Gość: Wielki_Smurf IP: .2:* / 192.168.12.* 05.05.03, 19:05 Juve pokona Real i wygra lige mistrzów, ponieważ jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronaldo Re: Przed półfinałem Ligi Mistrzów Real - Juve: D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 19:57 REAL wygra bo gra najpiękniejszą piłkę świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walizek Real wygra,gra bosko, pięknie a Włosi -szkoda słów (KU IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 07:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_Borbah82 Mam nadzieje że Juve upokorzy Real.... IP: 195.150.162.* 05.05.03, 21:21 ...mimo braku kluczowych graczy - Davidsa i Montero. Juz mam dosyc bajek o najlepszym zespole galaktyki. A tytuł w Hiszpanii ma zdobyć Depor!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptychu Re: Przed półfinałem Ligi Mistrzów Real - Juve: D IP: *.ds.pg.gda.pl 05.05.03, 21:23 bedzie 3-1 a co do tego wyniku 1-5 to coz zdaza sie najlepszym :P tym razem catenachio zawiedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebi Re: Przed półfinałem Ligi Mistrzów Real - Juve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 22:31 Real wygra bo pokonal Man Utd i nie ma juz lepszych druzyn w pucharze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox real? juve? tylko górnik!!! IP: *.crowley.pl 06.05.03, 08:37 ani real ani juventus nie będą w stanie oprzeć się rosnącej potędze GÓRNIKA POLKOWICE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudex stanowcze nie Włoskiemu antfutbolowi IP: 80.48.245.* 06.05.03, 10:32 niech Real wbije makaronom z kilka bramek bo Włoski finał bedzie pogrzebem piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juventinho Wielki Real !!!! ;) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 11:09 Mam nadzieje ,że w Madrycie Juve osiągnie conajmniej bramkowy remis. Jeśli wygra to będzie wspaniale... ale w Turynie Real zostanie pokonany i w finale spotkają się Juve z Milanem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juventinho Hierro ;) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 11:10 a Hierro z swoimi bajecznymi umiejętnościami na pewno strzeli hat-tricka swojemu bramkarzowi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANATYK FORZA JUVE PER SEMPRE !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 11:11 JUVE CAMPIONE di ITALIA 2003 ..... 27 SCUDETTO !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzo Re: Przed półfinałem Ligi Mistrzów Real - Juve: D IP: *.visp.energis.pl 06.05.03, 12:15 JUVENTUS JEST WIELKI MA NAJLEPSZĄ OBRONE W EUROPIE POPATRZCIE NA SERIE A ZAGRAJĄ Z KONTRY I POGRĄŻĄ REAL WRÓCIŁ TREZEGUET I W PARZE Z DEL PIERO ROZMONTUJĄ OBRONE REALU . HIERRO JEST ŚMIESZNY GDY PATRZE NA JEGO GRE. TOWSTYD 1:5 U SIEBIE. JUVENTUS NAJLEPSZY . POKONAŁ DEPORTIVO , BARCE TO TERAZ CZAS NA REAL!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie Re: Przed półfinałem Ligi Mistrzów Real - Juve: D IP: *.citicorp.com 06.05.03, 13:29 Gość portalu: rydzo napisał(a): > JUVENTUS JEST WIELKI MA NAJLEPSZĄ OBRONE W EUROPIE POPATRZCIE > NA SERIE A ZAGRAJĄ Z KONTRY I POGRĄŻĄ REAL WRÓCIŁ TREZEGUET I W > PARZE Z DEL PIERO ROZMONTUJĄ OBRONE REALU . HIERRO JEST ŚMIESZNY > GDY PATRZE NA JEGO GRE. TOWSTYD 1:5 U SIEBIE. JUVENTUS > NAJLEPSZY . POKONAŁ DEPORTIVO , BARCE TO TERAZ CZAS NA > REAL!!!!!!!!! Ale od Manchesteru byl na przyklad znacznie gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Przed półfinałem Ligi Mistrzów Real - Juve: D 06.05.03, 19:53 trzymam kciuki za Real Madryt!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś