Dodaj do ulubionych

Reiss do kadry?

IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 07:18
reeeisomania!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Legii Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 07:44
      Dawać tego Reissa :) Pewny,doświadczony,haryzmatyczny,w świetnej formie. Czego
      chcieć więcej...
      • Gość: mat Lech 1822? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:12
        Lech najstarszym klubem w Polsce???????? Dzieki. Wiemy ze jestesmy najlepsi ale
        poprawcie na logo to 1822 na 1922:-) Hihihihi
      • Gość: Kashpir_pl Re: Reiss do kadry? IP: *.pse.pl 15.05.07, 10:52
        Jestem za. Jak patrzę na to co robi na boisku to ręce sam składają się do
        oklasków. 15 bramek i bodajże 14 asyst w lidze - piłkarz, jak na polskie
        warunki, kompletny.
      • Gość: uran Re: Reiss do kadry? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 13:11
        po co taki zawodnik reprezentacji? on jest jak krzysztof warzycha w klubie
        pogra , ale coś więcej to dlaniego już za dużo, typowy ligowy kopacz.po za tym
        w lechu piłki są grane tylko do niego a w meczach reprezentacji musiał by się
        cofać pod własne pole karne a na to już siły nie ma
        • Gość: Yarek Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:12
          ciekawe ile razy Piotrka widziałeś w akcji?
    • Gość: robus Reiss do kadry? IP: 81.219.116.* 15.05.07, 08:33
      beenhaker mógł go wziąść do fejenordu na play-off
      • Gość: prpr Re: Reiss do kadry? IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 15.05.07, 08:38
        Ja uważam, że to dobry pomysł. Facet jest dobry, a obecnie jest najwyraźniej w
        formie. On i Kiełbasa z Korony to moim zdaniem bardzo niedocenieni piłkarze,
        którzy zasługują na reprezentację. A że Reiss ma 35 lat, co z tego - biega
        90tki i wali gola za golem, więc kogo to obchodzi ile ma lat, póki "wyrabia"?
        • Gość: mat Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:42
          A kto to jest Kielbasa? Porownywac Reissa do Piechny? Hahahahaha, dobre
          sobie!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Gosc Re: Reiss do kadry? IP: *.pbg-sa.pl 15.05.07, 14:27
            A kto tu porownuje? Po prostu sa pewne podobienstwa. Masz jakies kompleksy ze
            tak sie awanturujesz?
      • Gość: admar Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:46
        Strzela regularnie bramki, oprócz tego znakomicie podaje- czego chcieć więcej.
        Jest jeszcze doświadczony.. Jak najszybciej do kadry Reksia!
    • Gość: kapi Moze smialo zajac kazde miejsce w kadze IP: 217.116.101.* 15.05.07, 08:57
      ...wiekszosc z obecnych, np zurawski, reprezentuje rownie 'wysoki' poziom.
    • mantis1 Re: Reiss do kadry? 15.05.07, 09:07
      warszafak nigdy nie kochala pzn, teraz jest 'inny' trener, moze profesjonalizm
      zostanie zauwazony?
      • Gość: duzy maciek Re: Reiss do kadry? IP: *.chello.pl 15.05.07, 10:42
        "Nie wiem, może w Warszawie nas nie lubią" i wlasnie tej obsesji reissa nigdy
        zrozumiec nie moglem. moze jakis kompleks panie piotrze?
        • Gość: Yarek fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:05
          to są fakty, a nie kompeks
        • Gość: alkasyn Re: Reiss do kadry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:05
          No tak, przecież wy nas kochacie.
          • Gość: duzy maciek Re: Reiss do kadry? IP: *.tvp.pl 15.05.07, 17:33
            mam w dupie czy pilkarz jest z krakowa, poznania czy skadkolwiek. jak jest
            dobry i ma w glowie poukladane to go lubie i tyle. a reiss sie zawsze napina,
            skadinad zupelnie niepotrzebnie. poza tym powiedzmy szczerze w ostatnich kilku
            latach pilkarza formatu reprezentacyjnego po prostu w lechu nie bylo.
    • Gość: Yut Kto jeszcze? IP: 83.238.103.* 15.05.07, 09:33
      Może Wałdoch? Łapiński? Brzęczek? Wandzik?
      • Gość: znafca Re: Kto jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:41
        Gość portalu: Yut napisał(a):

> Może Wałdoch? Łapiński? Brzęczek? Wandzik?

Jeszcze Juskowiak.
    • Gość: schuja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:57
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: lechita Reiss do kadry? IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 09:59
      Nawrot na punkcie Reissa ma hopla, bo zdaje mu sie, ze pozycje w Poznaniu mu to
      buduje... zenada...
      a jesli chodzi o napastnikow, to lepszym rozwiazaniem - poza Saganowskim
      oczywiscie - bylby chyba Wichniarek... lub Mieciel...
    • Gość: igor Re: Reiss do kadry? IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 10:14
      Durniu - mówi ci Kaczmarek, jak lepszym rozwiązaniem są Mięciel i Wichniarek.
      Nie nadają się, nie pasują. A Reiss akurat złapał formę. Nie rozumiem, dlaczego
      Polska nie miałaby na tym skorzystać. Ta forma za jakiś czas minie, więc
      powołujmy go póki czas.
    • Gość: puchowy Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.chello.pl 15.05.07, 10:18
      Jak mozna porównać Reissa grajacego w lidze bananowej z zawodnikami grajacymi w
      ligach profesjonalnych ???
      • Gość: oum Re: Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.icpnet.pl 15.05.07, 10:32
        Raczej nie grają. Wolę piłkarza, który gra regularnie i strzela w Polsce niż
        kogoś, kto przesiaduje na łąwie najlepszej ligi Europy.
        Do lechity: czy obsesja jest dostrzeżenie rzeczywiście niezwykłej formy Reissa,
        czy tez raczej twój nienormalny wpis?
      • Gość: mat Re: Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:32
        Prosto. On strzela bramki i ma asysty a oni nie:-)
        • Gość: taki jeden krakus Re: Statystyki to najwieksze kłamstwa IP: *.eranet.pl 15.05.07, 15:44
          i jeszcze Sosina powolac, bo strzela bramki na Cyprze, a moze ktos jeszcze
          strzela np na wyspach owczych? w luksemburgu ?
          Reiss jest tylko i wylacznie Poznanska Gwiazdeczka, Czy sie to wam w Pyrlandii
          podoba czy nie.
    • Gość: jasne Reiss jest lepszy od Wichniarka ??? Hahaha :) IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 10:45
    • Gość: piłkarz to są jakieś jaja nie? on przece nie umie biegać IP: 213.199.198.* 15.05.07, 10:59
      jakby umiał grałby w bundeslidze, jest za stary a i tak Choto złamie mu noge
      • Gość: schuja jadłem dzisiaj kup_ki mojego pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:10
        jadłem dzisiaj kup_ki mojego pana niemieckiego
      • larksart Dawaj Go!!! 15.05.07, 11:18
        Ja bym go powołał i wpuścił na końcowe 30 minut z Azerami i jeśli się sprawdzi,
        to pierwszy skład z Armenią. To zresztą i tak zależy od zdrowia "gwiazd" z
        zagranicy.
      • Gość: Yarek co to Choto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:09
        Choto warszawska gwiazda.... kopać to on umie...
        a z tym złamaniem nogi - mocny argument... warszawski...
        jaka legla, takie arguMENTY
    • suhar3 Reiss do kadry? Oczywiście! 15.05.07, 11:35
      Należy mu się. W końcu nareszcie przyszedł obiektywny trener i widzi co Reksio
      potrafi! Powołaj go Leo, a się nie zawiedziesz!
      • Gość: kermit ta menda do kadry???? chyba kadra dresów... IP: 62.29.253.* 15.05.07, 12:02
        mało się nie posrają bo frajer strzelił trzy bramki tej wiosny i jakimś
        leszczom...reiss won!!!
        • Gość: morbid Re: ta menda do kadry???? chyba kadra dresów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:14
          Strzelił 15 goli w sezonie, ma do tego 14 asyst. Pokaż lepszego w lidze.
          A może sam masz lepszy bilans???
          Jak czytam takie beznadziejne komentarze zakompleksionych nieudaczników, to zal
          ściska...
          Pewnie z Warszawy jesteś i zazdrość zżera, że nie ma w Legii takich dobrych
          piłkarzy.
          Jest najlepszy obecnie w lidze i czy sie to komu podoba czy nie powinien dostać
          szansę w Reprezentacji.
    • ekonomista2006 Reiss do kadry? 15.05.07, 12:23
      Ej! Czemu nie :))))))))))))

Jest to spoko pomysł .
    • Gość: Marcinkiewicz Leo w świetnej formie!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:14
      "Beenhakker w poniedziałek był jeszcze w Holandii po tym jak zakończył krótką
      współpracę z Feyenoordem Rotterdam. Do Polski przyjdzie być może już w środę, a
      najpóźniej w czwartek". Zakładając że wyruszył w poniedziałek wieczorem to chce
      przejść dystans ponad tysiąca kilometrów w 2-3 dni. Nie wiadomo tylko gdzie chce
      dojść ale piszą coś że chce obejrzeć mecz w Lubinie, więc pewnie tam. Nie
      rozumiem tylko dlaczego nie skorzysta z samochodu bądź samolotu. Może wróżka mu
      zakazała. Reiss? Jest! Jest! Jest!
    • Gość: madi Mieciel do kadry!!!! IP: *.chello.pl 15.05.07, 13:15
      mial swietny sezon w lidze greckiej. A ona jest mocniejsza od polskiej,co by nie
      mowic (w sumie to przykre)
      • Gość: kuba Re: Mieciel do kadry!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 14:00
        Ja proponuje Włodarczyka, jest w życiowej formie i jest z Legii, niczego mu nie
        brakuje. :-)
        • Gość: pyra Re: Mieciel do kadry!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.07, 16:34
          Włodarczyk...bądż poważny człowieku jego forma jest taka jak wyniki byłego
          ternera z ostatnich miesięcy.
    • Gość: bruno Re: Reiss do kadry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 06:29
      Reksio jest w życiowej formie , dlaczego nie dać mu drugiej szansy?
    • andrzejekz1 Reiss do kadry? 16.05.07, 06:46
      uważam ,że powinien tam trafić - aktualnie powołani napastniecy albo nie grają
      kontuzje, ława - albo nie strzelają bramek w meczach. andy
    • Gość: jp Reiss do kadry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:50
      proponuję jeszczę Panów Bońka i Lato skoro nie potrafimy szkolić modzierzy
    • coperfield12 Reiss do kadry? 18.05.07, 16:21
      każdy tim piłkarski który uważa że jego stałe i niepodważalne miejsce jest w
      pierwszej trzydziestce światowej musi mieć jednego a najlepiej dwóch trzech
      młodych utalentowanych i nie dobrze się zapowiadających tylko już ogranych
      gwiazd.snajperów w wieku 17 21 lat jeśli kraj nie ma takiego takich na składzie
      powołuje napastników na 1 2 3 określone spotkania zwłaszcza gdy gra się z
      rywalami znacznie niżej notowanymi a mecze trzeba pod karą wygrać; ja już
      pomijam to że źle bardzo niedobrze dla przyszłości polskiej piłki że benhaker
      jest trenerem polskiej kadry choć dziś to niewypada tego mówić ale nieobecnośc
      w kadrze wichniarka rejsa mieęciel jest tak kompletnie niezrozumiała że szkoda
      się nad tym w ogóle rozwodzić a co do warszawy i lubienia lecha toż to chyba
      oczywiste przecież legia od lat robi wszystko i skutecznie zresztą, by w
      warszawie i na mazowszu nie było innego klubu i by ci co kibicują innym
      mazowtimom czuli się gorsi i nie mogli się przyznawać do własnych sympatii by w
      łeb nie dostać lub nie zostać wyśmianym przez inteligencję kibicowską i
      dziennikarzy sportowych a jak się kibicuje legii nie wolno lubić i szanować
      innych klubów ale wykupywać im zawodników by je zniszczyć wolno i nie mówię
      tego kierujmąc się antypatią mniejszą czy większą tylko są to oczywiste smutne
      i żenujące fakty; jasne że nikt niechciałby znaleźć się i żyć w tamtych
      prlczasach i ci co je pamiętają, choć tam to jest różnie, i ci młodzi tym
      bardziej ale jednej rzeczy mi brak chociażem 24letnim kibicem wielu klubów w
      kraju i poza ni, tej wierności przywiązania i oddania jednemu klubowi i nie ma
      to znaczenia że wyścig szczurów że biznes że zawód i szybkie tempo życia jeśli
      się na prawdę chcę można i choc Reis należy do swego rodzaju tyranozaurów
      ginących i choć lech nie jest mym czołowym klubem chylę przed nim zawsze
      głęboko czoła jak chyliłem przed zielińskim kucharskim wendzyńskim czy
      żurawskim choć ten marnuje czs w celtiku; dziś zbyt wielu graczy dla mnie zbyt
      wielu i smutno mi, za dodatkową bułkę w makdonaldzie i litr benzyny zmiena
      całkiem poglądy zmienia kibiców i wypiera sie częściowo lub w większości
      dawnego klubu któremu zawdzięcza najwięcej i każdy piłkarz którym robi to co
      reis i mówi to co on jest godzien szacunku.
    • Gość: kaka jaroslawiec Reiss do kadry? IP: *.system-sat.pl 25.05.07, 02:16
      leo robisz blad to cudowny napastnik to czlowiek ktory dal by nam, 6 punktow w
      najbliszych meczach a tak bedzie cieszko!!!!!! selekcionerzy nie rubcie bledow
      ENGELA I JANASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W TEJWORMIE NAPAD
      REISS !!!!A NIE BEDE TKIM EGOISTA LEO WICHNIAREK JEST WCIARZ ODPYCHANY Z KADRY
      ON TEZ MA FORME!!!!!!!!POZDRO DLA REISIKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka