Gość: lakon A po co napastnicy? Jeden starczy. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.08.07, 14:18 I tak nie strzelają bramek w reprezentacji. Pomocnicy załatwią sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.aster.pl 28.08.07, 14:41 no i dobrze a własciwie dlaczego Garguła - jeden z najlepszych - nie był ostatnio powoływany, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.aster.pl 28.08.07, 14:45 a po co cienki Żurawski w tej kadrze?w klubie nie gra nic,w kadrze gra jeszcze większe nic-lepiej Jelenia powołać a nie tego padalca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:05 zgadzam sie co do Jelenia, on przynajmniej gra... ostatno byl najlepszym zawodnikiem swojego zespolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe_rozdanie Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.marketing-house.pl 28.08.07, 14:59 kontuzja mięśni brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe_rozdanie Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.marketing-house.pl 28.08.07, 14:50 Tylko nie Zurawski i Sobolewski. Blagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziowony Irek Jeleń... tylko na liście rezerwowej... dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:54 Nie wiedziałem, że mamy tak świetna kadre ze pozwalamy sobie na pomijanie Irka Jelenia... To troche smieszne ze taki pilkarz jest na "liscie rezerwowej"-co to wogole jest? To swietny skrzydłowy i nie rozumiem dlaczego nie ma go w kadrze? Nie raz udowodnił, ze potrafi pociagnac gre... no ale "Leo" wie lepiej. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe_rozdanie Re: Irek Jeleń... tylko na liście rezerwowej... d IP: *.marketing-house.pl 28.08.07, 15:25 Mając wybór między Jeleniem a Błaszczykowskim, nie dziwię się, że Leon wybiera tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHO Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:55 WICHNIAREK koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakk Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:57 Wichniarek!!! Jeśli nie teraz, to po tych 2 meczach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppt Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.proxy.aol.com 28.08.07, 15:17 Brozek? Piszczek? Eeeech! WICHNIAREK!!! JELEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: 213.17.209.* 28.08.07, 15:20 KUSZCZAK WASILEWSKI BĄK ŻEWŁAKOW BRONOWICKI LEWANDOWSKI KAŻMIERCZAK BŁASZCZYKOWSKI GARGUŁA KRZYNÓWEK SMOLAREK Powinien być Wichniarek, wtedy Smolarek zszedłby na lewe skrzydło zamiast Krzynówka. Uważam, że Każmierczak jest lepszy i od Dudki, i od Sobolewskiego, ponieważ wyróżnia się w lidze portugalskiej, a tamci tylko w OE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.08.07, 16:42 Glowacki chyba bramke strzelil, smoboja. W tej chwili razem z Dudka sa najwiekszym zagrozeniem dla naszej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakób a każdy ma buławę w plecaku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 17:12 Rodacy! Ależ nam się taktyków tu objawiło. Trochę zaufania. Leo to Gościu, a nie jakaś popierdułka z rodzimego związku radzie... o przepraszam piłkarskiego. W górę serca! Gramy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxp Re: a każdy ma buławę w plecaku.... IP: 206.252.74.* 28.08.07, 18:52 ...troche jestem zdziwiony ze Leo nie bierze pod uwage komentarzy "polskich expertow internetowych"; przeciez oni tez maja po kilka lat doswiadczenia w ocenianiu pilkarzy na internecie nawet nie ogladajac meczu albo wychwalaniu zawodnika przed meczem a jak ten zawodnik zagra slabszy mecz to opluwaniu go. Odpowiedz Link Zgłoś
gerlad11 Re: a każdy ma buławę w plecaku.... 28.08.07, 18:55 Spójrzmy na tabele... widać, że Leo dokonał cudu robiąc z grupy przeciętnych piłkarzy zespół, który jest w stanie pokonać Portugalię!!! Nie znam bezpośrednio aktualnej formy i zdolności piłkarzy, nigdy nie byłem trenerem sportowym, nie jestem taktykiem... Leo zna się na tym lepiej ode mnie i wielokrotnie pokazał, że wie co robi i robi to dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Oto mój skład na Portugalię!~! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:24 Tak, a kto przegrał z Armenią na wyjeżdzie. Rozumiem to, że i Portugalaia z nimi zremisowała, ale jeżeli chcemy grać w Euro musimy wygrywać z takimi rywalami. Teraz w Portugali najlepszy będzie dla nas remis. Później wszystkie mecze w Polsce musimy wygrać i na zakończenie rozwalić Serbów na ich terenie. A co do kadry to mogła być gorsza. Jedynie zastanawia mnie powoływanie na siłę Matusiaka. Jest w słabszej formie więc czemu gra... Co się tyczy składu na Portugalię zagrał bym system 1-4-4-2. Na bramce Artur Boruc(mimo wszystko on gra, a Kuszczak siedzi). Obrona: Golański, Jop, Bąk, Bronowicki - wydaje mi się, że to obecnie najsilniejsza polska obrona (ewentualnie "Wasyl" za Golańskiego, no i jest jeszcze Żewłakow) Pomoc: Błaszczykowski Lewandowski Garguła(przesunięty do przodu) Krzynówek (to chyba najlepsze ustawienie, w drugiej połowie mógłby wejść "Żuraś" za Gargułe). A na napadzie zagrałbym Rasiakiem i "Saganem" - grają w jednym klubie i świetnie się rozumieją(jakby nie szło wpuściłbym Smolarka za Grzesia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Re: Oto mój skład na Portugalię!~! IP: *.acn.waw.pl 01.09.07, 19:47 Boruccio /Dudinho/ Bronovinho, Ze Vlakov, Bonkh, Jop, Dudkado, Crinhuevo, Murawinho, Soboaldo Smoralinho, Rasialdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabon Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 19:25 WICHNIAR DO KADRY! Żurawski powinien wrocic jak wezmie sie do roboty i zacznie wkladac troche serca do gry. I wroci do formy. On i Sobolewski to kołki chodzace po boisku, tyczki do mijania przez przeciwnikow. Niech pokaza forme albo znikna. Przydalby sie Jelen i przede wszystkim Wichniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigboi Re: Beenhakker ogłosił kadrę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 01:19 Jeleń gra słabo ostatnio a Wichniarek cóż każdy trener ma swoich faworytów. Leo woli Matusiaka i może ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Zurawski powinien odejsc na emeryture ..... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.08.07, 02:21 po meczu z Niemcami. Polska z Portugalia i tak nie przegra. Beda wielkie emocje do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Przeczytajcie lepiej to - po prostu skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:35 miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4441395.html Życzę sobie żeby ustalono, kto w końcu podjął tą decyzję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najmadrzejszy Zagrzeb? IP: 82.139.39.* 29.08.07, 15:07 Ostatni mecz gramy w stolicy Chorwacji? lepiej, gazeto ;] Odpowiedz Link Zgłoś