Dodaj do ulubionych

Karne broni się do końca. Do samego końca...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:29
Niech mnie stonki łaskoczą i pająki pieszczą. N kocią kitę co za bania :)
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.07, 11:20
      no i niby o co tu chodzi?
      • Gość: SZ Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:42
        Urok filmików na YouTube polega na tym, że mało co na nich widać ale i tak
        wszyscy je oglądają.

Ja też nie widzę o co chodzi.
        • Gość: harr Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.ma.krakow.pl 22.05.07, 11:50
          piłka odbija się (od sufitu???) i wpada do bramki, ale fakt cięzko to było rozkminić
          • Gość: oglądac leniwce e tam, od nicego się nie odbija. bramkarz wybija IP: *.ghnet.pl 22.05.07, 13:47
            ją wysoko do góry... ale mamy grawitację, nie??? ...no i do tego piłka była
            podkręcona
      • Gość: marcin hm. Może o to, że padła bramka? IP: *.chello.pl 22.05.07, 11:49
        Koleś trafia w poprzeczkę, bramkarz w podskokach cieszy się, że nie ma gola, a
        tymczasem odbita od poprzeczki piłka leci pionowo w górę, po czym opada, odbija
        się od ziemi i wpada do bramki. I karny wykonany celnie. Naprawdę tego nie widać?
        • Gość: charlee Re: hm. Może o to, że padła bramka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:37
          ciezko :> mimo ze mam dobry wzrok :> widze jak pilka leci w gore - nie widze
          tylkoo jej lotu pionowego - ciezko mit ez zrozuzmiec jak ona sie podkrecila tak
          mocno
        • Gość: ty Re: hm. Może o to, że padła bramka? IP: *.centertel.pl 22.05.07, 12:38
          Ale ta rotacja!!!
          • Gość: madwadwa widziałem taka bramkę na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:57
            w olsztynie parę lat temu w finale pucharu Chłodni na ulicy warszawskiej. finał
            kończył sie rzutami karnymi i identyczna bramka padła
        • Gość: xyz czy w serii karnych uznaliby tak zdobytą bramkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:02
          W trakcie meczu, wiadomo, jest zamieszanie, ktoś pędzi dobić/wybić piłkę, różne
          rzeczy się przy okazji dzieją, ale co gdy mamy serię rzutów karnych ? A gdyby
          piłka odbiła się od poprzeczki, bramkarz pewien swego unosi ręce w geście
          tryumfu a tu piłka spadając z kosmosu ;) odbija się od golkipera i ląduje w
          siatce? Kto zna odpowiedź?

A tak poza tym chciałbym zobaczyc takiego gola np. w LM albo na
          mistrzostwach :)))
          • Gość: au Re: czy w serii karnych uznaliby tak zdobytą bram IP: *.Red-217-126-108.staticIP.rima-tde.net 22.05.07, 13:05
            mecz odbywal sie na obiekcie zamknietym, pilka odbila sie od sufitu albo od
            kosza...
            • Gość: bat Re: czy w serii karnych uznaliby tak zdobytą bram IP: *.rev.pro-internet.pl 22.05.07, 13:08
              jesli się od czegoś odbiła to jest aut i nie ma gola. Nie mogła się odbić jeśli
              sędzia uznał bramkę
              • Gość: elibre Re: czy w serii karnych uznaliby tak zdobytą bram IP: *.leed.cable.ntl.com 22.05.07, 14:14
                moim zdaniem odbita pilka stracilaby rotacje wiec tu raczej tak nie bylo.
          • Gość: kuba mś'86 w meksyku IP: *.icpnet.pl 22.05.07, 15:47
            tam w serii rzutów karnych francja grala z brazylią. brazylijczyk trafił w
            słupek, piłka odbiła się od leżącego bramkarza francji i wpadła do siatki.
            sedzia uznał bramke mimo protestów francuzów że była to "dobitka" a dobitki w
            serii rzutów karnych sie nie liczą
            moglem pomylic szczegóły, nie pamietam nazwisk(ktoś pamieta?) ale mniej wiećej
            tak to wyglądało
            • Gość: Kopytko Re: mś'86 w meksyku IP: *.4web.pl 22.05.07, 16:00
              mnie się wydaje że to Francuz strzelał, a Brazylijczycy protestowali
              • Gość: rgkk Re: mś'86 w meksyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:36
                Brazylijczyk strzelał. To akurat pamiętam :)
                • levy Re: mś'86 w meksyku 23.05.07, 09:05
                  > Brazylijczyk strzelał. To akurat pamiętam :)
                  To źle pamiętasz. Strzelał Francuz, do dziś mam w pamięci protesty
                  Brazylijczyków.
        • Gość: leming Re: hm. Może o to, że padła bramka? IP: *.aster.pl 22.05.07, 15:56
          Nie w poprzeczke, tylko w bramkarza trafila!
      • daria823 Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... 22.05.07, 14:39
        masakra:DDD
    • Gość: madi Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.chello.pl 22.05.07, 13:12
      ja nie wiem co w tym smiesznego. ja tez zobaczylem o co chodzi dopiero po
      przeczytaniu wpisow na forum
      • Gość: grey123 Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.skynet.net.pl 22.05.07, 13:49
        współczuję haha
    • Gość: miki grubas z tego br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:12
      niezły ciekawe co jadł przed meczem
      • Gość: em c Re: grubas z tego br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:50
        wyglada na to ze odbila sie od sufitu, wiec nie ma gola.
        • Gość: PHO Re: grubas z tego br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:09
          Przecież jest to mecz na wolnym powietrzu, a dookoła są białe murki - nie ma
          więc mowy o odbiciu się od sufitu.
          A na mojego nosa to w serii karnych byłby niezły orzech dla sędziów do
          zgryzienia, ale raczej by musieli uznać (co z tego że obiła się od poprzeczki,
          albo od ziemi - karny gdzie piłka kozłuje po ziemi jest uznawany, tak jak karny
          odbity od słupków i poprzeczek). Tylko że to byłaby sztuka nadać piłce taką
          rotację...
          • Gość: look_ash Re: grubas z tego br IP: *.poczta-polska.pl 22.05.07, 14:16
            pilka mogla nabrac rotacji po odbiciu od poprzeczki
    • Gość: look_ash Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.poczta-polska.pl 22.05.07, 14:02
      mecz nie byl na obiekcie zamkniętym (z góry :)) - więc kwestia czy sie odbila
      czy nie z głowy!
    • Gość: fan GÓRNIKA Jojko zrobił jeszcze lepiej. IP: *.tpnet.pl 22.05.07, 14:32
    • Gość: fan GÓRNIKA ZABRZE Jojko zrobił jeszcze lepiej. IP: *.tpnet.pl 22.05.07, 14:36
      On nie puścił.On sobie sam wrzucił ręką piłę do bramki i Ruch spadł do II ligi
      przegrywając ostatni mecz 0:1.
    • Gość: milo z czuba IP: *.zax.pl 22.05.07, 14:37
      Czemu gazeta jeszcze ciagnie to z czuba... naoprawde kogos te komentaze smiesza?
      (bo mają byc smieszne chyba... czy nie?)
      • Gość: baqet Re: z czuba IP: *.chello.pl 22.05.07, 15:54
        Gość portalu: milo napisał(a):

> Czemu gazeta jeszcze ciagnie to z czuba... naoprawde kogos te komentaze smiesza
        > ?
        > (bo mają byc smieszne chyba... czy nie?)

Mnie śmieszą, tylko żeby je zrozumieć trzeba mieć choć trochę więcej IQ od
        przeciętnego kwiatka, więc trenuj chłopcze, a kiedyś Ci się uda :P A tak ogólnie
        to Z Czuba to najlepsza część Wyborczej
        • Gość: milo Re: z czuba IP: *.zax.pl 22.05.07, 17:51
          a to ok, jak sie komus podoba to prosze bardzo
    • mixart Przeciez to oczywistw 22.05.07, 14:39
      1. Nie odbija sie od sufitu bo to jest na wolnej przestrzeni tylko w nocy
      2. Rotacji dostaje po odbiciu od poprzeczki
      3. GOOOl i tyle
      • Gość: Michal Re: Przeciez to oczywistw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:32
        jeden co potrafi mozgu użyć! wstyd mi za okolo 90% komentujacych ten artykul ;/
    • Gość: kuba Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.e-wro.net.pl 22.05.07, 17:23
      a ja myślałem ze maradona był królem piłkarzy

pb.wroclaw.pl
    • Gość: a Re: Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:27
      Czy wam też wydaje się, że ten komentator gada po polsku? Coś w stylu "proszę
      państwa, Michał Woźniak jednak...trafiiił!"
    • Gość: kalimo Karne broni się do końca. Do samego końca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:31
      nie wiem czym sie tu podniecac, takich karnych w mlodosci na podworku to sie
      dziesiatki zdarzaly, a nawet jeszcze bardziej esktremalne.
    • tygrysio_misio czyzbym byla geniuszem?? 22.05.07, 18:04
      bo to co redaktorzy musieli ogladac kilka razy,zeby zrozumiec (jesli jest tu co
      rozumiec) jak zrozumialam za pierwszym razem

a co w tym smiesznego? normalny przypadek losowy...nie takie sie dzialy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka