tynka35 20.09.06, 13:18 Poradźcie mi babki co kupić na roczek chłopczykowi? Ale chofdzi mi o jakiś oryginalny prezent, samochód czy klocki to już w ostateczności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliaostrowska Re: roczek 20.09.06, 13:36 ta sama prosba, tylko o dziewczynke nie mam pojecia, bo niby wszystko ma... ale trzeba jakos uczcic, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewasob75 Re: roczek 22.09.06, 00:34 najlepiej, zeby bylo to cos dla dziecka...i tu polecam zabawke do pchania (nie chodzik, bo odradzaja pediatrzy i fizykoterapeuci) i slusznie, ale sa zwlaszcza b.fajne z Chicco dla dziewczynki taki pchacz na kolkach zacheca do chodzenia bo gra gdy jest w ruchu, a jak dziecko sie znudzi lub zmeczy to z przodu ma zestaw do zabawy.podobne jest dla chlopca samochod, ktory moze sluzyc do jezdzenia w nim a potem do pchania przy nauce chodzenia. poza tym mile widziane sa zawsze ksiazeczki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
badowimo Re: roczek 22.09.06, 04:32 Moja coreczka skonczyla niedawno roczek, dostala sporo zabawek, ze wszystkich cieszyla sie i bawi sie nimi czesto. Dzisiaj jak bylam z nia na placu zabaw porwala innemu dziecku wozeczek z "zawartsocia", taka zwykla spacerowka dla lalek. Widac, ze bardzo sie jej podobalo pchanie tego wozka. W przyszlym tyg pojade i jej kupie. Rzeczywiscie pchacze w tym wieku sprawdzja sie dobrze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś