Dodaj do ulubionych

Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin

02.07.07, 16:57
powodzenia!!! zapewne sobie powalczysz...o drugą ligę!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: McCuskey Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:01
      Ciekawy przypadek. Kogo by nie spytać o opinię, powie że Włodarczyk drewniak i
      w ogóle beznadziejny. Ale 90 bramek strzelić to nie bułkę z masłem zjeść, jakby
      powiedział klasyk zza Buga :).
      • tetlian Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin 02.07.07, 19:23
        Dalej Piotrze. Walcz Włodarczyku.
        • Gość: antytetlian Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:30
          Wszędzie tak pierdzisz na forach? Twoje posty nic nie wnoszą do dyskusji.
          Piszesz, żeby pisać....
    • Gość: farfal Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.biuro.silverscreen.pl 02.07.07, 17:04
      Ja bym u ZŁODZIEJI za zadną kasę nie zagrał ! Koncówka ligi to była parodia.
    • Gość: Normalny_kibol Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.07, 17:17
      Ja tez nie jestem zwolennikiem przyjscia Wlodara do Zaglebia mam na to wiele argumentow ale nie chce mi sie nawet o tym pisac ze wzgledu na zalosny poziom waszych wypowiedzi na tym forum.Te bzdury co tutaj wypisujecie (np poprzedni post)nie sa poparte zadnymi sensownymi argumentami poprostu zal wam d...sciska ze to MY zdobylismy Mistrzostwo ale to takie polskie pieklo zazdrosc,zawisc nic na to nie poradzimy poprostu bedziemy grac swoje i nadal beziemy walczyc o najwyzsze cele czy wam sie to podoba czy nie az was jad zezre do reszty :-)Powodzenia zawistne zmije:)
      • Gość: eisenreich Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:05
        Za komentarz niech wystarczy tytuł w "PS"- "Jaka liga taki mistrz" tyle w temacie
      • Gość: L Zagłębiu Lubin Złodzieje IP: 80.48.90.* 02.07.07, 19:29
        Taaak możecie sobie walczyć, ale w 2 lidze !!! Nie wierzysz ? Zobaczymy już niedługo
      • Gość: leming Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.aster.pl 02.07.07, 20:31
        Nie no, wyluzuj, braciszku. Z Wlodarczykiem w skladzie i kasa z KGHM na sedziow
        wygracie II lige z palcem w nosie. Wiadoma rzecz...
    • Gość: oio Kupili go za wygraną na Legii IP: *.belchatow.msk.pl 02.07.07, 17:24
      bonus do wygranej na Legii w ostatnim meczu kolejki, Zagłębie wygrało - a Legia
      pozbyła się nieudacznika :)
      • Gość: było tak czy nie Re: Kupili go za wygraną na Legii IP: 195.164.0.* 02.07.07, 17:38
        Dajcie nam wygrać, a my za to weźmiemy od was Włodarczyka :))))
    • Gość: MK70 Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.icpnet.pl 02.07.07, 17:49
      myślę, że Czesiu Michniewicz ma nosa ... umie zmotywowac piłkarzy, jak nikt
      inny :)
      • Gość: michał Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:23
        kupowanie meczy kupowaniem, korupcja korupcją, ale Pan Włodarczyk jest za cienki
        na ekstraklasę, a już na pewno na europejskie puchary, nie wiem czym się
        kierowało Zagłębie kupując akurat jego, trochę to bez sensu...
        • Gość: cassius-clay Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.as.kn.pl 02.07.07, 18:55
          Występ Zagłębia w pucharach zakończy się zapewne już jesienią, więc zakupy robią
          i tak pod kątem ligi...
    • Gość: cassius-clay Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.as.kn.pl 02.07.07, 18:54
      BUHAHAHAHA
    • Gość: uolelele Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.toya.net.pl 02.07.07, 19:00
      skąd "Nędza" w Zagłębiu, myślałem, że oni mają pieniądze
    • Gość: Roak Włodar - Tajna Broń Na Najlepszych !!! IP: 80.48.90.* 02.07.07, 19:32
      A jak strzelił 2 piękne bramki Szachtarowi nie pamiętacie ??? Tylko on nie
      zawiódł kibiców Legii. Włodar do boju !!!
      • Gość: rrrrr i do klubu 100 na luzie dolaczy IP: *.dyn.optonline.net 02.07.07, 20:01
        W Zaglebiu sa realistami i nie licza na awans do LM ."Nedza" jest na
        orange lige , z ktorej i tak beda zdegradowani / i tego tez sa
        swiadomi /, wiec nie ma sensu ladowac kasy , w przedsiewziecie bez
        przyszlosci.
    • Gość: Olek1908 "Nędza"dosłownie i w przenosni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:58
      Teraz Zagłębie może być pewne ,że bramek strzelać nie bedzie.
      Michniewicz oszalał,że zatrudnił tego gościa,albo jakis manager który ma układy
      Zagłębiu wcisnoł tego partacza
    • Gość: byk Dwa ogony i ława tyle tak marny pilkarz może pogra IP: *.c28.msk.pl 02.07.07, 21:32
      W Lubinie chyba oslepli.
      • Gość: kibic legii Re: Dwa ogony i ława tyle tak marny pilkarz może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:49
        dziekuję zagłębiu,że zabierze z mojego klubu to dziadostwo.w sumie mają dobry
        skład,po co im taki słabiak?weżcie jeszcze surmę.co roku modlę się o to i
        nic.please!!!
    • Gość: sportif N Ę D Z A IP: *.manc.cable.ntl.com 02.07.07, 21:49
      przyszła do zagłębia
    • Gość: br311 Dzieki !!! IP: *.compi.net.pl 02.07.07, 22:04
      • Gość: ha ha ha Re: Dzieki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:47
        bede o tobie Nedza pamietal 6962.blox.pl/html
    • Gość: rivo BIDA!!! IP: *.spray.net.pl 02.07.07, 23:40
      nareszcie L pozbyla sie tego wybitnego pilkarza... nie moglem patrzec jak w
      kazdym meczu marnuje sety, teraz bedzie snil sie po nocach kibicom zaglebia hehe
    • Gość: adam81w I brawo ! przynajmniej nie straci go nasza liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 01:39
      .
      • Gość: mat Zbieranina???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:33
        mam wrazenie ze w tym Zagłebiu mamy do czynienia powoli z przypadkowa
        zbieranina zawodnikow. Po 3 kolejkach zaczna sie kłócic kto ma wiekszy kontrakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka