Dodaj do ulubionych

Boruc zaśpiewał, Legia wygrała

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:10
LOL, co za pajac......:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 21:11
      Dzięki kró(L)u Arturze.
      • Gość: Waran (L) Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 17.04.07, 21:43
        Wielki Szacunek. Tu (mieszkam w Edynburgu) Boruc jest wielka gwiazdą i niewielu
        osobom przyszłoby do głowy, że może na płocie z kibolami party urządzać :)
        Chłopaki mi w robocie nie uwierzą jak zdjęć nie wrzucicie. Kopsnijcie foty!
        Koniecznie!
        • Gość: BIE(L)ANY Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 22:02
          zobacz na Legialive.
        • Gość: kuter Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:21
          www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=14434
    • Gość: boruc the best Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:14
      artur jest swietny, pozdrawiam go goraco , prawdziwy gosc , wyobrazacie sobie
      tego sztywniaka Żurawskiego spiewajacego na trybunach?
      • Gość: Cracoviak Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 21:19
        Respect dla Boruca jest zajebisty, pamięta o swoim klubie o ibicach Szacuneczek
    • Gość: L Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 21:23
      Musiał być lekko dziabnięty ;)),ale respekt za pamięć.
    • Gość: kuba Boruc młynowym..heheeh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:25
      • Gość: Tomatto Re: Boruc młynowym..heheeh IP: 82.139.47.* 17.04.07, 21:26
        to wlasnie znaczy miec klub w swoim sercu... ciekawe co na to pseudogwiazdy z polskiej i nie tylko ligi
        • adam81w Re: Boruc młynowym..heheeh 18.04.07, 00:22
          Tak bardzo ma Legię w swoim sercu, że aż wyjechał do Celticu by tam ją kochać.
          Ludzie pomyślcie. Jakby rzeczywiście Legia to był jego 1 klub to by nie
          wyjeżdżał do Szkocji. PS Ja też czasem okazuje miłość swojej dziewczynie poprzez
          bzykanie innych obcych panienek.
          • Gość: LOLO Mylą ci sie pojęcia synu IP: *.aster.pl 18.04.07, 09:21
            to że ktoś wyjedzie np. pracować do Anglii czy Irlandii oznacza dla ciebie, że
            przestał byc polskim patriotą, wyrzekł sie ojczyzny?
            zastanów sie zanim zaczniesz bajdurzyc
            to jest właśnie miłość do drużyny, że chce mu sie wsiąść w samolot i przybyć na
            mecz kochanego klubu
            ilu jest takich kopaczy? 99% wolałoby leżeć bykiem na sofie lub wycierać stołek
            w pubie.
          • Gość: LM Re: Boruc młynowym..heheeh IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:27
            mylisz sie chlopaczku, Boruc juz wiele razy jezdzil na wyjazdy Legii, kiedy byl
            jej zawodnikiem. Znana jest historia kiedy razem z kibicami ukradli Zygusiowi
            klucze od bram i zrobili nocny mecz. Odszedl bo Legia miala Fabianskiego i
            zdecydowala sie sprzedac za dobre pieniadze - Boruc po przejsciu do Celticu byl
            niezadowolony z faktu ze Legia buduje mocna druzyne i zdecydowali sie go
            sprzedac.
    • Gość: marcy Pajace to 'LOL' piszą w postach. IP: 193.192.62.* 17.04.07, 21:28
      I ty śmiesz nazywac kogos pajacem? Ogarnij sie.
    • Gość: Łódzki K.S. Wrzućcie foty! IP: *.4web.pl 17.04.07, 21:29
      • Gość: kibic Re: Wrzućcie foty! IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 21:33
        Zapraszamy w czwartek na strony Legii /.net, com.pl, live.pl/ Na pewno będzie.
        Pozdro
        • Gość: polski kibol Re: Wrzućcie foty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:42
          Beda pewnie za kilkadziesiat minut.
    • Gość: kibic kristo a mógł być numerem 1.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.04.07, 21:35
      a ten tak się zaszmcił stał się pośmiewiskiem cłej polski - wszyscy go teraz
      nienawidzą !

• Gość: anthrax Re: a mógł być numerem 1.... IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 21:44
        Polski! tyt pieprzony analfabeto ze wsi :(
        • wietrzydlo1 Re: a mógł być numerem 1.... 18.04.07, 01:09
          Nie obrażaj ludzi ze wsi!
          Pochodzę z małej wioski i nie uważam się za analfabetkę!
    • ritzy Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała 17.04.07, 21:49
      Artur to wyjatkowo w porzo gosc!!!
      • Gość: siedlce Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:53
        Pamiętajcie że zaczynał w Pogoni Siedlce. Co prawda nie jesteśmy na topie
        niemniej miło mieć swojego w Legii i Celticu
    • Gość: varsavianista Masa frajerów zazdrości i atakuje klub Legionów IP: *.aster.pl 17.04.07, 21:56
      wybitni sportowcy kibicują Legii:)
    • Gość: Legionistka Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:57
      sam jesteś pajac mój drogi;]
    • Gość: warszawiak Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.lei3.cable.ntl.com 17.04.07, 21:59
      zdjecia sa juz na www.legialive.pl
    • Gość: Stach Tu sa foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:00
      Tu macie linka www.legialive.pl/news.php?id=21798
      • Gość: ozyryss Boruc IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.04.07, 22:15
        Szacunek za przywiazanie klubowe
    • Gość: michi Artur ,syn młynarza...hehehe IP: *.justynow.net.lodz.pl 17.04.07, 22:26
      Bynajmniej nie Młynarczyka........
      • Gość: kuter Re: Artur ,syn młynarza...hehehe IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:26
        No i...?
    • Gość: RUBEN Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:32
      boruc to jest gosc to jest gwiazda to jest legionista to jest wlasnie legia
      legia to my legia to tacy jak BORUC!!!!!!!
      • Gość: Rivo szacunek! IP: *.spray.net.pl 17.04.07, 22:41
        Artur na zawsze z Legia! gdzie znajdziecie tak wiernego i oddanego pilkarza no
        gdzie?
        • adam81w Re: szacunek! 18.04.07, 00:29
          tak na zawsze, tak wierny i tak oddany Legii ze az w Legii obecnie nie gra.
          dziwne. Ale skoro takie macie standardy wiernosci klubowi to spoko. Tylko
          moglibyscie myslec, nie?
          • Gość: LM Re: szacunek! IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:31
            jeszcze raz odpowiedm kolejnemu chlopaczkowi ze Boruc chcial zostac, ale klub
            majac mlodego Fabianskiego zdecydowal sie go sprzedac. Sam Boruc, mimo ze byl
            zdecydowanie na tyle dobry ze nalezalo odejsc z Legii(ligi polskiej), narzekal
            ze dzialacze go sprzedali poniewaz chcial zdobyc mistrza z mocna Legia.
      • Gość: greg Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:44
        bracie Ruben, nazwy klubów piszemy z dużej litery np. Legia, Lech, Wisła, Widzew itd...

Ps. szacunek dla Boruca
    • Gość: Michael Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:46
      Artur jest wie(L)ki, ciekawe ilu piłkarzy stac by było na takie cos? Byc
      prawdziwym legionistą bezcene!!!
    • Gość: Opat Normalne, w Siedlcach takich... IP: *.acn.waw.pl 17.04.07, 22:48
      .prostaczkow, kibiców "dumy PRL" jest wiecej. Czego tu wymagac od polglowa.
      • bydlaq Re: Normalne, w Siedlcach takich... 17.04.07, 22:50
        Żal mi Ciebie.
        Jeśli jesteś kibicem to wiesz, PRL to nie koniecznie dotyczy Artura.
        Jeśli nie jesteś kibicem - zamilcz.
      • Gość: wredny gościu Re: Normalne, w Siedlcach takich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:52
        chłopku z K6
        Czy skonczyłeś juz strzelac z ucha u kolegów z Pałacu Mostowskich?
    • Gość: Obiektol Obiektywizm GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:50
      I ta informacja na drugim miejscu w hierarchii ważności na Gazecie.pl? OMG! Trza
      było dodatek specjalny wydrukować, że Boruc (którego nota bene szanuję) na
      ławeczce Ległej zasiadł.
      • Gość: hehe Re: Obiektywizm GW IP: *.chello.pl 17.04.07, 23:12
        wlasnie po to zeby ci gul skoczyl no i polegles jak widac
      • Gość: LM Re: Obiektywizm GW IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:36
        czlowieku mozesz na chwile zapomniec o swojej nienawisci do Legii, wyluzowac
        sie, przeczytac fajny artykul i nie denerwowac innych osob??Zobacz ile osob z
        klubow w ktorych Legii nie lubia przeczytalo artykul i zamiescilo normalne
        opinie.Nic do ciebie nie mam bo to bylaby walka z wiatrakami, ale jezeli mozesz
        wyluzuj - przestan napinac sie w necie, jezeli jestes kibicem zostaw energie na
        mecze i tam sie jej pozbywaj.
      • Gość: LM Re: Obiektywizm GW IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:42
        no i co ma obiektywizm do tego ze czesto daja artykuly o Legii??

1. Gazeta musi na siebie zarabiac wiec pisze czesciej o klubach ktore sa
        popularne. Maja glowne biuro w Warszawie, wiekszosc to Warszawiacy, pewnie
        kibice Legii wiec w swojej gazecie moga pisac wiecej o Legii.

2. Obiektywizm nie wyklucza angazowania sie, polega na kierowaniu sie racjami
        zarówno dobra ogólnego, jak i własnego - tak z encyklopedii na szybko
    • amiz111 Boruc zaśpiewał, Legia wygrała 17.04.07, 22:51
      (L)w sercu,więcej takich kibiców!!!
      • Gość: andsed Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.mmj.pl 17.04.07, 22:59
        Dupek, to i dupiatemu klubowi kibicuje.
    • Gość: Drumcode A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: 65.119.189.* 17.04.07, 23:01
      Idiota, mam nadzieje ze wydorosnieje z takich idiotycznych zagrywek zanim
      przejdzie do jakiegos wielkiego klubu. Kibice Celtiku go powinni za taki
      przekret wychlostac.
      • Gość: hetman Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:12
        tak gnojku, powinni go pochlastac szczególnie za to, że ograł dla nich Manchester United w LM i wygrał ligę szkocką...

Celtic z Legii miał zawsze bardzo dobrych piłkarzy. Dziekanowski, Wdowczyk a teraz Boruc.

skąd takie kundle jak Drumcode sie biorą???
        • Gość: Drumcode Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.04.07, 01:28
          A co ma Legia do sukcesow Celticu, oprocz tego ze sprzedali Szkotom paru
          pilkarzy? Boruc to pajac, gra dla Celticu a odpierdziela takie numery. Wez sie
          czlowieku zastanow troche. Przesadzil troche.

Polska pilka mnie nie interesuje, w dupie mam podzialy wasze, Wisle, Legie,
          Lecha itd.

A skad takie kundle? Od twojej mamy pajacu.
          • Gość: qqq Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 03:22
            jak cie nie interesuje to zamknij ryja. Boruc gra dla Celticu, potem będzie grał dla innego klubu, potem dla jeszcze innego itd. Ale w sercu ma tylko Legię!
          • Gość: LM Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:47
            o co ci chodzi Drumcode?? jaki numer odp....... ??? ma czas wolny i pojechal
            kibicowac swojej ulubionej druzynie, wiele razy podkreslal w wywiadach dla
            szkockiej prasy ze jest kibicem Legii, po meczu z Man U pokazywal (L)ke. Kibice
            Celticu mimo podkreslania ze Legia jest dla niego nr 1, go uwielbiaja -
            nazywaja go zywa legenda za karnego i przezegnywanie sie. na forum Celticu sa
            zdjecia z tego wyjazdu i komentarze sa jak najbardziej pozytywne wiec o co ci
            chodzi czlowieku. Ciebie powinni wychlostac za glupote kundlu.
      • Gość: kuter Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:27
        Arsene. To ty!?
    • Gość: darnell Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:02
      Żal Ci d... sciska ?!?! ... Artur normalnie Wariat z Ciebie :-)
    • Gość: romik Nie kocham Legii - ale dla Boruca -szacunek ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:35
      Normalny, spoko gość. Mamona to nie wszystko , dobrze, że są jeszcze tacy jak
      on.
      Zeby się tylko za bardzo nie rozkochał w ostrzejszych klimatach: w chuligance ,
      TB i podobnych sprawach :)
      • Gość: UFP 95 BKS Polonia dla Boruca -szacunek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:49
        Krytyka Artura to nasze wariatkowo, Słowacki w Dziadach o tym (wariatkowie)
        coś wspominał.
        Ja jestem z Bydgoszczy Legia jak Legia, Lech jak Lech itd. ale jak kazdy z nas
        mieszkający albo w duzym,średnim małym mieście, albo na pipidówie nosi w sercu
        swój klub, to nie ważne czy zostałeś papieżem, prezydentem, wojewodą czy
        rektorem na uniwerku - prawdziwej miłości się nie wyżeknę, a jak ktoś ma trochę
        ułańskiej fantazji, sarmacko-polskiego ducha toś mi brat panie Artur nie tylko
        za interwencje w kadrze, a że akurat Legia ci najbliższa no to nie dziwi,że na
        meczu warszawskich szalałeś na płocie, wielu w Polsce może nie lubić Legii i w
        tym wypadku zazdrośc jest potrójna. Ale to wy macie problem, a nie Artur.
        Szacunek
    • Gość: jaro Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 23:44
      ty jesteś pajac, to jest kibic a tobie gul skacze pajacu
      • Gość: jatoja Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:56
        Szacunek to swoja droga, ale ze z Legii bylo 1,5 tysiaca to jakos mi sie
        wierzyc nie chce. Na moje oko nie bylo nawet tysiaca. Pozdrawiam.
      • Gość: xs Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 00:06
        1,5 tys legi :oo jak bylo was 800-900 glow to na h.. zawyzcie to ? w takim
        razie na caly stadionie 12tys okej? jak zawyzac to w obie strony :o

dokladniej widziow ok 7,5-8 tys , gosci ok 800-900 :o w pie..nym c+ podali
        ze 5tys z czego legii 1,5tys , klatka liczy ok 700 miejsc a niebyla
        przepelniona .. normalnie raczej + ludzie na trybunie betonowej co daje lacznie
        ok 800-900 osob
        • Gość: :) Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.icpnet.pl 18.04.07, 00:33
          Nawet na legialive.pl podają że NIE wykupiono całej puli 1,5 tys biletów dla
          kibiców legii.
      • Gość: andrew kibic IP: *.bmly.cable.ntl.com 18.04.07, 09:54
        szacunek dla kibica boruca
    • Gość: debil-barmakrzem Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.ipt.aol.com 18.04.07, 00:21
      czy bramkarz-debilem , wybór nalezy do ciebie
      • Gość: kurt Ludzie! Sponsor mu tak kazal!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 86.69.185.* 18.04.07, 01:50
    • Gość: Myczor (L) [...] IP: *.chello.pl 18.04.07, 00:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka