Gość: wojtas IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 07:18 reeeisomania!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Legii Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 07:44 Dawać tego Reissa :) Pewny,doświadczony,haryzmatyczny,w świetnej formie. Czego chcieć więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Lech 1822? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:12 Lech najstarszym klubem w Polsce???????? Dzieki. Wiemy ze jestesmy najlepsi ale poprawcie na logo to 1822 na 1922:-) Hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kashpir_pl Re: Reiss do kadry? IP: *.pse.pl 15.05.07, 10:52 Jestem za. Jak patrzę na to co robi na boisku to ręce sam składają się do oklasków. 15 bramek i bodajże 14 asyst w lidze - piłkarz, jak na polskie warunki, kompletny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran Re: Reiss do kadry? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 13:11 po co taki zawodnik reprezentacji? on jest jak krzysztof warzycha w klubie pogra , ale coś więcej to dlaniego już za dużo, typowy ligowy kopacz.po za tym w lechu piłki są grane tylko do niego a w meczach reprezentacji musiał by się cofać pod własne pole karne a na to już siły nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:12 ciekawe ile razy Piotrka widziałeś w akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Reiss do kadry? IP: 81.219.116.* 15.05.07, 08:33 beenhaker mógł go wziąść do fejenordu na play-off Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: Reiss do kadry? IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 15.05.07, 08:38 Ja uważam, że to dobry pomysł. Facet jest dobry, a obecnie jest najwyraźniej w formie. On i Kiełbasa z Korony to moim zdaniem bardzo niedocenieni piłkarze, którzy zasługują na reprezentację. A że Reiss ma 35 lat, co z tego - biega 90tki i wali gola za golem, więc kogo to obchodzi ile ma lat, póki "wyrabia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:42 A kto to jest Kielbasa? Porownywac Reissa do Piechny? Hahahahaha, dobre sobie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Reiss do kadry? IP: *.pbg-sa.pl 15.05.07, 14:27 A kto tu porownuje? Po prostu sa pewne podobienstwa. Masz jakies kompleksy ze tak sie awanturujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admar Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:46 Strzela regularnie bramki, oprócz tego znakomicie podaje- czego chcieć więcej. Jest jeszcze doświadczony.. Jak najszybciej do kadry Reksia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi Moze smialo zajac kazde miejsce w kadze IP: 217.116.101.* 15.05.07, 08:57 ...wiekszosc z obecnych, np zurawski, reprezentuje rownie 'wysoki' poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Reiss do kadry? 15.05.07, 09:07 warszafak nigdy nie kochala pzn, teraz jest 'inny' trener, moze profesjonalizm zostanie zauwazony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Reiss do kadry? IP: *.chello.pl 15.05.07, 10:42 "Nie wiem, może w Warszawie nas nie lubią" i wlasnie tej obsesji reissa nigdy zrozumiec nie moglem. moze jakis kompleks panie piotrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:05 to są fakty, a nie kompeks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkasyn Re: Reiss do kadry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:05 No tak, przecież wy nas kochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Reiss do kadry? IP: *.tvp.pl 15.05.07, 17:33 mam w dupie czy pilkarz jest z krakowa, poznania czy skadkolwiek. jak jest dobry i ma w glowie poukladane to go lubie i tyle. a reiss sie zawsze napina, skadinad zupelnie niepotrzebnie. poza tym powiedzmy szczerze w ostatnich kilku latach pilkarza formatu reprezentacyjnego po prostu w lechu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yut Kto jeszcze? IP: 83.238.103.* 15.05.07, 09:33 Może Wałdoch? Łapiński? Brzęczek? Wandzik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Kto jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:41 Gość portalu: Yut napisał(a): > Może Wałdoch? Łapiński? Brzęczek? Wandzik? Jeszcze Juskowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Reiss do kadry? IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 09:59 Nawrot na punkcie Reissa ma hopla, bo zdaje mu sie, ze pozycje w Poznaniu mu to buduje... zenada... a jesli chodzi o napastnikow, to lepszym rozwiazaniem - poza Saganowskim oczywiscie - bylby chyba Wichniarek... lub Mieciel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Reiss do kadry? IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 10:14 Durniu - mówi ci Kaczmarek, jak lepszym rozwiązaniem są Mięciel i Wichniarek. Nie nadają się, nie pasują. A Reiss akurat złapał formę. Nie rozumiem, dlaczego Polska nie miałaby na tym skorzystać. Ta forma za jakiś czas minie, więc powołujmy go póki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.chello.pl 15.05.07, 10:18 Jak mozna porównać Reissa grajacego w lidze bananowej z zawodnikami grajacymi w ligach profesjonalnych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oum Re: Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 10:32 Raczej nie grają. Wolę piłkarza, który gra regularnie i strzela w Polsce niż kogoś, kto przesiaduje na łąwie najlepszej ligi Europy. Do lechity: czy obsesja jest dostrzeżenie rzeczywiście niezwykłej formy Reissa, czy tez raczej twój nienormalny wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:32 Prosto. On strzela bramki i ma asysty a oni nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden krakus Re: Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.eranet.pl 15.05.07, 15:44 i jeszcze Sosina powolac, bo strzela bramki na Cyprze, a moze ktos jeszcze strzela np na wyspach owczych? w luksemburgu ? Reiss jest tylko i wylacznie Poznanska Gwiazdeczka, Czy sie to wam w Pyrlandii podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Reiss jest lepszy od Wichniarka ??? Hahaha :) IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz to są jakieś jaja nie? on przece nie umie biegać IP: 213.199.198.* 15.05.07, 10:59 jakby umiał grałby w bundeslidze, jest za stary a i tak Choto złamie mu noge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja jadłem dzisiaj kup_ki mojego pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:10 jadłem dzisiaj kup_ki mojego pana niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
larksart Dawaj Go!!! 15.05.07, 11:18 Ja bym go powołał i wpuścił na końcowe 30 minut z Azerami i jeśli się sprawdzi, to pierwszy skład z Armenią. To zresztą i tak zależy od zdrowia "gwiazd" z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek co to Choto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:09 Choto warszawska gwiazda.... kopać to on umie... a z tym złamaniem nogi - mocny argument... warszawski... jaka legla, takie arguMENTY Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Reiss do kadry? Oczywiście! 15.05.07, 11:35 Należy mu się. W końcu nareszcie przyszedł obiektywny trener i widzi co Reksio potrafi! Powołaj go Leo, a się nie zawiedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit ta menda do kadry???? chyba kadra dresów... IP: 62.29.253.* 15.05.07, 12:02 mało się nie posrają bo frajer strzelił trzy bramki tej wiosny i jakimś leszczom...reiss won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbid Re: ta menda do kadry???? chyba kadra dresów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:14 Strzelił 15 goli w sezonie, ma do tego 14 asyst. Pokaż lepszego w lidze. A może sam masz lepszy bilans??? Jak czytam takie beznadziejne komentarze zakompleksionych nieudaczników, to zal ściska... Pewnie z Warszawy jesteś i zazdrość zżera, że nie ma w Legii takich dobrych piłkarzy. Jest najlepszy obecnie w lidze i czy sie to komu podoba czy nie powinien dostać szansę w Reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ekonomista2006 Reiss do kadry? 15.05.07, 12:23 Ej! Czemu nie :)))))))))))) Jest to spoko pomysł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinkiewicz Leo w świetnej formie!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:14 "Beenhakker w poniedziałek był jeszcze w Holandii po tym jak zakończył krótką współpracę z Feyenoordem Rotterdam. Do Polski przyjdzie być może już w środę, a najpóźniej w czwartek". Zakładając że wyruszył w poniedziałek wieczorem to chce przejść dystans ponad tysiąca kilometrów w 2-3 dni. Nie wiadomo tylko gdzie chce dojść ale piszą coś że chce obejrzeć mecz w Lubinie, więc pewnie tam. Nie rozumiem tylko dlaczego nie skorzysta z samochodu bądź samolotu. Może wróżka mu zakazała. Reiss? Jest! Jest! Jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Mieciel do kadry!!!! IP: *.chello.pl 15.05.07, 13:15 mial swietny sezon w lidze greckiej. A ona jest mocniejsza od polskiej,co by nie mowic (w sumie to przykre) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mieciel do kadry!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 14:00 Ja proponuje Włodarczyka, jest w życiowej formie i jest z Legii, niczego mu nie brakuje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Mieciel do kadry!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 16:34 Włodarczyk...bądż poważny człowieku jego forma jest taka jak wyniki byłego ternera z ostatnich miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 06:29 Reksio jest w życiowej formie , dlaczego nie dać mu drugiej szansy? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejekz1 Reiss do kadry? 16.05.07, 06:46 uważam ,że powinien tam trafić - aktualnie powołani napastniecy albo nie grają kontuzje, ława - albo nie strzelają bramek w meczach. andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Reiss do kadry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:50 proponuję jeszczę Panów Bońka i Lato skoro nie potrafimy szkolić modzierzy Odpowiedz Link Zgłoś
coperfield12 Reiss do kadry? 18.05.07, 16:21 każdy tim piłkarski który uważa że jego stałe i niepodważalne miejsce jest w pierwszej trzydziestce światowej musi mieć jednego a najlepiej dwóch trzech młodych utalentowanych i nie dobrze się zapowiadających tylko już ogranych gwiazd.snajperów w wieku 17 21 lat jeśli kraj nie ma takiego takich na składzie powołuje napastników na 1 2 3 określone spotkania zwłaszcza gdy gra się z rywalami znacznie niżej notowanymi a mecze trzeba pod karą wygrać; ja już pomijam to że źle bardzo niedobrze dla przyszłości polskiej piłki że benhaker jest trenerem polskiej kadry choć dziś to niewypada tego mówić ale nieobecnośc w kadrze wichniarka rejsa mieęciel jest tak kompletnie niezrozumiała że szkoda się nad tym w ogóle rozwodzić a co do warszawy i lubienia lecha toż to chyba oczywiste przecież legia od lat robi wszystko i skutecznie zresztą, by w warszawie i na mazowszu nie było innego klubu i by ci co kibicują innym mazowtimom czuli się gorsi i nie mogli się przyznawać do własnych sympatii by w łeb nie dostać lub nie zostać wyśmianym przez inteligencję kibicowską i dziennikarzy sportowych a jak się kibicuje legii nie wolno lubić i szanować innych klubów ale wykupywać im zawodników by je zniszczyć wolno i nie mówię tego kierujmąc się antypatią mniejszą czy większą tylko są to oczywiste smutne i żenujące fakty; jasne że nikt niechciałby znaleźć się i żyć w tamtych prlczasach i ci co je pamiętają, choć tam to jest różnie, i ci młodzi tym bardziej ale jednej rzeczy mi brak chociażem 24letnim kibicem wielu klubów w kraju i poza ni, tej wierności przywiązania i oddania jednemu klubowi i nie ma to znaczenia że wyścig szczurów że biznes że zawód i szybkie tempo życia jeśli się na prawdę chcę można i choc Reis należy do swego rodzaju tyranozaurów ginących i choć lech nie jest mym czołowym klubem chylę przed nim zawsze głęboko czoła jak chyliłem przed zielińskim kucharskim wendzyńskim czy żurawskim choć ten marnuje czs w celtiku; dziś zbyt wielu graczy dla mnie zbyt wielu i smutno mi, za dodatkową bułkę w makdonaldzie i litr benzyny zmiena całkiem poglądy zmienia kibiców i wypiera sie częściowo lub w większości dawnego klubu któremu zawdzięcza najwięcej i każdy piłkarz którym robi to co reis i mówi to co on jest godzien szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka jaroslawiec Reiss do kadry? IP: *.system-sat.pl 25.05.07, 02:16 leo robisz blad to cudowny napastnik to czlowiek ktory dal by nam, 6 punktow w najbliszych meczach a tak bedzie cieszko!!!!!! selekcionerzy nie rubcie bledow ENGELA I JANASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W TEJWORMIE NAPAD REISS !!!!A NIE BEDE TKIM EGOISTA LEO WICHNIAREK JEST WCIARZ ODPYCHANY Z KADRY ON TEZ MA FORME!!!!!!!!POZDRO DLA REISIKA Odpowiedz Link Zgłoś