Gość: Adam IP: *.rasserver.net 31.05.03, 18:39 Wisla to jest potega,Wisla najlepsza jest Wisle trzeba szanowac,Wisle ten nasz TS!!!!! Gratulacje dla naszej Wiselki z Atlanty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rybnik.net.pl / 192.168.6.* 31.05.03, 18:45 Gratuluję Wiśle Mistrza Polski... Byle tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musielak,ku-wa do serii B wisła je-ał was pie IP: s1.l:* / 192.168.33.* 31.05.03, 18:47 taki jest koniec piosenki w LM w sierpniu sie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginal taaaa.... IP: lipinskiego6:* 01.06.03, 03:16 Taaaaa...żal tyłeczek ściska, że obecnie zakończenie brzmi: Wisła - ten nasz TS MISTRZEM JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.o.s. Re: wisła je-ał was pie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.03, 15:55 Ja nie jestem jakimś wielkim fanem naszej ligi, ani jakiegoś zespołu w szczególności, za to jestem fanem polskiej piłki, reprezentacyjnej i klubowej (kiedy zespół gra na arenie międzynarodowej) dlatego takie przyśpiewki jak twoja budzą mój niesmak, kolego. Gdybyś trochę pomyślał, pewnie odkryłbyś tę niesamowitą rzecz, że jeśli Wiśle pójdzie nieźle, to i innym naszym zespołom w przyszłym sezonie będzie łatwiej. Natomiast twoje myślenie polega na tym, aby skrupulatnie unikać wykorzystywania szarych komórek. Gratulacje. Zapewne, kiedy gra reprezentacja również ściskasz kciuki, aby jakiś Kosowski, czy inny Żurawski nie strzelił gola, bo to przecież wiślacy. Podwójne gratulacje. Proponuję, abyś przerzucił się na inny sport, np wędkarstwo, to koi nerwy i sprzyja kontemplacjom. Może wtedy czasem zaiskrzy ci jakaś namiastka rozsądku pod czaszką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: wisła je-ał was pie IP: *.net.autocom.pl 02.06.03, 16:10 Gość portalu: s.o.s. napisał(a): > Ja nie jestem jakimś wielkim fanem naszej ligi, ani jakiegoś > zespołu w szczególności, za to jestem fanem polskiej piłki, > reprezentacyjnej i klubowej (kiedy zespół gra na arenie > międzynarodowej) dlatego takie przyśpiewki jak twoja budzą mój > niesmak, kolego. Gdybyś trochę pomyślał, pewnie odkryłbyś tę > niesamowitą rzecz, że jeśli Wiśle pójdzie nieźle, to i innym > naszym zespołom w przyszłym sezonie będzie łatwiej. Natomiast > twoje myślenie polega na tym, aby skrupulatnie unikać > wykorzystywania szarych komórek. Gratulacje. Zapewne, kiedy gra > reprezentacja również ściskasz kciuki, aby jakiś Kosowski, czy > inny Żurawski nie strzelił gola, bo to przecież wiślacy. > Podwójne gratulacje. Proponuję, abyś przerzucił się na inny > sport, np wędkarstwo, to koi nerwy i sprzyja kontemplacjom. Może > wtedy czasem zaiskrzy ci jakaś namiastka rozsądku pod czaszką Racja,racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebraca Gratulacje i awansu do Ligi Mistrzów IP: prosiak:* / 192.168.9.* 31.05.03, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceballos Widzewek! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 18:50 Widzewek się utrzymał !!!! :-))) A kto Legii nie szanuje ten ma racje bo to ch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefar Re: Widzewek! IP: *.p.lodz.pl 31.05.03, 20:15 nie rafal, to ty jestes ch* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wis?a mistrzem Polski! IP: 64.110.51.* 31.05.03, 19:01 jestesmy najlepsi !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wis?a mistrzem Polski! IP: 64.110.51.* 31.05.03, 19:01 jestesmy najlepsi !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Wis?a mistrzem Polski! IP: 217.98.47.* 31.05.03, 19:05 Gratulacje dla Wisły!!!!! Sprawdziło się że Wisła zasłużyła na Mistrza a Legia do ch... nie potrafili wygrać z osłabionym Ruchem na własnym boisku. Z czym do ludzi he he he. Nauczcie się grać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 19:16 WISŁA teraz jeszcze wygra CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kibol IP: 81.210.69.* 31.05.03, 23:03 Teraz to cie poniosła wyobraźnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuanda Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 19:54 Gratuluje Wiśle, choć kibicuje Lechowi...mam nadzieje, że włodarze krakowskiego klubu nie zaczna wyprzedawac uche, zurawskiego czy kosowskiego...nie warto...wisła to obecnie najlepszy kadrowo zespol w lidze polskiej od ladnych paru lat.. sukces w lidze mistrzow bedzie sukcesem calej pilkarskiej Polski...moze za sezon lub dwa napisze tak o Lechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.qc.sympatico.ca 31.05.03, 20:05 Gratulacje z Toronto. Czekam na Lige Mistrzow i rezerwuje bilety lotnicze na jesien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek Wisła mistrzem Polski! IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 31.05.03, 20:14 Mam nadzieje ze dostana sie do Ligi Mistrzow choc tak naprawde to nie wieze w to co posze poniewaz sprzedaja teraz polowe zeslolu i nic z tego nie wyjdzie a nawet gdyby mialo do tego dojsc ze nie sprzedadza to i tak sie nie dostana bo sa niestety za slabi na Newcastle, Chelsea, Borussia'e, Ajax i inne zespoly!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.ltk.com.pl 31.05.03, 20:32 Gratuluję wiślakom tytułu mistrza. Teraz przed nimi trudne zadanie, mianowicie walka o Ligę Mistrzów. Miejmy nadzieję, że trener Kasperczak poukłada wszystko przed najważniejszymi meczami i nie pozwoli na osłabienie składu (Kosowski...), tylko jeszcze go wzmocni. Zatem powodzenia w batalii o Champions League!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.pcz.czest.pl 31.05.03, 20:39 Tylko Widzew RTS!! ooooooooooooo Łodzki Widzew ole ole ole!!!! Gratulacje dla Wisly, za rok My sie cieszymy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west to co teraz będzie z Ruchem???? ;( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 20:49 buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Ojejejeje, Wisła szaleje!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 31.05.03, 21:04 Moi przyjaciele!!!!!!!!!!!!! Mamy Mistrza Polski!!!!! Cieszcie się razem ze mną. Wspaniała atmosfera na murawie i wspaniał feta na Rynku. Właśnie wróciłem. Podziwiajcie nas, Mistrzów Polski. Bijcie pokłony. Idę teraz świętować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Ojejeje, Wisełka szaleje... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 31.05.03, 21:09 Moi przyjaciele!!!!!!!!!!!!! Mamy Mistrza Polski!!!!! Cieszcie się razem ze mną. Wspaniała atmosfera na murawie i wspaniał feta na Rynku. Właśnie wróciłem. Podziwiajcie nas, Mistrzów Polski. Bijcie pokłony. Teraz będę świętował do rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Jazda, jazda, jazda... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 31.05.03, 21:10 Moi przyjaciele!!!!!!!!!!!!! Mamy Mistrza Polski!!!!! Cieszcie się razem ze mną. Wspaniała atmosfera na murawie w trakcie wręczania medali i patery. No i wspaniała feta na Rynku. Właśnie wróciłem. Podziwiajcie nas, Mistrzów Polski. Bijcie pokłony. Idę teraz świętować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris ...Biała Gwiazda!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 31.05.03, 21:14 Moi przyjaciele!!!!!!!!!!!!! Mamy Mistrza Polski!!!!! Cieszcie się razem ze mną. Wspaniała atmosfera na murawie i wspaniała feta na Rynku. Właśnie wróciłem. Podziwiajcie nas, Mistrzów Polski. Bijcie pokłony. Idę teraz świętować. Ale wspaniały dzień................. 31 maj 2003r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 31.05.03, 21:15 WISŁA NAJLEPSZA JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEGIA TO SZMACIARZE LEGIA LIZAC STOPY WIŚLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁYSY Re: Wisła mistrzem Polski! IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 31.05.03, 21:17 GRATULACJE DLA WISŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Wisła mistrzem Polski! IP: 213.155.178.* 31.05.03, 21:55 Gratulacje dla Wisełki! Gratulacje dla jednego zatwardzałego kibica Gwiazdeczki Krisa. Może by tak Kris pokrzyczał (jak to już gdzieś pisałem): Hej Polska goooolaaaa! Może pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Liga Mistrzów ?? Podwórkowych IP: *.chello.pl 31.05.03, 22:57 Jak bardzo się Cupiałek przyłoży (finansowo zakupy)to może do ćwierćfinału P UEFA dojdą. Byli taaak blisko w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the One Re: Liga Mistrzów ?? Podwórkowych IP: *.chello.pl 31.05.03, 23:46 ej, kolezko, typowym polaczkiem niestety jestes. coz, twoj pech.. MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO WISLA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Liga Mistrzów ?? Podwórkowych IP: *.chello.pl 01.06.03, 12:06 Ja jestem realistą a polaczek to określenie wyjątkowo nieładne, rzekłbym obraźliwe. Czyżbyś był wszechniemcem czy CK galicjaninem? A co do faktów to poczekamy do rozgrywek i wtedy CK Galicyjski przepraszam Gwardyjski (milicyjny dla niezorientowanych) Klub z Krakowa nam pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 31.05.03, 23:37 Gratulacje z Wrocławia i zapraszam na stronę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the One Mistrz, Mistrz, Nasz TS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.05.03, 23:44 Nasza, Nasza wiara niezachwiana, bo jest w Tobie zakochana i my ufany Ci. Hej, hej WISEŁKO, ukochana ma drużyno!!!!!!!!!!!!!! itd. MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO WISLA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodek Re: Mistrz, Mistrz, Nasz TS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 01.06.03, 09:30 Gość portalu: the One napisał(a): > Nasza, Nasza wiara niezachwiana, > bo jest w Tobie zakochana > i my ufany Ci. > Hej, hej WISEŁKO, ukochana ma drużyno!!!!!!!!!!!!!! > itd. > MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za osiol to pisal. o ile wiem TS=towarzystwo sportowe. no to jak mozna napisac lub powiedziec NASZ TOWARZYSTWO SPORTOWE?!?!?!?!?!?!?!?!?! chujowe macie te piosenki, ale jakie piosenki taki mistrz Odpowiedz Link Zgłoś