Gość: Mattt444 IP: 83.238.199.* 29.06.07, 13:01 następny rok bez ligi mistrzów szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zią Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.07, 13:09 A jak wygra to bedzie rozstawione w III rundzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.231.udn.pl 29.06.07, 13:18 Tak, będzie rozstawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makelove Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.07, 13:41 niby steua nie jest zadną potegą, ale mam takie... dziwne wrażenie, ze nas rozjadą, chociaz kibicowac bede bardzo mocno zagłębiu oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.chello.pl 29.06.07, 14:20 Myślę że pierwszy mecz pokaże czy mamy jakiekolwiek szanse Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM 29.06.07, 14:34 Jak czytam co gada trener Michniewicz to już widzę że Zagłębie nie awansuje. Twierdzi że lepiej byłoby wylosować silnego rywala już teraz. Wolne żarty. TO jest właśnie cała polska piłka w mikroskopijnym ujęciu. Liczy się co najwyżej jutro. Trener Michniewicz nawet zdaje się nie wierzy w awans do trzeciej rundy. Dlatego też klubową kasę chciałby nabić grając już teraz z jakimś silnym rywalem. Piłkarzom Zagłębia życzę więcej mądrości oraz zaciętości na boisku. TO może w tym roku zrobią wielką niespodziankę i awansują do fazy grupowej LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:36 Dokladnie tak. Nie awansujemy to chociaz zarobmy kase na silnym przeciwniku. To po cholere bylo to zawracanie dupy z kasa na trasfery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drt Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.toya.net.pl 29.06.07, 15:52 kompromitacja łoooo,hahahhahahahhahahahhaha nara nara nie bedzie was w pucharach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM 29.06.07, 19:18 Przeżyjemy i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: 212.118.245.* 29.06.07, 15:10 Ktos powiedzial ze Steua nie jest potega Chwila w zeszlym rouku graji w LM i wygrali z Dynamem Kijow + w Pucharze Uefa ulegli tylko Sevilli Poprzedni sezon w Uefa polfinal !! Czyt o malo ??? Klub jest budowany od kilku lat, stabilny zakupy to 1-2 klasowych graczy na sezon i parcie do przodu... + Hagi jako trener A co Zaglebie ?? smiech na sali zdobyli MP pod stolikiem i musza zebrac o kase z KGHM , przeciez ten klub jest kula u nogi KGHMu Bede im kibicowal ale szanse widze zadna. W tym sezonie Korona,Legia,Lech,Wisla na MP zeby ktos nas godnie reprezentowal nie ujmujac umiejetnosci pojedynczym zawodnikom Zaglebia Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.07, 15:24 Mistrz Polski pod stolikiem kompleksie?? To był najczystszy sezon w historii a ty pleciesz bzdury. Mozesz opowiesz o waszym mistrzostwie jak to kradliście piłkarzy z innych drużyn do wojska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.aster.pl 29.06.07, 20:22 Moze ten sezon ZL gralo czysto, ale zeby wejsc do I ligi, musialo zabulic. Az sie dziwie, ze PZPN czeka z degradacja. Rowni i rowniejsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.07, 20:44 Ale żeby spadło Zagłebie to Łęczna kupiła sędziego więc nie sprawiedliwie spadliśmy, czemu o tym nie wspominasz, a może w waszych zakompleksionych głowach jest pamieć wybiórcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.aster.pl 29.06.07, 22:38 No ale Leczna juz poleciala, a wy sie trzymacie. Rowni i rowniejsi, pytam? I co tu maja do rzeczy kompleksy albo ich brak? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.07, 23:26 Do tego że czepiasz się Zagłębia jak jeszcze nic nie ma w tej sprawie. Są zarzutu w dwóch meczach a reszta to medialna nagonka w której kibice innych drużyn uczestniczą. Zaczekajmy na zakończenie sprawy i dopiero podejmijmy odpowiednie kroki. Zagłębie nawet gdyby nie kupiło 2 mecze to i tak by wyszło z II ligi. Kolejna sprawa to Łęczna ma kilkadziesiąt zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:25 Nawet, jeśli sezon był czysty i zarzutów nie ma, to po strategii trenera ZL już widać, co czeka ten klub. W szczęśliwych okolicznościach ZL wygrał cały sezon. Odlot. Co dalej? Czy Lubin, który jest wielkości przeciętnej dzielnicy Warszawy, jest w stanie utrzymać mistrza Polski? Myślę, że nie. Skończy się na wyprzedaży najlepszych zawodników gorszej gry drużyny. To jest klub jednego roku. Mistrzem Polski zostanie drużyna z któregoś z dużych miast. Co nie zmienia faktu, że liczę na świetne wyniki ZL w LM, dopóki mają jeszcze dobrych zawodników . Myślę, że w tym roku mamy szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.aster.pl 29.06.07, 20:21 Byle nie Lech, prosze... Toz to zenua jakas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jqs Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:19 > A jak wygra to bedzie rozstawione w III rundzie? HAHAHA jasne!!! LOL :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girjic Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:17 GRATULUJE To dobre losowanie, bo: - Pokonanie Slavii nie daloby rozstawienia. Czyli w 3 rundzie eliminacyjnej losowalisbyscie zespol bardzo silny (Rumuni byliby 1 z najslabszych, ale na to bym nie liczyl) odpadlibyscie na 90 %. W I rundzie UEFA bylibyscie dolosowywani do zespolu poziomu rumunskiego - czyli szanse okolo 30% na awans do fazy grupowej Pucharu UEFA. A ze Slavia szanse na jej przejscie jakies 50%. Przy Rumunach szanse ich przejscia to 30% a nastepnej druzyny (slabszej nieco, sredni poziom ponizej Slavii - 60%) Procentowo szanse na faze grupowa to z grupsza tak: Slavia - 5 % LM i 15% PUEFA Steaua - 20% LM i 5% PUEFA Wiec lepsza jest Steaua - wtedy w 3 rundzie sa jakies szanse, a lepiej ryzykownie zagrac o 30 mln zl, niz przejsc 2 runde, w 3 nie miec szans, a w pucharze Uefa trafic na druzyne tak silna jak Slavia (tam w 1 rundzie tez nie bedziecie rozstawieni). Teraz wszystko zalezy od pierwszego meczu u siebie z Rumunami. Kamil Łyszkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Może by się udało gdyby IP: *.crowley.pl 29.06.07, 13:19 Zagłąbie miało taką kasę jak GKS, albo chociaż Lech www.money.pl/gospodarka/raporty/artykul/ekstraklasa;czyli;ekstra;kasa,43,0,250411.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.icpnet.pl 29.06.07, 13:21 mnie bardziej ciekawi czy jeśli przegra (a prawdopodobnie przegra bezdyskusyjnie) to będzie miało szanse w drugiej rundzie eliminacji Pucharu UEFA???? Czy już koniec przygody z pucharami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:45 Koniec z pucharami :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesbi69 Legia na pewno by awansowała 29.06.07, 13:27 tylko ze popaprańcy z TVN potrafią tylko karmić ludzi telewizyjna papką, a jeśli maja już zbudować porządną drużynę i zrobic cos konstruktywne to już im nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ders Naprzód Steaua !!! Precz z przekrętasami!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROCLINUEFA Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:39 O której losowanie Pucharu UEFA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.man.polbox.pl 29.06.07, 13:41 no niestety, kogo by nie wylosowali to zadna roznica.. nie stac zadnego zespolu polskiego aby grac w LM... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusell Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.motorola.com 29.06.07, 13:56 Uważam że to świetne losowanie. Można powtórzyć casus Artmedii która wyeliminowała Celtic w II rundzie i była rozstawiona w III. Gdyby Zaglebie wylosowalo slabsza druzyne, dostaloby w III np. Valencję i po ptokach. Wydaje mi się że Steaua może zlekceważyć Zagłębie. Szkoda tylko że pierwszy mecz u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.aster.pl 29.06.07, 20:24 Taaa, juz widze, jak Steaua zlekcewazy Zaglebie. Zlekcewazy je dwa razy do przerwy i trzy razy po przerwie i bedzie 5:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar niech teraz pokażą co potrafią Jak przejdą Steuaę IP: *.bph.pl 29.06.07, 13:43 skończą się goopie gadania o podkupieniu sędziego i przekręcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: niech teraz pokażą co potrafią Jak przejdą St IP: *.spray.net.pl 29.06.07, 13:48 Niech mistrz polskiej kopanej pokaże co potrafi. Dokopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx zdjecie roku!!!! :D:D:D IP: *.oracle.co.uk 29.06.07, 13:49 cudownie wybrane zdjecie najwiekszej gwiazdy Steaua Bucarest :)))) Z twarzy to on podobny zupelnie do nikogo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Przecież to nie ma sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:53 Czym tu się pasjonować ? Żyjemy w państwie, które jest liderem Europy Środkowo-Wschodniej. Krajem największym, najbogatszym, o największej - razem z Węgrami - historii własnej politycznej potęgi. W kraju tym istnieje co prawda liga piłkarska, ale jej poziom i zaangażowane w nią pieniądze są proporcjonalnie żałosne. Nasze klubiki są liliputami przy klubach rumuńskich, ukraińskich, a nawet bułgarskich i czeskich. Liga piłkarska to jedna z ostatnich rzeczy, jakimi Polska może się chwalić w swoim regionie, a co dopiero na świecie. W piłsce klubowej jesteśmy zadupiem zadupia zadupia. Dlatego oglądam tylko mecze reprezentacji, bo a tą chociaż można wiązać nadzieje. Ale nie z polskimi klubami, które nie są - i nigdy nie były! - istotnym składnikiem piłki europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:09 Upraszczanie rzeczywistości (charakterystyczne dla konserwatysty) i nieuzasadniona mania wielkości połączona z odrzuceniem rzeczywistości, która do niej nie pasuje. Cytat: "Ale nie z polskimi klubami, które nie są - i nigdy nie były! - istotnym składnikiem piłki europejskiej". W odpowiedzi polecam niedaleką historię takich klubów jak Górnik Zabrze (finalista Pucharu Zdobywców Pucharu), Widzew Łódź (półfinał Pucharu Europy, LM), Legia Warszawa (ćwierćfinał LM), Lech Poznań etc. Rzeczywistość nie jest taka prosta i się zmienia. Świat też idzie do przodu. Sprawdź jakie kluby są rozstawiane w Pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajace Re: Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.06.07, 14:33 Rumuni to losowanie pozytywne,bo byc moze Zaglebie bedzie w stanie kupic dwumecz i jakos przekustykac do trzeciej rundy. Potrzeba predko spotkac sie w gronie i omowic,jak przekazac srodki pieniezne do Bukaresztu. Powodzenia! Wyslac pilkarzy z puszkami po ulicach,tez jeszcze cos dozbieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:19 Nie wiem skąd ci się wzięła teza o manii wielkości. Czyżby Polska nie była największym i najbogatszym (oczywiście nie na głowę) państwem Europy Środkowo-Wschodniej ? Konserwatystą bynajmniej nie jestem. Prawicowcy z reguły przypinają mi łatkę lewicowca, a zwolennicy lewicy wmawiają mi, że jestem prawicowy. Z czego wniosek, że jestem centrystą, co zresztą napawa mnie dumą :) Upraszczanie rzeczywistości to atrybut istoty myślącej. Cała nasza dyskusja jest uproszczeniem. Historia o której mówisz jest mi znana. A teraz porównaj ją z historią klubów rumuńskich, ukraińskich, bułgarskich.. ba, nawet słowacka Slavia Bukareszt ma na koncie zwycięstwo w Pucharze Europy. Z Lechem Poznań co się pomyliło, bo żadnych sukcesów w pucharach ten klub nie ma, nigdy nawet nie dobił do ćwierćfinału (w przeciwieństwie do Wisły Kraków, Ruchu Chorzów, Śląska Wrocław czy Stali Mielec). Jednak nawet w najwspanialszym okresie polskiej piłki, kiedy reprezentacja podbijała świat, polskie kluby nie zdołały siegnąć choćby po jedno trofeum. Pod tym względem w całym regionie tylko Czesi wypadają równie kiepsko (jakkolwiek rzeczona Slavia podbiła Europę jako klub z CSRS). Wiem, że rzeczywistość się zmienia. Pisał już o tym Pan Tarei, więc żadna nowina ;) Że świat idzie do przodu to teza ryzykowna, ale przyjmuję do wiadomości. Pytanie tylko: czy polska piłka klubowa porusza się szybciej od świata, czy raczej grzęźnie utrwalając pozycję na końcu stawki ? Odpowiedz Link Zgłoś
orangutanzczerwonomdupom Re: Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. 29.06.07, 16:35 Nie mędrkuj Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:08 Chciałeś coś powiedzieć, czy tylko się "ponapinać" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statystyk Slavia Bukareszt !!! Ahahahaha żal IP: 80.48.90.* 29.06.07, 19:22 Stary skompromitowałeś się do końca. Jak chcesz coś pisać na sportowym forum to musisz mieć o czym bo twoja wiedza jest wręcz żałosna, skoro uważasz że STEUA Bukareszt to SLAVIA i że jest to klub czeski (niewiedziałem że Bukareszt leży w Czechach) Żal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Slavia Bukareszt !!! Ahahahaha żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:50 Nie śliń się tak z radości kompleksie ;) "Nie widziałem" piszemy osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Slavia Bukareszt !!! Ahahahaha żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:54 "Nie wiedziałem" zresztą też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. IP: *.aster.pl 29.06.07, 20:26 > nawet słowacka Slavia Bukareszt No to by bylo kuriozum. Mam nadzieje, ze chciales napisac "Bratyslawa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Światopogląd w skrócie zaprzentowałeś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:47 No, chciałem :) Co się rozumie samo przez się, skoro pisałem o Słowacji :) Tak na marginesie, wolałbym przeczytać jakieś sensowne komentarze, a nie wytykanie mi głupiej pomyłki. Mimo wszystko dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statystyk Żal mi ciebie !!! IP: 80.48.90.* 29.06.07, 19:15 "Ale nie z polskimi klubami, które nie są - i NIGDY NIE BYŁY! - istotnym składnikiem piłki europejskiej" Co do opisu teraźniejszości zgadzam sie, ale wyróżnione przeze mnie twoje słowa to słowa obrażające wiele wspaniałych polskich sukcesów w europejskich pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Żal mi ciebie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:53 No tak, to zależy od ambicji. Jeśli porównujesz nasze wspaniałe sukcesy z osiągnięciami klubów cypryjskich i estońskich, to istotnie dorobek mamy imponujący. Ale Polska to czterdziestomilionowy kraj. Znajdź mi drugi taki w Europie o równie bladych osiągnięciach w piłce klubowej, synku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statystyk Ty Bezczelny Dzieciaku !!! IP: 80.48.90.* 30.06.07, 15:10 Polskie sukcesy w europejskich pucharach: 1.Legia Warszawa: 2 Półfinały: PE 1970 PZP 1991 4 Ćwierćfinały: PZP 1964 PE 1971 PZP 1982 LM 1996 2.Górnik Zabrze: 1 Finał: PZP 1970 2 Ćwierćfinały: PE 1968 PZP 1971 3.Widzew Łódź: 1 Półfinał: PE 1983 4.Ruch Chorzów: 2 Ćwierćfinały: PU 1974 PE 1975 5.Wisła Kraków: 1 Ćwierćfinał: PE 1979 6.Śląsk Wrocław: 1 Ćwierćfinał: PZP 1977 7.Stal Mielec: 1 Ćwierćfinał: PU 1976 PU - Puchar Uefa PE - Puchar Europy (Liga Mistrzów) PZP - Puchar Zdobywców Pucharów To są sukcesy porównywalne z sukcesami estońskimi i cypryjskimi? Troche szacunku dla polskiej piłki klubowej nieobeznany w historii dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statystyk Slavia Bratyslava IP: 80.48.90.* 30.06.07, 15:14 Slavia Bratyslava NIE ma pucharu europy w przeciwieństwie do rumuńskiego klubu Steua Bukareszt Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Oszusci z Zaglebia dostana w dupe od Rumunow 29.06.07, 14:44 I mam nadzieje,ze jeszcze w tym sezonie zostana karnie spuszczeni do II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornel Re: Oszusci z Zaglebia dostana w dupe od Rumunow IP: *.aster.pl 29.06.07, 14:48 ble blee blee samozwaniec sie znalazl - moze tez dostaniesz w d..e od rumunów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Oszusci z Zaglebia dostana w dupe od Rumunow IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.07, 15:31 moze już dostał jak gdzieś go złapali na jakimś bazarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Oszusci z Zaglebia dostana w dupe od Rumunow IP: 80.48.90.* 29.06.07, 19:23 Przynajmniej on nie musił im płacić - nie to co wy Lubiniaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Oszusci z Zaglebia dostana w dupe od Rumunow IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.07, 23:28 My lubiniaczki nie lubimy sexu z osobą tej samej płci, co innego warszafka, tam wszystko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr1991r Steaua rywalem Zagłebia IP: *.tkdami.net 29.06.07, 14:48 Ja uważam że to dobre losowanie bo jak już spaść ro z wysokiego konia.A lepiej przegrać ze Steauą niż ze Slavią. Za to pokonanie Rumunów będzie o wiele bardziej korzystne bo będziemy rozstawieni potem. A co do Polskich klubów w Europie to sukcesy Legii i Górnika Z. same mówią za siebie. Warszawiacy osiągnęli dwa półfinały Słązacy jesen finał a razem maja naprawde duzo cwierćfinałów (trzeba też pamiętać że jden 1/2 ma też Widzew ale niestety nic poza tym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.inetaccess.pl 29.06.07, 15:27 to w końcu kogo mamy. Na onecie poisali że Czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrSanke Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:36 Czesiu da radę bo to chłopak który dużo czasu spędził na Obłużu w Gdyni :o)) polecam: s6.gladiatus.pl/game/c.php?uid=33120 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Jak to bez - 2 mecze to pies? 29.06.07, 15:37 Przeciez zagraja 2 mecze w LM. To tez piechota nia chodzi ;-) Oczywiscie zycze im samych triumfow, ale zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:21 A ciekawy jestem w jakim przypadku napisałbyś inaczej.Przeciez Zagłębie musiało trafić na kogoś przynajmniej tak dobrego jak Stea Bukareszt aby dostać się do ligi mistrzów.Jak nie w tej rundzie to w nastepnej. według mnie jak to jest dobre losowanie w kontekście gry w LM a złe jeśli chodzi o puchar uefa.Jeśli Zagłebie przejdzie Rumunów to ma naprawdę spore szanse w następnej rundzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem liczyc Sloma w butach, a chce sie do Europy IP: 216.141.135.* 29.06.07, 16:22 "Plus trafienia na Steauę jest jednak taki, że w przypadku zwycięstwa Zagłębia w dwumeczu, polski zespół będzie rozstawiony [...] Steaua Bukareszt to 23-krotny mistrz Rumunii, 20-krotny zdobywca pucharu tego kraju. W 1986 r. Steaua zdobyła Puchar Europy pokonując w finale w rzutach karnych FC Barcelonę." Any questions ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nuero Wieczny odpoczynek dla Zagłębia Lubin IP: *.mclink.it 29.06.07, 16:39 Bez obrazy panowie, ale to było losowanie najgorsze z możliwych. Tylko w ostatnich paru latach Steaua potrafiła pokonać Valencię, Dynamo Kijów, zremisować z Olympique Lyon, grać w LM i półfinale PUEFA. Na zbrojenia w tym sezonie wydają ponad 3 miliony euro... No comment, jednym słowem. Zagłębie miało tak samo pecha, jak nasza Wisła parę lat temu, gdy dysponując najsilniejszym składem trafiliśmy na Real Madryt. Takie losowanie nie dawało nam złudzeń, choć byliśmy 1. nierozstawioną drużyną!!! Zagłębie jako 2. nierozstawiona ekipa mogła trafić na wiele słabszych drużyn (np. Debrecen). Stało się inaczej i chłopakom z Lubina przyjdzie stoczyć twardy bój. Szkoda, że w zeszłym roku spiep...li sprawę - gdyby pokonali "potęgę" z Białorusi i zdobyli kilka punktów, mogliby być rozstawieni. SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.ds2.agh.edu.pl 29.06.07, 19:23 Szefowie KGHM powinni sie wstydzic, ze w Rumuni daja wiecej klubowi na lige mistrzow niz oni. Ci sie podniecaja, bo 5mln zl dali. Zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.06.07, 21:01 Jak by dali więcej, to byłby lament większoci tu piszących, ze "za moje pieniądze" i tym podobne bździny. Nie lamentujcie jak płaczki na pogrzebie! Trzeba zagrać dwa mecze i dać z siebie wszystko na co stać zespół. Czas na ewentualne żale będzie PO a nie PRZED meczem. Większa kompromitacja jak porażka z Tieriekiem Grozny, Valerenga Oslo czy Cemetarnica Skopje raczej nam nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kto mi powie jakie losowanie było by dla Zagłębia 29.06.07, 19:28 korzystne? Moim zdaniem żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keith patrzac realnie tylko Glasgow Rangers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:57 nie ma tam innych "medialnych" drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi nie lamentować tylko grać do cholery!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:28 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator kopanej Wzmocnienia ! IP: 195.28.182.* 30.06.07, 02:03 a moze by tak kupic kogoś świetnego i wygrać z tą Steauą ? o na przyklad taką gwiazdę z Brazylii: Gwiazda do Zaglebia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumper.nikiel Zagłębie Lubin zagra ze Steauą Bukareszt o LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:35 Proszę, niech Gazeta Wyborcza nie bierze się za materiał wideo. Po prostu nie da się tego słuchać. Po pierwsze wygląda na to, że dziennikarz improwizuje i mówi co w danej chwili wymyśli. Po drugie, wymyślanie idzie ciężko i co 2 sekundy słyszymy "Yyyyyy...". Po trzecie, jak nie wie co powiedzieć, to powtarza ostatnie słowo (np. 0:41, "że, że, drużyna, drużyna z Ukrainy nie może, nie może...). Litości. Odpowiedz Link Zgłoś