Dodaj do ulubionych

Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów

IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:42
arab strap
Obserwuj wątek
    • Gość: aidan arab strap IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:43
      • Gość: Typer Barcelona i Valdes to jak Bill Gates i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:06
        i np Fiat 126P ;)
        ___
        Nowe promocje w Sportingbet - zgarnij do 400zł za darmo!
        Do 15 marca bonus w BaH. Wpłać depozyt a dostaniesz nawet 300zł za darmo!
        bukmacher.250free.com
      • bruno1977 Re: arab strap 07.03.07, 00:45
        arab strap co ? Bardzo lubiłem ten bend :)
    • Gość: allblacks!!!! Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.netblok.pl 06.03.07, 22:43
      allblacksi najlepsi psi psi psi
      • rudestus0700 Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 06.03.07, 22:48
        Yes, yes, yes!
    • Gość: pepe Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:50
      Badziewie ta Liga Mistrzów, żadnej niespodzianki
      • Gość: miki Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.chello.pl 07.03.07, 09:29
        A AS ROMA ,CZY TO NIE JEST NIESPODZIANKA??
      • indy.m Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 11:53
        jak chcesz niespodzianek to zamiast pilka nozna to chyba jajkami niespodziankami
        sie zainteresuj
    • Gość: VeB valdes -nasz boski bramkaru-wyp...z Barcelony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:50
      ...
      • Gość: kibic Re: valdes -nasz boski bramkaru-wyp...z Barcelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:53
        No akurat dziś Valdes bronił całkiem, całkiem, może poza wybiciem prosto pod
        nogi Sisoko (walnał w poprzeczkę). W sumie wynik sprawiedliwy, Liverpoolowi
        należał się awans, więcej sytuacji (dwie poprzeczki), bardziej zaangażowani.
      • Gość: LFCfan Re: valdes -nasz boski bramkaru-wyp...z Barcelo IP: *.aster.pl 07.03.07, 01:25
        wg mnie valdes byl najlepszym graczem meczu! poza wybiciem do sissoko bronil
        genialnie! gdyby nie on byloby conajmniej 3:1..... ale i tak nic to nie dalo
        "boskiej barsie" = ]
    • Gość: scouser Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: 212.244.36.* 06.03.07, 22:51
      YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
      • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 06.03.07, 22:55
        Dlaczego chlopaki wszystko zawsze musza robic 'the hard way'?:)
        Osiwialem i dostane zawalu ale warto...
        Walk on, walk on, with hope in your heart...
    • Gość: milanista inter fuori che bella notizia!!!! IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:57
      koniec przygody z wielka pilka anorektycy z interu
    • Gość: grześ Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:00
      no trudno... straciłem zainteresowanie LM do przyszłego sezonu... może jeszcze
      jutro obejrzę, jak Real (mam nadzieje) odpada, a potem... niech sobie wygrywa
      LM obojętne kto - byle nie Real (jakby jutro nie odpadł) i wolałbym żeby nie
      Chelshit...
    • Gość: jaceloth Valdes musi zostać IP: *.icpnet.pl 06.03.07, 23:11
      taki pajac na czele drużyny pajaców zawsze sie przyda. choć dzisiaj zagrał chyba
      najlepiej z całego zespołu, a to o barcy nie świadczy dobrze. koniu musi odejść!!!
    • Gość: Eric Mourinho i kto ma szczęscie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.07, 23:18
      Gol dla Chelsea
      www.youtube.com/watch?v=O2kjHDBBSDk
      noż sie otwiera w kieszeni
    • marek_solon Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 06.03.07, 23:23
      Bramki z meczów LM:
      pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/6032007-Liga-Mistrzow.html
      Co się działo w Valencii:

pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/Bitwa-pilkarzy-w-Valencii.html
      • Gość: lol Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.uml.lodz.pl 06.03.07, 23:32
        Liverpool must die next time.

Niech te pajace co fartem wygrywają w końcu odpadną :/

Niech teraz na Manchester trafią, bo trzeba udowodnić kto jest najlepszym klubem
        na Wyspach :) (a po ostatnim meczu mamy porachunki nie wyrównane :P).

Teraz odpadnie: Real, Arsenal (chociaż na to nie liczę), Celtic i Lille :)

Bye.
        • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 06.03.07, 23:42
          > Niech te pajace co fartem wygrywają w końcu odpadną :/

lol, ktos tu nie widzial dwumeczu z Barca
          • indy.m Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 11:56
            rozumiem że jeśli drużyna wygrywa wiekszość meczy fartem, a ostatniego nie wygra
            (chociaż pierwszy w barcelonie to juz tez fartem bylo ;) to nie mozna napisac ze
            druzyna wygrywa fartem?
    • bruno1977 Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 06.03.07, 23:47
      Dawno czegoś takiego nie widziałem jak ta rozróba w Walencji. Przebiło to
      zdecydowanie nawet wojnę między QPR i repr. Chin.
    • nowytomek Włosi won z LM!!!! 06.03.07, 23:48
      Włoskim klubom powinno się zabronić grać w Champions League. Oni zabijają futbol , a zachowanie " piłkarzy" Interu potwierdza tylko fakt, że nie potrafią przegrywać z godnością.Liga Mistrzów umiera przez włoskie kluby!!!!!
      • Gość: Michu Re: Włosi won z LM!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 23:54
        Sam znikaj z Ligi Mistrzow palancie. Gdyby nie Wlosi CL bylaby nudna jak flaki
        z olejem:P
        • nowytomek Re: Włosi won z LM!!!! 06.03.07, 23:57
          Słuchaj, kmiotku, gdyby nie Włoskie kluby to LM byłaby pasjonująca. Nie wypowiadaj sie na tematy , na które nie masz pojecia.
          • Gość: e+e Re: Włosi won z LM!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 00:02
            a co Roma pięknie dzis zagrała przeciez
            • nowytomek Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 00:07
              Roma awansowała, ale znasz to przysłowie , że jedna jaskólka wiosny nie czyni. Poza tym OL zagrał słabo, tak jakby wystraszył się, ze może awansować.
              • Gość: Michu Re: Włosi won z LM!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 00:10
                Jutro dojdzie Milan nie boj sie... zreszta jak co roku;-)
              • get.up.stand.up Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 01:21
                > Poza tym OL zagrał słabo, tak jakby wystraszył się, ze może awansować.

Gra się tak jak przeciwnik pozwala - stara zasada. Roma zagrała dzisiaj wzorowo
                i zasłużenie awansowała. Równie dobrze można napisać, że Liverpool awansował, bo
                Barcelona za mało się starała lub że Chelsea awansowała, bo bramkarz Porto
                popełnił błąd.
              • indy.m Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 11:40
                jedna jaskółka wiosny nie czyni (z dwóch włoskich drużyn jedna (roma) ładnie
                zagrała)

a jeśli jeden inter jest "niewyżyty" to jest to przykład że wszystkie włoskie
                drużyny nie potrafią przegrywać z godnością ;))
          • Gość: airAFC tiaaaa IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.03.07, 00:06
            widziales pasjonujacy final w 2003 milan-juve zakonczony karnymi?
            to byla katorga
            • nowytomek Re: tiaaaa 07.03.07, 00:11
              jestem fanem piłki od wielu lat i czasami ogladam żenujące mecze, ale coż - taki mój ( nasz) los - czasami warto męczyć się , aby zobaczyć zatykające dech w piersi perełki jak bramka Barcy z Liverpoolem, kiedy żaden z piłkarzy Liverpoolu nie zdołał dotknąć piłki, itd, itd :)Jednak nie znoszę chamstwa jakie ostatnio widziałem w meczu Valencia - Inter
              • get.up.stand.up Re: tiaaaa 07.03.07, 01:23
                Przypominam, że to piłkarz Valencii złamał nos Burdisso. Ci z Valencii wyszli na
                tym bez takich urazów.

Więc nie wiem kto jest chamem.
              • indy.m Re: tiaaaa 07.03.07, 11:42
                "jestem fanem piłki"

czyli co, stawiasz kładziesz sobie piłkę na stole i ją dopingujesz od czasu do
                czasu?
            • Gość: Michu Re: tiaaaa IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 00:15
              A przypomniec ci kogo oni wyeliminowali? kto wyeliminowal w tym wlasnie roku w
              polfinale Real? Juventus. Czy widziales moze tamten mecz? Jak Del Piero
              strzelil bramke marzen, jak Zambrotta podbil na kolanie pilke i
              kilkudziesieciometrowym fenomenalnym podaniem wyprowadzil Nedveda sam na sam z
              bramkarzem, jak Buffon obronil karnego, jak Trezeguet kapitalnie wykonczyl
              fatastyczna akcje trio Nedved-Del Piero-Trezeguet? A moze przypomnisz sobie,ze
              w polfinale byla jeszcze jedna wloska druzyna-Inter? Pomine fakt,ze chyba
              wszystkie hiszpanskie druzyny wlosi wyeliminowali :)
            • indy.m Re: tiaaaa 07.03.07, 11:41
              Milan 4:0 Barcelona to dopiero było... pasjonowanie się czy skończy się 4:0 czy
              6:0...
          • Gość: Michu Re: Włosi won z LM!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 00:08
            Zapyzdziale dziecko. Co ty wiesz o Lidze Mistrzow. Pewnie od paru miechow
            ogladasz LM i nic poza tym. Milan jako jedyny ma szanse po raz kolejny z rzedu
            awansowac do polfinalu. Przypomniec Ci jak Juventus byl w drugiej pioliwe lat
            90-tych 3 razy w finale CL, a kilka lat pozniej zapoczatkowal schylek Realu w
            ich najlepszych latach, jak kapitalnie ich rozniosl takze kilka lat pozniej.
            Valencia to kaleka pilki noznej, teraz im sie fartlo (ewidentny karny dla
            Interu za reke + czerowna kartka -pilka zmierzala do bramki, sedzia byl slepy)
            pozniej juz nie. A wloskiej pilce to ty pojecia nie masz. Bo widzisz chyba
            tylko wyniki:P Przypomne Ci tez kto jest aktualnym MS w pilce noznej -
            reprezentacji ktora jako jedyna opierala sie w calosci na zawodnikach ze swojej
            ligi. Idiota
            • nowytomek Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 00:31
              co za elokwencja.... Ty nadal nic nie kumasz! Agresja do niczego dobrego nie prowadzi. Porozmawiamy jutro jak trzeźwo spojrzysz na fakty. Jeśli to rozumiesz to może nie jesteś takim bezmózgowcem za jakiego Cie mam. Może kiedys Milan z van Bastenem grał normalnie w piłke , ale obecnie włoskie kluby to żenada. Pamietasz trzy hiszpańskie kluby w półfinale LM? Czy może ssałeś mleko wtedy? To była 'poezja" piłki nożnej. Pamietasz Liverpool z Dudkiem w bramce? Juventus zapoczątkował schyłek Realu :) Ha , ha :) Gdzie to wyczytałeś :) Z historii LM dwója!
              • Gość: Michu Re: Włosi won z LM!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 00:36
                "Pamietasz trzy hiszpańskie kluby w półfinale LM?"

Rok pozniej byly trzy wloskie kluby w polfinale LM

"Juventus zapoczątkował schyłek Realu :) Ha , ha :) Gdzie to wyczytałeś :) "

Od porazki Realu z Juventusem Real juz nic CL nie zwojowal. Polfinal LM w 2003
                to byl poczatek konca wielkiego realu.
                • nowytomek Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 00:40
                  i te trzy wloskie kluby zabiły przyjemność z ogladania piłki. Pewnie jesteś zafascynowany włoska piłką - Twoje prawo, ale przyznasz, że nie ma w niej namietności, pasji. Dobrą obroną można wygrać ale w tym nie ma sedna piłki. Murowanie bramki to tchórzostwo. Mogę o tym pisać i pisać, tak jak Ty o włoskiej piłce, ale po co to nam? Chyba żaden z nas się nie zmieni.
                  • indy.m Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 11:45
                    "Twoje prawo, ale przyznasz, że nie ma w niej namietności, pasji."

co ty możesz wiedzieć o pasji skoro jesteś fanem piłki :> co jest pasjonującego
                    w oglądaniu okrągłej szmaty?
              • get.up.stand.up Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 01:26
                >> Pamietasz Liverpool z Dudkiem w bramce?

Fatalny przykład. Liverpool w finale LM 2005 zagral dobrze tylko przez 10 minut.
                Zobacz ten mecz jeszcze raz - Milan po wyniku 3-3 kontrolował grę i miał więcej
                sytuacji do zdobycia bramki. Poza tym Liverpool wtedy w ćwierćfinale grając z
                Juve wygrał u siebie 2-1 i zremisował 0-0 na wyjeździe, ale nie piszesz już, że
                sędzia nie uznał w Anglii prawidłowo zdobytej bramki dla Juve przy stanie 2-1.
            • Gość: h Re: Włosi won z LM!!!! IP: 83.238.65.* 07.03.07, 12:03
              "Valencia to kaleka pilki noznej, teraz im sie fartlo"

Oczywiście. Dwa razy w finale LM grali przez zbieg okoliczności, spisek
              masońsko-żydowski oraz dobra losowanie z jajka niespodzianki:)
              • indy.m Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 12:14
                no tak, tyle razy byli w finale co inter ten final wygral, a ze inter to kaleki
                to sie zaprzeczyc nie da... ciekawe kryteria dobierasz swiadczace o niekalectwie
                • Gość: h Re: Włosi won z LM!!!! IP: 83.238.65.* 07.03.07, 14:55
                  To może jeszcze przypomnij, kiedy Inter ten finał wygrał:)
                  • indy.m Re: Włosi won z LM!!!! 07.03.07, 15:53
                    a ilu pilkarzy z tamtej Valencii z finalów gralo wczoraj?
      • Gość: eric Re: Włosi won z LM!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 00:03
        chlopie a piłkarze Valenci to co widziales jak David Navarro uderzył piłkarza
        Interu ?
    • sagi2007 Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 06.03.07, 23:58
      Liverpool :-)))))))))))))))))))))))))
    • Gość: marcin nie "mam sen" tylko "mam marzenie" IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 07.03.07, 00:01
    • Gość: marcin nie "mam sen" tylko "mam marzenie" IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 07.03.07, 00:01
      GW stac na tlumacza
    • Gość: Łosiu [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • hetman_a Gratuluję UEFA, że kibiców coraz mniej.... 07.03.07, 08:14
      ... sprzedając prawa do meczów do kanałów TV, których prawie nikt nie odbiera.
      Widzę, że wolą by mecze LM oglądało np. 1 mln widzów, zamiast 10 mln.
      • Gość: divad Re: Gratuluję UEFA, że kibiców coraz mniej.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:26
        z kazdym rokiem widzow tych stacji "ktorych prawie nikt nie odbiera" bedzie
        wiecej. w koncu rozpowszechnianie nowoczesnych technologii postepuje od pewnego
        czasu dosc szybko. tak wiec UEFA postepuje raczej perspektywicznie. a to ze
        dostana tyle samo kasy od tej czy innej telewizji chyba nie ma wiekszego dla
        nich znaczenia. wazny jest biznes.
        ja nie narzekam bo ogladam sobie dowolny mecz w praktyce przez net. co prawda
        nie ma idealnej jakosci ale bez problemow mozna obejrzec (oczywiscie wymogiem
        jest dobre lacze).
        taki jest ten swiat - chcac korzystac musisz za to zaplacic, czy to za telewizje
        czy to za szybkie lacze internetowe. tego nie przeskoczysz.
      • indy.m to pretensje nie do UEFY 07.03.07, 11:57
        a do Walesy. zachcialo sie wolnego rynku, co??
    • Gość: forza inter! Link do bójki IP: *.4web.pl 07.03.07, 08:54
      youtube.com/watch?v=_FestVFfjVE
    • Gość: Paweł Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.chello.pl 07.03.07, 09:29
      barcelona odpadla to byl przypadek czy nie najlepjej zobaczyc statystyki z
      poprzednich meczow i ustalic czy to moglo byc przewidziane. Statystyki dostepne
      na stronie s19.bitefight.pl/c.php?uid=24298
      • Gość: CZWERWONY Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: *.chello.pl 07.03.07, 10:13
        LIVERPOOL ZMIELI PRZYSZŁEGO RYWALA. WG. MNIE BĘDZIE TO REAL!! A DALEJ...
        BEZWZGLĘDNIE NAJLEPSZY KLUB EUROPY!!!!!! OBECNIE "OUTSIDER" BO
        CHELSEA,MILAN,BARCELONA,NO "ZAWSZE" REAL.
        ALE 2004/5 TEŻ BYLI OUTSIDEREM HI HI . CZERWONI TYLKO ONI!!!!
      • Gość: P Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: 80.54.27.* 07.03.07, 10:24
        I juz dziecko baw sie dalej ,a nie truj ta swoja nedzna zabawa forum powaznej
        gazety.
    • Gość: artus Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: 10.202.2.* 07.03.07, 11:55
      Nie o to chodziło.
    • Gość: ynwa Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów IP: 10.202.2.* 07.03.07, 11:56
      Świeta prawda.
    • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 12:01
      Czytam wpisy na forum i smutno mi jakos.
      Wczoraj po meczu kibice LFC skandowali 'Barca', kibice Barcelony oklaskiwali
      pilkarzy Liverpoolu swietujacych awans. Kwintesencja futbolu. A tu potrafimy
      sie tylko obrazac w imie obrony interesow druzyny ktorej kibicujemy.

YNWA
      • indy.m Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 12:16
        "kibice Barcelony oklaskiwali pilkarzy Liverpoolu swietujacych awans"

po czym to oceniłeś? po kierunku fal dźwiękowych powstałych z klasków?
        • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 12:25
          indy.m napisał:

> po czym to oceniłeś? po kierunku fal dźwiękowych powstałych z klasków?

po tym ze rozmawialem z kilkoma znajomymi ktorzy byli na meczu:)
          • indy.m Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 12:27
            no tak, z bliska lepiej widać fale i łatwiej obliczyć ich kierunek
            • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 14:52
              indy.m napisał:

> no tak, z bliska lepiej widać fale i łatwiej obliczyć ich kierunek

Z bliska zdecydowanie lepiej widac, mow co chcesz. Zreszta nie pierwszy to i
              nie ostatni raz. Bywam na Anfield i moze latwiej mi sobie to wyobrazic:)
              • indy.m Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 07.03.07, 15:57
                ja nie twierdze że nie bylo milego akcentu na koniec meczu, czyli skandowania
                "barca" przez liverpool i tych oklaskow w druga strone... po prostu naprawdę
                zaciekawilo mnie po czym mozna poznac komu sie klaszcze? no jesli pilkarze
                liverpoolu podeszli pod sektor gosci, i ci wtedy zaczeli klaskac to ok,
                zrozumialem i nie mam wiecej pytan... ale nie wiem czy tak bylo wiec o to pytam :]
                • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 09.03.07, 11:39
                  Jak juz mowilem znam to tylko z relacji kumpli. Natomiast znalazlem to:
                  www.youtube.com/watch?v=pSn6tc7awas&mode=related&search=
                  Dla mnie to jest kwintesencja futbolu, tak samo jak wpis pod tym filmem:
                  "I am a FC BARCELONA fan and I was in Liverpool. Thank you Liverpool people,
                  you are great!!!! I hope you win the Champions beating Chelsea!!!"
                  • ynwa Re: Barcelona odpadła z Ligi Mistrzów 09.03.07, 11:46
                    I jeszcze:
                    www.youtube.com/watch?v=Qx4H5yM9GTc&mode=related&search=
    • Gość: kriss Słabi gwiazdorzy - słaba Barcelona IP: 62.233.164.* 07.03.07, 13:10
      czasem decyduje dyspozycja dnia a w Barcelonie najlepsi mają kontuzje i
      kryzysy. Z drugiej strony nie da sie być w super formie dwa lata

www.foto-tel.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka