Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 27.06.03, 11:24 Ależ ten Blatter jest cyniczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flapjack Re: Blatter: śmierć Foe jest tragedią, ale finał IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 27.06.03, 11:29 Po co rozgrywać ten mecz? Czy piłkarze będą myśleć o grze cieszyć się ze strzelonych bramek i zwycięstwa? Pan Blatter kolejny raz się kompromituje. A jeszcze to wyliczanie minut gry kameruńskiego piłkarza... P.S. Ciekawe czy finał odbyłby się gdyby to szanowny prezes zszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: severyn Kasa Blatter, kasa..... IP: 213.134.152.* 27.06.03, 12:16 Po co tlumaczyc sie glupio, ze mecze wiaza sie nieodlacznie z zyciem podobnie jak smierc? Jak juz sie sprzedalo prawa do transmisji telewizyjnych to teraz trzeba grac, bo odszkodowania dla tv bylyby ogromne, a jedune czego Pan Blatter pewnie nie lubi to rozstawiac sie z pieniazkami.....co w porownaniu z nimi znaczy zycie pilkarza, moze nawet nieprzecietnego, ale przeciez tylko JEDNEGO??? sorki za moj cynizm, ale to, ze final sie odbedzie jest najwiekszym cynizmem w swiecie pilki, Panowie, choc troche rozsadku i szacunku, choc troche..... PS niekiedy jednak sie zastanawiam jak mlody, bo 27-mio letni, wydolny i wytrenowany organizm mogl nie wytrzymac??? mam nadzieje, ze to nie dop...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlynn Zgadzam sie Z Flapjackiem IP: *.nbp.pl 27.06.03, 12:41 ciekawe ci bybylo jakby Blater zszedl. Co to bedzie za mecz zalamani Kamerunczycy i Francuzi przeciez Foe gral we Francji z wiekszoscia z nich. A mozna prezeciez odwolac mecz i w encyklopediach pilkarskich napisano by ze wyjątkowo z powodu Śmierci pilkarza final malo znaczących rozgrywek sie nie odbył a FIFA pokazała ze nie zalezy jej tylko i wylącznie na kasie z transmisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Heysel 1985 IP: 212.33.88.* 27.06.03, 12:43 Tuż przed meczem na trybunach ginie około 40 osób. Mecz się odbywa. Jednym usprawiedliwieniem była obawa przed dalszymi rozruchami kibolskiej dziczy. 'Show must gooooo ooon.....' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musielak,ku-wa do serii B heysel to pikuś IP: s1.l:* / 192.168.33.* 27.06.03, 14:35 w latach 80-tych w afryce na lokalnych meczach pucharowych 2 krotnie gineło zatratowanych ponad 120 osób, raz bodaj w Luandzie. I co, i nic meczyki lecą dalej, foe jest wart teraz tyle ile jego polisa na życie, a potem 0. a 26.06 o 17.00 był waert 1mln USD, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Blatter: śmierć Foe jest tragedią, ale finał IP: 195.243.123.* 27.06.03, 13:31 ten mecz to bedzie wielki nonsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qdee zgadzam sie z Wami wszystkimi IP: *.mweb.co.za 27.06.03, 15:29 to nonsens rozgrywac ten final. a oni jeszcze gotowi nastepny turniej tego typu zatytuowac Marc Vivien Foe Cup, granda Panowie!!! a skonczy sie pewnie tak, ze Francja przegra (bo bedzie chciala przegrac), Kamerun podniesie pucharek do gory i zadedykuje go Foe. skoro tak ma byc to lepiej juz to zrobic. i jeszcze bezczelnie wyliczyli mu minuty, szkoda gadac. po tym to juz nawet Szczakowianka i Swit mnie nie bawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Mniejsza o gesty... IP: *.localdomain / 10.0.8.* 27.06.03, 23:36 ...Choć bez wątpienia ciągnięcie turnieju na siłę nie ma wiele sensu, jakoś ciężko mi jednoznacznie potępić Blattera za to, że nie zatrzymuje całej machiny organizacyjnej. Nie to jest zresztą w tej sytuacji najważniejsze. Najważniejsze żeby nie doszło do powtórzenia tej tragedii. A jeżeli wogóle doszło do takiego nieszczęścia, to albo ktoś z ekipy medycznej coś zawalił (nie chodzi mi o akcję ratunkową, lecz o dopuszczenie ś.p. Foe do gry), albo z przepisami (medycznymi) FIFA coś jest nie tak. Podejrzewam to drugie, bo to nie pierwszy podobny przypadek w ostatnich latach. Ale dopiero jeżeli p. Blatter nie podejmie żadnych kroków w kierunku porawy sytuacji podpiszę się obiema rękami pod oskarżeniami kierowanymi pod jego adresem. P.S. Coś mi mówi że będę się musiał podpisać... Obym się mylił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim POLSCY PILKARZE SA CZYSCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 01:52 nic nie biora to nic nie biegaja a reszta nie wiem. ze sportem zawodowym tak jest ze potrafi czlowieka zabic, albo wyniszczyc organizm, ale kazdy wie na co sie decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś