Gość: cziko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:44 www.sopcast.org/ - tu mozna obejrzec mecz na zywo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Straszny atak Chelsea IP: *.chello.pl 01.05.07, 20:47 ja chcę relację z czuba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Straszny atak Chelsea IP: *.tvk.torun.pl 01.05.07, 20:49 ja np nie moge. Bo mi sie pojawia czarny ekran mimo ze bufor jest przy setce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cziko Re: Straszny atak Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:51 musisz troche poczekac az sie zaladuje ekran, u mnie bylo to samo. a z czuba to chyba kazdy chce :) ale nasi ukochani dziennikarze sa na urlopie, kazdemu sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzywwy Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! IP: *.atol.com.pl 01.05.07, 21:26 Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Z Czuba!! Jakbym nie miał Czeskiej telewizji w zasięgu to byłaby padaka ale i tak wolę Z CZUBA na Czechy to mogę się przejść jak usłyszę: "Vysokanckii baalooon i.... Goooooolll!!!" No a ja chcę lożę szyderców... Gazetoooo... Wstyd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITV rulez Reina - dobry uczeń wujka Jurka :-) IP: *.leed.cable.ntl.com 01.05.07, 23:41 Redaktor ITV, w rozmowie po meczu z Reiną, porównał jego bronione karne do obrony Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAc Straszny atak Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.07, 21:00 Chyba powinno być "podejmują na Anfield Road Chelsea" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Straszny atak Chelsea IP: *.elsnerow.waw.pl 01.05.07, 21:08 a dlaczego mi sie pojawia ze nie mozna wyswietlic strony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Straszny atak Chelsea IP: *.chello.pl 01.05.07, 22:32 Może dlatego, że nie można wyślwietlić strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąblo Re: Straszny atak Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:33 o czym ty tutaj rozmawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomekkkk Straszny atak Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:08 Chelsea musi wygrać!!!!jest najlepsza ....Chelsea rulez! liverpool to frajeży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liver Gooooooooooooooooooooooool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:09 Goooooooooooooooooooooooooool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo DSF na astrze IP: *.zab.nat.hnet.pl 01.05.07, 21:14 Na DSF jest transmisja meczu, wlaczac kanal ogladac tez na premiere nie koduje meczu ogladac Chelsea nie istnieje w tym meczu, jest 28 minuta a oni nie oddali strzalu, Szewa siedzi na trybunach, chelsea jest cienka, drogba to cienias, czech tez, piekny strzal, Liverpól i tak z Manchasterem dostanie w tylek w finale, hehehehe Televizja analogofa rules DSF a tvn tępie za redaktora blaszkowskiego z gdanska bo jest nierzetelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdd Re: DSF na astrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:16 Ej wlaczylem ten sopcast.org i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Bramki do obejrzenia 01.05.07, 21:16 No na razie jedna, ale jak będzie więcej, to się pojawią z jakimś 5-10-minutowym oppóźnieniem. mundialowo.blox.pl/2007/05/prawie-na-zywo-bramki-Liverpool-Chelsea.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bramki do obejrzenia IP: *.tvk.torun.pl 01.05.07, 21:21 dzieki za mozliwosc obejrzenia bramki po tak krotkim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki Re: Bramki do obejrzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:22 Super komentarz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Straszny atak Chelsea IP: *.aster.pl 01.05.07, 21:24 jeeeeest!!!!jeszcze dwa i chelsea papapapa papapa, ja tez nie dostalam sie do meczyku, www.sopcast.org stanal w polowie,czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicker Straszny atak Chelsea IP: 193.29.207.* 01.05.07, 21:25 na jakim kanale leci mecz na żywo? bo nie moge nic znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w UK Re: Straszny atak Chelsea IP: *.leed.cable.ntl.com 01.05.07, 22:50 na ITV na przyklad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytel Chelsea i tak wygra!!! IP: *.san.airbites.pl 01.05.07, 21:28 The Blues!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrissRS Re: Chelsea i tak wygra!!! IP: *.116.193.65.debica193.tnp.pl 01.05.07, 23:50 oj nie wygrałai co teraz napsizesz pytel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom transmisja live IP: *.generacja.pl 01.05.07, 21:30 mozna ogladac na zywo miedzy innymi tutaj: www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=107 z trzech proponowanych tam programow do odtwarzania polecam drugi ;] milego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas47 Re: transmisja live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:41 dzięki cziko za linka, szkoda że zdążyłem na przerwe :P Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath gdzie z czuba???? 