Gość: RTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:28 panie Tomczak strachy na lachy i cześć pieśni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (L) Widzew musi płacić IP: *.stk.vectranet.pl 07.09.07, 21:04 No i tak ma byc! Nie placisz to nara do 2 albo 3 ligi! Wszyscy ci co nie placa powinni isc o lige nizej. Ruch tez ma dlugi a splaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hindenburg Re: Widzew musi płacić IP: 89.174.33.* 08.09.07, 00:42 Bardzo lubie Widzew za jego zasługi i te wszystkie piękne chwile które przeżyłem dzieki temu klubowi ale długi trzeba oddawać. Pójść na ugodę z wierzycielami, jestem pewien że spora część długów może zostać umorzona, tylko trzeba zacząć rozmawiać. To są nierzadko ludzie którzy pomagali klubowi w ciężkich chwilach a potem wylewano na nich min. przez pana Bońka kubły pomyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Widzew musi płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 21:28 widzew co?DLUGI ODDAC!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Widzew musi płacić IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 21:31 Kto sie w koncu wezmie za tego kibola Leglej p.Tomczaka przeciez to zwykly szkodnik.Jemu tylko w glowie CWKS bastion komunizmu i korupcji /patrz lata 80 90/kiedy sie czlowieku wezmiemiez za zabranie mistrzostwa Gornikowi na Legii jestem starym kibicem i pamietam te przekrety a od Widzewaa to wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mako tocok nie stras bo .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:10 TOMCOK TWOI KOLEDZY Z PISU KAPITULUJĄ .... SZKODNIKU PIERRRRRRRRRRRRR NIE STRASZ TO SIĘ JESZCZE ZESRASZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolus Widzew musi płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:13 Hehe... wszystkie sady stwierdzaly ze nie musi.. ale teraz, PISowi sie przypomnialo e wybory beda nowe, a kibicow Widzewa jest mniej niz wszystkich innych wiec Widzew ma splacic to czego nie powinien splacac.. smiechu warte, jeszcze bedzie odwolanie:) mam nadzieje ze wynik po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol nie musi i nie zapłaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 00:55 spoko nic nie zapłacimy co najwyżej możemy TOMCZAKOWI białą chustką pomachać na dowidzenia ja nawet mogę go do ABW podwieźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Widzew musi płacić IP: *.toya.net.pl 07.09.07, 22:17 Jedno miasto ŁÓDŹ,Jeden łódzki klub,Biało-Czerwoni Hej ŁKS-ŁÓDŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Widzew musi płacić IP: *.astral.lodz.pl 08.09.07, 11:48 czemu wy uparcie w wyrazie "hej" wpisujecie "e" zamiast "u"? przecież i tak wszyscy wiedzą o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Łódź tomcok abw czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 00:52 TOMCZAK PIEPRZONY PISS-SEXOWCU PO DORNIE KOLEJ NA CIBIE ABW CZEKA :) I TY ŚMIESZ O MORALNOŚCI MÓWIĆ _ TO JUŻ JEST KONIEC MOŻESZ JUŻ IŚĆ .... JESTEŚMY WOLI .... WALIMY PIS !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polek wypad tomcok pajacu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 00:57 morale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: wypad tomcok pajacu IP: *.mammothnetworks.com 08.09.07, 06:39 widzew czy kto inny,nikt nie bedzie wiecej swieta krowa w kraju. a ludzie trzepnijcie sie w wasze zakapturzone lby i sami pierwsi dopominajcie sie zlikwidowania tzw."NORMALKI W POLSCE".rownosc dla wszystkich jednakowa,a nie tylko dla "przeszlosci"cwaniakow.oni i tak was beda olewac.bez PiSu bylo by to nigdy nie ruszone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wypad tomcok pajacu IP: *.astral.lodz.pl 08.09.07, 11:45 o jakiej ty równości piszesz skoro ktoś musi spłacać długi kogoś innego-Grajewskiego i Pawelca . To kto tu jest świętą krową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachcic Widzew musi płacić IP: *.50.rev.vline.pl 08.09.07, 08:31 WYMIAR ETYCZNY TO MOZESZ SE TOMECZKEK W DOMKU ŻONCE ROBIĆ JAK CI ZUPKĘ PRZESOLI... HEHEHE PÓKI CO POLSKA JEST PAŃSTWEM PRAWA, WIEĆ SIE BUJAJ NA BAMBUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Widzew musi płacić IP: *.aster.pl 08.09.07, 11:50 w googlach można znaleźć adres i nr telefonu do adwokata Michała Tomczaka. W komentarzach do innego artykułu nt. długów WIDZEWA jest opis działalności Tomczaka, po której zaczęły się nim interesować "służby". Jestem ciekaw, czy najpierw go zatrzymają,czy najpierw uwali WIDZEW. aha, a co się dzieje z zagłębiem lubin i łks - mistrzami Polski???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex25 Widzew musi płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 17:48 PZPN PZPN .. .. PZPN tylko WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Widzew musi płacić IP: *.mammothnetworks.com 09.09.07, 01:07 czy te pogloski sa prawdziwe?ponoc Widzew ma zaciagnac od panstwa pozyczke na jednorazowe splacenie wszystkich i potem ukladac sie z panstwem o umorzenie pozyczki.chce byc raz na zawsze juz czysty. Odpowiedz Link Zgłoś