antypisiorek 02.07.07, 16:57 powodzenia!!! zapewne sobie powalczysz...o drugą ligę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: McCuskey Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:01 Ciekawy przypadek. Kogo by nie spytać o opinię, powie że Włodarczyk drewniak i w ogóle beznadziejny. Ale 90 bramek strzelić to nie bułkę z masłem zjeść, jakby powiedział klasyk zza Buga :). Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin 02.07.07, 19:23 Dalej Piotrze. Walcz Włodarczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytetlian Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:30 Wszędzie tak pierdzisz na forach? Twoje posty nic nie wnoszą do dyskusji. Piszesz, żeby pisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfal Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.biuro.silverscreen.pl 02.07.07, 17:04 Ja bym u ZŁODZIEJI za zadną kasę nie zagrał ! Koncówka ligi to była parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny_kibol Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.07, 17:17 Ja tez nie jestem zwolennikiem przyjscia Wlodara do Zaglebia mam na to wiele argumentow ale nie chce mi sie nawet o tym pisac ze wzgledu na zalosny poziom waszych wypowiedzi na tym forum.Te bzdury co tutaj wypisujecie (np poprzedni post)nie sa poparte zadnymi sensownymi argumentami poprostu zal wam d...sciska ze to MY zdobylismy Mistrzostwo ale to takie polskie pieklo zazdrosc,zawisc nic na to nie poradzimy poprostu bedziemy grac swoje i nadal beziemy walczyc o najwyzsze cele czy wam sie to podoba czy nie az was jad zezre do reszty :-)Powodzenia zawistne zmije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:05 Za komentarz niech wystarczy tytuł w "PS"- "Jaka liga taki mistrz" tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Zagłębiu Lubin Złodzieje IP: 80.48.90.* 02.07.07, 19:29 Taaak możecie sobie walczyć, ale w 2 lidze !!! Nie wierzysz ? Zobaczymy już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.aster.pl 02.07.07, 20:31 Nie no, wyluzuj, braciszku. Z Wlodarczykiem w skladzie i kasa z KGHM na sedziow wygracie II lige z palcem w nosie. Wiadoma rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio Kupili go za wygraną na Legii IP: *.belchatow.msk.pl 02.07.07, 17:24 bonus do wygranej na Legii w ostatnim meczu kolejki, Zagłębie wygrało - a Legia pozbyła się nieudacznika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: było tak czy nie Re: Kupili go za wygraną na Legii IP: 195.164.0.* 02.07.07, 17:38 Dajcie nam wygrać, a my za to weźmiemy od was Włodarczyka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK70 Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.icpnet.pl 02.07.07, 17:49 myślę, że Czesiu Michniewicz ma nosa ... umie zmotywowac piłkarzy, jak nikt inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:23 kupowanie meczy kupowaniem, korupcja korupcją, ale Pan Włodarczyk jest za cienki na ekstraklasę, a już na pewno na europejskie puchary, nie wiem czym się kierowało Zagłębie kupując akurat jego, trochę to bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassius-clay Re: Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.as.kn.pl 02.07.07, 18:55 Występ Zagłębia w pucharach zakończy się zapewne już jesienią, więc zakupy robią i tak pod kątem ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassius-clay Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.as.kn.pl 02.07.07, 18:54 BUHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uolelele Piotr Włodarczyk w Zagłębiu Lubin IP: *.toya.net.pl 02.07.07, 19:00 skąd "Nędza" w Zagłębiu, myślałem, że oni mają pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roak Włodar - Tajna Broń Na Najlepszych !!! IP: 80.48.90.* 02.07.07, 19:32 A jak strzelił 2 piękne bramki Szachtarowi nie pamiętacie ??? Tylko on nie zawiódł kibiców Legii. Włodar do boju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr i do klubu 100 na luzie dolaczy IP: *.dyn.optonline.net 02.07.07, 20:01 W Zaglebiu sa realistami i nie licza na awans do LM ."Nedza" jest na orange lige , z ktorej i tak beda zdegradowani / i tego tez sa swiadomi /, wiec nie ma sensu ladowac kasy , w przedsiewziecie bez przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek1908 "Nędza"dosłownie i w przenosni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:58 Teraz Zagłębie może być pewne ,że bramek strzelać nie bedzie. Michniewicz oszalał,że zatrudnił tego gościa,albo jakis manager który ma układy Zagłębiu wcisnoł tego partacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Dwa ogony i ława tyle tak marny pilkarz może pogra IP: *.c28.msk.pl 02.07.07, 21:32 W Lubinie chyba oslepli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic legii Re: Dwa ogony i ława tyle tak marny pilkarz może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:49 dziekuję zagłębiu,że zabierze z mojego klubu to dziadostwo.w sumie mają dobry skład,po co im taki słabiak?weżcie jeszcze surmę.co roku modlę się o to i nic.please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportif N Ę D Z A IP: *.manc.cable.ntl.com 02.07.07, 21:49 przyszła do zagłębia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Dzieki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:47 bede o tobie Nedza pamietal 6962.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rivo BIDA!!! IP: *.spray.net.pl 02.07.07, 23:40 nareszcie L pozbyla sie tego wybitnego pilkarza... nie moglem patrzec jak w kazdym meczu marnuje sety, teraz bedzie snil sie po nocach kibicom zaglebia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w I brawo ! przynajmniej nie straci go nasza liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 01:39 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Zbieranina???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:33 mam wrazenie ze w tym Zagłebiu mamy do czynienia powoli z przypadkowa zbieranina zawodnikow. Po 3 kolejkach zaczna sie kłócic kto ma wiekszy kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś