Gość: matiszczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:48 cześć zczubaki :D chce wam sie w długi weekend relacjonować taką nudę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luczy Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 01.05.07, 11:50 obojętnie kto wygra to i tak w 1 rundzie pucharu uefa odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiszczecin Re: Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:01 dokładnie ! dlatego szkoda czasu na ten teatrzyk, lepiej walnąć browarka na słońcu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zczubofan Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:53 Super!! dzieki za relacje "ZCzubaki". Przynajmniej bede miał jakas osłode tego ze dzis pracuje i siedze w pracy;). A z drugiej strony czy własnie nie tak powinno sie swietowac i uczcic "świeto pracy"?? Hasło dnia: siedzac w pracy w Świeto Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny mecz Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 01.05.07, 11:53 Zarówno godzina jak i kanał TV dobrane zostały starannie przez organizatora. Tak w Posce promuje się piłka, 1 Maja o 12-tej. Pobódka bo przejdą ME koło was i dalej będziecie się fascynować Kuszczakiem w MU na ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.compower.pl 01.05.07, 12:03 Strejlau zaraz walnie kupe w tym studiu. Ciekawe ile mu zapłacili, że jest taki podniecony. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Ja wiem dlaczego tak wcześnie :) 01.05.07, 12:09 Rozwiązanie zagadki: mundialowo.blox.pl/2007/05/Tajemnica-finalu-Pucharu-Polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj.plank Re: Ja wiem dlaczego tak wcześnie :) IP: *.promax.media.pl 01.05.07, 12:28 Czy waszym zdaniem Kalinowski (TVN) to szczyt bełkotu, czy jest może ktoś jeszcze bardziej żenujący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Kalinowski to betka IP: *.aster.pl 01.05.07, 14:10 Uslyszec Szpakowskiego: bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Ja wiem dlaczego tak wcześnie :) 01.05.07, 12:29 Cześć zCzubaki. To może jeszcze dwie zagadki: - czemu mamy przyjemność oglądania meczu w obrazie panoramicznym? Czyżby TVP wzrowało się na relacjach TVP ze skoków narciarskich? - czemu zegar z wynikiem jest prawie na środku ekranu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziiiiuuuuu Re: Ja wiem dlaczego tak wcześnie :) IP: 83.12.157.* 01.05.07, 13:04 ta grafika ekranowa to może wygląda dobrze na 40' lcd na zwykłym 21' to jest porażka , nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja loosers tzn przegrani IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.07, 12:28 i obojetnie ktora z tych druzyn wygra to przyniosa wstyd polskiej pilce. kto lubi ogladac looserow ???? oszukali arke a w pucharach odpadna i tak we wstepnej rundzie smiesza mnie te polskie kluby ... no i jeszcze pewnie latem sprzedadza paru do 3-ej ligi finskiej lub 6 -ej niemieckiej i wtedy beda gotowi na puchary, hahaha nic wazniejszczego jak ogladac final pucharu polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj.plank Kalinowski IP: *.promax.media.pl 01.05.07, 13:02 Powinien zostać rzecznikiem samejbrony: oto przykład: "Hermer popychał leżącego na boisku Latę" - a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpijczyk Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:12 Powinien wygrać Groklin. Normalnie byłbym za Koroną, ale gdy PZPN załatwił finał Koronie muszę być za czystym sportem Odpowiedz Link Zgłoś
ralkom a w Grodzisku ustawiono telebim i nikt nie przysze 01.05.07, 13:16 Bo podobno za zimno (10 st.) No cóż, po co nam ta wiocha w polskiej piłce? Jestem z wlkp, ale tak naprawde Groclin mało kogo tu obchodzi, wiec kibicuje Koronie, oni jeszcze mają paru kibiców i stadion. We Wronkach juz zrozumieli ze w Wielkopolsce jest tylko jeden klub piłkarski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj.plank Kiedyś takie mecze to były o... IP: *.promax.media.pl 01.05.07, 13:30 ...mistrzostwo LZS, a teraz od razu puchar polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladin Re: Kiedyś takie mecze to były o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:55 W "zczubowych" klimatach polecam to: www.youtube.com/watch?v=NKuwygt3-h4&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=LiatUjDlROs&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beauford Re: Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.carlnfd4.nsw.optusnet.com.au 01.05.07, 14:13 Wieczorek nie wracaj do Kielc, co ty z tym zespolem zrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Finał Pucharu Polski z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:47 ło. mecz oldboyów. bramki strzelali Stefan Majewski i Grzegorz Lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Do redakcji "z czuba" IP: 83.238.212.* 02.05.07, 16:27 Panowie Dziennikarze (?!) Zastanawiam się, kto w redakcji sportowej Gazety Wyborczej stwierdził, że zespół "Groclin" powstał w 1922 roku. W materiałach prasowych z lat 20, 30 a nawet 80-siątych próżno szukać słowa Groclin. Nie wiem czy panowie się orientują, że Groclin to nazwa firmy prezesa (i sponsora zarazem) Z. Drzymały. Proponuję wykonać przysłowiowego barnka i przeprosić wszystkich fanów piłki nożnej w naszym kraju za ten błąd (ze wskazaniem na kibiców DYSKOBOLII zwłaszcza). W Grodzisku Wielkopolskim jest tylko jedna drużyna i nazywa się DYSKOBOLIA a nie Groclin. Idąc tropem panów dziennikarzy (celowo małą literą) w naszej lidze gra: Telefonika Kraków Comarch Kraków ITI Warszawa Bogdanka Łęczna Amica/Warka Poznań KGHM Lubin Andy Łódź Kolporter Kielce Harnaś Łódź PKN Orlen Płock Prokom Gdynia Ptak Piorków Trybunalski/Gutowo/Szczecin/Sao Paulo itd... Kibice są wierni klubowi a nie sponsorom. PS. Stawiam panom redaCHtorom duże piwo jeśli znajdą nazwę Groclin w jakimkolwiek wydawnictwie z lat 20 XX wieku. Czy wyzwanie zostanie podjęte? Odpowiedz Link Zgłoś