Dodaj do ulubionych

Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę

IP: 194.151.249.* 06.07.07, 12:08
O której?

Dziś 1:45 już była. Może więc jutro o 1:45. No chyba, ze o 13:45?!
Obserwuj wątek
    • Gość: toporow Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:21
      Tam jest inna strefa czasowa! Mecz odbędzie się w nocy.
      • darling221 5:1 lub 5:2 dla Korei lub jeszcze więcej 06.07.07, 13:12
        • darling221 zero szans, chłopcy już mogą pakować się do domu 06.07.07, 13:14
          • Gość: lol Re: zero szans, chłopcy już mogą pakować się do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:00
            następny schuja się znalazł
            • Gość: lol Re: zero szans, chłopcy już mogą pakować się do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:37
              Z takim graniem to faktycznie mogą się pakować... Albo w ogóle niech tam
              zostaną. Unikną linczu za porażkę :>
      • Gość: comfort Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:09
        KU.. TO O KTÓREJ SIE ODBEDZIE TEN MECZ ?
    • Gość: sasza Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.chello.pl 06.07.07, 12:38
      Przy porażce z Koreą szanse na awans z trzeciego miejsca zależą od postawy
      innych zespołów.cytat z artykułu.
      Przy porazce z Koreą nie będziemy na 3 miejscu w grupie(Korea 4 pkt).
      Matematyka to trudna nauka :)Korea będzie miała pkt więcej od nas chyba że
      dziennikarz oczekuje pogromu Brazylii przez USA :)

• Gość: gosc przy porazce z Korea bedziemy na 4 miejscu IP: *.aster.pl 06.07.07, 12:44
      i nawet najgorsza postawa innych zespolow nas nie uratuje bo 3 miejsce zajmie
      albo korea z 4 punktami albo teoretycznie Brazylia z 3 pkt i lepszym bilansem bramek
      • Gość: Gość Re: przy porazce z Korea bedziemy na 4 miejscu IP: *.chello.pl 06.07.07, 12:48
        ... jeśli liczy się bilans bramek. Ale jeśli o kolejności decyduje wynik
        bezpośredniego spotkania, to wtedy szansa na trzecie miejsce jest.
      • Gość: Gość Re: przy porazce z Korea bedziemy na 4 miejscu IP: *.chello.pl 06.07.07, 13:01
        Powiem więcej: przy zwycięstwie USA z Brazylią (co jest całkiem prawdopodobne)
        i założeniu, że liczą się przy kolejności jednak wyniki bezpośrednich spotkań,
        bardziej nam się opłaca zremisować lub przegrać z Koreą i awansować z
        trzeciego, a nie z drugiego miejsca! Zawsze to lepiej grać w ćwierćfinale z
        Chile, Hiszpanią lub Urugwajem, niż z Argentyną.
        • Gość: urban Re: przy porazce z Korea bedziemy na 4 miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:50
          świetny plan... tylko że liczy się bilans bramkowy a nie bezpośrednie spotkanie...
        • Gość: Zgadzasie Re: przy porazce z Korea bedziemy na 4 miejscu IP: 217.78.34.* 06.07.07, 13:55
          Licza sie najpierw bramki, wedlug strony FIFA. Wiec przy (malej) porazce
          ladujemy na 4 miejscu i do widzenia. Chyba, ze wtedy USA:Brazylia 8:0, to wtedy
          Brazylia spada na ostatnie miejsce.
          Ale 8:0 jest nierealne.
          Trzeba conajmniej zremisowac.
    • Gość: piotrek przy porazce z korea... IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 06.07.07, 13:18
      to korea bedzie na 3 miejscu z 4 punktami, a my na czwartym, z 3 punktami, wiec
      awans wykluczony
      • Gość: zdystansowany Re:[awans wykluczony] - lepiej niech tutaj dostaną IP: *.sulechow.net 06.07.07, 13:26
        ...nauczkę a zaczną w siebie inwestować.
        Jak ci siatkarze rok temu - w Lidze zbierali doświadczenia - ekplodowali potem
        w mistrzostwach.
        Kib/ice(/-ole)! Spokojnie...
        Niech się dziatwa uczy...
      • Gość: cycero Czy młodzi znów zagrają polską kiłe? IP: *.tpnet.pl 06.07.07, 13:26
        Ja idę spać przy 0:2.Z Usa wytrzymałem do 1:5.
    • Gość: Martens Koreańczycy grać będą do końca jak o życie.. IP: *.aster.pl 06.07.07, 14:04
      Czy naszych stać na taki wysiłek? Wszak azaliż już są bohaterami.
    • Gość: Alf A co bedzie jak my wygramy a Brazylia wygra z USA IP: *.cable.mindspring.com 06.07.07, 14:08
      Dlaczego nasza wrozka nie rozpatrzyla najbardziej prawdopodobnego wariantu?
      Gdzie bedziemy wtedy?
      • Gość: Martens Na pewno w II rundzie IP: *.aster.pl 06.07.07, 14:15
        Jeśli decyduje wynik bezpośredniego meczu (a nie wiem), to będziemy na
        pierwszym miejscu w grupie. Pozostaje jedynie wygrać z Koreą. Ale mam
        spooooooooore obawy.
        • darling221 limit cudów na 2007 został juz wyczerpany 06.07.07, 15:25
          polska gównażeria może już pakować sakwojaże i wracać do domów
          • Gość: matematyk Re: limit cudów na 2007 został juz wyczerpany IP: 212.244.73.* 06.07.07, 17:24
            wypchaj się folksdojczu. choćby przegrali 5:0 prawdziwi kibice będą z nimi.
      • y.y Re: A co bedzie jak my wygramy a Brazylia wygra z 06.07.07, 15:07
        Gość portalu: Alf napisał(a):

