Gość: mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:41 można powiedzieć, że widownia wygrała mecz :) Tak zestresowali Eme, że zachowywał się jakby pierwszy raz stał w bramce... Z mojego punktu widzenia dobrze mu tak :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuchenkorz gol No i dobrze, utarli nosa poznańskim pyszałkom IP: 213.172.177.* 01.09.07, 20:45 Widziałem mecz i stwierdzam, że mógł, a nawet powinien zakończyć się wynikiem znacznie wyższym. Ten Brożek musi mieć trzy "setki" żeby strzelić jedną bramkę. Wisła i Legia powalczą o mistrza, może jeszcze Korona się włączy. Lech jak zwykle miejsca 5-8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskos Wisła gromi Lecha IP: *.171.8.70.crowley.pl 01.09.07, 21:17 Znowu pismakom z Warszawy nie przechodzi przez pióro że Wisła wygrała bo była zdecydowanie lepsza.Jak was czytam wierszówkociułacze to rozumiem jedno:Wisła wygrywa albo dzięki sędziom albo bramkarzom rywali.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hern Wisła gromi Lecha IP: *.range86-136.btcentralplus.com 01.09.07, 21:23 taaaak to wina tych wstretnych kibicow wisly!!! Teraz PZPN powinien dotkliwie ukarac wisle, dac jej ujemne punkty i kazac rozgrywac najblizsze mecze bez udzialu widowni....najlepiej jak sie jeszcze troche nad tym pozastanawiaja i wydadza decyzje przed meczem z legiunia.... wyborcza...naprawde juz przeginacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: Wisła gromi Lecha IP: *.komster.pl 01.09.07, 21:45 prawda jest taka, ze obrona lecha zagrała bardzo słabo. dolha, zdeprymowany przez krakowską gawiedź, powinien być zdjety przez smudę już po 1. puszczonej bramce, bo widać było, ze po każdej kolejnej bedize sobie wkręcał, jaki to on beznadziejny etc.. Wisła rzeczywiście była lepsza, choć na pewno nie na tyle, by wygra aż 4:0. żenujący był poziom sędziowania (powinny być co najmniej dwa karne dla lecha i jeden dla wisły), oraz kuriozalny rzut rożny podyktowany dla wisły. wisła zasłużyła na wygraną różnica jednej bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.chello.pl 01.09.07, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj [...] IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.09.07, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:56 Boze ludzie!! te dzieci co tutaj pisza niech lepiej juz pojda cieszyc sie ta neostrada wy wiecie co to za mecz wogóle?? nie jestem za wisla ale to ze wisla jest 2 w tabeli nie jest przypadkiem ani zasługą pzpn-u!! a to co wy tu piszecie to jest ZAL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronhit Dolha!!! Co??? Trzy zero!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:21 na E doping znakomity! jak się widzi tyle luda to aż się chce dopingować! szkoda ze nie było tego słychać w C+ :/ ale to standard. dolha hahaha haha hahah. po tym "gorącym przyjęciu" musiał ostro w majty popuścić, aż go smuda zdjął. aleśmy brechtali z niego po przerwie hahahaha haha hahah "gdzie jest dolha? gdzie jest dolha?" druga połowa to już był spacerek. szkoda marnotrawstwa brożka, ale nie mówicie! on pacnął najpierw ładnie a potem dopiero słupek itp. wiec nie jest źle... mogło być 6, szkoda straconych bo frajersko. lechici pojeby rzucali sztucznymi ogniami w najbardziej piknikowy z sektorów. leszcze i chamy, mam nadzieje ze dostaną zakaz wyjazdowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekk100 Re: Dolha!!! Co??? Trzy zero!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 00:06 I tak mamy najlepszych kibiców LESZCZU. U nas na przeciętnym meczu z gónikiem było ponad 20 tys, więc sie wszyscy chowacie. Lech jeszcze pokaże w tym sezonie na co go stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejarz jest nr 1 Re: Dolha!!! Co??? Trzy zero!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.09.07, 00:33 Dokladnie! Leszek bedzie mistrzem Polski i basta. Za tydzien mamy lidera i idziemy na Lige Mistrzow ktora tez wygramy bo bedzie juz wtedy gotowy stadion na ponad 30 tys. miejsc. A to sie w Europie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dolha!!! Co??? Trzy zero!!! IP: *.tvwisla.com.pl 02.09.07, 13:02 "OE - przestańcie karać, zacznijcie rozmawiać" - takie hasła wiszą na każdym meczu w Polsce od paru tygodni. Szkoda tylko, że dzięki "najlepszym kibicom" hasło jest nieaktualne. Z kim i o czym chcecie rozmawiać, debile z Poznania? Może z kumplami w pasiastych koszulkach komu świński ryj podrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Z tobą? o niczym. Nie znajdziemy wspólnych tematów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 17:35 Nie mam kumpli w pasiastych koszulkach. Cracovię i jej kibiców mam w głębokim poważaniu. Wiem jedno - będąc na meczu własnego zespołu na pewno przez 90 minut dopingowałbym swoich piłkarzy, a nie wyzywał bramkarza drużyny przeciwnej. Widać do Krakowa jeszcze to nowatorstwo w dziedzinie kibicowania jeszcze nie dotarło. Debil z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Z tobą? o niczym. Nie znajdziemy wspólnych te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:25 Chlałabym zauważyć, że kibice Lecha także Dolhe tępią. Więc widać gdzie co nie dotarło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Castorp Re: Dolha!!! Co??? Trzy zero!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 18:56 Już pokazał:4-0 do przerwy,a później rzucanie sztucznych ogni na sektor,w którym siedzą dzieci.Buce jesteście i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Kulturalna publiczność krakowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 10:29 i taka tolerancyjna, no miodzio po prostu, przykład dla całej Polski. Dobrze, że tym razem noże zostały w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew w warszawie Re: Kulturalna publiczność krakowska... IP: *.aster.pl 02.09.07, 20:02 co, Miska nie było? kmieniami też nie rzucali? tylko wyzywali?w takim razie wisla wlącza się do walki o nagrody dla najlepszych kibiców... a to,że wyzywają przyjezdnych? cóż, widocznie nie mają zbyt wiele haseł, by kibicować swoim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Dolha!!! Co??? Trzy zero!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:48 Wiesz jeśli chodzi o Dolhe to powinniście wygwizdywać swój zarząd który potraktował go jak śmiecia, kompletnie zlekceważył. On odszedł tylko przez niekompetencje waszego zarządu!!! Zachowali się jak frajerzy i go straciliście, no przykro mi, ale skoro go zarząd zlekceważył i olał to on odszedł! Miejcie pretensje do zarządu nie do niego! Poza tym jakby przeszedł do Legii to wtedy rozumiem ale przecież między Lechem a Wisłą nie ma jakiejś nienawiści więc moim zdaniem to co robiliście na meczu, te gwizdy to było po prostu chamstwo! A Wisła była lepsza ale nieznacznie a gdyby nie te absolutnie frajerskie katastrofalne błędy w obronie no i nie najlepsza gra dolhy to spokojnie mógł być remis zwłaszcza że Lech swoje sytuacje miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Wisła gromi Lecha IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 00:34 cieszycie się że duzo kibiców było buahahahaha na lechu te 20tys to praktycznie standard ;) ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni! Hej Kolejorz! Odpowiedz Link Zgłoś
osky Oby Wam ręce uschły!!! 02.09.07, 12:25 NIGDY na naszym stadionie NIKT nie atakował ani nie rzucał w stronę sektora B- piknikowego- żadnych przedmiotów. Przyjechaliście, podobno, z Wielkopolski. A okazało się, że z Pyrlandii i słoma Wam z butów wystaje! Szykujcie się, ćwoki, do wykopków! P.S. Szkoda mi Frantza, to dobry trener, lubi go nasz Cesarz. My tez go lubimy i pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew w warszawie Re: Oby Wam ręce uschły!!! IP: *.aster.pl 02.09.07, 20:05 hej, wiślacy, pamiętacie, ile kamieni poslaliście do sektora WIDZEWA??? nikt mi nie powie, że nie jesteście bajoki i buce... klamiecie, jak politycy. ciekawe, co sądzi o waszych szefach Kasperczak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła_ruczaj Re: Oby Wam ręce uschły!!! IP: 213.180.137.* 03.09.07, 10:25 Kibic Widzewa ma pretensje do innych o rzucanie kamieniami... świat się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:28 Czy wy się w końcu przestaniecie podniecać, że u was jest większy stadion, a po drugie nasze trybuny były w remoncie?! To już dawno robiło się nudne... WISŁA! KRAKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak016 Wisła roz.. lecha IP: 83.13.74.* 02.09.07, 09:14 WISŁA moze nie ma największego stadionu ale jest najbardziej znana w europie. taki ..y lech nie ma szans na Lige Mistrzów. tylko wisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawszewislak Wisła gromi Lecha IP: *.chello.pl 02.09.07, 11:58 wiselka rozjechal slabego leszka i teraz kolej na faworyzowana legie!!!!!!!!!!WISELKA NA MISTRZA IDZIE I BASTA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah40 Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:39 Krótko!!! Smuda wypieprzaj z Poznania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafcyk14 Do poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:15 Nie wiem czemu się tak podniecacie ze u was na kazdym meczu jest ponad 20 tys. Na wiśle też zawsze był komplet tylko ze to bylo 15 tys. Pojemnosc do 20 tys zwiekszyla sie dopiero w srode na mecz z wami i tez byl komplet wiec procentowo my mamy wieksza frekwencje bo zawsze mamy 100% wy macie stadion na 24000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Mówisz o kibicach Wisły czy kibicach sukcesu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 00:26 Ci drudzy teraz wrócili, bo zespołowi dobrze idzie. W Poznaniu jest inaczej. W zeszłym sezonie wystarczył lekki spadek w tabeli i już tak pięknie nie było, mieliście średnią frekwencję na poziomie 9500. www.pilka.sport24.pl/pages/index/151/ "Sporo" jak na 700-tysięczne miasto i o 50% większe możliwości stadionu... Na wyjazdach też wspaniale, Lech średnio ponad 1000 kibiców na meczu, Wisła - niecałe 350 (poziom Zagłębia z 80-tysięcznego Lubina, niczego nie ujmując kibicom aktualnego mistrza Polski) - godne podziwu. PS. To ty się podniecasz pełnym stadionem Wisły. My nie, w Poznaniu to norma. Mnie cieszy że w Krakowie też jest pełno. Ty najwyraźniej masz z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Co liczy się w kibicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:21 Ilość czy jakość? U nas na meczu wszyscy się świetnie bawią i cały mecz śpiewają, (byłem na meczu w Poznaniu - stamtąd pochodzę więc wiem co mówię) a wasi wyjazdowi kibice rzucają zimnymi ogniami do sektora, gdzie przychodzą rodziny z dziećmi. Żal i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:40 Nie jestem za Wisłą, nie jestem za Lechem. Przeczytałem wszystkie posty i zauważam tylko prymitywizm, nienawiść... Naprawdę czy wszyscy jesteście tak umysołowo ograniczeni, że jeżeli nie znajdziecie sobie jakiegoś wroga, komu można dac po ryju, zgnoić, obrazić to już czujecie się źle. Tępaki, to że jesteście z Krakowa czy Poznania (z Warszawy, Łodzi...itd) to jest tylko zwykły przypadek. Tak naprawdę wszyscy jesteście tacy sami....po prostu prymitywni...i gdyby nie wasz tępy prymitywizm to lepsza byłaby atmosfera na stadionach (lepsza czytaj bez wyzwisk, bez burd i chamstwa) wtedy na stadionach pojawiać by mogły się całe rodziny jak ma to miejsce na Zachodzie a w Stanach tym bardziej. Wtedy te 20 czy 24 tyś kibiców na meczu to byłoby śmiesznie mało. Przy taki zainteresowaniu znalazłyby się też środki by takie stadiony w Polsce budować. Ale i tak wasze tępe umysły tego pojąć nie mogą. Nienawiśc górą....oto cały sens ważego kibicowania. Pozdrawiam przy okazji zdrowo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wisła gromi Lecha IP: *.tvwisla.com.pl 02.09.07, 15:04 Nie zauważyłeś czasem, że jesteś taki sam obrzucając innych epitetami? I co z tego, że nie jesteś "ani za Wisłą, ani za Lechem"? "umysłowo ograniczeni, tępaki, prymitywni, wasz tępy prymitywizm, wasze tępe umysły" etc... "Nienawiść górą"? Potwierdzasz swoją tezę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:20 do Ja Niestety moje spostrzeżenia są na podstwie tego co jest tu napisane powyżej. Jak i w wielu innych miejscach. Poczytaj uważnie jaki "inteligentny" jad sączy się z ust tych co sa z Poznania na tych co są za Wisła (bo oczywiści Cracovia jest w tym wypadku dobra) i odwrotnie. Takie pełne nienawiści wypowiedzi dotyczą większości i dlatego jest na stadionach tak jak jest. A jak brak tobie argumentacji merytorycznej to się lepiej nie wypowiadaj. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:23 I "nikomu nie kibicujący" obserwator ujawnił swoją prawdziwą natrę. witamy Żydzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Do Krzyśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 19:50 Puknij się w czoło i zastanów się przed napisaniem czegokolwiek. Epitety w rodzaju "Żydzie" świadczą raczej o dość ograniczonej pojemność Twojej móżgownicy. Zapomniałeś nazwć mnie jeszcze kretynem, debilem, h..jem itd Coś mi się, wydaje że masz dość ograniczony sposób postrzegania rzeczywistości a jakakolwiek polemika z Tobą jest dla mnie stratą czasu, bo i tak poza pustm bezsenswownym jadem niczego się od Ciebie nie dowiem. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Do Krzyśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:57 Skoro nie interesuje Cię rozmowa ze mną,po co odpowiadasz, bow ten sposób sam sobie zaprzeczasz! No tak.. zapomniałem Cię tak nazwać.. mam nadrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ratunku - poziom z Onetu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:01 Mnóstwo dzieci neostrady "buahahah" wpisuje dziś swoje "wartościowe" opinie. Co do meczu - zawalił nam go Dolha z Tanevskim. Mogło być spokojnie z 6:5 i wygrana Wisły jedną bramką byłaby najsprawiedliwszym wynikiem, bo wiślackie bramki w komplecie wynikają z katastrofalnych błędów bramkarza i dwóch obrońców, nie są to wypracowane dobrą grą sytuacje. Dość powiedzieć, że mimo 4:0 Lech miał w pierwszej połowie przewagę w posiadaniu piłki, a przecież Wisła nie strzelała z kontr. Potwierdzam też, że przy jednej z bramek było słychać gwizdek i bardzo zdziwiłem się że sędzia zalicza zdobytą po chwili bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mati9571 to ma byc pogrom ???... 02.09.07, 15:04 ...dwubramkowa przewaga to ma byc pogrom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hern Re: to ma byc pogrom ???... IP: *.range86-134.btcentralplus.com 02.09.07, 15:15 tak, to ma byc pogrom bo po pierwszej polowie bylo 4:0 i tylko dzieki szczesciu i "skutecznosci" brozka nie bylo o kilka wiecej. Wisla na druga polowe wyszla jak na piknik i dlatego stracila dwie bramki. A co do tego pana od prymitywizmu prymitywnych prymitywow...gosciu lecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: to ma byc pogrom ???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:33 do hern potwierdzasz raczej to co napisałem, a jak brakuje Tobie racjonalej argumentacji to nie wypowiadaj się w niektórych kwestiach przypominam tobie, że w poniedziałek juz do szkoły Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal kłamiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 17:22 > tak, to ma byc pogrom bo po pierwszej polowie bylo 4:0 i > tylko dzieki szczesciu i "skutecznosci" brozka nie bylo o kilka wiecej. W całej połowie oprócz sytuacji po których padły bramki Wisła miała tylko JEDNĄ naprawdę dogodną okazję. Przebieg gry wskazywałby na jedno- maksymalnie dwubramkową przewagę Wisły po 1-ej połowie. Wisła zawdzięczała to prowadzenie, niezasłużenie tak wysokie: - właśnie skuteczności napastników (bez cudzysłowów), którzy wykorzystali właściwie wszystko co mogli - katastrofalnej grze bloku obronnego Lecha, szczególnie bramkarza Na pewno nie była to zasługa własnej dobrej gry Wisły, bo tej zbytnio nie było. Pamiętam w zeszłym sezonie Lech wygrał z Koroną 3:0. Nasi kibice nie puszyli się, nie wspominali o rozbiciu o Korony, bo nic takiego nie nastąpiło. Mecz był wyrównany a tak wysoka wygrana była sprawą przypadku i błędu bramkarza przy jednej z bramek. Tak jak wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tcnll Re: to ma byc pogrom ???... IP: *.milczanska.net 03.09.07, 09:30 W ten sposób można stwierdzić, że dzięki Dolsze w pierwszej połowie wpadły co najmniej 3 bramki. Zatem po pierwszej połowie byłoby 1:0, a drugą Wisła przegrała 0:2. Biorąc pod uwage niewykorzystaną setę przez Brożka mecz sko.ńczyłby się remisem 2:2, więc nie sadźcie się tak, bo nie ma ku temu powodów (nota bene powinniście Emilianowi za te "interwencje" jakieś kwiaty wysłać). Co do rzucania sztucznymi ogniami z pewnościa nie jest to powód do dumy dla fanów Kolejorza, ale gdy wytykają nam to krakowscy nożownicy i kamieniarze to wygląda to na schizofrenię. KOOOLEEEJOOORZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: to ma byc pogrom ???... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:33 Za wynik meczu odpowiada CAŁA drużyna, a nie sam bramkarz! Więc nie musicie na niego zwalać winy! P.S. Kwiatki w drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Popis "kibiców" Lecha IP: *.tvwisla.com.pl 02.09.07, 15:30 pl.youtube.com/watch?v=NJlXRvwoDwU pl.youtube.com/watch?v=SJQRq8H_bEY "Przestańcie karać - zacznijcie rozmawiać"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Popis "kibiców" Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:37 do Ja i po co tobie jest to potrzebne????? bez podjudzania i podkręcania nienawistnej atmosfery życie traci dla Ciebie sens???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Popis "kibiców" Lecha IP: *.tvwisla.com.pl 02.09.07, 15:53 Po to, żeby więcej do takich idiotycznych zachowań nie dochodziło. Zdaje się, że Tobie też zależy na dobrej atmosferze na polskich stadionach? Rodziny z dziećmi, bezpieczeństwo, czyż nie? Też chciałbym kiedyś wybrać się z synem na mecz bez obaw, że dostanie w twarz np. zapaloną petardą. Nie podjudzam. Mam nadzieję, że sprawcy zostaną przykładnie ukarani. Pozdrawiam. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Popis "kibiców" Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:46 Do Jarka Mam nadzieję, że takie są Twoje szczere intencje. Mam nadzieję także, że choć trochę dostrzegasz skalę problemu. I nie zarzucaj mi tępoty i nienawiści czy braku obiektywizmu. Za rugowaniem ze stadionów pewnego typu zachowań które uniemożliwiają sportowe i prawdziwe kibicowskie zachowania. Oczywiście, że jestem za karaniem takich zachowań i nie ma tu nic do rzeczy czy ktoś jest z Krakowa, Poznania czy Warszawy. Normalne byłoby wszystko wtedy kiedy np. przeciętny kibic Lecha mógły napić się po meczu piwa z kicem Wisły i odwrotnie podobna sytuacja w Poznaniu. Ale tak nie z reguły jest. Na stadionie wyzwiska, epitety, zwykłe chamstwo....które ma jakieś skromne echo w niektórych internetowych wypowiedziach na forum. Oczywiście niektórzy "inteligentni" bywalcy forum zachęcą mnie abm sie leczył. Nie ma takiej potrzeby. Bywałem na meczach ligowych gdzie publiczność wynosiła ponad 60 tyś a zagrożeń nie było żadnych, prawie żadnych. Tak, stadion Lecha na Bułgarskiej jest większy ale i tak w europejskich warunkach to wszystko wygląda u nas mizernie. I właściwie wstyd przed Europą. I stadionów i zachowań kobiców. Od czasu przyznania Polsce organizacji ME nie zrobiono nic. Pozdrawiam i z poważaniem. Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Popis "kibiców" Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:40 "Normalne byłoby wszystko wtedy kiedy np. przeciętny kibic Lecha mógłby napić się po meczu piwa z kicem Wisły" Tak porównujesz do Europu i kibiców i stadiony. Stadiony są gorsze- fakt. Ale czy w tej twojej "idealnej" Europie też na meczach nie ma zamieszek, nie ma kibiców bijących się z przeciwnikami i policją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrAk Re: Popis "kibiców" Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:15 Normalni ludzie istnieją. Ja (kibic Wisły) pijam piwo i nie tylko z gościem, który jest kibicem Cracovii, obaj od paru dziesiątek już lat. On nie chodzi na Wisłę, ja na Craxe. Oczywiście, że się kłócimy, dokuczamy sobie w chwilach słabości drużyny "przeciwnika" ale jesteśmy wciąż kumplami, nasze żony są kumpelami i pewnie tak zostanie. I wali mnie serdecznie czy ktoś gó..arzy oceni to jako "zdradę"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Do KrAk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:16 Cieszę się, że na tym forum pojawił się normalny gość, normalana opinia. Oby takich więcej. Ja piwo pijam z każdym naprawdę z każdym, byleby miał trochę oleju pod "czachą" a to czy jest za Wisełką, czy Cracovią też mnie jak piszesz "wali", bo nie na tym kibicoowanie polega by podżynac sobie wzajemnie gardła.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Do KrAk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:59 A ty komu kibicujesz obserwatorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek jelonka Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:51 Lech miał być potęgą po połączeniu z Amicą i nic z tego nie wyszło. Mistrzem będzie Wisła, ale pod warunkiem że wzmocnią się w czasie przerwy zimowej. Życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Niedzielana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawszewislak obserwator to jest meska gra!!!!! IP: *.chello.pl 02.09.07, 17:45 Obserwator mam wrazenie ze twoje opinie wypisywane sa kretynskie!!! To jest pilka nozna gra i atmosfera ma byc goraca!!!!!Ty czasem nie jestes kobieta?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: obserwator to jest meska gra!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:32 Do Zaszewiślaka piłka nożna to przede wszystkim sport a sport niestety nie jest synonimem chamstwa; natomiast Tobie męskość kojarzy się tyklo z agresja i podziałami plemiennymi typu My i Oni, przy czym My jestśmy zawsze dobrzy a Oni zawsze źli, gratuluję przejrzystości i prostoty myślenia ale tak z reguły myślą też dzieci, które bawią się indian i kowbojów, nie wyobrażasz sobie także kibicowania, gorącej atmosfery bez wrogości do kibiców drużyny przeciwnej weź rusz dupsko i pojedź np. na mecz ligi hiszpańskiej zobaczysz tłumy kibiców na meczu i prawdziwą gorącą atmosferę nie naprężaj się też tak, bo to nie ma sensu dobrze chociaż o Tobie świadczy to, że kobiety w swojej logice myślenia umiejscawiasz poza tymi agresywnymi zachowaniami wynikiem Twojego twórczego myślenia jest to, że kobiet, jak i rodzin na meczach jest tak mało bo kobicowanie w Polsce kojarzy się z taką "męską" agresją i chamstwem poza tym muszę Ciebie zmartwić, nie jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawszewislak Re: obserwator to jest meska gra!!!!! IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:14 dzieki za twoja opinie szanuje ja ale zwaz na to ze kopalem kiedys pile a z moja zona, jezdze na kazde mecze od 10 lat wiec nie praw mi moralow noblistow-za ktore dziekowa!!!!!!!!!! pilka to jest agresywna-kontaktowa gra,i taka sama powinna byc atmosfera na trybunach-z zachowaniem przyzwoitosci.twoje opinie sa za daleko od noblistow wiec spauzuj i napisz za 2 lata to moze zalapiesz sie na nagrode nobla.pozdrowka.WISEŁKA RZĄDZI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Castorp Wisła gromi Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 19:02 No,ale to gwizdał Smuda na swich trampkarzy,więc sędzia musiał uznać bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Lech ma lepszych kibiców! IP: *.com.pl 04.09.07, 11:02 Lech ma o wiele lepszych kibiców to pewne!. Kto nie wierzy to niech sie uda do Poznania. Rewanż w Poznaniu na korzyść Lecha. Wiślacy to mięczaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Lech ma lepszych kibiców! IP: *.eastwest.com.pl 05.09.07, 21:20 Heh mimo że jesteś za Lechem tak jak ja to teksty w stylu wiślacy to mięczaki są prymitywne i agresywne. Zgadzam się z obserwatorem, on ma w większości rację, choć jest bezkompromisowy. Każdy kto zna mecze Lecha musi przyznać że na te mecze przychodzi masa rodzin z dziećmi i kobiet. Faktem jest że teksty lecące na meczu są prymitywne, ale nie można zarzucić że mecze w Poznaniu są niebezpieczne. Myślę że to krok w dobrą stronę, a tych którzy chcą się na*****alać i tak nie wyleczymy. Niech każdy kibicuje swojej drużynie mając na uwadze to że kibice przeciwnika to nie martwa masa, ale ludzie mający emocje i rodziny. Pozdrawiam wszystkich z odrobiną oleju w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derwisz Jazda,jazda Biala Gwiazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 18:08 Kolejne zwyciestwo.Wisla zmierza prosta droga pokorone mistrzowska.Sprawa pewna i bezdyskusyjna.Oby tak dalej. Jazda,jazda Biala Gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huehuehue Wisła gromi Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 03:21 nie moge oprzec sie wrazeniu,ze 'Obserwator' to jakis dzikus jest...a juz napewno nalezy do kolka poetyckiego,albo polonista jest...nie no ale podziwiam,naprawde..slownictwo I klasa:) Odpowiedz Link Zgłoś