01.05.07, 21:38 no gdzie? no gdzie? jutro to sobie w tv obejrze k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Mecz jest na DSF - informacja do cwokow IP: *.zab.nat.hnet.pl 01.05.07, 21:40 DSF i to niekodowane je bi e t v n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytrojan Re: Straszny atak Chelsea IP: *.adsl.alicedsl.de 01.05.07, 21:39 Gość portalu: cziko napisał(a): > www.sopcast.org/ - tu mozna obejrzec mecz na zywo : i zalapac trojana hehe nie dajcie sie nabrac na "darmowe" ;) progamy "za darmo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławww Re: Straszny atak Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:45 Wrocław dziękuje za Ceską Televizie dwa ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Straszny atak Chelsea IP: *.chello.pl 01.05.07, 21:53 znafffco... to ze ty zalapales trojana bo sciagales jakis syf, to nie znaczy ze kazdy darmowy program to syf, to po prostu twoja trauma akurat sopcast nie instaluje zadnego trojana wiec nie strasz ludzi klamco i generalnie STFU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo ....................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:49 I tak kazdy wie ze Real Madrid CF to najlepszy klub a lige mistrzow wygra Milan ;p A Raul Gonzalez Blanco zostal gentelmanem PRIMERA DIVISION, gdyż w ciagu ostatnich 30 miesiecy nie otrzymal zadnej kartki, a w ciagu 13 sezonow wystepujac w Realy do tej pory dostal 1 czerwona kartke w 1994roku i 19 zoltych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropihno 1921 Straszny atak Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:55 Liverpool tak dalej wygracie i pokonacie tych bogaczow A w Finale spotkacie sie znowu z Milanem ale tam juz Milan bedzie gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:59 DSF i TV 3 Slovenija - oto niekodowane stacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropihno1921 Straszny atak Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:59 Ty Real to cieniasy a wiadomo ze najlepszy klub to Celtic Glascow i nie dlatego ze gramw nium Boruc i Żurawski ale dlatego ze nie amja welkich nazwisk a potrafili tak daleko dojsc i o malo co nie pokonac Milanu a wiec nie kluccie sie kto jest lepszy tylko spojżcie na Celtic Glasgow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Straszny atak Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:02 "SPÓJŻ" na swoją ortografię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika trojaaaaaan IP: *.aster.pl 01.05.07, 22:05 mnie,cholera, nastraszyl!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Straszny atak Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:05 A Reina to Hiszpan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Straszny atak Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:07 tak hiszpan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: reina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:08 jajko patatajko jak nie wiesz kto ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: reina obronił strzał Crocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:12 cytuję za portalem gazeta.pl: a chwilę wcześniej Reina cudem obronił strzał Croucha po dośrodkowaniu Pennanta. czy ja śnię? było jakieś okno transferowe w czasie kidy spałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: reina obronił strzał Crocha? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:14 widziales ta sytuacje?? przecierz crouch chcial strzelic samoboja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropihno1921 Re: reina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:13 no nie rozsmieszajcie mnie nawet nie wiecie jakiego pochodzenia jest Reina <hahaha> to jest Rumun przeciez <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: reina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:15 jesli Jose Manuel Reina to rumun to ja jestem roman giertych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropihno1921 Re: reina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:18 Przeciez sobie zaruje ale nie wiedziec kim jest reina to trzeba byc bracmi kaczynskimi qu.. <hahaha> a i tak Reina jest gorszy od Dudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: reina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:20 lol jesli reina gorszy od dudka to polonez jest lepszy od mercedesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: reina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:25 jesli reina to nie hiszpan to Ben Sahar nie ma obywatelstwa polskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: Straszny atak Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:10 ale ambitny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika reina IP: *.aster.pl 01.05.07, 22:17 reina rumun? to moze rosjanin, tez na r..... Odpowiedz Link Zgłoś
babaloo Re: Straszny atak Chelsea 01.05.07, 22:20 A czy Polsat to pokazuje o 1.10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropihno 1921 Re: Straszny atak Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 22:22 nie sa skroty na 2 o 22.45 jak co , bo widac z ejak na razie sie moze mecz pzredluzyc bo jest 1:0 dla liverpool-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Straszny atak Chelsea IP: *.elsnerow.waw.pl 01.05.07, 22:22 tez byśmy chcieli wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś