Gość: Zielony IP: *.chello.pl 05.09.07, 10:26 Chyba zapomnieliście treść artykułu wrzucić :P. Na razie sam tytuł jest.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: none Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 193.111.166.* 05.09.07, 10:54 Co za idiotyczny artykuł. Czemu ma on służyć? Sianiu paniki? Czy może przygotowuje już grunt pod wieści o sobotniej klęsce Polaków? Bo bez Bąka nie można wygrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam Polska Biało-Czerwoni!!Minimum remis :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. 05.09.07, 11:06 A ja znam opinię polskich kibiców, którzy cieszą się, że Bąk nie będzie grał (to w kontekście ostatniej porażki, kiedy to wszyscy pamiętamy Jacka Bąka zachowującej się jak junior i fauluje tuż przed polem karnym, bo chce opuścić natychmiast boisko). Jednak o patrząc na jego następców robi się człowiekowi gorzej, chodzi o Głowackiego. Dwa ważne mecze w reprezentacji w których zagrał: z Anglią w Chorzowie i Finlandią w Bydgoszczy, oba zawalił. Jak to jest, że w polskiej lidze nie ma środkowego obrońcy na odpowiednio wysokim poziomie. Przejrzałem kadry i jako zmiennika Bąka i alternatywę dla Głowackiego znalazłem dwóch, obu z "ale": Bosacki (niestety kontuzjowany) i Stasiak (gra w kratkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpernikiel Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:37 Z tym Borucem to chyba lekko przesadzacie Strasznie mu się przytyło Za dużo hamburgerów....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarem Ta wymarzona 11 jest jakaś dziwna... IP: *.autocom.pl 05.09.07, 11:37 Czemu nie ma w niej np. Błaszczykowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarara Re: Ta wymarzona 11 jest jakaś dziwna... IP: *.chello.pl 06.09.07, 15:06 no dość dziwna. radomski w drugiej linii, choć po meczu z portugalią w chorzowie wiadomo, że jego pozycja w kadrze to teraz, tak jak w klubie, raczej środek obrony, a więc wypada żewłakow. no i gdzie jest błaszczykowski? pewnie kopnął się z czuba w goleń i jest wirtualnie kontuzjowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta Re: Ta wymarzona 11 jest jakaś dziwna... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.07, 19:40 też uważam, że przesadzili z tą "idealną" jedenastką (brak choćby Błaszczykowskiego), ja wiem, że zczuba pisze zawsze z przymrużeniem oka, ale ten tekst jest jakiś jałowy, bez jajca i najważniejsze - mało śmieszny... jeżeli zczuba chciało się sprawdzić w innej formule niż dotychczas to sorry, chłopaki, ale ten tekst to falstart :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baggio Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.mnc.pl 05.09.07, 11:46 Bardzo się ciesze że nie bedzie Bąka, facet jest bez formy a robi takie babole ze przykro patrzec. Dla mnie powinien sobie juz dać spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana hmm straciłam zaufanie do Bąka po meczu z Armenią IP: *.tkdami.net 05.09.07, 12:35 może lepiej ze teraz nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:37 beda baty jak s.......n! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 87.204.245.* 05.09.07, 13:32 ludzie... bedzie dobrze. Akurat brakiem starego Bąka i Radomskiego bym sie nie przejmował. Gorzej,że żaden z napastników nie daje gwarancji srzelenia gola w takiej formie jak są. wysmiewany Rasiak okazuje sie tu być najasniejszym punktem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Błaszczykowski!!!??? IP: 80.50.231.* 05.09.07, 13:43 Koles kompletnie zapomniał o Błaszczykowskim, przecież to w tej chwili obok Smolarka najlepszy polski piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Jesli Leo wystawi Glowackiego do obrony, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:06 strace do niego szacunek. Kazdy czlowiek wie, nawet nieznajcy sie na pilce, ze Glowacki w obronie = przegrana. Malo bylo przykladow w przeszlosci? Najlepszym byl mecz z Anglia, w ktorym Glowacki byl 12- tym zawodnikiem gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarara Re: Jesli Leo wystawi Glowackiego do obrony, to IP: *.chello.pl 06.09.07, 15:11 gospodarzy, czyli naszym? bo mecz z anglią, w którym grał głowacki był w chorzowie. zresztą nie grał aż tak strasznie źle. popełnił właściwie jeden gruby błąd, kiedy dał się haniebnie ograć w polu karnym przy pierwszej bramce dla anglii. a samobój to już czysty pech, nie jego wina. raczej bocznego obrońcy (to chyba baszczyński był wtedy, albo żewłakow), który kompletnie odpuścił angielskiego skrzydłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Gratulacje :) Bardzo refleksyjny, głęboki tekst. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:14 Ale wszystko to można powiedzieć w jednym zdaniu: "mam w dupie kto gra, Polacy mają wygrywać" ps. panowie dajcie sobie z refleksjami, to nie golf, to nie szachy i nie cholerny sejm... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.chello.pl 05.09.07, 15:54 W Polsce ostatnio jakoś za dużo tych bytów abstrakcyjnych, jest abstrakcyjna reprezentacja, jest abstrakcyjne Euro 20012, stadiony są tak samo wirtualne jak ten www.wirtualnystadion.pl/ chociaż w tym ostatnim przypadku przynajmniej idea jest ciekawa i troche się sprawdziła przy kampanii do euro 2012. No i mamy wirtualne drogi, ale o tym chyba nie trzeba nikomu przypominać. ZObaczymy, czy takie zamieszanie przed meczem z portugalczykami da cokolwiek dobrego... bo jakoś mi sie nie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d Re: Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:16 > W Polsce ostatnio jakoś za dużo tych bytów abstrakcyjnych, jest abstrakcyjna > reprezentacja, jest abstrakcyjne Euro 20012, stadiony są tak samo wirtualne jak > ten www.wirtualnystadion.pl/ chociaż w tym ostatnim przypadku > przynajmniej idea jest ciekawa i troche się sprawdziła przy kampanii do euro 20 > 12. no to była raczej reklamówka TP ale chyba w porządku, może coś to przy decyzji Euro pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 193.151.38.* 05.09.07, 16:03 ale sranie w banie. super, że nie ma bąka, bo jest mega słaby i powienien już dawno skończyć z reprezentacją. to przez niego przegraliśmy w armenii, a teraz nędzny redaktorek z ży.dorczej płacze, że go nie ma. co za badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstr IP: *.acn.waw.pl 05.09.07, 16:35 > a teraz nędzny redaktorek z ży.dorczej > płacze, że go nie ma. co za badziewie... Nie odzywaj sie jak dorosli rozmawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:36 nazwiska nie ważne kto gra wazne by sie dobrze zaprezentowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: 195.117.90.* 05.09.07, 17:42 Uwielbiam taką postawę, najlepiej skreślić wszystkich, to takie Polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Pomieszanie koncepcji IP: *.90.192.167.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 06.09.07, 10:22 Jeeli zgodzimy się z koncepcją Leo, Portugalczykom należy niepozwolać aczy ograniczać posiadanie piłki, to obecność Lewandowskiego czy Rasiaka jest antykoncepcją. Pierwszemu brak podstaw do gry w każdych ligach. Jemu brakuje umiejętności w celności. Czyli Panu Bogu w okno. Drugi zaś jest bezruchliwym statystą absolutnie nie podatny do przetrzymywania piłki. Nawet jeżeli on ma wyczucie dobrego ustawienia się, to jednak praktycznie sam siebie wyuklucza z Lea koncepcji. Czy Żurawski odrodzi się w tym ważnym meczu? Forma jak i zgranie nuszą być wykazane jeszcze przed a nie w czasie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarara Re: Pomieszanie koncepcji IP: *.chello.pl 06.09.07, 15:16 huh, stary, aleś walnął. mógłbyś być ekspertem u boku dariusza szpakowskiego :) coś się tak przypiął do tego lewandowskiego? facet nie jest może wirtuozem techniki, ale myśli na boisku, jest pożyteczny dla drużyny, nie traci głowy w trudnych sytuacjach i potrafi mocno uderzyć z dystansu. Słowem: bardzo dobry defensywny pomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pierwsza jedenastka reprezentacji - byt abstrak.. IP: *.icm.edu.pl 06.09.07, 14:24 Cos się nam ,,z czuba" skiepsciło. Mam wrażenie, że czytam niejakiego p. Wołowskiego, nudziarza do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś