Dodaj do ulubionych

Nie można? Owszem można

IP: *.acn.waw.pl 13.04.07, 12:30
co za bzdura - za wolny, jak wpadnie pilkarz na wozek moze zrobic sobie i
jemu krzywde, a biegajac trudniej zauwazyc goscia na wozku. Nie dosc ze nie
dalby rady to jeszcze sprawialby zagrozenie - sorry ale taka prawda
Obserwuj wątek
    • Gość: dEvi@nT eee tam, ja myślę że da radę! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.04.07, 12:35
      ... może i na głównego to się nie nadaje, ale przy linii mógłby śmigać ;) jakiś
      szybki i zwrotny wózek mu dać i może za liniowego robić ;)
      • Gość: cribs Re: eee tam, ja myślę że da radę! IP: *.acn.waw.pl 13.04.07, 12:50
        na liniowego moze tak, ale glowny absolutnie nie.
        • kontonaspam Re: eee tam, ja myślę że da radę! 13.04.07, 16:31
          To kolejnym krokiem w stronę "poprawności" będzie niewidomy
          sędzia. W sumie polska liga udowodniła, że to jest możliwe...
      • Gość: Lukasz Re: eee tam, ja myślę że da radę! IP: *.dialtelecom.cz 13.04.07, 12:52
        Ja mysle ze technicznym bylby bez problemowo i nawet bez szybkiego wozka.
    • Gość: no Nie można? Owszem można IP: 212.244.156.* 13.04.07, 12:53
      "Z całych sił trzymamy kciuki, ale jeśli w finale Euro 2012 podyktujesz karnego
      z kapelusza dla Anglii w meczu z Polską - nie licz na taryfę ulgową."

Zbyteczny komentarz - gó..arskie zachowanie
      • Gość: wiceminister Euro 2012... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:03
        Gość portalu: no napisał(a):
        > "Z całych sił trzymamy kciuki, ale jeśli w finale Euro 2012 podyktujesz
        karnego
        > z kapelusza dla Anglii w meczu z Polską - nie licz na taryfę ulgową."
        > Zbyteczny komentarz - gó..arskie zachowanie

Nie ma obawy, Anglik nie mógłby sędziować meczu Anglii. Poza tym w finale będą
        grąć Polska i Ukraina, gospodarzom ściany pomagają, mecz będzie w Kijowie lub
        Warszawie, a świstak będzie wręczał te sreberka i złotka...
      • Gość: unter Re: Nie można? Owszem można IP: *.netcontrol.pl 15.04.07, 12:22
        Gowniarskie? Wlasnie bardzo w porzadku... ostatnia rzecz jakiej pragnie osoba
        niepelnosprawna to udowadnianie jej na kazdym kroku ze jest inna.
        Duzy szacunek dla redakcji Zczuba.
    • Gość: kapilar Nie można? Owszem można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:14
      A oto zdjęcia bohatera na stronie The Sun
      www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007170169,00.html
    • Gość: pardzioch3000 Re: Nie można? Owszem można IP: *.olsztyn.mm.pl 13.04.07, 13:53
      ej, cribs, ale jeśli nie dałby sobie rady, to jakim cudem zdał egzamin?
      • Gość: d Re: Nie można? Owszem można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:00
        życzę mu jak najlepiej, ale oby nie okazał się ofiarą politycznej poprawności
        • Gość: Asgaroth Re: Nie można? Owszem można IP: *.chello.pl 13.04.07, 14:09
          No proszę, jestem pod wrażeniem zawziętości chłopaka, można mu tylko życzyć
          powodzenia na drodze sędziowskiej ;]
          • Gość: Rene Re: Nie można? Owszem można IP: *.marketing-house.pl 13.04.07, 14:54
            Dajmy mu szansę. Powodzenia!
        • Gość: zenek Re: Nie można? Owszem można IP: *.tpnet.pl 13.04.07, 14:53
          Bez sensu w ogóle. Z niskiego pułapu mniej widać , ktoś może uszkodzić się o
          jego wózek.
    • bibicz Re: Nie można? Owszem można 13.04.07, 16:25
      cribs.. przez takich ograniczonych umyslowo ludzi jak ty niepelnosprawni maja w
      tym kraju ciezko. sorry, ale taka prawda
      jezeli gosciu zdal egzaminy to chyba jakos sobie radzi, nie? slyszales o
      elektrycznych wozkach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka