek jak Józef Stalin NIGDY nie pozowlił fotografować się na stojąco obok tyczki de Gaulle'a. Ale to jest kwestia wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiorek Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.f.INTELINK.pl 04.02.07, 11:49 W nocy czekajac na Adamka ogladalem Klossa, teraz obejrzalem Krzyzakow :D Zawsze niemcow robilismy w ... balona :D Wczoraj niemcy na kolanach (Schmitt, Uhrmann) dzis na lopatkach !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiorek Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.n.INTELINK.pl 04.02.07, 11:51 P.S. moze zamiast Mazurka zaspiewamy dzis Bogurodzice przed meczem?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya akcja sondaże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:51 Zajmijcie się proszę akcją internautów - "POPRAWIAMY NIEMIECKIE SONDAżE" - polega to na tym, że wchodzimy na niemieckie strony (np. zdf.de) i odpowiadamy prawidłowo :) kto będzie mistrzem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszę bardzo ** S O N D U J E M Y ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:54 Na BILD już nie ma sondy? hahhahaha www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/02/02/handball-wm-polen/deutschland-gegner-vorstellung.html Pozostałe: sport.rtl.de/handball/handball_73581.php www.zdf.de/ZDFde/abstimmung/0,2201,4342715,00.html www.sportbild.de/sportbild/handball/index.html www2.onsport.t-online.de/dyn/c/10/15/70/28/10157028.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_mala bardzo to wszystko wzruszające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:02 Tyle sukcesów w tak krótkim czasie: siatkarze, Małysz, pływacy, piłkarze to może nie... a teraz Oni <3 Może by ktoś przytoczył zasady tej dziwnej gry? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rw30 Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na 04.02.07, 12:03 klejem nie samruje się piłki tylko ręce : ) i potem klej przechodzi z rąk na piłkę a nie odwrotnie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
whippoorwill rzecz o wąsach 04.02.07, 12:03 Trener Heiner Brand w wolnych chwilach występuje jako wicemarszałek polskiego senatu. Znany jest wtedy pod nazwiskiem Putra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszan Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na żywo IP: *.Studentendorf.Uni-Marburg.DE 04.02.07, 12:15 Plażowe skoki narciarskie to spora przesada. "Skąpo odziany" Adam Małysz to jeszcze, ale Robert Mateja..? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam podczas meczu z Rosją... 04.02.07, 12:17 ... przyjaciel wysłał mi na gg coś takiego: "jak się po drugiej połowie nie odezwę, to znaczy, że zszedłem na zawał. Usypcie mi kurhanik". stricte... Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed Re: podczas meczu z Rosją... 04.02.07, 12:23 :) nieżle czy orientujecie się, czy jakieś radio online przeprowadza relację z finału? nie mam TV :( a chciałbym nie być skazany tylko na czytanie z monitora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: podczas meczu z Rosją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:27 polsacisko chyba udostępni jakieś pliczki, więc cośtam zobaczysz. Ale może warto zintegrować się z sąsiadami, żeby jednak coś obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiorek Chyba radiowa "TROJKA" daje transmisje IP: *.n.INTELINK.pl 04.02.07, 12:34 z polfinalu dawali, ponoc byla troche smieszna i maloprofesjonalna ale dobre i to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikalafą Dwie krople (brudnej?) wody IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:27 Czy trener Niemców www.kempa-handball.de/media/data/5245-media.jpg nie przypomina Wam Krzysztofa Putrę (Putry?) z PiS-u www.senat.gov.pl/k6/senat/Senator/gr/putra.jpg Jak dla mnie uderzające podobieństwo. Literalnie - "uderzające" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Rota :D Polen , Polen uber alles ! ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:29 pamiętajmy o rocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liska flagi na okno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:30 Jak komuś została flaga z miszczostw nożnych, to niech se flagę wywiesi :D Ja wywiesiłam i przywdzieję nawet reprezentacyjną czapunię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echeś Re: flagi na okno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:51 no taki potencjał marketingowy zmarnowany... Można by i flagi i kubki, koszulki, konkursy, esemesy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek kolejna ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:33 onsport.t-online.de/c/10/27/62/56/10276256.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralkom Re: kolejna ankieta IP: *.icpnet.pl 04.02.07, 13:28 Pomóżcie bo tam mamy tylko 14 proc - nie chce mi sie samemu klikać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nie ma biletow nawet dla Kaczora IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 12:35 www.zprp.pl/news.php?id=348 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek gdzie mozna zobaczyc na internecie IP: *.118.233.220.exetel.com.au 04.02.07, 12:41 gdzie mozna zobaczyc na internecie mecz ? mam szybki dostep zbyszek z sydney Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed Re: gdzie mozna zobaczyc na internecie 04.02.07, 12:45 właśnie o to samo mi chodzi... tyle, że ja nie jestem w sydney, a nie mam... TV... jak nie oglądać, to chociaż posłuchać... ??? HELP! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrinka mówisz i masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:53 www.polskieradio.pl/ramowka/program.asp?p=1 Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed Re: mówisz i masz 04.02.07, 12:55 DZIĘKI > szukałem tam, ale przegapiłem ten dyskretny wpis na samej górze... taka zmiana, to powinna być duzym "boldem" i na czerwono!!! dzięki raz jeszcze! 711 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrinka Re: mówisz i masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:01 bardzo proszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed Re: mówisz i masz 04.02.07, 13:16 ha, dali nam 70 biletów - powinni się WSTYDZIĆ! niech im chłopcy "skopią tyłki"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Święta Wojna IP: *.chello.pl 04.02.07, 13:00 Gośc portalu informuje zczuby, że o 14.00 na TV Święta Wojna w PLK. Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed Re: Typujemy kto będzie na 3 miejscu: 04.02.07, 13:29 FRANCE > należy im się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ununedes Re: Typujemy kto będzie na 3 miejscu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:48 Niemcy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajnie Re: Typujemy kto będzie na 3 miejscu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:01 Fracja będzie miała 3 miejsce chyba A MY ZLOTO !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:35 nie chcę siać defetyzmu ani nic podobnego, ale śniło mi się, że przegraliśmy ten mecz... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejku Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na IP: *.n.INTELINK.pl 04.02.07, 13:36 To idz spac jeszcze moze cos lepszego Ci sie przysni :) A moze lunatykowales i to byl Adamek :) Odpowiedz Link Zgłoś
sspeed Re: Polska gra o mistrzostwo świata Z Czuba i na 04.02.07, 13:38 hahahah > dobry RePoSt :) Odpowiedz Link Zgłoś