Gość: j.wisle IP: *.acn.waw.pl 05.04.07, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Garguła kontra Iwański IP: *.kolornet.pl 05.04.07, 11:02 Wisła Pany! Najlepszy klub na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Iwański ma 4 żółte!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:24 więc nie powinien grać?! czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moyak Re: Garguła kontra Iwański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:26 Mam pytanie. Może ktoś z zagorzałych kibiców będzie w stanie udzielić mi wyczerpującej odpowiedzi? W ostatniej kolejce Maciej Iwański w meczu z Groclinem otrzymał żółtą kartkę. Była to jego czwarta żółta kartka w sezonie. Zgodnie z regulaminem rozgrywek Ekstraklasy w sezonie 2006/2007 zawodnik po otrzymaniu czwartej żółtej kartki powinien pauzować jeden mecz. Jednak w żadnej gazecie nikt się nawet na ten temat nie zająknął. Dodam, że informacja ta ma dla mnie istotne znaczenie w związku z uczestnictwem w wariacji na temat Piłkarzyków. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Garguła kontra Iwański IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.07, 13:26 Jednak jest to trzecia żółta kartka. Nie pamiętam w któym portalu dzisiaj była ta wiadomość. Iwanek zagra. Skutecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woker Re: Garguła kontra Iwański IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.04.07, 15:29 taaa... może na dodatek wisła płock kolego 'lol' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdds repra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:34 Jeleń, smolarek gargula, lewandowski, iwanski, baszczykowski Zewlakow, Dudka, Bronowicki, wasilewski Kuszczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubinianin powodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:33 ....zycze powodzenia Bełchatowianom :) przyda się Wam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Wisła najlepsza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:03 Chyba w powiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZL Do boooooju Zaaagłębie !!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.07, 19:06 marsz , marsz , marsz do boju marsz , ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś