Dodaj do ulubionych

Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012

• ffamousffatman Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:03
      No, tow. Platynsztajn, kawal dobrej partyjnej roboty! ;) , :D , :P
      • ffamousffatman Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:08
        Poswietowali? Poswietowali! Czas wrocic do lustracji! Nie bedzie autostrad i stadionow bez lustracji, wrog bedzie przeszkadzal!
        • ffamousffatman Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:11
          ale czy my my zdazymy z ta lustracja? dojda jeszcze internauci... a, pal szesc stadiony! wybudujemy tyko autostrady (i 3mln mieszkan)!
          • Gość: Kibic Reprezentacja IP: *.101.rev.vline.pl 18.04.07, 16:25
            Wszyscy piszą tylko o budowie stadionów,hoteli,dróg, lotnisk. A może byśmy
            zbudowali reprezentację na te mistrzostwa żebyśmy z grupy wyszli, co?
          • zenutek Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:25
            Ffamousffatman wyluzuj troszeczkę... dość kpienia z Polski jako kraju, dość
            bezmózgowego działania. Polska ma szansę przeskoczyć kilka-kilkanaście lat do
            przodu, ale potrzeba więcej wiary, potrzeba więcej rozsądku. Teraz wszystko w
            rękach Polaków... Powinni patrzeć na ręce rządzących i reagować zdecydowanie
            ostro. Polsce potrzebny był kop do przodu, otrzymaliśmy go dzisiaj, teraz już
            tylko od nas zależy czy będziemy w Europie czy na śmietniku...
            • Gość: hanys Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 17:35
              raczej to drugie,z grupy nie wyjdziecie patalachy
            • ffamousffatman Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 18:05
              Optymizmowi dalem wyraz na pierwszej stronie ale spodziewajac sie zawartosci nastepnych Posty pierwsze napisalem na stronie ostatniej.

No i teraz co, poswietowali? No to znaczy zarty sie skonczyli. No to tera, tu zacytuje cytat z czyjegos postu: KLOCKI W ZEBY, TEMPO 22!!!
              Za dwadziescia lat, jak cos nie wyjdzie, NIKT nie bedzie pamietal prezydenta i premiera, ktorym nie wyszlo, WSZYSCY beda pamietac POLAKOW, ktorym nie wyszlo.

A to cytat (poprawiony) ze mnie:

Vivat Surkis!
              Vivat Kwasniewski!
              Vivat Walesa!
              Vivvat Beenhakker!
              Vivat Szewinska!
              Vivat Listkiewicz!
              Vivat Boniek!
              Vivat Lipiec!
              Vivat prezydenci!
              Vivat Warszawa, Poznań, Wrocław, Gdańsk, Chorzów, Kraków i Lwów, i Kijów tez!
              Vivat Platini!
              VIVAT UKRAINA I POLSKA!
              Tomaszewskiemu powiwatuje osobno jak go znajde ;)
    • Gość: Grazyna Alujevic Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.04.07, 16:25
      Gratulacje Polsce. Inwestycje i przygotowania do EU zapewne beda dla Polski
      wielka szansa z ktorej skorzysta a tym samym rozwoj sportu ktory przezywal dluga
      stagnacje. Majac wiare ze sport to zdrowie wierzmy ze mlodziez bedzie
      zaangazowana w bezposredni badz posredni sposob i uwierzy ze i w Polsce warto
      zyc.
    • ffamousffatman Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:26
      surkis superhero! zlustrowac! ukraina nam euro my im lustracje!
      • zenutek Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:28
        Przykro mówić, ale tam nasze krótkie rączęta nie sięgają....
    • ffamousffatman Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:28
      wbrew pozorom wyrazam swoje zadowolenie
      ukrainie szacuneczek
    • ffamousffatman Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 16:31
      Tylko jak przytrzymac kibicow gosci zeby nie wysciubili nosa poza Poznan i Wroclaw?
    • Gość: mw To zasługa Pana Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:47
      Do tych co obrazili Pana Bońka i nienawidzą prezesa Listkiewicz- Gdyby nie
      obydwaj panowie a w zasadzie ich znajmości (z Platinim i Johanssonem)to nie
      byłoby EURO w PL a wy marne pismaki z GW powinniście teraz oficjalnie
      przeprosiś Pana Bońka za te bredznie co na niego wypisujecie - ciekawe czy masz
      honor Kukuć ty cioto !
      • Gość: widzewianka Re: To zasługa Pana Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:01
        zgadzam sie - nieoficjalnie załawił bo oficjalnie nie mógł bo w razie kleski
        został by wunnym - w Polsce sukces ma wielu ojców >>>> :))))) a
        kleska ..........:((((((( .... Forever WIDZEW ŁÓDŹ
        • Gość: hrb Uszaszowski Co ty opowiadasz ?.... IP: 220.253.41.* 18.04.07, 17:12
          Rzymianin Boniek pochodzi z Bydgoszczy, tam zaczal kopac gumowa pilke,a na
          peryferiach Lodzi przebywal tylko czasowo.
      • Gość: marcinw Re: To zasługa Pana Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:05
        Mamy tylko nie dajmy dupy ! Bo coś mam obawy :( nie ma dróg, stadionów hoteli
        itp. Co do Pana Bońka to DZIEKI za wspmaganie u Platiniego be Pana nie było by
        u ns Euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        A wy city co tu macie jakieś wonty do Pana Bońka to powiem tylko tyle że nawet
        jego wypowiedzi nie rozumiecie i stąd te chamskie teksty !
    • Gość: henry Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.elsat.net.pl 18.04.07, 16:55
      daj spokój z tym śląskim mam nadzieje ze nikt tam nie włozy ani złotowki ten
      stadion nadaje sie tylko do zburzenia
    • Gość: manson Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.microsoft.com 18.04.07, 17:17
      ja mam tylko pytanie, dlaczego listkiewicz jest ciagle prezesem???! moze nie jestem na czasie, ale ostatnio jak czytalem to gdzies w styczniu czy lutym miala mu sie skonczyc kadencja
    • meetsue Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 17:20
      a ja nie wiem, czym się tak wszyscy bardzo ekscytują :)
      ja się zgodzę- duża szansa, ciekawe wydarzenie, promocja itd itd, ale żeby zaraz
      fajerwerki i łzy w oczach...
      bez przesady ;)
      • Gość: hanys Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 17:33
        po co wam euro 2012 jak i tak do cwiercfinalu nie dojdziecie, niemiaszki was
        wywala
    • Gość: wowo Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.symico.com.pl 18.04.07, 17:34
      Ludzie ! Opamiętajcie się ! Kto to wszystko zorganizuje ? Zapomnieliście już że
      ci faceci z PZPN nie potrafili nawet przeprowadzić sprzedaży biletów na
      mistrzostwa świata w Niemczech ? A przecież sprzedaż biletów to pryszcz w
      porównaniu z tym co ich teraz czeka...
      • Gość: hanys Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 17:37
        jak kto? PZPR- oni to wezma w swoje rece
    • Gość: podlasiak Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.bsk.vectranet.pl 18.04.07, 17:35
      Proszę tylko żeby przey tej budowie stadionów, dróg itp ekolodzy dbali o dobro
      przyrody tak jak w rospudzie
      • Gość: hanys Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 17:38
        wazne jest zeby stadiony staly do tego czasu,moze zdaza , albo napisza ze sa
        zaskoczeni jak zwykle w polsce
        • Gość: podlasiak Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.bsk.vectranet.pl 18.04.07, 17:41
          Nie masz racji najważniejsza jest ekologia bo co tam jakieś euro albo ludzie
          tak jak w przypadku rospudy
          • Gość: hanys Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 18:48
            po co komu ekologia,sport sie liczy
    • Gość: rafal m. Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:40
      Kocham ten kraj i nigdy go nie opuszcze!!! Jestem dumny ze mozemy podjac to wyzwanie. Zrobimy niejpiekniejsze ME jakich swiat nie widział. Ze słowiańską energią musimy wszystcy zmotywować się na sukces!!!
    • Gość: 2+2=2 A mi się coś Ukraina nie widzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:41
      A mi sie nie widzi Ukraina! Polsce w budowie stadionów i tej całej
      infrastruktury w znacznym stopniu pomoże UE a Ukraina za swoje będzie musiała
      wszystko budować. Nie mówię że sobie nie poradzą ale.... Polska będzie miała
      łatwiejsze zadanie!
    • Gość: kissa Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.centertel.pl 18.04.07, 17:45
      yes,yes,yes
    • Gość: kati Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 212.244.164.* 18.04.07, 17:49
      po co pisać że PISu nie bedzie?? Cieszmy się ze ME w naszym kraju!!
      • ffamousffatman Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 18:09
        PiSu nie bedzie!
    • Gość: abhaod to sie kaczkom upieklo :) IP: *.adsl.alicedsl.de 18.04.07, 17:57
      ruch na kartoflisku ;)
    • Gość: widzew Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:15
      NO I CO!!!??? Panie Boniek
    • Gość: niekonieczniekibic Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: 83.238.180.* 18.04.07, 18:20
      To wielki dzien dla Polskiego Sportu bo gdyby nie to Euro to w naszym kraju juz
      nic by sie nie wydazło! Tak to dostalismy szanse ale przesto są zobowiązania no
      i przede wszystkim ciezka praca! Mnie nieobchodzi to ze nie wyjdziemy z grupy
      bo to oczywiste ale ciesze sie bardzo z tego ze po latach wreszcie cos sie
      zacznie dziac w Poskiej Piłce Nożnej!
      • Gość: mirluk Sprzedaż biletów IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 18.04.07, 18:36
        mnie tylko zastanawia jedno jak trudno będzie takiemu szaremu obywatelowi jak ja dostać bilet na mecz polaków...

mimo wszystko ogromnie się cieszę.
    • Gość: kx Finał w Kijowie IP: *.spray.net.pl 18.04.07, 18:32
      Czyli Ukraina w tym duecie jest ważniejsza.
      • Gość: nanana! Re: Finał w Kijowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:57
        Och, bez przesady :) Gratuluję wszystkim, którzy zapracowali na ten sukces! Uda
        nam się!!! Trochę wiary - będzie dobrze! :)
    • Gość: kola Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.rene.com.pl 18.04.07, 18:37
      w końcu będziemy w ME, bo zagramy jako gospodarze :)
      • Gość: Przemas Listkiewicz- czlowiek ze stali IP: *.telia.com 18.04.07, 18:57
        Jak wszyscy inni nie moglem zniesc tej osoby ktora nie chce oderwac sie od
        koryta.Zyczylem jemu wszystiego najgorszego i szbkiej zmiany na stanowislu
        prezesa PZPNu.Bylem zachwycony ruchem ministra Lipca i szybko uwierzylem ze
        nareszcie bedzie zmiana.Zmiana prezesa na innego prezesa.
        Dzisiaj z perspektywy czsu jestem pod wrazeniem tego czego dokonal LISTKIEWICZ.
        Naprawde jest on czlowiekiem ze stali.Wiekszosc ludzi razem ze mna wzietych juz
        dawno dla swietego spokoju po tak masywnej nagonce jaka mial ten czlowiek,
        odeszlaby z tego stanowiska. Listkiewicz przetrwal wszystko,zazdroszcze jemu
        takiego charakteru.
        On przyczynil sie za mamy trenera Benhakkera i szanse na pierwszy awans do
        Mistrzostw Europy.
        Awans w 2012 mamy juz z urzedu i do tego jescze taka impreze jak Mistrzostwa
        Europy u nas w Polsce.
        Bedziemy mieli wreszcie stadion narodowy z prawdziwego zdarzenia.
        Czego jeszcze mozemy oczekiwac wiecej ?
        Dla mnie Listkiewicz jest od dzisiaj czlowiekim ktory daje przyklad
        niesamowicie nieludzkiej wytrzymalosci psychicznej.
        Jest naprawde super gosciem.
        Czy znacie na dzis godniejsza osobe na stanowisku prezesa PZPNu ?
        Ja nie i jakis Czarneckich czy Latow nie chce.
        Niech zostanie Listkiewicz, teg czego on dokonal, nie dokona zadna inna osoba w
        Polsce.
        Tylko czy on teraz bedzie chcial nim byc ? Ponoc dostal inrtatne propozycje z
        UEFA.
        Panie Listkiewicz, chyle glowe przed panem i ciesze sie dzis jak male dziecko
        ze mamy ME w Polsce.
    • sagi2007 Re: Polska gospodarzem Euro 2012 18.04.07, 18:42
      POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!!!
      • Gość: hanys Re: Polska gospodarzem Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 18:53
        co tam bialo czerwoni, nasi sie licza czarno czerwone i zlote
        • sagi2007 Re: Polska gospodarzem Euro 2012 18.04.07, 19:03
          kiedy zamieniacie wronę na półksiężyc ????
          • Gość: hanys Re: Polska gospodarzem Euro 2012 IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.07, 19:04
            po euro2012
    • Gość: Al Ganonim Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.mikolow.net 18.04.07, 19:07
      Mam tylko kilka pytan:

1. Jak ludzie sie beda poruszali po kraju? "Autostradami"? Wolne żarty ;)
      2. Kto zbuduje te stadiony skoro ludzie wyjechali? Myślicie że wrócą? ;)
      3. Jak zareagują pseudokibice jak polska reprezentacja w pierwszej kolejce odpadnie?
      • sagi2007 Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 19:27
        jak wyjdzie z grupy kibice się ucieszą !!!!
      • Gość: lump Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:28
        Bardzo dobre pytania! Doczekamy wstydu i upokorzenia, a autostrady zbudują chinole, pod warunkiem że będzie z czego - przecież "potrzebujących" w tym kraju nie brakuje, więc kasę bedzie na kim dzielić...
    • mahnatz Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 18.04.07, 19:41
      Słyszałem, ze poseł Gosiewski przeforsował budowę stadionu we Włoszczowej.
      Prawda to? Niby jest nawet jak dojechać...
    • Gość: patthecat Jaja sobie ktoś robi czy ma Downa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 19:48
      Jak będzie mecz albo mecze we Wrocku to wyp.... stąd na urlop. Ciekawe, czy
      jakiś baran z komisji wybierającej widział, jak to miasto wygląda w piątek
      wieczorem. Dziadek na wózku szybciej przejedzie, niż samochód w którąkolwiek
      stronę. Nie mówiąc o kiblach, restauracjach i miejscach do parkowania... Tak,
      dajcie nam jeszcze jakieś kilka miesięcy samochodów więcej. Do końca 21 wieku
      ludzie będą srali ze śmiechu, jak będą wspominać ten "sukces" Polski.... I nie
      pierd.... tu ile to dróg wybudujemy do 2012. Bo przez 17 lat prawie g....
      wybudowaliśmy. 40 milionowy kraj w centrum Europy i dwie, trzy autostrady w
      ciągłym remoncie... Litości....
      • Gość: Galicjanin Odbijemy Lwow IP: *.hsd1.ca.comcast.net 18.04.07, 20:06
        Panowie jest szansa odzyskac nasze ziemie - Odbijemy Lwow!

Jedziemy tam jako turysci i zostajemy!
    • Gość: w bg. Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.bulldogdsl.com 18.04.07, 20:09
      Ciekawego kto bedzie to wszystko bydowal skoro w tym samym roku bedzie olimpiada
      w Londynie. Ukraincy i Rosjanie???
      • Gość: mirluk Re: Polska czeka na wybór gospodarza Euro 2012 IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 18.04.07, 22:38
        może zatrudnią tych co robili to w portugali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka