Gość: tutu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:31 Niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whippoorwill Pisownia!! 04.03.07, 14:34 Stadion Górnika znajduje się przy ulicy Roosevelta (nie jakiegoś Roosvelta), a jego patronem jest Ernest Pohl ( a nie np. Marek Pol). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: 212.33.154.* 04.03.07, 14:40 Latwiej bylo jak sie nazywal Hitlera. Wtedy nie bylo pewnie takich pomylek. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torquemada Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.mtvk.pl 04.03.07, 14:47 Nawałka wziął przykład z z Leo i Dudka w środku pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
otello_1 Tabela Gazety 04.03.07, 14:53 Czy Zagłębie nie powinno być na drugim miejscu, skoro wygrało z Koroną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Tabela Gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 15:37 gdyby wygrali i u siebie i na wyjezdzie to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Ciekaw jestem formy Wisły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:54 Zobaczymy co zrobi przedstawiciel 'polskiej myśli szkoleniowej', czy będzie choć troche lepszy od zagranicznieków? www.bmwsauber.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:05 Od początku meczu dało się zobaczyć lekką przewagę Wisły, ale Górnik również nie marnował czasu. Na ofensywne akcje Paulisty i Pawła Brożka zabrzanie odpowiedzieli strzałem Tomasza Moskały, który jednak posłał piłkę ponad bramką Dolhy. Od kiedy Tomasz Moskała gra w Górniku :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo 04.03.07, 16:31 I Wisła wygrała, a biorąc pod uwagę zwycięstwo na wyjeździe, oraz to że wygrali z rywalem grającym w pełnym składzie wydaje sie że jest to bardziej wartościowe zwycięstwo niż GKS nad Górnikiem z Łęcznej. Najbardziej bawi mnie jednak tabela w tym momencie wszystkie wyniki zaktualizowane, tylko Wisła, i Górnik Zabrze jeszcze nie. Ale przecież Legia musi być wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: 195.245.213.* 04.03.07, 16:34 > Najbardziej bawi mnie jednak tabela w tym momencie wszystkie wyniki > zaktualizowane, tylko Wisła, i Górnik Zabrze jeszcze nie. > Ale przecież Legia musi być wyżej. Aktualizajca musi chwilę potrwać. I wcale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 04.03.07, 16:35 Dlaczego nie grał Błaszczykowski? Wiem, ze go sprzedali, ale z Wisly mial odejsc po zakonczeniu sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinifarina Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:39 Z tego Małeckiego będą jeszcze ludzie. Oby jakiś menago się nie wchrzanił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmito Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:30 Panu z prawej obrony dziękujemy za kolejny "wspaniały" mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelox Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:44 Wisła zostanie mistrzem Polski jestem o tym wręcz przekonany!W tym klubie zaczyna iść w dobrym kierunku poczawszy od organizacji a kończąc na trenerze.Bardzo się z tego ciesze gdyż grając u buków zarobię niezłą kasę właśnie na Wisełce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesamowite Re: Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.dyn.optonline.net 04.03.07, 17:46 Meska rozmowa w poniedzialek! Pewnie ze strachu przed nia rosolek nie bedzie w domu smakowal. Coz za profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic WISEŁKI Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.static.xcore.pl 04.03.07, 18:50 W dzisiejszym meczu Biała Gwiazda pokazała że to jeszcze nie koniec WISEŁKI. Pogrom w Zabrzu jest tego najlepszym dowodem. Spodziewałem się kiepskiego widowiska w wykonaniu mojej ukochanej drużyny a tu byłem mile zaskoczony. Brak Błaszczykowskiego nie oznacza końca magicznej ery WISEŁKI. Pierwsza bramka Małeckiego daje nadzieje na przyszłość. Byłem zaskoczony wyjściowym składem ale trzymać tak dalej panie trenerze. Brawo Brożek, brawo Paulista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Degustator Wynik lepszy niż gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Mówisz o Górniku? IP: *.tvwisla.com.pl 06.03.07, 20:07 Masz rację... Mogło być spokojnie 0:6... Odpowiedz Link Zgłoś
chefir Dziury w klatce piersiowej??? 05.03.07, 10:44 Ludzie kochani, czy wy jesteście niepoważni czy naprawdę już nie zależy wam na wiarygodności... Przecież wystarczy obejrzeć powtórkę żeby zobaczyć, że to obrońca Górnika skasował Sławika, to po pierwsze, a po drugie - Brożek nie wybił piłki bramkarzowi, on ją sam przepuścił między rękami a dopiero potem napastnik Wisły dobił ją lewą nogą. Naprawdę, trochę więcej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty KSG Górnik Zabrze - Wisła Kraków na żywo IP: *.ssnet.pl 05.03.07, 18:49 Sercem i duchem na zawsze z Ruchem ! I zaś 4:0 w plecy haha Odpowiedz Link Zgłoś