> Dlaczego nasza wrozka nie rozpatrzyla najbardziej prawdopodobnego wariantu?
        > Gdzie bedziemy wtedy?

pewnie dlatego, że najbardziej prawdopodobnym wariantem jest to, że przegramy,
        a nie wygramy z Koreą
    • Gość: mike Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.polkomtel.com.pl 06.07.07, 14:16
      my wygrywamy, Bra-USA remis i gra muzyka :)
    • Gość: mustaf1 Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:19
      Przy porażce z Koreą zajmujemy 4 miejsce w grupie i jedziemy do domu!
      • Gość: matizz Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.chello.pl 06.07.07, 20:38
        Powinno si
    • Gość: Kanadyjka Nocą grają! IP: *.dsl.bell.ca 06.07.07, 15:38
      To będzie noc z piątku na sobotę w Polsce. W Montrealu będzie godz. 20.00
      (piątek wieczorem), kiedy ten mecz się rozpocznie. Doping Polonii kanadyjskiej
      zapewniony, z Toronto (największe skupisko Polonii) jadą autokary z kibicami.
      • Gość: hajki Re: Nocą grają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:23
        burakowozami? trudno nie zauwazyc tego cyrku, odpustnie przyzdobionych gamoniow
        na trybunach. dumne prezentowanie barw nie oznacza obiweszenia sie wszystkim co
        bialo-czerwone. robicie wstyd kibicom z polski, banda bezcharakternych warcholow
        majaca piec minut na nadrobienie strat zwiazanych z zeslaniem na banicje.

za chlopakow trzymam dzisiaj kciuki
        • peinture Re: Nocą grają! 06.07.07, 16:30
          Zastanow sie, Hajki, lepszy taki doping - czy zaden? Jak bys wolal, co?
        • Gość: Kanada Re: Nocą grają! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.07, 16:54
          Ales palnol facet (gnojek?). Jaki jest doping w Polsce, kupa skacowanego gowna
          udaje sie na mecze zeby poku..wac i poswiecic czarnymi zebami, nie bardzo
          interesujac sie nawet wynikiem. Niepodba ci sie widownia w Montrealu ktora
          udaje sie na mecze jadac wiecej niz 600 km (np. z Toronto) ubrana w POLSKIE
          stroje i z POLSKIMI flagami to spadaj na drzewo gowniarzu, napij sie winka,
          zlap basebolowego palanta i jedz na mecz swojej ukochanej wioski na polu
          kartoflanym.
          • Gość: hajki Re: Nocą grają! IP: 217.197.79.* 06.07.07, 20:02
            no, opisales mnie jak sie patrzy, hehe, ale przynajmniej widac z jakiego srodowiska w Polsce sie wywodzisz, hehe, grunt to czytac miedzy wierszami.

natomiast uscislajac, bo niektorzy maja trudnosci z pojeciem - flagi tak, asortymentu z cyrku nie
            • Gość: Kanada Re: Nocą grają! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.07, 20:26
              hajki, prawdopodobnie niedostales wizy stad ta nienawisc do Poloni za granica.
              Ale musisz pamietac ze teraz nie daja wiz dla ludzi bez wykrztalcenia, z
              ukonczona tylko podstawowka, wroc do szkoly i sprobuj jeszcze raz.
              Nie czepiaj sie tylko prosze do kibicow Polonijinych i ich sposobu ubierania,
              przyszlo 30,000 Polakow na mecz z Brazylia a ty sie czepiasz do ich stylu
              ubierania. Widziales kiedy w polsce 30,000 tysiecy widzow na meczu
              mlodziezowek? Odpowiedz jest NIE i nigdy nie zobaczysz.
              Poki co, take it easy!
              • Gość: hajki Re: Nocą grają! IP: 217.197.79.* 06.07.07, 20:47
                Kanada tym "wykRZtałcenia" to mnie poskladales na plecy, po drugie dobrze swiadczy o Twoim zyciu, skoro wszystkich mierzysz miarka, laknacych wiz desperatow :D Swietnie radze sobie w kraju nad Wisla i w glowe zachodze jak zes wywnioskowal z wpisu krytykujacego postawe kibicow, moja sytuacje zyciowa. Ale skonczmy juz ten wywolany przez Ciebie watek.

Najbardziej martwi mnie to, ze bardzo mozliwe, ze jestes kibicem podobnym do mnie, ale zle zrozumiales moje slowa, ktore nie krytykuja kibicow za to, ze sa, tylko za to, jakich wielu z nich jest. Jak widze polskie flagi, gdziekolwiek na swiecie, gdzie wystepuja nasi sportowcy to jestem tak dumny, ze tylko niewielu moze to zrozumiec. Jestem szczesliwy z tego, ze MY jako Polacy jestesmy wszedzie. Wiesz czemu? Bo ja nie dziele Polakow, na tych z Ameryki, tych z Irlandii, czy tych z kraju. Moze wychodzi to, ze nigdy nie bylem w pracy za granica i nie musialem byc wrogiem bratu? Nie wiem. Teraz widze, ze pochopnie napisalem o "robieniu wstydu kibicom w Polsce" bo to nadaje mojemu wpisowi nieco agresywny wyraz. Jak to Wy mowicie... "the point is", ze jak widze czerwonoskorego wąsa w kapeluszu, stroju husarza z trabka, to zgadnij, gdzie by mu ta trabke najchetniej wcisnal.
                • Gość: Kanada Re: Nocą grają! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.07, 21:25
                  Zobaczcie, zobaczcie, ten co obrazal nagle uwaza sie za obrazonego.... Ktos
                  napisal ze jedzie na mecz Polski a ty sie czepiasz ze burakowozem itd, i ty
                  mnie sie pytasz czy ja Ciebie zle zrozumialem? Jakie jest inne zrozumienie
                  twojej pierwszej wypowiedzi? Moze zeczywiscie za dlugo mnie w kraju nie bylo i
                  nic nie rozumiem? Jezeli jestes dumny ze widzisz Polakow z flagami dlaczego
                  wlasnie tego nie napiszesz tylko wystawiasz wine na Polonijnych kibicow tylko
                  dlatego ze widziales jakiegos goscia w stroju husarza? Kibice Szwedzcy czesto
                  zakladaja wikingowie czapki, kibice meksyku zakladaja sambreros, francuscy
                  zakladaja czapki z kogutami, moge Ci wiele takich przypadkow podac. Czy wedlug
                  Ciebie wszyskie panstwa powinny sie za tych "klaunow" wstydzic? Najlepiej nie
                  wyjezdzaj z kraju bo zeczywiscie ten husarz dal plame ze trudno bedzie sie
                  pokazac gdziekolwiej na swiecie, zeby ktos na nas palca nie pokazywal i
                  wymawial nam tego husarzyka.

Apropo, przepraszam za bledy ortograficzne, mieszkam poza krajem od 10-go roku
                  zycia, jezyk polski bralem do 3ciej klasy podstawowej, mam nadzieje ze
                  rozumiesz co pisze, jezeli nie, idzie mi lepiej po angielsku i jezeli sie
                  wstydzisz za moje bledy moge pisac wlasnie po angielsku.

Narazie.
                  • Gość: hajki Re: Nocą grają! IP: 217.197.79.* 06.07.07, 23:09
                    No widac, ze dawno zaprzestales edukacje polskiego, bo masz trudnosci z czytaniem ze zrozumieniem. Twoim zdaniem, skoro moj wpis sprowokowal Ciebie do odpowiedzi, to ja nie mam prawa czuc sie poruszony Twoimi zarzutami? Reasumujac, nie dyskutuj ze mna jakbym byl jakis w ciemie bity. Mysle, ze jakbys mnie znal, to bys zrozumial, ze te wstawki ze wstydem sa nie na miejscu, a przede wszystkim, ze 600 km w autobusie nie moze robic na mnie wrazenia, bo jakos co 2 tygodnie przemierzam tyle lub wiecej za klubem 2goligowym po Polsce. Uprzedze Twoje zlosliwosci, nie, nie masz z tego tytulu bic mi poklonow, czy cos w tym stylu. Za Polska jezdzilem na mecze, na ktore podroz mierzylem nie w kilometrach, lecz dniach. Klimat trybun i profilu srodowiskowego na tychze trybunach znam nie tylko z TVN 24 i nie zalezy mi na tym by kogos przekonywac do rzeczywistosci skoro ten ktos za punkt honoru przyjal sobie nie dac sie zreformowac.
                    • Gość: Kanada Re: Nocą grają! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.07.07, 01:25
                      Wlasciwie nie wiem dlaczego odpowiadam bo widac ze to nie ma sensu, nie
                      odpowiedziales na zadne konkretne punkty o ktorych napisalem we wczesniejszej
                      odpowiedzi, to jakbys ty wlasnie Polskiego nie rozumial. Skonczmy na tym, mam
                      nadzieje ze mamy taki sam cel czyli oboje bedziemy kibicowac Polsce, obojetnie
                      czy bede chodzil w stroju husarza czy sie przebiore za mumie egipska, obojetnie
                      takze czy czasami zdarzy mi sie blad ortograficzny, liczy sie przeciez ze bede
                      kibicowal dla Polski bo mimo ze mieszkam za granica jestem przeciez Polakiem.
                      A nastepnym razem jezeli jakis Polak za granica napisze ze jedzie autobusem
                      zeby kibicowac Polsce, pokarz troche wsparcia a nie nagany.
                      Narazie.
                      • Gość: Masazysta Ichi Re: Nocą grają! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.07.07, 20:38
                        Daj spokoj <Kanada> z kim Ty probujesz rozmawiac? Wystarczylo przeczytac
                        pierwszy post tego kretyna, by dac sobie z nim spokoj. Wlasnie on i jego
                        koledzy pokazali w Wilnie jak potrafia kibicowac.
                        www.sport.pl/pilka/1,70994,4299288.html
        • Gość: wykopki buraczane Burak hajki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.07.07, 19:58
          No i co wiesniaku z Polski dumny jestes z tego co zrobiles razem z sobie
          podobnymi na Litwie? I ty farfoclu chcesz innych uczyc kibicowania?
      • Gość: alfione Czy ktos wie czy to bedzie na Eurosporcie? IP: 212.209.42.* 06.07.07, 16:37
      • Gość: xyz Re: Nocą grają! IP: *.dsl.bell.ca 06.07.07, 20:09
        wynajete pewnie przez polskich wlascicieli,a za kierownica nielegalny
        kierowca ; jak sie cos stanie,to on bedzie odpowiadal - nigdy wlasciciel,bo tak
        jest wszedzie
    • Gość: Nie Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.abhsia.telus.net 06.07.07, 16:21
      Plakac. Trzymac jak w pierwszym meczu. Drugi mecz to byl odpoczynek po
      pierwszym. Nalezy dodac ze Korea PLD to mistrz Azji. LG
      • Gość: grzechniks Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:05
        no tak, Korea, Mistrz Azji.
        Pudło. Tylko brąz.
    • Gość: dola Przeszkodą jest Globisz (jakEmgel) i brak kondycji IP: *.238.216.34.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 06.07.07, 17:04
      A tego ogecnie naprawic się nieda.
      • Gość: Djsw Odczep się od Globisza! IP: *.chello.pl 06.07.07, 22:21
        To jeden z najlepszych w Polsce trenerów juniorów. Ten gość z polską
        reprezentacją wygrał parę ważnych turniejów, zdobył srebrny i złoty medal
        Mistrzostw Europy. Wychował kilka pokoleń zawodników (mówią ci coś takie
        nazwiska jak Łobodziński, Matusiak, Brożek, Golański? Byłoby ich znacznie
        więcej, gdyby trenerzy klubowi potrafili tych chłopaków odpowiednio
        poprowadzić). Powiedz lepiej co Ty w życiu osiągnąłeś?
    • Gość: misio Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.westerntile.com 06.07.07, 18:16
      A co to za matematyk / redaktor ???
      ... "po porazce z Korea awans z trzeciego miejsca" ... ?????????
      Policz dobrze ty pismaku .... ile wtedy USA musi wygrac z Brazylia ?
      12:0 chyba starczy ????
      Powinni cie wylac z roboty redaktorku !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: emcebe Awans z czwartego miejsca? IP: 83.16.38.* 06.07.07, 19:17
      A to ciekawe! Jak przegrają z Koreą to zajmą czwarte miejsce i niby co ma
      zależeć od innych drużyn?
      • Gość: Dzidek Awans z trzeciego miejsca, jesli przegramy z Korea IP: 207.117.33.* 06.07.07, 20:20
        Teoretycznie nasi moga przegrac i zajac trzecie miejsce, jesli USA bardzo
        wysoko pokona Brazylie, aby ich bilans bramkowy byl gorszy od naszego, co jest
        raczej marzeniem scietej glowy. My obecnie mamy stosunek bramek 2:6 a oni 3:3.
        Jesli wiec przegramu z Korea choc 0:1, to Brazylia musialaby przegrac 0:6, co
        nigdy sie nie stanie. Bardziej prawdopodobne jest to, ze Brazylia pokona USA a
        wtedy tylko remis lub zwyciestwo pozwola nam myslec o awansie.
        • Gość: misio Re: Awans z trzeciego miejsca, jesli przegramy z IP: *.westerntile.com 06.07.07, 22:26
          Brazylia z USA nie ma zadnej szansy !
    • Gość: Bartu$ Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: 212.2.101.* 06.07.07, 20:40
      Ku.. Jeśli nie wygraće albo zremisujecie jesteście po..i do kwadratu Kc
      Ewelinko:*
    • Gość: felek usa Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: 63.117.245.* 06.07.07, 20:41
      polacy to dno
      tylko wstyd przynosza usuncie ich tych darmozjadow
    • Gość: dyzio Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:23
      wygramy
      • Gość: Tomek20062 Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 06.07.07, 21:56
        Widzialem jak Korea grala z Brazylia. To nie tylko ostatnie 10 minut ale przez
        pierwsze 15 min dali taki pressing ze Brazylijczycy rzadko wychodzili ze swojej
        polowy. Korea nie miala szczescia strzelenia paru bramek wlasnie na poczatku.

To jest bardzo grozna druzyna i bardzo waleczna. USA bardzo szczesliwie
        zremisowala z Korea. Korea ich ograla bez zadnych problemow, tylko ze mieli
        pecha przed bramka amerykanska.

Bardzo sie martwie o naszych chlopakow.

Mecz bedzie na ESPN wiec z synem bedziemy siedziec przed telewizorem i
        kibicowac. No bo co wiecej mozemy.

Good luck Polish Eagles.

Tomek
        • Gość: Djsw Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.chello.pl 06.07.07, 22:28
          Dziękuję za Twój głos i wielu innych prawdziwych kibiców na tym forum. Z
          drużyną narodową trzeba być na dobre i na złe, a nie tylko wieszać psy. Nasi
          młodzieżowcy tak naprawdę jeszcze się uczą. To że dziś dostają 'w kuchnię' nie
          znaczy, że są już spisani na straty. Być może taki mecz jak z USA będzie dla
          nich nauczką. A poza tym piłka młodzieżowa naprawdę nie ma wielkiego
          przełożenia na dorosłą. Wielkie gwiazdy poprzednich edycji MŚ U'20 tajemniczo
          znikały z firmamentu albo rozpływały się w ligowej szarzyźnie. Kiedyś królem
          strzelców takiego turnieju był niejaki Joachim Klemenz, ktoś jeszcze go
          pamięta? Grał w Górniku, ale kariery nie zrobił. Chyba w 1995 wielkim
          nazwiskiem na mistrzostwach U'20 w kadrze Rosji był Roman Oreszczuk - chłopak
          potem trafił do Legii i zupełnie się zmarnował. Takie są kręte piłkarskie losy.
          A naszym 'orzełkom' potrzebne są i słowa krytyki, i otuchy. Będzie dobrze,
          jeśli w ciągu najbliższych lat do dorosłej kadry przebije się - powiedzmy - 5
          zawodników z tego składu. Oby w przyszłości stanowili o sile reprezentacji i
          umieli wygrywać.
          • Gość: Djsw Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.chello.pl 06.07.07, 22:37
            www.rsssf.com/players/wycwinners.html
            Rzućcie okiem i policzcie sobie, ilu z tych Mistrzów zrobiło wielkie kariery.
            Polecam waszej uwadze szczególnie Portugalię 1989 i 1991. Fakt, było tam kilku
            piłkarzy, którzy stali się wielkimi gwiazdami (Paulo Sousa, Figo, Rui Costa)
            ale reszta już jest zapomniana. A do największych sukcesów dorosłej piłki
            portugalskiej (ME'2000, ME'2004, MŚ'2006) dociągnęli nieliczni.
    • Gość: czort Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:41
      według mnie zdołaj sie podnies z porarzka wysoka z USA ... jak pokazali w meczu
      z brazyli potrafia grac w piłke... wiec teraz powinni wyjsc zmotywowani...
      według mnie pokonaja koreę ...
    • Gość: zdesperowany Re: Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.bulldogdsl.com 06.07.07, 23:40
      dziala Wam transmisja video live na fifa.com ..? u mnie czarny ekranik :/
      wiecie gdzie mozna jeszcze obejrzec mecz Polski (itvp odpada)
      • przemadrzaly Nie Macie Pojęcia o sporcie Młodzieżowym 06.07.07, 23:46
        Sport juniorski jest przygotowaniem do kariery seniorskiej i wynik tu nie ma
        większego znaczenia, zwłaszcza w sportach zespołowych - tak jest w większości
        cywilizowanych sportowo krajach, tylko u nas sport młodzieżowy jest oparty na
        systemie wyników (kaska i pozycja dla trenerów i działaczy) i dlatego często
        przetrenowuje sie młode organizmy, zamiast stopniowo je przygotowywać do wymagań
        kariery seniorskiej, wymagać najlepszych wyników w sporcie młodzieżowym jest
        ZBRODNIĄ!!!!
    • Gość: m Podnieść się po porażce z USA, pokonać Koreę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.07.07, 03:50
      Awans Polski po remisie z Korea 1:1.Brazylia przegrala z USA i szanse ma bardzo
      male na awans z trzeciego miejsca.Brawo Polska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka