Dodaj do ulubionych

Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012

• pfg Polska i Ukraina gospodarzem Euro 2012 18.04.07, 12:14
      Byłem sceptyczny, ale teraz nawet się cieszę, nawet bardziej ze wzgledu na
      Ukrainę niż na Polskę. Może mistrzostwa bardziej otworzą Ukrainę na europę,
      może wspólna organizacja z Polską pomoże choć trochę zmniejszyć wzajemne
      uprzedzenia, które wciąż są olbrzymie.

A w Polsce? Żeby tylko nie zawalić, żeby tylko nie zawalić, bo byłaby hańba!
    • Gość: Hubert student PŚK Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 81.26.0.* 18.04.07, 12:14
      Należał nam sie ten turniej
      • Gość: leming Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.aster.pl 18.04.07, 12:40
        No takie teksty wku..aja mnie najbardziej. NIC nam sie nie nalezalo. Dostalismy
        - to teraz zrobmy wszystko, zeby tego nie spieprzyc. Bo inaczej osiadzemy na
        laurach i bedziemy mowic, ze wszystko dalej tez sie nam NALEZY: niech ktos zrobi
        autostrady, lotniska, boiska... DO ROBOTY!
    • Gość: Boczek-lustrator Zlustrować platiniego i PZPN!!! IP: 193.164.157.* 18.04.07, 12:15
      EURO 20212- tak, ale porządnie zlustrowane. Czekam na oświadczenia lustracyjne
      Platiniego, ale przede wszystkim tych z PZPN - założe się, że tam wielu
      wspułpracowało z SB
    • Gość: luk No to Gosiewski do dzieła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:16
      Teraz dopiero Włoszczowa dostanie hiperstadion, hotel 6cio gwiazdkowy aby
      dostojnicy mieli gdzie swoje dupy wywalać, w Pipidówce wybuduje kompleks
      sportowy pod ziemią, a w Kieleckiej Dziurze pas startowy dla wahadłowców. Mam
      nadzieje że na euro skorzysta również wielebny ojciec Ryżyk, do tego czasu
      powinien być nowy model merca.
      Edgarze - pokaż co potrafisz!!!!!!!!!
      • Gość: olka Re: No to Gosiewski do dzieła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:35
        Kochanie ,nie dop*** polityki do wszystkiego, bo nie chcę, zeby ktos zepsul mi
        dzien.trzymam kciuki za organizacje, moze nie bedzie obory.Włoszczowa sie
        cieeeeszy:):):):)
    • Gość: euskadi Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 80.53.176.* 18.04.07, 12:16
      I co teraz powiecie niedowiarki hehe. Dla nas kibiców ta decyzja to spełnienie
      marzeń. Korzyści z tego wynikające dla naszego kraju można wymieniać i
      wymieniać. Już dawno nic nie ucieszyło mnie tak bardzo.
      EURO 2012 jest nasze!!!!
    • Gość: silesius Kaczynscy zalatwili wreszcie powazna impreze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.07, 12:16
      sportowa; a co zalatwil ten burak Kwasniewski??? tyle, ze mial duzo lewej kasy
      w Szwajcarii; wystarczy zaczac walczyc z wszechobecna korupcja, i juz widac
      piersze efekty; gratulacje dla panow Kaczynskich!!!
      • pynky Re: Kaczynscy zalatwili wreszcie powazna impreze 18.04.07, 12:20
        tutaj to akaurat jest tak samo jak ze zbiorami orzeszkow w gabonie:)
      • Gość: daro Polska bialoczerwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:21
        białoczerwoni w finałach Euro 2012
        Ludziska radujcie się trochę, Ronaldo, Rooney i inne gwiazdy pilki bedą U NAS
      • zenutek Re: Kaczynscy zalatwili wreszcie powazna impreze 18.04.07, 13:55
        Obudź się człowieku. Kaczyńscy do g.. załatwili. Zgłoszenie do udziału w
        konkursie nastąpiło kilka lat wcześniej, więc nie przypisuj tego zwycięstwa
        Kaczyńskim. Przez ostatni rok nic już nie mogli zmienić, plany opracowane były
        ponad trzy lata temu... A gdzie wtedy byli Kaczyńscy, chyba dobrze wiesz????
    • Gość: xyz Dzicz z Ukrainy IP: *.aster.pl 18.04.07, 12:19
      Teraz dzicz z Ukrainy nas zaleje.
      • Gość: arek Jesli oni dzicz to my również. Jesteśmy podobni. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.04.07, 12:31
        Oni przynajmniej mają stadiony.
    • Gość: kibic Bilety niech sprzedaje U.E.F.A, nie P.Z.P.N. IP: *.77.classcom.pl 18.04.07, 12:19
      To jest ważne, bo wiemy co było z dystrybucją polskiej puli na MŚ w Niemczech.
    • Gość: Amy Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 84.201.210.* 18.04.07, 12:20
      Oh my god...po co nas wybrali? Przecież tylko zrobimy z siebie pośmiewisko na
      świecie...albo zrzucimy wszystko na Ukrainę.
    • Gość: okha no to do roboty IP: *.magma-net.pl 18.04.07, 12:20
      Mamy mistrzostwa, ale...
      monokukurydzaslonecznika.blogspot.com/
    • Gość: Gość SZWABY nie omieszkali wspomnieć o korupcji... IP: 193.109.212.* 18.04.07, 12:22
      ...w Polsce. Ależ oni muszą nas nienawidzieć.

sport.rtl.de/sportartikel/fussball/fussball_45387_1067803.php
    • Gość: Ja Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:25
      Chyba do tego czasu trzebaby dotrzeć z budową autostrady A4 do Ukrainy bo
      bedzie wstyd z dojazdami :)
    • Gość: dyg Tylko nie Wołek. To jest zero. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.04.07, 12:26
      O Ukrainie ani słowa w naszej tv.
    • Gość: T. Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.ihar.edu.pl 18.04.07, 12:30
      No i zaczęło się jak zwykle. Polska wygrała - narzekacie, że nie damy rady, że
      będzie wielka klapa itp. itd. Jak bysmy przegrali też byście narzekali, ze
      Polska to ciemnogród, zaścianek Europy, że wszystko to wina Kaczyńskich i PIS-u
      itd. itp.
      Każda okazja jest dobra żeby ponarzekać na Polskę.
      • d_ost Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 12:34

> Każda okazja jest dobra żeby ponarzekać na Polskę.

Jak byśmy przegrali to bym doszedł do wniosku, że w UEFA są ludzie, którzy się
        z głupimi na rozumy nie pozamieniali. Bo wolałbym, żeby moje podatki poszły na
        tanie mieszkania, obniżenie podatków, a nie stadiony, na których po euro nie
        będzie komu grać i będą niszczeć, bo na siebie nie zarobią.
      • mattias_mateusz Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 18:32
        Gość portalu: T. napisał(a):

> No i zaczęło się jak zwykle. Polska wygrała - narzekacie, że nie damy rady, że
        > będzie wielka klapa itp. itd. Jak bysmy przegrali też byście narzekali, ze
        > Polska to ciemnogród, zaścianek Europy, że wszystko to wina Kaczyńskich i PIS-
        u
        > itd. itp.
        > Każda okazja jest dobra żeby ponarzekać na Polskę.

Masz rację ale może nareście będzie inaczej?
        Pewien rodzaj Polaka mówi: tego się nie da w Polsce, inny natomiast już skupi
        się do pracy. Po jakimś czasie bardziej pozytywne nastawienie już zaczyna się
        opłacać. A za kilka lat zobaczymy. Pewien Polak stworzył już coś fajnego, inny
        zaś stoi jeszcze w tym samym miejscu co w PRL. Każdy w przyszłości musi zadać
        sobie pytanie: kim chcesz być? Wybór jest twój, masz własny los we własnych
        rękach.
        Forza Polonia!!! Forza Ukraina!!!
    • d_ost No to mamy przesrane 18.04.07, 12:31
      Już dziś kiedy Jarmark Europa na stadionie X-lecia otwiera swe podwoje w
      weekend cała saska kępa jest zastawiona samochodami poprakowanymi gdzie
      popadnie. Teraz tych ludzi będzie kilkadziesiąt razy więcej...

I gdzie będą spać ci kibice wszyscy?? Wczoraj próbowałem znaleźć w wawie
      miejsce w hotelu 4 lub 5 gwiazdkowym. Jedyne wolne jakie znalazłem to
      apartament w bristolu za prawie 400 euro. A tak ani jednego miejsca. A przecież
      nie ma teraz w wawie żadnej imprezy, do sezonu turystycznego jeszcze trochę
      zostało.

W temacie średniej klasy jest jeszcze gorzej.

I co - miasto będdzie własne hotele stawiać? Nawet zakładając, że uda się
      zbudować te stadiony, autostrady, mosty, metro i bóg wie co jeszcze tam
      obiecuje gęsicka (obiecanki cacanki, a gęsickiej radość).
      • rtg Re: No to mamy przesrane 18.04.07, 12:36
        d_ost napisał:

> Już dziś kiedy Jarmark Europa na stadionie X-lecia otwiera swe podwoje w
        > weekend cała saska kępa jest zastawiona samochodami poprakowanymi gdzie
        > popadnie. Teraz tych ludzi będzie kilkadziesiąt razy więcej...
        >
        > I gdzie będą spać ci kibice wszyscy?? Wczoraj próbowałem znaleźć w wawie
        > miejsce w hotelu 4 lub 5 gwiazdkowym. Jedyne wolne jakie znalazłem to
        > apartament w bristolu za prawie 400 euro. A tak ani jednego miejsca. A
        przecież
        >
        > nie ma teraz w wawie żadnej imprezy, do sezonu turystycznego jeszcze trochę
        > zostało.
        >
        > W temacie średniej klasy jest jeszcze gorzej.
        >
        > I co - miasto będdzie własne hotele stawiać? Nawet zakładając, że uda się
        > zbudować te stadiony, autostrady, mosty, metro i bóg wie co jeszcze tam
        > obiecuje gęsicka (obiecanki cacanki, a gęsickiej radość).

cała nadzieja że za chwilke gęsicką szlag trafi wraz z PiSSdoletami.
        • d_ost Re: No to mamy przesrane 18.04.07, 12:41

>
          > cała nadzieja że za chwilke gęsicką szlag trafi wraz z PiSSdoletami.

ale euro nam z tego powodu nie zabiorą. więc mleko już się wylało...
          • ffamousffatman Re: No to mamy przesrane 18.04.07, 17:40
            dlaczego gęsicką ma szlag trafic razem z reszta pisowcow?
    • Gość: Michał Zamiast trzech milionów IP: *.aster.pl 18.04.07, 12:31
      mieszkań będą stadiony na Euro 2012. A robotników to chyba w Chinach będziemy
      szukać (chociaż też nie bo Oni szykują się na igrzyska w Pekinie).
    • rtg Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 12:33
      Trzymajmy na dystans polityków od tego przedsięwzięcia bo bedą przysysać się do
      tematu i kasy, a stdion narodowy wybudujemy we Włoszczowie... no peron już jest
      podobny jak koło stadionu 10-lecia w Warszawie ;-)

• Gość: pyz Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 213.135.35.* 18.04.07, 12:42
        "Stadion Narodowy"
        To brzmi niemal, jak "Świątynia opatrzności bożej"
        Pewnie jedyne dwie budowle, które się doczekają realizacji.

Cała Polska: W powszechnej opinii kraj wart tyle ile stadion.
    • Gość: dekster stadiony XXI wieku trzeba budować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:33
      do roboty
    • Gość: pyz Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 213.135.35.* 18.04.07, 12:35
      Nieee!
      Mało nam własnych bandytów-szalikowców, to jeszcze sobie na łeb ściągniemy
      angielskich i włoskich.
      • rtg Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 12:37
        Gość portalu: pyz napisał(a):

> Nieee!
        > Mało nam własnych bandytów-szalikowców, to jeszcze sobie na łeb ściągniemy
        > angielskich i włoskich.

nie europejskich, europejskich....
    • decent76 To jedna wielka paranoja do roku 2012 po ukrainie 18.04.07, 12:37
      może już nic nie zostać. Jak można być tak krótkowzrocznym przecież taką
      imprezę powinno się organizować w kraju gdzie jest stabilna sytuacja polityczna
      i ekonomiczna a tu dwa tygrysy europy porwały się z motyką na ech ...........
    • Gość: niger Zibi nie dał rady oszukać Polski IP: 212.160.172.* 18.04.07, 12:37
      Mimo haniebnego postepowania zdrajcy Bonka udalo sie. DO BOJU POLSKA!
      • Gość: maz Re: Zibi nie dał rady oszukać Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:06
        Jesteś głupi!
        Zibi na pewno rozmawiał prywatnie z Platinim i to z inicjatywy Platiniego!
        Musieli rozmawiać o polsko-ukraińskiej kandydaturze i Boniek swoje Platiniemu
        powiedział.
        Ten sukces to przede wszystkim zasługa Surkisa, ten gość ma niesamowite wpływy!
        To jakiś krezus i to ogromnie bogaty! Ale bez takich ludzi nic się nie osiągnie.
        Z naszej strony największą zasługę ma, co by nie mówić, Michał Listkiewicz.
        Myślę, że byłby świetnym dyplomatą w FIFA i UEFA. Jest tam znany i
        rozpoznawalny, oraz cieszy się wielkim szacunkiem wśród działaczy tych
        organizacji. Dopiął swego i za to mu chwała! Myślę, że po odejściu ze stanowiska
        prezesa PZPN znajdzie sobie dobrą posadę w strukturach FIFA, czy UEFA, która
        dobrze będzie służyć polskiej piłce.
        • Gość: mw Re: Zibi nie dał rady oszukać Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:57
          co te ludki tu piszą- zdrajca - ? niby czemu ? za to że przekonał Platiniego -
          prywatnie bo oficjalnie nie chciał bo gdyby się nie udało to byłby oczywiście
          winny !!!!!!!!!!!!! Ludzie opamietajce się co piszecie bo dajecie dowód ze
          tempota u nas tylko została. Każdy kto pracuje za granicą to zdrajca ? Pomyśl
          torche człowieku !
      • Gość: mjg Re: Zibi nie dał rady oszukać Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:54
        zdrajca to twój stary bo nie jesteś jego synem i wstydzi się za to co piszesz !
    • Gość: edek Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:38
      Ja tam się ciesze tylko wiem jak to będzie, nowe afery, korupcja, skoki na kase a na domiar złego jeszcze się pokłucimy o wszystko z Ukrainą.
      • mattias_mateusz Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 18:24
        Gość portalu: edek napisał(a):

> Ja tam się ciesze tylko wiem jak to będzie, nowe afery, korupcja, skoki na
        kase
        > a na domiar złego jeszcze się pokłucimy o wszystko z Ukrainą.

Kochany!
        Pewien rodzaj Polaka mówi: tego się nie da w Polsce, inny natomiast skupi się
        do pracy. Po jakimś czasie bardziej pozytywne nastawienie już zaczyna się
        opłacać. A za kilka lat zobaczymy. Pewien Polak stworzył już coś fajnego, inny
        zaś stoi jeszcze w tym samym miejscu co w PRL. Kim chcesz być? Wybór jest twój,
        własny los we własnych rękach.
        Forza Polonia!!! Forza Ukraina!!!
    • Gość: alex Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:39
      a ja się nie cieszę, bo kaczory zrobią z tego sukces pisu i koalicji atego
      Polsce nie potrzeba!
    • Gość: adam81w o @#%% :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:42
      git
    • Gość: jasio gdzie mogę kupić bileciki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:45
      żeby nie zabrakło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka