Gość: tadgh IP: *.mysmart.ie 19.08.07, 16:37 Spokojnie, jeszcze sporo kolejek do konca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czetnik Re: Derby Manchesteru dla City IP: *.chello.pl 19.08.07, 16:41 Wszystko się potwierdza: w Manchesterze tylko City! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Niezle idzie Erickssonowi IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.08.07, 16:46 Jak tak dalej pojdzie to moze nawet zostanie trenerem reprezentacji Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubokus Re: Derby Manchesteru dla City IP: 83.238.145.* 19.08.07, 17:41 A ja mam nadzieje ze tak im zostanie..W Manchesterze tylko City Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Derby Manchesteru dla City IP: *.bb.sky.com 19.08.07, 17:54 Wlasnie wrocilem z meczu ! W Manchesterze tylko City ! Pozdrowienia dla wszystkich fanow Citizens ! Let`s go Mancunians ! Dzis na stadionie fani City pokazali co to prawdziwy doping i bycie ze swoja druzyna na dobre i zle,nie zbieranina kibicow sukcesu z United ! City Till and Die ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Derby Manchesteru dla City IP: *.aster.pl 19.08.07, 19:00 to ostatnie zdanie wydaje się hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi Derby Manchesteru dla City IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.08.07, 19:13 to jest jaka parodia... i oni chcą obronić mistrza wogóle oni by chcieli w tym roku wygrać jeszcze puchar ligii i angli a do tego lige mistrzow. naprawde... brak mi słów co do ich gry.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Derby Manchesteru dla City IP: *.range81-152.btcentralplus.com 19.08.07, 20:42 Chyba nie widziales meczu. City nie wychodzilo ze swojej polowy. Wpadl jakis klops, a nie bramka. United Rulez Gość portalu: maggi napisał(a): > to jest jaka parodia... i oni chcą obronić mistrza wogóle oni by > chcieli w tym roku wygrać jeszcze puchar ligii i angli a do tego > lige mistrzow. naprawde... brak mi słów co do ich gry.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Derby Manchesteru dla City IP: *.bb.sky.com 20.08.07, 00:20 Sam jestes klops.Jeden do Zera City zegna frajera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP DLA SPAMU !!! Skandal !!! IP: 80.48.90.* 19.08.07, 22:59 Już kilka razy informowałem redaktorów gazety o tym skandalicznym procederze. Proszę zaprzestać spamowania, grafomaństwa i pseudoreklamy w tej postaci. Jeżeli są jakieś potwierdzone dowodowo zbrodnie krakowskiej policji i innej, to prosze powiadomic o nich w sposób normalny, w formie newswa. Odpowiedz Link Zgłoś
marko_uk Re: Skandal !!! 20.08.07, 09:23 Ten debil - czasami podpisujący się Paweł - robi to notorycznie. Ja zawsze klikam na "Skasujcie post", czasami pomaga. A już z całą pewnością nie klikam na jego kretyńskie linki. To jakiś cham ze słomą w butach, który - podejrzewam - nawet ma radochę właśnie w tej chwili czytając mojego posta - jest "sławny" bo się o nim mówi. Ignorujcie kretyna, może kiedyś przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marko_uk Przeciętny Reading... 20.08.07, 09:28 Szkoda, że autor artykułu nie pokusił się o sprawdzenie jak bardzo przeciętny jest Reading. Poprzedni sezon skończyli na ósmej pozycji, wygrali raptem trzy mecze mniej niż "wielki" Arsenal (Reading - 16 wygranych, Arsenal - 19). Zabrakło im jednego punktu to Pucharu UEFA. Reading rulez! Odpowiedz Link Zgłoś