Dodaj do ulubionych

Ac Milan : Fc Liverpool

03.05.07, 20:58
AC MILAN : FC LIVERPOOL. Jak już pewnie wiecie taki bedzie finał tegorocznej
ligi Mistrzów. Na początek chciałby się od was dowiedzieć jaki klub z
finalistów lubicie bardziej, i komu będziecie kibicować. Ja sam jestem wielkim
kibicem Milanu ale chciałbym się dowiedzieć który z klubów wedłud was
zwycięrzy ligie mistrzów... z góry dziękuje za odpowiedzi : )
Obserwuj wątek
    • Gość: ince Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 00:34
      YNWA! The Reds - tylko przed Bogiem padniemy na kolana :)
      • Gość: ince Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 00:37
        i jeszcze dodam, że wbrew temu co lansują polskie media to nie jest fc
        liverpool, ale liverpool fc :) Może i drobiazg ale to tak jakby mówić Milan Ac
        zamiast Ac Milan :)
        • Gość: profes79 Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 04.05.07, 01:58
          Tylko The Reds!

Pytanie: czy ktos wie czy szanowna TVP raczy transmitowac final czy nalezy
          szukac knajpy z tym "£$%^ nsportem?
          • Gość: Jojo Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.07, 11:12
            nie no,Korzen musi pokazac,dziady bo dziady ale final?
            AC Milan zdmuchnie z Olimpu angoli
        • indy.m Re: Ac Milan : Fc Liverpool 15.05.07, 20:08
          bo to jest Milan A.C.
    • Gość: Torque Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.05.07, 12:48
      To juz niemal pewne, Kaka i Inzaghi wkreca obrone Liverpoolu w ziemie, rewanz
      za final 2005 musi byc. Rossonieri ZWYCIĘRZĄ:-)))
      • Gość: am Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: 62.233.231.* 04.05.07, 16:49
        Tak, racja. Te stare dziadki nie mają już o o grać i jedynie chęć rewanżu ich
        trzyma na boisku. Jeżeli Liverpool FC zagra tak jak z Chelsea i tak jak w
        ostatnich latach, czyli że wygrywa szczęśliwie, albo po karnych, albo jedną
        bramką, to w meczu z Milanem nie ma na co liczyć.

Ten środek pola zajedzie wszystkich. Na nich nie ma siły, może pomóc co najwyżej
        dobra taktyka, ale Liverpool gra schematycznie, opiera się na szybkości i sile,
        a poza tym liczy co najwyżej na jakieś niekonwencjonalne zagranie Gerrarda albo
        Pennanta. A to za mało.

Nesta i Maldini bez problemu poradzą sobie z Crouchem, a Kuyt musi trochę nad
        techniką popracować, bo na samej determinacji i ambicji Milanu nie ogra. Jeśli
        Carragher będzie uważał i zajmie się Seedorfem (indywidualnie) to o 30% ułatwi
        grę swojej drużynie. Ale jak Benitez myśli, że przez krycie strefą upilnuje
        Holendra, to przegra tak jak Manu.

To czego muszą się bać Anglicy - Seedrof biegnie, a Kaka z piłką, bądź na
        odwrót. Typuję jednak niski wynik, wg mnie będzie 1-0 dla Milanu. A gola po
        stałym fragmencie walnie głową Nesta...
        • fredo_00 Re: Ac Milan : Fc Liverpool 04.05.07, 23:18
          :D Nie byłbym taki pewny czy miloan wgniecie w murawę LFC. Owszem, bezwątpienia
          włosi mają lepszych zawodników, ale siłą Czerwonych jest taktyka. Benitez to
          geniusz gdyż mając przeciętnych zawodników potrafi tak ich ustawić żeby
          potrafili oprzeć się każdemu. Przypominam że Liverpool wygrał już z Barceloną a
          nie wiem czy to gorsza drużyna od Milanu...
          • Gość: Cezar Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.acn.waw.pl 06.05.07, 01:54
            Obecnie Milan to na pewno lepsza drużyna od Barcelony. Barca jest cieniem
            drużyny sprzed roku. Nawet nie chodzi tutaj o wyniki w lidze hiszpańskiej bo
            przeważnie wygrywają ale o styl. Widać że grają ciężko, bez polotu. Zero
            kunsztu w tym co grają. Takie wyrobnictwo ;/
            Więc Barca nie jest lepsza od Milanu.

Wracając do mediolańskich dziadków-czy trzeba przypomnieć osiągnięcia z
            ostatnich 5 lat z LM? Chyba nie.

Ja kibicuję Milanowi odkąd tylko wiem o co w tym chodzi-czytaj, skończyłem lat
            7.
            Więc i wieczorem 23 maja kciuki do białości zaciskać będę za AC Milan. Szanuję
            drużynę Liverpoolu bowiem mają twardy charakter i się nie poddają. Ale brakuje
            im wiele... To nie są wirtuozi piłki nożnej. Brakuje im dobrych napastników bo
            co jak co Crouch czy Kuyt nie są asami światowej rangii, taktyka Beniteza-
            różnie to z nią bywa. Raczej nie ma wielkiego pola manewru.
            Fredo-napisałaś że siłą The Reds jest taktyka, widziałaś mecze Milanu i jak Ci
            starzy wyjadacze LM czytają grę? Dodawszy do doświadczenia maestrie Kaki i
            Seedorfa, waleczność Gattusso (nawet Gerrard tak niezmordowany nie jest) czy
            błyski geniuszu Pirlo (pamiętamy genialne zagrania z MŚ) otrzymujemy chyba
            najsilniejszą (biorąc pod uwagę obecna formę) formacje pomocy na świecie.
            Liverpool może próbować stłamsić Milan fizycznie, ale to nie pierwszyzna dla
            tych weteranów obronić się przed tym.

Mecz bedzie ciekawy i mam nadzieję że zwycięzki dla Milanu. Nie obrażę się na
            powtórkę z finału właśnie z Aten z 1994 roku z Barceloną. Było 4:0 dla Milanu :D
            • Gość: A ja Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.telkonet.pl 10.05.07, 20:35
              Tak kibicujesz Milanowi a nie umiesz napisać poprawnie Gattuso!! KOŃCZ WAŚĆ-
              WSTYDU OSZCZĘDŹ!! Jak mawiał pan Michał.
              Milan wygra.. Choć ma takich pożal się Boże kibiców jak Ty..
              • Gość: Cezar Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.acn.waw.pl 10.05.07, 22:32
                Spytaj się Brigade Rossonerri jak zapisywać nazwiska milanistów :) Ciekawe czy
                wiesz o kim mówię :) >Tak, oni specjalnie wydłużają nazwiska i nazwy zwyczajowe<

Ja mam to szczęście że na meczach Milanu bywam a nie kibicuję im tylko z
                kanapy :) Ale każdy może mieć swoje zdanie. Ja z Milanem na dobe i złe od
                wiosny '96 :). Mój pierwszy "świadomy" sezon.

Forza Milan!
                • indy.m Re: Ac Milan : Fc Liverpool 15.05.07, 20:20
                  "Spytaj się Brigade Rossonerri jak zapisywać nazwiska milanistów :)"

Ty się zaś spytaj jak się ich tifoseria nazywa...

"Tak, oni specjalnie wydłużają nazwiska i nazwy zwyczajowe"

proszę o przykłady
                • j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool 16.05.07, 19:54
                  jak jesteś z w-wy to zapraszam na forum obok tzn SPOTKANIE KIBICOW AC MILAN NA
                  FINAŁ LM
              • Gość: left Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:11
                Gość portalu: A ja napisał(a):

Tak kibicujesz Milanowi a nie umiesz napisać poprawnie Gattuso!! KOŃCZ WAŚĆ-
                WSTYDU OSZCZĘDŹ!! Jak mawiał pan Michał.

Akurat to powiedział Andrzej Kmicic, ignorancie.
          • indy.m Re: Ac Milan : Fc Liverpool 15.05.07, 20:17
            Przypominam że Milan wygrał już z Manchesterem (bynajmniej nie wyjazdowymi
            golami) a nie wiem czy to gorsza drużyna od Liverpoolu...
    • Gość: kubuś Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.hlrn.qwest.net 07.05.07, 04:39
      liverpool wygra hahahah
      • Gość: michał Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.hlrn.qwest.net 07.05.07, 04:44
        pppyiky
    • Gość: SYSYTO Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:36
      LIVERPOOL I DUDEK
    • sysyto Re: Ac Milan : Fc Liverpool 07.05.07, 19:37
      DUDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK
    • Gość: deetox Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.asfd.cable.ntl.com 09.05.07, 18:44
      Skromnie mowiac to MILAN po takim meczu jak z man u juz zostal mistrzem europy!!
      Kaka jest ..... jakby to napisac....cos jak Pele tylko bialy.
      • j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool 16.05.07, 19:59
        zapraszam kibica milanu na forum obok, SPOTKANIE KIBICÓW MILANU NA FINAŁ LM!
    • Gość: CIESLAR$#%^ Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:25
      Ja także będę mocno trzymał kciuki za Milan... Nie przepadam za nimi ale mam
      nadzieję że pomszczą barce....
      • j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool 16.05.07, 19:58
        zapraszam kibica milanu na forum obok, SPOTKANIE KIBICÓW MILANU NA FINAŁ LM.
    • Gość: j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.subscribers.sferia.net 13.05.07, 16:41
      kibice milanu proponuje wspólny finał w jakims lokalu, czekam na propozycje
    • Gość: MFN Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.escom.net.pl 14.05.07, 16:27
      Jestem kibicem Milanu od konca lat 80',
      od czasow wielkiej holenderskiej trojki.

Ciekawe ilu z was potrafi powiedziec, o kogo chodzi?

No i oczywiscie, ze Milan wygra.

Tym razem pierwsza polowa bedzie wygladala, tak jak 2 lata temu. A w drugiej
      cudow juz nie bedzie.

Cuda maja to do siebie, ze sie nie powtarzaja.

Choc oczywiscie Pool to swietna druzyna i zycze jej, zeby w przyszlym roku
      zdobyla mistrza Anglii.

Pzdr.
      • j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool 16.05.07, 19:58
        zapraszam kibica milanu na forum obok, SPOTKANIE KIBICÓW MILANU NA FINAŁ LM w
        Warszawie
    • ola267 Re: Ac Milan : Fc Liverpool 14.05.07, 18:47
      ....:::AC Milan:::.... Oczywiscie ze wygra:)
      • j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool 16.05.07, 19:57
        zapraszam kibica milanu na forum obok, SPOTKANIE KIBICÓW MILANU NA FINAŁ LM
    • Gość: Kibic Milanu Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.ptim.net.pl 15.05.07, 14:50
      Ehh...MFN...wyobrażasz sobie że jesteś jedyny który kibicuje mialnowi już od
      dawna. Tak się składa że ja kibicuje milanowi od przeszło 40 lat. Rozumiem że
      może tak jak ja masz już podeszły wiek i mogłęś śledzić poczynania rossonerich.
      Kibic milanu to nie tylko ten który zna cały skład zprzed 30 lat... a tak
      nawiasem mówiąc to myśle że chodziło ci o Franka Rijkaarda Ruda Gulitema i Marko
      Van Bastena...
      • j.gosk Re: Ac Milan : Fc Liverpool 16.05.07, 19:56
        zapraszam kibica milanu na forum obok, SPOTKANIE KIBICÓW MILANU NA FINAŁ LM
      • Gość: MFN Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.escom.net.pl 21.05.07, 19:45
        @"Kibic milanu to nie tylko ten który zna cały skład zprzed 30 lat..."

Pewnie.

Kibicujesz Milanowi od przeszlo 40 lat? Niezle. Szacunek.
        Jak rozumiem, pamietasz nawet gre Cesarego Maldini z lat 70'?

Pzdr.
    • lady_sport wszystkie panie za Milanem.... 21.05.07, 12:06
      No bo przecież nie za J.A. Riise :)
      • Gość: meksykanin wszystkie pedały chyba też IP: 195.117.230.* 21.05.07, 19:03
        to piłka nożna, a nie wybieg, paniusiu....
        • lady_sport a może grzeczniej? 22.05.07, 10:30
          Już własnego zdania nie można wyrazić?
    • Gość: Kibic Milanu Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.ptim.net.pl 21.05.07, 19:55
      No jasne że pamiętam Cesara Maldiniego...a ty nie MFN??? Bo jeśli nie to cienki
      z ciebie kibic....
      • Gość: MFN Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.escom.net.pl 22.05.07, 11:39
        Cesare Maldini zakonczyl kariere pilkarska w roku 1967.
        Dokladnie 40 lat temu, czyli mniej wiecej wtedy,
        od kiedy kibicujesz Milanowi. Dlatego spytalem.

Ja, dla odmiany, nie mam prawa go pamietac.

No i wychodzi na to, ze cienki ze mnie kibic...

Pzdr.
        • Gość: Kibic Milanu Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.ptim.net.pl 22.05.07, 15:29
          Ja nie mówie że cienki z ciebie kibic. Chodzi mi ogólnie od to że ty pierwszy
          zacząłęsz się popisywać. Sam spytałeś się w ironi "ciekawe ilu z was może
          powiedzieć o kogo chodzi" Nie wszyscy tak ja my kibicują milanowi od tak dawna.
          Niektórzy zaczeli nim się intersować od niedawna więc zkąd mają wiedzieć jaka
          to legendarna czwórka grała niegdyś w milanie???Więc ja zrobiłem to samo co ty.
          Ty także masz prawo nie pamiętać o Cesarym Maldini...
    • Gość: MILAN WYGRA!!! Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.ptim.net.pl 23.05.07, 17:22
      MÓWCIE SOBIE CO CHCECIE ALE JA I TAK WIEM JEDNO:

MILAN WYGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ola267 Re: Ac Milan : Fc Liverpool 23.05.07, 19:39
      AC MILAN AC MILAN AC MILAN AC MILAN AC MILAN AC MLIAN
      • Gość: ray7 Re: Ac Milan : Fc Liverpool IP: *.u.pppool.de 23.05.07, 20:01
        Tym razem Milan wygra...postawmy wyniki i zostawmy komentarze: 2:1 dla Milanu. ten kto wygra...dostanie roze...
    • ola267 Re: Ac Milan : Fc Liverpool 23.05.07, 20:27
      jeszcze tylko pare chwil do meczu:)))i ok 100 minut do wygranej AC MILANU
    • nuova AC Milan SICURO! 23.05.07, 21:01
      :)
      • Gość: 1:0MiLaNo Nareszcie 1:0 4Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:35
        • polski0001 Milan Milan.....Vafanculo.... 23.05.07, 21:48
          Liverpol do boju !!!
          • nuova @#$%^&* :))) 24.05.07, 16:44
            Liverpool Liverpool ... f*******

:PPP
            • polski0001 Re: @#$%^&* :))) 25.05.07, 22:34
              nuova napisała:

> Liverpool Liverpool ... f*******
              >
              > :PPP

Co to sa za gwiazdki :-))
              >