Dodaj do ulubionych

Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak...

IP: *.chello.pl 05.09.07, 10:26
Chyba zapomnieliście treść artykułu wrzucić :P. Na razie sam tytuł jest..
Obserwuj wątek
    • Gość: none Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 193.111.166.* 05.09.07, 10:54
      Co za idiotyczny artykuł. Czemu ma on służyć? Sianiu paniki? Czy może
      przygotowuje już grunt pod wieści o sobotniej klęsce Polaków? Bo bez Bąka nie
      można wygrać?
      • Gość: sezam Polska Biało-Czerwoni!!Minimum remis :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:05
    • jaguar666 Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. 05.09.07, 11:06
      A ja znam opinię polskich kibiców, którzy cieszą się, że Bąk nie będzie grał (to
      w kontekście ostatniej porażki, kiedy to wszyscy pamiętamy Jacka Bąka
      zachowującej się jak junior i fauluje tuż przed polem karnym, bo chce opuścić
      natychmiast boisko). Jednak o patrząc na jego następców robi się człowiekowi
      gorzej, chodzi o Głowackiego. Dwa ważne mecze w reprezentacji w których zagrał:
      z Anglią w Chorzowie i Finlandią w Bydgoszczy, oba zawalił.
      Jak to jest, że w polskiej lidze nie ma środkowego obrońcy na odpowiednio
      wysokim poziomie. Przejrzałem kadry i jako zmiennika Bąka i alternatywę dla
      Głowackiego znalazłem dwóch, obu z "ale": Bosacki (niestety kontuzjowany) i
      Stasiak (gra w kratkę).
    • Gość: pumpernikiel Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:37
      Z tym Borucem to chyba lekko przesadzacie
      Strasznie mu się przytyło
      Za dużo hamburgerów.......
    • Gość: Jarem Ta wymarzona 11 jest jakaś dziwna... IP: *.autocom.pl 05.09.07, 11:37
      Czemu nie ma w niej np. Błaszczykowskiego?
      • Gość: tarara Re: Ta wymarzona 11 jest jakaś dziwna... IP: *.chello.pl 06.09.07, 15:06
        no dość dziwna. radomski w drugiej linii, choć po meczu z portugalią w chorzowie
        wiadomo, że jego pozycja w kadrze to teraz, tak jak w klubie, raczej środek
        obrony, a więc wypada żewłakow. no i gdzie jest błaszczykowski? pewnie kopnął
        się z czuba w goleń i jest wirtualnie kontuzjowany.
        • Gość: defetysta Re: Ta wymarzona 11 jest jakaś dziwna... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.07, 19:40
          też uważam, że przesadzili z tą "idealną" jedenastką (brak choćby
          Błaszczykowskiego), ja wiem, że zczuba pisze zawsze z przymrużeniem oka, ale ten
          tekst jest jakiś jałowy, bez jajca i najważniejsze - mało śmieszny... jeżeli
          zczuba chciało się sprawdzić w innej formule niż dotychczas to sorry, chłopaki,
          ale ten tekst to falstart :(
    • Gość: baggio Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.mnc.pl 05.09.07, 11:46
      Bardzo się ciesze że nie bedzie Bąka, facet jest bez formy a robi
      takie babole ze przykro patrzec. Dla mnie powinien sobie juz dać
      spokój.
    • Gość: ana hmm straciłam zaufanie do Bąka po meczu z Armenią IP: *.tkdami.net 05.09.07, 12:35
      może lepiej ze teraz nie gra?
    • Gość: jaro Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:37
      beda baty jak s.......n!
    • Gość: seb Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 87.204.245.* 05.09.07, 13:32
      ludzie... bedzie dobrze. Akurat brakiem starego Bąka i Radomskiego
      bym sie nie przejmował. Gorzej,że żaden z napastników nie daje
      gwarancji srzelenia gola w takiej formie jak są. wysmiewany Rasiak
      okazuje sie tu być najasniejszym punktem..
    • Gość: bartek Błaszczykowski!!!??? IP: 80.50.231.* 05.09.07, 13:43
      Koles kompletnie zapomniał o Błaszczykowskim, przecież to w tej
      chwili obok Smolarka najlepszy polski piłkarz.
    • Gość: Bolek Jesli Leo wystawi Glowackiego do obrony, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:06
      strace do niego szacunek. Kazdy czlowiek wie, nawet nieznajcy sie na
      pilce, ze Glowacki w obronie = przegrana. Malo bylo przykladow w
      przeszlosci? Najlepszym byl mecz z Anglia, w ktorym Glowacki byl 12-
      tym zawodnikiem gospodarzy.
      • Gość: tarara Re: Jesli Leo wystawi Glowackiego do obrony, to IP: *.chello.pl 06.09.07, 15:11
        gospodarzy, czyli naszym? bo mecz z anglią, w którym grał głowacki był w
        chorzowie. zresztą nie grał aż tak strasznie źle. popełnił właściwie jeden gruby
        błąd, kiedy dał się haniebnie ograć w polu karnym przy pierwszej bramce dla
        anglii. a samobój to już czysty pech, nie jego wina. raczej bocznego obrońcy (to
        chyba baszczyński był wtedy, albo żewłakow), który kompletnie odpuścił
        angielskiego skrzydłowego.
    • Gość: magi Gratulacje :) Bardzo refleksyjny, głęboki tekst. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:14
      Ale wszystko to można powiedzieć w jednym zdaniu:

"mam w dupie kto gra, Polacy mają wygrywać"

ps. panowie dajcie sobie z refleksjami, to nie golf, to nie szachy i nie
      cholerny sejm...

pozdro
    • Gość: fifek Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.chello.pl 05.09.07, 15:54
      W Polsce ostatnio jakoś za dużo tych bytów abstrakcyjnych, jest abstrakcyjna
      reprezentacja, jest abstrakcyjne Euro 20012, stadiony są tak samo wirtualne jak
      ten www.wirtualnystadion.pl/ chociaż w tym ostatnim przypadku
      przynajmniej idea jest ciekawa i troche się sprawdziła przy kampanii do euro 2012.

No i mamy wirtualne drogi, ale o tym chyba nie trzeba nikomu przypominać.
      ZObaczymy, czy takie zamieszanie przed meczem z portugalczykami da cokolwiek
      dobrego... bo jakoś mi sie nie wydaje
      • Gość: r2d Re: Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:16
        > W Polsce ostatnio jakoś za dużo tych bytów abstrakcyjnych, jest abstrakcyjna
        > reprezentacja, jest abstrakcyjne Euro 20012, stadiony są tak samo wirtualne jak
        > ten www.wirtualnystadion.pl/ chociaż w tym ostatnim przypadku
        > przynajmniej idea jest ciekawa i troche się sprawdziła przy kampanii do euro 20
        > 12.

no to była raczej reklamówka TP ale chyba w porządku, może coś to przy decyzji
        Euro pomogło
    • Gość: mare Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 193.151.38.* 05.09.07, 16:03
      ale sranie w banie. super, że nie ma bąka, bo jest mega słaby i
      powienien już dawno skończyć z reprezentacją. to przez niego
      przegraliśmy w armenii, a teraz nędzny redaktorek z ży.dorczej
      płacze, że go nie ma. co za badziewie...
      • Gość: O Re: Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstr IP: *.acn.waw.pl 05.09.07, 16:35
        > a teraz nędzny redaktorek z ży.dorczej
        > płacze, że go nie ma. co za badziewie...

Nie odzywaj sie jak dorosli rozmawiaja.
    • Gość: rafał Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:36
      nazwiska nie ważne kto gra wazne by sie dobrze zaprezentowali
    • Gość: x Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 195.117.90.* 05.09.07, 17:42
      Uwielbiam taką postawę, najlepiej skreślić wszystkich, to takie Polskie.
    • Gość: libra Pomieszanie koncepcji IP: *.90.192.167.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 06.09.07, 10:22
      Jeeli zgodzimy się z koncepcją Leo, Portugalczykom należy niepozwolać aczy
      ograniczać posiadanie piłki, to obecność Lewandowskiego czy Rasiaka jest
      antykoncepcją. Pierwszemu brak podstaw do gry w każdych ligach. Jemu brakuje
      umiejętności w celności. Czyli Panu Bogu w okno. Drugi zaś jest bezruchliwym
      statystą absolutnie nie podatny do przetrzymywania piłki. Nawet jeżeli on ma
      wyczucie dobrego ustawienia się, to jednak praktycznie sam siebie wyuklucza z
      Lea koncepcji. Czy Żurawski odrodzi się w tym ważnym meczu? Forma jak i zgranie
      nuszą być wykazane jeszcze przed a nie w czasie meczu.
      • Gość: tarara Re: Pomieszanie koncepcji IP: *.chello.pl 06.09.07, 15:16
        huh, stary, aleś walnął. mógłbyś być ekspertem u boku dariusza szpakowskiego :)
        coś się tak przypiął do tego lewandowskiego? facet nie jest może wirtuozem
        techniki, ale myśli na boisku, jest pożyteczny dla drużyny, nie traci głowy w
        trudnych sytuacjach i potrafi mocno uderzyć z dystansu. Słowem: bardzo dobry
        defensywny pomocnik.
    • Gość: ja Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.icm.edu.pl 06.09.07, 14:24
      Cos się nam ,,z czuba" skiepsciło. Mam wrażenie, że czytam niejakiego p.
      Wołowskiego, nudziarza do kwadratu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka