Dodaj do ulubionych

Neuralgia?

15.04.12, 15:33
Witam!

Może ktoś podrzuci jakieś pomysły - co może mi dolegać?

Chorowałem na półpaśca usznego - no i dodatkowo poraziło mi prawą stronę twarzy. Chodziłem już na elektrostymulacje i na laser.

Dziś cały czas doskwiera mi mrowienie prawej strony twarzy (tak jakby ciarki przechodziły). Dodatkowo też cały czas mam mniejsze bóle głowy, tak jakby kręcenie. "Ukłucia", "przeszycia" też się zdarzają dość często - jednakże trwają raczej chwile.
Często też boli mnie kark i odczuwam tak jakby zmęczenie w prawym barku i ręce.

Brałem już zastrzyki Milgamma, tabletki te same. Ostatnio na bóle Amizepin - ale raczej nie pomaga. Co to może być - wiem, że lekarz sam powinien wpaść - ale może jakąś myśl, mógłbym mu podrzucić - ale nie mam pojęcia co to może być :(
Obserwuj wątek
    • rc265 Re: Neuralgia? 15.04.12, 15:40
      Od razu muszę też dodać, że te bóle raczej nie są wynikiem dotyku (dzięki Bogu!), czasem jedynie mocniej ukłuje jak się np. gwałtownie zaśmieję
      • labadine Re: Neuralgia? 15.04.12, 18:09
        Na www.milmed.ovh.org/kr_szyjny.htm znajdziesz fajne cwiczenia na kregoslup szyjny,cwicz codziennie wg zalecen i nic wiecej,w przyszlosci kiedy dolegliwosci juz ustapia trzeba bedzie powtarzac te cwiczenia 1-2 razy w tygodniu oraz nie garbic sie i nie ogladac telewizji w pozycji lezacej na kanapie a takze kupic sobie poduszke ortopedyczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka