Gość: Legia_Miszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:10 LOL, co za pajac......:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 21:11 Dzięki kró(L)u Arturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waran (L) Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 17.04.07, 21:43 Wielki Szacunek. Tu (mieszkam w Edynburgu) Boruc jest wielka gwiazdą i niewielu osobom przyszłoby do głowy, że może na płocie z kibolami party urządzać :) Chłopaki mi w robocie nie uwierzą jak zdjęć nie wrzucicie. Kopsnijcie foty! Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIE(L)ANY Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 22:02 zobacz na Legialive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuter Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:21 www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=14434 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boruc the best Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:14 artur jest swietny, pozdrawiam go goraco , prawdziwy gosc , wyobrazacie sobie tego sztywniaka Żurawskiego spiewajacego na trybunach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracoviak Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 21:19 Respect dla Boruca jest zajebisty, pamięta o swoim klubie o ibicach Szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 21:23 Musiał być lekko dziabnięty ;)),ale respekt za pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomatto Re: Boruc młynowym..heheeh IP: 82.139.47.* 17.04.07, 21:26 to wlasnie znaczy miec klub w swoim sercu... ciekawe co na to pseudogwiazdy z polskiej i nie tylko ligi Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Boruc młynowym..heheeh 18.04.07, 00:22 Tak bardzo ma Legię w swoim sercu, że aż wyjechał do Celticu by tam ją kochać. Ludzie pomyślcie. Jakby rzeczywiście Legia to był jego 1 klub to by nie wyjeżdżał do Szkocji. PS Ja też czasem okazuje miłość swojej dziewczynie poprzez bzykanie innych obcych panienek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Mylą ci sie pojęcia synu IP: *.aster.pl 18.04.07, 09:21 to że ktoś wyjedzie np. pracować do Anglii czy Irlandii oznacza dla ciebie, że przestał byc polskim patriotą, wyrzekł sie ojczyzny? zastanów sie zanim zaczniesz bajdurzyc to jest właśnie miłość do drużyny, że chce mu sie wsiąść w samolot i przybyć na mecz kochanego klubu ilu jest takich kopaczy? 99% wolałoby leżeć bykiem na sofie lub wycierać stołek w pubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Boruc młynowym..heheeh IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:27 mylisz sie chlopaczku, Boruc juz wiele razy jezdzil na wyjazdy Legii, kiedy byl jej zawodnikiem. Znana jest historia kiedy razem z kibicami ukradli Zygusiowi klucze od bram i zrobili nocny mecz. Odszedl bo Legia miala Fabianskiego i zdecydowala sie sprzedac za dobre pieniadze - Boruc po przejsciu do Celticu byl niezadowolony z faktu ze Legia buduje mocna druzyne i zdecydowali sie go sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Pajace to 'LOL' piszą w postach. IP: 193.192.62.* 17.04.07, 21:28 I ty śmiesz nazywac kogos pajacem? Ogarnij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wrzućcie foty! IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 21:33 Zapraszamy w czwartek na strony Legii /.net, com.pl, live.pl/ Na pewno będzie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Wrzućcie foty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:42 Beda pewnie za kilkadziesiat minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic kristo a mógł być numerem 1.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.04.07, 21:35 a ten tak się zaszmcił stał się pośmiewiskiem cłej polski - wszyscy go teraz nienawidzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthrax Re: a mógł być numerem 1.... IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 21:44 Polski! tyt pieprzony analfabeto ze wsi :( Odpowiedz Link Zgłoś
wietrzydlo1 Re: a mógł być numerem 1.... 18.04.07, 01:09 Nie obrażaj ludzi ze wsi! Pochodzę z małej wioski i nie uważam się za analfabetkę! Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała 17.04.07, 21:49 Artur to wyjatkowo w porzo gosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlce Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:53 Pamiętajcie że zaczynał w Pogoni Siedlce. Co prawda nie jesteśmy na topie niemniej miło mieć swojego w Legii i Celticu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varsavianista Masa frajerów zazdrości i atakuje klub Legionów IP: *.aster.pl 17.04.07, 21:56 wybitni sportowcy kibicują Legii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionistka Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:57 sam jesteś pajac mój drogi;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.lei3.cable.ntl.com 17.04.07, 21:59 zdjecia sa juz na www.legialive.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Tu sa foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:00 Tu macie linka www.legialive.pl/news.php?id=21798 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozyryss Boruc IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.04.07, 22:15 Szacunek za przywiazanie klubowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Artur ,syn młynarza...hehehe IP: *.justynow.net.lodz.pl 17.04.07, 22:26 Bynajmniej nie Młynarczyka........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuter Re: Artur ,syn młynarza...hehehe IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:26 No i...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUBEN Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:32 boruc to jest gosc to jest gwiazda to jest legionista to jest wlasnie legia legia to my legia to tacy jak BORUC!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivo szacunek! IP: *.spray.net.pl 17.04.07, 22:41 Artur na zawsze z Legia! gdzie znajdziecie tak wiernego i oddanego pilkarza no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: szacunek! 18.04.07, 00:29 tak na zawsze, tak wierny i tak oddany Legii ze az w Legii obecnie nie gra. dziwne. Ale skoro takie macie standardy wiernosci klubowi to spoko. Tylko moglibyscie myslec, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: szacunek! IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:31 jeszcze raz odpowiedm kolejnemu chlopaczkowi ze Boruc chcial zostac, ale klub majac mlodego Fabianskiego zdecydowal sie go sprzedac. Sam Boruc, mimo ze byl zdecydowanie na tyle dobry ze nalezalo odejsc z Legii(ligi polskiej), narzekal ze dzialacze go sprzedali poniewaz chcial zdobyc mistrza z mocna Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:44 bracie Ruben, nazwy klubów piszemy z dużej litery np. Legia, Lech, Wisła, Widzew itd... Ps. szacunek dla Boruca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:46 Artur jest wie(L)ki, ciekawe ilu piłkarzy stac by było na takie cos? Byc prawdziwym legionistą bezcene!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opat Normalne, w Siedlcach takich... IP: *.acn.waw.pl 17.04.07, 22:48 .prostaczkow, kibiców "dumy PRL" jest wiecej. Czego tu wymagac od polglowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Normalne, w Siedlcach takich... 17.04.07, 22:50 Żal mi Ciebie. Jeśli jesteś kibicem to wiesz, PRL to nie koniecznie dotyczy Artura. Jeśli nie jesteś kibicem - zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny gościu Re: Normalne, w Siedlcach takich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:52 chłopku z K6 Czy skonczyłeś juz strzelac z ucha u kolegów z Pałacu Mostowskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektol Obiektywizm GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:50 I ta informacja na drugim miejscu w hierarchii ważności na Gazecie.pl? OMG! Trza było dodatek specjalny wydrukować, że Boruc (którego nota bene szanuję) na ławeczce Ległej zasiadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Obiektywizm GW IP: *.chello.pl 17.04.07, 23:12 wlasnie po to zeby ci gul skoczyl no i polegles jak widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Obiektywizm GW IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:36 czlowieku mozesz na chwile zapomniec o swojej nienawisci do Legii, wyluzowac sie, przeczytac fajny artykul i nie denerwowac innych osob??Zobacz ile osob z klubow w ktorych Legii nie lubia przeczytalo artykul i zamiescilo normalne opinie.Nic do ciebie nie mam bo to bylaby walka z wiatrakami, ale jezeli mozesz wyluzuj - przestan napinac sie w necie, jezeli jestes kibicem zostaw energie na mecze i tam sie jej pozbywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Obiektywizm GW IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:42 no i co ma obiektywizm do tego ze czesto daja artykuly o Legii?? 1. Gazeta musi na siebie zarabiac wiec pisze czesciej o klubach ktore sa popularne. Maja glowne biuro w Warszawie, wiekszosc to Warszawiacy, pewnie kibice Legii wiec w swojej gazecie moga pisac wiecej o Legii. 2. Obiektywizm nie wyklucza angazowania sie, polega na kierowaniu sie racjami zarówno dobra ogólnego, jak i własnego - tak z encyklopedii na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
amiz111 Boruc zaśpiewał, Legia wygrała 17.04.07, 22:51 (L)w sercu,więcej takich kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andsed Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.mmj.pl 17.04.07, 22:59 Dupek, to i dupiatemu klubowi kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drumcode A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: 65.119.189.* 17.04.07, 23:01 Idiota, mam nadzieje ze wydorosnieje z takich idiotycznych zagrywek zanim przejdzie do jakiegos wielkiego klubu. Kibice Celtiku go powinni za taki przekret wychlostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetman Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:12 tak gnojku, powinni go pochlastac szczególnie za to, że ograł dla nich Manchester United w LM i wygrał ligę szkocką... Celtic z Legii miał zawsze bardzo dobrych piłkarzy. Dziekanowski, Wdowczyk a teraz Boruc. skąd takie kundle jak Drumcode sie biorą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drumcode Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.04.07, 01:28 A co ma Legia do sukcesow Celticu, oprocz tego ze sprzedali Szkotom paru pilkarzy? Boruc to pajac, gra dla Celticu a odpierdziela takie numery. Wez sie czlowieku zastanow troche. Przesadzil troche. Polska pilka mnie nie interesuje, w dupie mam podzialy wasze, Wisle, Legie, Lecha itd. A skad takie kundle? Od twojej mamy pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 03:22 jak cie nie interesuje to zamknij ryja. Boruc gra dla Celticu, potem będzie grał dla innego klubu, potem dla jeszcze innego itd. Ale w sercu ma tylko Legię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:47 o co ci chodzi Drumcode?? jaki numer odp....... ??? ma czas wolny i pojechal kibicowac swojej ulubionej druzynie, wiele razy podkreslal w wywiadach dla szkockiej prasy ze jest kibicem Legii, po meczu z Man U pokazywal (L)ke. Kibice Celticu mimo podkreslania ze Legia jest dla niego nr 1, go uwielbiaja - nazywaja go zywa legenda za karnego i przezegnywanie sie. na forum Celticu sa zdjecia z tego wyjazdu i komentarze sa jak najbardziej pozytywne wiec o co ci chodzi czlowieku. Ciebie powinni wychlostac za glupote kundlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuter Re: A ja chcialem Boruca w Arsenalu.... IP: *.chello.pl 18.04.07, 10:27 Arsene. To ty!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnell Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:02 Żal Ci d... sciska ?!?! ... Artur normalnie Wariat z Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romik Nie kocham Legii - ale dla Boruca -szacunek ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:35 Normalny, spoko gość. Mamona to nie wszystko , dobrze, że są jeszcze tacy jak on. Zeby się tylko za bardzo nie rozkochał w ostrzejszych klimatach: w chuligance , TB i podobnych sprawach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFP 95 BKS Polonia dla Boruca -szacunek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:49 Krytyka Artura to nasze wariatkowo, Słowacki w Dziadach o tym (wariatkowie) coś wspominał. Ja jestem z Bydgoszczy Legia jak Legia, Lech jak Lech itd. ale jak kazdy z nas mieszkający albo w duzym,średnim małym mieście, albo na pipidówie nosi w sercu swój klub, to nie ważne czy zostałeś papieżem, prezydentem, wojewodą czy rektorem na uniwerku - prawdziwej miłości się nie wyżeknę, a jak ktoś ma trochę ułańskiej fantazji, sarmacko-polskiego ducha toś mi brat panie Artur nie tylko za interwencje w kadrze, a że akurat Legia ci najbliższa no to nie dziwi,że na meczu warszawskich szalałeś na płocie, wielu w Polsce może nie lubić Legii i w tym wypadku zazdrośc jest potrójna. Ale to wy macie problem, a nie Artur. Szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.chello.pl 17.04.07, 23:44 ty jesteś pajac, to jest kibic a tobie gul skacze pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:56 Szacunek to swoja droga, ale ze z Legii bylo 1,5 tysiaca to jakos mi sie wierzyc nie chce. Na moje oko nie bylo nawet tysiaca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 00:06 1,5 tys legi :oo jak bylo was 800-900 glow to na h.. zawyzcie to ? w takim razie na caly stadionie 12tys okej? jak zawyzac to w obie strony :o dokladniej widziow ok 7,5-8 tys , gosci ok 800-900 :o w pie..nym c+ podali ze 5tys z czego legii 1,5tys , klatka liczy ok 700 miejsc a niebyla przepelniona .. normalnie raczej + ludzie na trybunie betonowej co daje lacznie ok 800-900 osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.icpnet.pl 18.04.07, 00:33 Nawet na legialive.pl podają że NIE wykupiono całej puli 1,5 tys biletów dla kibiców legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew kibic IP: *.bmly.cable.ntl.com 18.04.07, 09:54 szacunek dla kibica boruca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil-barmakrzem Boruc zaśpiewał, Legia wygrała IP: *.ipt.aol.com 18.04.07, 00:21 czy bramkarz-debilem , wybór nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt Ludzie! Sponsor mu tak kazal!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 86.69.185.* 18.04.07, 01:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myczor (L) [...] IP: *.chello.pl 18.04.07, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś