Dodaj do ulubionych

Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:31
Niesamowite
Obserwuj wątek
    • whippoorwill Pisownia!! 04.03.07, 14:34
      Stadion Górnika znajduje się przy ulicy Roosevelta (nie jakiegoś Roosvelta),
      a jego patronem jest Ernest Pohl ( a nie np. Marek Pol).
    • Gość: Tomi Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: 212.33.154.* 04.03.07, 14:40
      Latwiej bylo jak sie nazywal Hitlera. Wtedy nie bylo pewnie takich pomylek. hehe
    • Gość: Torquemada Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.mtvk.pl 04.03.07, 14:47
      Nawałka wziął przykład z z Leo i Dudka w środku pomocy
    • otello_1 Tabela Gazety 04.03.07, 14:53
      Czy Zagłębie nie powinno być na drugim miejscu, skoro wygrało z Koroną?
      • Gość: qqq Re: Tabela Gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 15:37
        gdyby wygrali i u siebie i na wyjezdzie to tak
    • Gość: Jasiu Ciekaw jestem formy Wisły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:54
      Zobaczymy co zrobi przedstawiciel 'polskiej myśli szkoleniowej', czy będzie
      choć troche lepszy od zagranicznieków?

www.bmwsauber.com.pl

• Gość: HKS Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:05
      Od początku meczu dało się zobaczyć lekką przewagę Wisły, ale Górnik również nie
      marnował czasu. Na ofensywne akcje Paulisty i Pawła Brożka zabrzanie
      odpowiedzieli strzałem Tomasza Moskały, który jednak posłał piłkę ponad bramką
      Dolhy.

Od kiedy Tomasz Moskała gra w Górniku :D
    • gabriel Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo 04.03.07, 16:31
      I Wisła wygrała, a biorąc pod uwagę zwycięstwo na wyjeździe, oraz to że wygrali
      z rywalem grającym w pełnym składzie wydaje sie że jest to bardziej wartościowe
      zwycięstwo niż GKS nad Górnikiem z Łęcznej.
      Najbardziej bawi mnie jednak tabela w tym momencie wszystkie wyniki
      zaktualizowane, tylko Wisła, i Górnik Zabrze jeszcze nie.
      Ale przecież Legia musi być wyżej.
      • Gość: dude Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: 195.245.213.* 04.03.07, 16:34
        > Najbardziej bawi mnie jednak tabela w tym momencie wszystkie wyniki
        > zaktualizowane, tylko Wisła, i Górnik Zabrze jeszcze nie.
        > Ale przecież Legia musi być wyżej.

Aktualizajca musi chwilę potrwać. I wcale nie musi.
    • Gość: roman Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 04.03.07, 16:35
      Dlaczego nie grał Błaszczykowski?
      Wiem, ze go sprzedali, ale z Wisly mial odejsc po zakonczeniu sezonu
      • bartei Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo 04.03.07, 17:07
        Kontuzjowany
    • Gość: pinifarina Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:39
      Z tego Małeckiego będą jeszcze ludzie. Oby jakiś menago się nie wchrzanił.
    • Gość: kosmito Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:30
      Panu z prawej obrony dziękujemy za kolejny "wspaniały" mecz.
    • Gość: lelox Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:44
      Wisła zostanie mistrzem Polski jestem o tym wręcz przekonany!W tym klubie
      zaczyna iść w dobrym kierunku poczawszy od organizacji a kończąc na
      trenerze.Bardzo się z tego ciesze gdyż grając u buków zarobię niezłą kasę
      właśnie na Wisełce.
    • Gość: niesamowite Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.dyn.optonline.net 04.03.07, 17:46
      Meska rozmowa w poniedzialek! Pewnie ze strachu przed nia rosolek nie bedzie w
      domu smakowal. Coz za profesjonalizm!
    • Gość: kibic WISEŁKI Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.static.xcore.pl 04.03.07, 18:50
      W dzisiejszym meczu Biała Gwiazda pokazała że to jeszcze nie koniec WISEŁKI.
      Pogrom w Zabrzu jest tego najlepszym dowodem. Spodziewałem się kiepskiego
      widowiska w wykonaniu mojej ukochanej drużyny a tu byłem mile zaskoczony. Brak
      Błaszczykowskiego nie oznacza końca magicznej ery WISEŁKI. Pierwsza bramka
      Małeckiego daje nadzieje na przyszłość. Byłem zaskoczony wyjściowym składem ale
      trzymać tak dalej panie trenerze. Brawo Brożek, brawo Paulista.
    • Gość: Degustator Wynik lepszy niż gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:53
      • Gość: Jaro Mówisz o Górniku? IP: *.tvwisla.com.pl 06.03.07, 20:07
        Masz rację... Mogło być spokojnie 0:6...
    • chefir Dziury w klatce piersiowej??? 05.03.07, 10:44
      Ludzie kochani, czy wy jesteście niepoważni czy naprawdę już nie zależy wam na
      wiarygodności... Przecież wystarczy obejrzeć powtórkę żeby zobaczyć, że to
      obrońca Górnika skasował Sławika, to po pierwsze, a po drugie - Brożek nie wybił
      piłki bramkarzowi, on ją sam przepuścił między rękami a dopiero potem napastnik
      Wisły dobił ją lewą nogą.
      Naprawdę, trochę więcej uwagi.
    • Gość: Anty KSG Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.ssnet.pl 05.03.07, 18:49
      Sercem i duchem na zawsze z Ruchem ! I zaś 4:0 w plecy haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka