Dodaj do ulubionych

Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo

IP: *.tkdami.net 03.08.07, 19:47
wow, z Czuba komentuje poczynania "Złotek" :D Oby Wasza relacja przyniosła im
szczęście!
Obserwuj wątek
    • Gość: Milena ehh, Glinka z foto Niemczyka-to były czasy... IP: *.tkdami.net 03.08.07, 19:54
      chyba tylko ja będe z Wami relację obserwować :D
      • Gość: madox30 Re: ehh, Glinka z foto Niemczyka-to były czasy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:01
        tez jestem ciao .........
      • Gość: pszemas Re: ehh, Glinka z foto Niemczyka-to były czasy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:01
        ale na tym zdjęciu nie ma panny/pani Zenik
      • Gość: madox30 oto nowy ax.......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:08
        oto nowy ax..........................
    • Gość: ja Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.07, 20:05
      przychodzi baba do okulisty. lekarz sie pyta: co pani jest. Baba na to: siatkówka.
    • jaguar666 Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo 03.08.07, 20:14
      No nie, zCzubaki nie zapowiadaliście relacji, gdyby nie programy rss, to bym
      przegapił relację :) ale telewizora nie włączam, nie mam ochoty na reklamy axa :D
    • Gość: sete.gibon Re: Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:34
      Jestem męską świnią, ale pragnę zauważyć że Eleonora Dziękiewicz ma największy
      biust w kadrze, proszę o jakieś fotki pani Eleonory w relacji ;-)
    • Gość: Szarak Lech - Korona IP: *.chello.pl 03.08.07, 20:36
      Czy komentator z meczu lech - Korona zna jakis odpowiednik słowa fajny? Fajne
      zagranie, fajne ustawienie, fajny strzał, fajnie mnie zaraz cos trafi.
      • jaguar666 Re: Lech - Korona 03.08.07, 20:48
        I tak chyba lepiej "fajny" niż powtarzane średnio co minutę "zobaczmy" i odmiany
        tego słowa (via mecz Polska-Brazylia U-20), albo relacja na stronie "Gazety":
        38. min. Napastnik musi być samolubny. Tak nie zachował się Maciej Kowalczyk,
        który zamiast strzelać szukał na 5 m Ediego. Niepotrzebnie.
        • Gość: Schuja Re:Daly du pska te wasze babska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:25
          te celofany, te pozlotka , ta alpaka.Tylko do przegrywaniaq jestesta stworzeni
          w tej waszej bolandii.hehehe
    • Gość: Milena Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo IP: *.tkdami.net 03.08.07, 22:30
      Mój problem polega na tym, że uwielbiam siatkówkę, więc zostawiłam Was i
      poszłam oglądac dziewczyny, w duchu wzdychając nad niemożnością czytania waszej
      relacji - komp w innym pokoju niż telewizor :/
      Co do meczu, 2 sety były ok, ale 3 kolejne już nie takie fajne. Ale
      najważniejsze, że widać, że dziewczyny znowu tworzą zespół.
    • Gość: damian91_15 Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo IP: *.tosa.pl 03.08.07, 23:23
      ale ta Kasia Skowrońska to suu.. ojojoj buuziam cię heh.. szkoda że przegrały..
      bywa ;/ ale to początek cała inna kadra.. jak się dobrze rozbujają to będą
      wygrywały a wygrywały.. :D
    • yoric Re: Wielki powrót Zlotek z czuba i na żywo 04.08.07, 03:02
      Litości!

Ktoś naprawdę płaci kasę dwójce przypadkowych ludzi (bo ilu jest tych
      zczubowców), za to, że klepią podczas meczu co popadnie? Nie przestrzegając
      ortografii w sensie "ogonków"? To mój wujek Mietek dałby lepszy komentarz, bez
      żadnych "czubów".

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka