malarz2 31.03.07, 14:50 (L)egia mistrzem Polski będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casey H. a tymczasem Saganowski IP: *.bulldogdsl.com 31.03.07, 17:50 przeszedl przez wolverhampton jak kapusta przez gruba niska kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyphax Re: Legia kontra Hajto IP: *.range86-153.btcentralplus.com 31.03.07, 21:09 Nie kolego nie będzie.Jestem kibicem ŁKS ale i ten klub nie ma szans na mistrzostwo(ale czwarte miejsce w tabeli to niespodzianka}.Myślę że Bełchatów jest najbliższy tytułu.A jutro niech wygra lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Legia kontra Hajto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:51 Obawiam się że Hajto ma racje, Wdowczyk stracił panowanie nad piłkarzami to widać na boisku, nie dają z siebie wszystkiego.....nie przychodzą do pracy przygotowani a trener ,widocznie nie posiada wystarczającego autorytetu do wyegzekfowania od nich większego zaangażowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawrot beznadziejny tekst IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 09:51 Niezwykle stronniczy tekst na temat wylacznie Legii, LKS jest olany i nie ma o nim praktycznie slowa. Chcialbym zeby redaktorowie pamietali ze nie jest to Gazeta WARSZAWA a Legia nie jest pepkiem swiata i calej Polski poza Warszawa nie obchodzi. ZAjzalem tu bo chcialem poczytac o LKSie a nie o L. A mistrzem Polski bedzie Korona i dobrze bo Legia miala swoje szanse i w pucharach tylko wstyd przyniosla. L1-1LKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: beznadziejny tekst IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.04.07, 20:22 1. Legia wciaz jeszcze jest mistrzem Polski. 2. W Warszawie duzo wiecej ludzi czyta Wyborcza niz w Lodzi. 3. Na razie nic nie zapowiada aby Korona miala byc mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapewu? Re: beznadziejny tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:45 1. Legia jest mistrzem do konca sezonu. 2. GW jest gazeta ogolnopolska i cos takiego jak ten tekst jest nie na miejscu. 3. Skad pan wie co gdzie kto czyta? 4. Legia na razie w mediach nie mowmy tego glosno nie ma juz szans na mistrzostwo w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Legia kontra Hajto IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 10:03 Do końca sezonu jeszcze mnóstwo punktów do zdobycia, ale i tak wydaje się, że Legia nie da rady. Po prostu jest cienka jak szczypiorek i tak niskie (jak na Legię) miejsce w tabeli nie jest przypadkiem. Moim zdanie mistrzem będzie GKS lub Korona. A dzisiaj stawiam 1:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Re: Legia kontra Hajto IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.07, 17:06 Tylko Łódzki Klub Sportowy! Według mnie kolejność naszych kos to: - Policja - PZPN - Legia - Widzew Just fuck it! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Legia kontra Hajto IP: *.man.olsztyn.pl 01.04.07, 18:02 i jakims cudem kibice Legii i LKSu pomagaja sobie nawzajem w zdobywaniu biletow na mecze tych druzyn, cos nie tak chyba, widocznie jestes d... nie kibic i g.... wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Re: Legia kontra Hajto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:39 Gość portalu: Azazel napisał(a): > Tylko Łódzki Klub Sportowy! > > Według mnie kolejność naszych kos to: > - Policja > - PZPN > - Legia > - Widzew > Just fuck it! Takich d-bili ja ty, dla których kibicowanie to kosa i nawalanka, powinno się kastrować, żeby się nie rozmnożyli... Prawdziwy kibic dopinguje swoich i szanuje innych. Jestem kibicem Widzewa, ale cieszę się z dobrych osiągnięć ŁKS-u, a w europejskich pucharach kbicowałem i Legii, i Wiśle i każdemu polskiemu zespołowi. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Dlaczego w tabeli jest wisla przez LKS? 01.04.07, 17:13 Maja niby tyle samo punktow, po 31, ale przeciez jesienia LKS wygral z Wisla i powinien byc wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z lubina Re: Dlaczego w tabeli jest wisla przez LKS? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.04.07, 17:40 no i zaglebie przed gks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty lks Re: Dlaczego w tabeli jest wisla przez LKS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:48 najpierw liczą sie bramki dzieciaku z bazaru Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: Dlaczego w tabeli jest wisla przez LKS? 01.04.07, 20:37 najpierw to sie licza bezposrdnie spotkania. LKS Wisla 2:1 LKS Legia 2 :1 i 1 :2 a potem bramki. LKS jest 4 tylko wyborcza jak zwykle jest "obiektywna"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major LEGIA MISTRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:18 Na pewno bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Re: LEGIA MISTRZ IP: *.aster.pl 01.04.07, 18:09 ..jesli mysleć logicznie - to NIE BĘDZIE... na pewno nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Legia kontra Hajto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:29 brawo Legia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z pragi jak tym dziadom warszawskim się udało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:57 no nie mogę znaleźć słów uznania jak te knoty wyłgały się od przegranej z łodzianami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: jak tym dziadom warszawskim się udało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:52 Po prostu jakimś psim swędem legła dzisiaj wygrała. Już widzę te zachwyty w TVN. Legia goni lidera! Wdowczyk cudotwórca! Włodarczyk katem ŁKS! Jeszcze wszystko możliwe! itd, itp. Ale to nic nie pomoże. Ten dziadowski klub nie zasługuje na żadne mistrzostwo! Skompromitował by ponownie naszą piłkę w europejskich pucharach! Najlepiej by spadli do 2 ligi i nie zawracali dupy! Ta banda snujących się po boisku kolorowych kabotynów i ich narcystyczny trener zasługuje tylko na pogardę i normalni kibice mają w d-upie los ległej i jej problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Legia kontra Hajto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.04.07, 20:20 Do mistrzostwa jeszcze daleko ale BOT dostal zadyszki wiec moze... Na tym etapie niczego jeszcze nie mozna wykluczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Minuta po minucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:29 "Nie ma" pisze się rozdzielnie, szanowni Redaktorzy... (69, 79 min.). Poza tym byłoby przyjemnie przeczytać relację, w której przynajmniej od czasu do czasu znajdzie się zdanie złożone (o wielokrotnie złożonym nie wspominając). Odpowiedz Link Zgłoś