agaruda1 Re: Sejm przyjął ustawę Euro 2012 07.09.07, 15:59 !!! Co jest w tej ustawie? Tak z ciekawosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
ozeh2000 Re: Sejm przyjął ustawę Euro 2012 07.09.07, 17:54 treść projektu: orka.sejm.gov.pl/Druki5ka.nsf/wgdruku/2114 generalnie wyznacza/upraszcza tryby postępowania do realizacji przedsiewzięcia org. Euro 2012. Ustawa reguluje : -> Zasady tworzenia i działania spółek celowych -> Umowa o powierzenie przedsięwzięć Euro 2012 -> Nabywanie nieruchomości dla realizacji przedsięwzięć Euro 2012 -> Postępowanie administracyjne dla realizacji przedsięwzięć Euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
ania692i.blog.pl Też jestem ciekawa co ta ustawa zawiera... 07.09.07, 18:09 Swoją drogą w dzisiejszej rzeczywistości jeśli ograniczy si procedury to będzie kupę kolesiów i łapówkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Re: Też jestem ciekawa co ta ustawa zawiera... 07.09.07, 18:25 W tym momencie mam w powazaniu lapowkarzy, oby ludzie nie bali sie skladac podpisow pod projektami i realizacjami. Mam nadzieje, ze Euro u nas sie jednak odbedzie... A nadzieja matka wynalazku:) Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: Też jestem ciekawa co ta ustawa zawiera... 07.09.07, 21:37 agaruda1 napisała: > W tym momencie mam w powazaniu lapowkarzy, oby ludzie nie bali sie skladac > podpisow pod projektami i realizacjami. Mam nadzieje, ze Euro u nas sie jednak > odbedzie... > A nadzieja matka wynalazku:) sejm prawdopodobnie za kilka minut się rozwiąże. oby kolejny jednak wziął do wiadomości, jakiego zadania się podjęliśmy i poskutkowało to niejedną korzystną ustawą związaną z euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś