Gość: ARKA=HAŃBA GDYNI IP: *.chello.pl 14.04.07, 16:52 DOKOPCIE DZISIAJ TYM ZŁODZIEJOM I OSZUSTOM!!! GDYNIA TO BAŁTYK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.07, 17:17 ciekawe kogo masz na myśli ? bo na mój gust Legia to tacy sami złodzieje i oszuści jak i Arka , jezeli nie więksi. Arka ustawiła mecze raptem w 2-3 sezonach , Legia robi to od 30 lat i nikt nie uważa , że jest coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 18:35 śmieszny jesteś :) szkoda tylko, że tak beznadziejnie ustawiamy te mecze, że w tym czasie zdobyliśmy tylko 5 mistrzów, z czego jeden ukradł nam pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.aster.pl 14.04.07, 22:49 Ciekawe jest to załamanie "formy" teraz, kiedy sędziów-łapówkarzy wyciąga się z szatni. Dotyczy to "wielkich" klubów, którzy wygrywali prawie wszystkie mecze, a teraz nie wygrywają z tylko zespołem który wie że i tak spadnie. Gdzie ta legia? Gdzie ta wisła? Zgodnie mają kłopoty z formą ;) Tabela pokazuje, gdzie jest ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.icpnet.pl 14.04.07, 21:54 No, no - dzisiaj Arce się należały trzy karne, Legii - 2 czerwone kartki. Pierwszy i drugi gol padły ze spalonego, a przy karnym był faul poza polem karnym, więc powinien być rzut wolny. Sędzia to wszystko widział, ale nic nie zrobił, bo ma Legię w sercu. Poza tym, nie ma meczu, którego byśmy nie przekręci, a Areczka jest czysta, uczciwa, święta, pogłoski o korupcji są mocno przesadzone, a Grzegorz Pilch to najlepszy technik w tej części Europy. Taka jest ta polska liga. Tylko, czemu pewnien Nowozelandczyk, gdy pograł trochę w Gdyni, uciekł stamtąd, gdzie pieprz rośnie, mówiąc, że to syf i bagno? Legia go podstawiła, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielek Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:15 moze zmienilibyscie osobe na pozycji trenera legii, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Arka nasza Arka IP: *.chello.pl 14.04.07, 18:21 Nie ma czegoś takiego jak klub bałtyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Arka nasza Arka IP: *.laczpol.net.pl 14.04.07, 18:34 bałtyku nie ma bo bałtyk nie ma kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisowianka Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.07, 18:37 chciałbym napisac co innego na twój temat ale z powodu blokowania napiszę tylko: JESTEŚ NIEZRÓWNOWAŻONY PSYCHICZNIE !!! Jakim cudem człowiek z Gdyni wypisuje takie bzdury??? a wiem, wiem, miałeś nakaz komorniczy i wyrzucili cie z mieszkanka w nowym porcie prosto na bruk w gdyni. to by tłumaczyło twoje "lechistyczne" zapędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 18:40 Gdzie tam widzisz "lechistyczne" zapędy? Gość jest za Bałtykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisowianka Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.07, 18:55 wyzwał mnie od oszustów i złodziei !!! o ile sobie dobrze przypominam tylko lecheiści byli tak szybcy w podobnej ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 19:33 eee inne wasze kosy pewnie też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chylka Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.07, 19:03 kolega widze kibicuje "ległej" i z pewnością jest jednym z nielicznych który do stadionu na łazienkowskiej nie ma wiecej jak 150 km. bo cała reszta jak wiadomo ma i jeszcze jak gdzieś wyjadą to mówią że są ze stolicy, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 19:32 :))) musicie uzgodnić wersję z waszymi ziomkami z K6, oni mówią, że Legii kibicują podwarszawkie wioski, wy że te odległe o ponad 150 km a żeby się dowiedzieć jak jest wystarczy przyjechać do Warszawy i przejść się po ulicu... kolego ze "szparki" ps. to że Legia ma kibiców w Warszawie, pod miastem i ponad 150 km od niego bardzo mnie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chylka Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.07, 19:57 juz wiem czemu siedzisz w domu :) za daleko masz na stadion heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 20:04 no, z Bemowa to będzie kilka kilometrów :) do PUBu z C+ to z 500 metrów, ale nawet nie mogłem iść :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chylka Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.07, 20:07 tak to jest jak sie mieszka na lotnisku-wysypisku a transmisji w C+ nie było no chyba że u was we warszawie lata inny satelita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 15.04.07, 14:42 ooo nawet się jako-tako znacie w Gdyni na Warszawskich dzielnicach... no cóż JESTEŚMY WASZĄ STOLICĄ ale wysypisko to nie dość, że było za granicą Bemowa to jeszcze od wielu lat jest już nieczynne co do transmisji w C+, to nie wiedziałem (bo po co sprawdzać...) wracając jeszcze do odległości, to jak widać ta między Gdynią, a Warszawą była za duża byście flagi przywieźli... ale wstyd gdzie ta arka z TVNu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.04.07, 19:37 ale kaszana, panowie redaktorzy nie da się na bieżąco relacjonować meczy? Na livescore.com już podali że jest 2:0 i że bramkę zdobył Korzym, a na Gazeta.pl ciągle 1:0 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 19:42 gol padł podczas łączenia ze stadionem na antenie TVNu :) mają farta, Korona też tak niedawno strzeliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth (L)-PROtriada IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 19:56 byłem z Triadą na Cyprze i w Egipcie - bez zastrzeżeń w dodatku klub sponsorują :) każdemu polecam biuro turystyczne Triada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcukmeplease Legia Warszawa - Arka Gdynia IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 03:16 Legia arka spotkanie mecz piłka nożna, wygramy uczciwie, nieuczciwie, wy spzedaliście, my kupiliśmy, ależ nie, ty nic nie wiesz, to chyba ty mieszkasz w sopocie, nie, bo ty pod warszawą, sprzedawczyki, pedały, k>>wy, uje, izdy, się .u.wa nie znasz, .e.a.ny wieśniaku, bo: króluje, reszta, CHU.E: arka, lechia, legia, korona, bełchatów, śląsk, pogoń, odra modra, łks spodniem jest, alleuja nie ma stryja, a także fc kielce, amica, cracovia to fajnych kibiców ma, polonia, ruch jest nas dwóch, lech jest nas trzech, ole, kurt vonnegut nie żyje, a szkoda. a ja jestem równie bezsensownie jestem za widzewem, kocham was wszystkich i mam was gdzieś. wy ruch a jcie się sami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Bardo dobrze-Bić drukarzy-Niech spadną do III ligi IP: *.e-wro.net.pl 15.04.07, 09:51 Bardo dobrze! Bić drukarzy! Niech spadną do III ligi! Odpowiedz Link Zgłoś