Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaos Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.chello.pl 18.07.07, 20:24 normalnie bojkot klubu ! nikt was nie lubił ale teraz to przegięcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu Bojkot !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rudanet.pl 18.07.07, 20:52 Na boisku zdobywa się awans ligowy - Nie dla lobbystów Petro-ch..ozy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wsły Płock Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.plock.msk.pl 18.07.07, 21:24 A czym to popierasz? Masz dowód na przekupstwo ? Takie sa przepisy i nic na to nie poradzisz. Ja też mam mieszane uczucia , niby się ciesze , wiem jak wiślacy grali w I lidze, wiem ze Ruch zajął I miejsce w II. Jak sie znowu zmieni decyzja na korzyść Ruchu nic sie nie stanie.Też bedzie Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 18.07.07, 21:56 żeby aż taka nienawiść do Ruchu? No nie popłacili swoich rachunków i stale kombinują jak by tu nie płacić, ale ich już dziś ukarano i powinni wreszcie zrozumieć swoje przewiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.bois.qwest.net 18.07.07, 22:01 wszyscy domagajmy sie wprowadzania przepisow UEFA i wtedy bedzie dobrze.i to przez wszystkich,a nie przymykac oczu na bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsi z ChoRzowa Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.07.07, 22:19 Sku..syny... Wiecej nie ma co pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIMZOWIEC Radość w Wiśle Płock IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 22:33 Kilka tygodni temu, kiedy dyrektorem sportowym Wisły został były piłkarz Adam Majewski i rozpoczął budowanie drużyny, na pytanie, czy to będzie zespół na pierwszą czy na drugą ligę bez wahania odpowiedział: - Budujemy zespół na drugą ligę, ale zawodnicy są na tyle doświadczeni, że będą mogli grać w ekstraklasie Od dawna wiedzieli ze nadal beda grac w ekstraklasie transfery o tym swiadcza najlepiej pytanie było tylko jedno czyim kosztem? Ale o tym mieli już zadecydować skorupowani członkowie komisji licencyjnej którym jeszcze pozostało ZAŁATWIĆ miejsce w I lidze dla Polonii W-wa ale to zostawili sobie na poniedziałek kiedy nie dadza licencji Polonii Bytom. Panie Ziobro po co szukać kolejnych działaczy zamieszanych w afere korupcyjną wystarczy wejść do pzpnu i zgarnąć ich wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.subscribers.sferia.net 18.07.07, 22:57 A ja z kolei słyszałem, że ruch już od dawna wiedzial, że będzie grać w II lidze -transfery o tym świadczą. Podobno nawet dogadywali się z członkami Komisji bo Ci mieli im ZAŁATWIĆ że nie dostaną licencji. Podobno ustalono już też że po niedzieli będzie poniedziałek, ale to na razie nieoficjalna informacja .... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheReds Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.c241.petrotel.pl 18.07.07, 23:19 trafnie to ująłeś:D Ruch prawie pierwszoligowcem:D...prawie robi wielką różnicę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago Kombinatorzy IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.07.07, 23:26 Probowali z Zaglebiem za korupcje, z Polonia Bytom za stadion trafili Ruch za dlugi. Jestem z Sosnowca ale calym sercem jestem teraz z wami " hanysy " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Kombinatorzy IP: *.subscribers.sferia.net 19.07.07, 00:27 ja mam nawet dowody, że zaczęli już kombinować z Sokołem Tychy, ale im nie wyszło, potem była Szczakowianka, ale też uczciwi - nic nie brali tylko rozdawali, ale najuczciwsi to byli w Sosnowcu. Tak szczerzy że nie budowali sobie stadionu tylko wszystkie zaoszczędzone pieniądze rozdają innym klubom, a a sami wolą jechać tylko "50 km" do Wodzisławia (podobno pozostałe kilometry pokonują poprzez teleportację). Jestem z Wami prokuratorzy z Wrocławia - całym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Re: Radość w Wiśle Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:55 Leon, ale pierdoły wypisujesz. Z Ruchu nie odszedł żaden z kluczowych zawodników, przyszło kilku niezłych. To jest drużyna na ekstraklasę, ale teraz nafto-pachołki wszystko spie...lili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd wstyd wstyd wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:49 Oszusci Oszuści Odpowiedz Link Zgłoś