Dodaj do ulubionych

Tak wygląda walka o Euro 2012

IP: *.icpnet.pl 16.04.07, 14:08
Oby nam dali te miszczostfa. Kurde jak ja bym sie ucieszył z tego powodu.
Bende mocno tczymau kcióki aby sie udało. Mam nadzieje rze w tej komisji
lódzie wiedzom kogo wybrać.

pozdruffki dla nich i wszystkih ktuży czymajom kcióki za te miszczostfa dla nas.

PS. wpisójcie miasta kture som za daniem nam miszczostf.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Tak wygląda walka o Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:19
      O której godzinie będą wybierać? Mam nadzieję że nie wtedy kiedy będę w szkole ;/
    • Gość: aśka Tak wygląda walka o Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:20
      Mam wielką nadzeję, że zostanie nam w parzę z Ukranią przyznana organizacja
      Mistrzostw Europy 2012. Jest to moje marzenie odkąd usłyszałam, że kandydujemy.
      Już widzę te nowe stadiony, autostrady, lotniska, hotele...ludzie dostaną pracę
      przy budowie tego wszystkiego...rozwój kraju...rozwój polskiej piłki...i mam
      nadzieję, że to nie tylko tak pięknie brzmi ale, że jest realne i się stanie.
      Ja mogę nawet za darmo budowac te stadiony, własnymi rękoma, obym tylko miała
      do tego okazję. Myslę, że to będzie historyczne wydarzenie dla naszej piłki. Z
      niecierpliwością czekam na ogłoszenie wyników i pozdrawiam wszystkich, którzy
      również kochają piłkę nożną i pragną dożyć godnego jej poziomu w naszym kraju.
      Mam również nadzieję, że to już będzie nasz drugi w historii występ w ME:)
    • Gość: zygmunt Tak wygląda walka o Euro 2012 IP: *.core.lanet.net.pl 17.04.07, 20:17
      Napewno będziemy organizatorami Mistrzowstw Europy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka