Dodaj do ulubionych

Radość w Wiśle Płock

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:17
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaos Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.chello.pl 18.07.07, 20:24
      normalnie bojkot klubu ! nikt was nie lubił ale teraz to przegięcie !
    • Gość: tfu Bojkot !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rudanet.pl 18.07.07, 20:52
      Na boisku zdobywa się awans ligowy - Nie dla lobbystów Petro-ch..ozy !!!!
    • Gość: kibic Wsły Płock Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.plock.msk.pl 18.07.07, 21:24
      A czym to popierasz? Masz dowód na przekupstwo ?
      Takie sa przepisy i nic na to nie poradzisz.
      Ja też mam mieszane uczucia , niby się ciesze , wiem jak wiślacy grali w I
      lidze, wiem ze Ruch zajął I miejsce w II. Jak sie znowu zmieni decyzja na
      korzyść Ruchu nic sie nie stanie.Też bedzie Ok.
    • Gość: Leon Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 18.07.07, 21:56
      żeby aż taka nienawiść do Ruchu? No nie popłacili swoich rachunków i stale
      kombinują jak by tu nie płacić, ale ich już dziś ukarano i powinni wreszcie
      zrozumieć swoje przewiny.
      • Gość: kazik Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.bois.qwest.net 18.07.07, 22:01
        wszyscy domagajmy sie wprowadzania przepisow UEFA i wtedy bedzie dobrze.i to
        przez wszystkich,a nie przymykac oczu na bajzel.
    • Gość: sponsi z ChoRzowa Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.07.07, 22:19
      Sku..syny... Wiecej nie ma co pisac...
    • Gość: KLIMZOWIEC Radość w Wiśle Płock IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 22:33
      Kilka tygodni temu, kiedy dyrektorem sportowym Wisły został były piłkarz Adam
      Majewski i rozpoczął budowanie drużyny, na pytanie, czy to będzie zespół na
      pierwszą czy na drugą ligę bez wahania odpowiedział: - Budujemy zespół na drugą
      ligę, ale zawodnicy są na tyle doświadczeni, że będą mogli grać w ekstraklasie
      Od dawna wiedzieli ze nadal beda grac w ekstraklasie transfery o tym swiadcza
      najlepiej pytanie było tylko jedno czyim kosztem? Ale o tym mieli już
      zadecydować skorupowani członkowie komisji licencyjnej którym jeszcze pozostało
      ZAŁATWIĆ miejsce w I lidze dla Polonii W-wa ale to zostawili sobie na
      poniedziałek kiedy nie dadza licencji Polonii Bytom. Panie Ziobro po co szukać
      kolejnych działaczy zamieszanych w afere korupcyjną wystarczy wejść do pzpnu i
      zgarnąć ich wszystkich!!!!
      • Gość: Leon Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 18.07.07, 22:57
        A ja z kolei słyszałem, że ruch już od dawna wiedzial, że będzie grać w II
        lidze -transfery o tym świadczą. Podobno nawet dogadywali się z członkami
        Komisji bo Ci mieli im ZAŁATWIĆ że nie dostaną licencji. Podobno ustalono już
        też że po niedzieli będzie poniedziałek, ale to na razie nieoficjalna
        informacja .... pozdrawiam.
        • Gość: TheReds Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.c241.petrotel.pl 18.07.07, 23:19
          trafnie to ująłeś:D
          Ruch prawie pierwszoligowcem:D...prawie robi wielką różnicę:D
          • Gość: chicago Kombinatorzy IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.07.07, 23:26
            Probowali z Zaglebiem za korupcje, z Polonia Bytom za stadion trafili Ruch za
            dlugi. Jestem z Sosnowca ale calym sercem jestem teraz z wami " hanysy "
            • Gość: Leon Re: Kombinatorzy IP: *.subscribers.sferia.net 19.07.07, 00:27
              ja mam nawet dowody, że zaczęli już kombinować z Sokołem Tychy, ale im nie
              wyszło, potem była Szczakowianka, ale też uczciwi - nic nie brali tylko
              rozdawali, ale najuczciwsi to byli w Sosnowcu. Tak szczerzy że nie budowali
              sobie stadionu tylko wszystkie zaoszczędzone pieniądze rozdają innym klubom, a
              a sami wolą jechać tylko "50 km" do Wodzisławia (podobno pozostałe kilometry
              pokonują poprzez teleportację). Jestem z Wami prokuratorzy z Wrocławia - całym
              sercem.
        • Gość: niebieski Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:55
          Leon, ale pierdoły wypisujesz. Z Ruchu nie odszedł żaden z kluczowych
          zawodników, przyszło kilku niezłych. To jest drużyna na ekstraklasę, ale teraz
          nafto-pachołki wszystko spie...lili
    • Gość: wstyd wstyd wstyd wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:49
      Oszusci Oszuści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka