Dodaj do ulubionych

Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 15:35
Pisalem w poprzednim watku ale dla pewnosci wkleje jeszcze tutaj i wymusze na
was wspomnienie o tym w relacji ;)

Misiek, mogles jeszcze wspomniec ile kosztuje zarcie na stadionie. Generalnie
anglicy maja zamiar bojkotowac wszystko co sprzedawane na Wembley ze wzgledu na
koszty. Pewnie o tym czytaliscie moje drogie Zczuby na WhoAteAllThePies.

Jezeli dobrze pamietam to hotdog, zwyczajny hotdog czyli nic wiecej jak bulka i
kawalek kiepskiej jakosciowo parowki oblany jeszcze paskudniejszym ketchupem
kosztuje.. 4 funty (pi razy drzwi jakies 24zl).

A co do samego programu meczowego to z tego co pamietam ma sztywna okladke i
ponad 150 stron. Nie wiem jakie ceny maja ksiazki w Anglii ale na taki program
meczowy, jeden jedyny raz w zyciu bym sie chyba skusil. Pal licho te prawie 60
zlotych, ale jaka pamiatka! A hotdoga za cztery funciaki raczej na szafce nei
postawie i sie nie bede nim chwalic przez pokolenia w rodzinie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: szkot Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 19.05.07, 15:56
      ... uniżony sługa Mourinho uściskał rączkę księciunia ;)
      • Gość: elibre Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 19.05.07, 16:07
        ee.. w Polsce niewielu obchodzi ten mecz a na BBC1 studio przedmeczowe trwało
        2h20min. To mniej wiecej tyle ile cały mecz + przerwa + dogrywka + 1 seria
        karnych. Puchar wniosło pięciu mundurowych (nie znam się - armii uciekłem - ale
        czterech z nich było raczej wysokich rangą, bo wiekowi jacyś).
        Dobra, gonię oglądać ale tu też zerkam.
        :)
        • Gość: elibre Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 19.05.07, 16:49
          "Alex Ferguson ma dzisiaj w kieszeni marynarki olbrzymią różę. Jose Mourinho nie
          ma żadnej roślinki ze sobą, ale gdyby miał bylaby to pewnie pokrzywa albo szpinak."

Kazdy zawodnik Man U mial taka, nawet Kuszczaka widzialem na boisku w garniturze
          z czerwona roza. Moze to jakis zwyczaj?
    • Gość: www.netsoccer.biz Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:03
      Netsoccer rulz ! ;d
      • Gość: poppy Brawo Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:34
        Ferguson chyba bedzie mial kiepski wieczor...
    • Gość: Sorrow Novum w relacji IP: *.sby.abo.fi 19.05.07, 16:04
      Świetny pomysł z minutami meczu w relacji - dzięki :)
      A może kiedyś dałoby się wprowadzić jednoczesne podawanie godziny i minut
      relacji? Np. 17:05 (15 min.) albo jakoś tak...?
    • Gość: Voltair Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: 83.238.76.* 19.05.07, 16:09
      A dlaczego nie widać obrazu? A dlaczego nic nie słychać? A dlaczego ja nie mam
      Canal+?
      • Gość: szczur Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 19.05.07, 16:15
        na DSF mecz leci :)
      • Gość: petr Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 18:04
        Nie masz czego żałować, ja w tym przypadku zdecydowanie wolę relację tekstową "z
        czuba".
    • Gość: bober88 Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:13
      Czy w momencie pierwszego gwizdka sędziego nie zaczyna się już czasem pierwsza
      minuta meczu? Dlaczego zczubaki napisały "0 min."? :)
    • Gość: kat Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.columbuslibrary.org 19.05.07, 16:16
      Co ten moron portugalsi wyprawia w Chelsea- gdzie jest Andrej Szewczenko?
    • Gość: Pawel/Londyn Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.cable.ubr05.dals.blueyonder.co.uk 19.05.07, 16:23
      Na BBC po 20 min powiedzieli ze to "najnudniejsze 20min w tym sezonie"!
      Niestety to prawda.
    • Gość: mk666 Polski watek meczu!!!! IP: *.plus.com 19.05.07, 16:39
      Zaglebie Lubin kiedys mialo na testach Essiena.He he.
    • Gość: Essien Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:54
      Otóż to. Jak podaje Wikipedia: "Kiedyś interesowało się nim Zagłębie Lubin,
      jednak kwota 150 tys. euro, jaką Zagłębie musiałoby zapłacić za zawodnika
      okazała się zbyt wysoka." - Chelsea kupiła go za 26 mln funtów ;)
      • Gość: tomaszysko wembley IP: *.aster.pl 19.05.07, 17:19
        coś mnie w tym wembley zastanawia. skoro mają 2,618 łazienek to dlaczego tylko
        1,294 umywalek? fuj!
        • zczuba Re: wembley 19.05.07, 17:25
          to rzeczywiście dziwne - usuwamy jedną z liczb jako zbyt kontrowersyjną
          • Gość: :) Re: wembley IP: *.chello.pl 19.05.07, 17:38
            sami napisaliście toalet... to nie to samo co łazienka ;) liczba sedesów może
            przewyższać liczbę umywalek...
            • Gość: tomaszysko Re: wembley IP: *.aster.pl 19.05.07, 17:39
              a faktycznie toalet było. moj blad
          • Gość: tomaszysko Re: wembley IP: *.aster.pl 19.05.07, 17:38
            usunięcie liczby nam pomoże, ale problemu nie usunie:) a szybki sprint z
            sektora A do sektora B celem umycia rąk (a jak mniemam odległość miedzy
            sektorami na wembley wynosi zylion kilometrów) może wykończyć. no chociaz
            patrzac na relacje z dzisiejszego meczu to spokojnie mozna pojsc pozwiedzać
        • a_sz1 Re: wembley 20.05.07, 10:18
          "2,618 - liczba toalet"
          hm.... w Polsce przecinek chyba oddziela jedności od części ułamkowych.
          Chcecie powiedzieć, że na całym stadionie są jest dwie i troszkę toalet??
          Kolejki muszą być nieziemskie :-)))) Ale szczególnie zastanawia te 0,618
          toalety..
    • Gość: mmm Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.tvgawex.pl 19.05.07, 17:42
      Ja oglądam mecz na DSFie i muszę przyznac, że najciekawsze w nim są co jakiś
      czas pojawiające się na dole ekranu napisy - na przykład, że w środę o 20
      zaczynają transmisję meczu FC Liverpool - AC Mailand (sic!) albo konkurs
      smsowy: "Do jakiej drużyny należy Michael Ballack?".
      Współczuję ludziom, którzy zapłacili kupę kasy, żeby to obejrzeć na stadionie:)
      • Gość: wal Re: Za bardzo nie wspolczuj IP: *.columbuslibrary.org 19.05.07, 17:50
        To sa oszolomy ktorzy nie patrza na kase tylko na przyjemnosci. Nie zasze jedno
        z drugim idzie w parze. Ale to ich pieniadze, latwo przyszly to i latwo ida.
    • Gość: tomasso Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:39
      I kto jest lepszy? najlepszy w anglii? FC CHEEEEEEELSEEEEEEEA!!!!!!!!!
      Brawo Drogba, brawo Lampard ta bramka to coś kapitalnego, max precyzji!!!
      super, bomba itp. ...man(dy)united...

travian.interia.pl/?uc=pl5_35933
      • Gość: romano Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.07, 01:50
        haha nie porównuj FA Cup z mistrzostwem . Abramowicz kupił puchar i pisk .
      • Gość: Dżemer Re: Finał Pucharu Anglii z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:06
        Mecz moim zdaniem był świetny nawet te szachy w pierwszej połowie mi się
        podobały bo już dawno czegoś takiego nie widziałem żeby ani jedna ani druga
        drużyna nie wybiegała podczs rozgrywania akcji przez przeciwnika na jego
        połowę. Chciałbym jeszcze oddać honor panom Twarowskiemu i Smokowskiemu. Są po
        prostu fantastyczni z nimi nawet kiedy mecz byłby nie wiem jak nudny oglądał by
        się sam :) Chłopaki jesteście zarombiści!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka