Gość: Wiślaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:16 Szkoda, że nie udało ci się strzelić bramki Ebi ale miejmy nadzieję, że w następnych meczach będzie lepiej. A póki co nie jest źle, przecież to my nadal jesteśmy liderami naszej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Błasczyk, Błaszczyk - FIN jest niżej w rankingu .. IP: 193.0.122.* 12.09.07, 22:56 Błaszczyk, błaszczyk - graliśmy z drużyną która jest niżej w rankingach, która jest za nami w tabeli, w której nie było najlepszego piłkarza ... Remis w takim przypadku uznaję za porażkę a nie sukces ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oceniacz Czy Błaszczykowskibył najlepszy? IP: 193.178.143.* 13.09.07, 09:25 Nie jestem pewien. ja dałem mu 3 pkt na www.rankers.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy Błaszczykowskibył najlepszy? IP: *.n4u.krakow.pl 13.09.07, 13:32 Kopacz Błaszczykowski,któremu w meczu udają się 2 - 3 zagrania,powinien być skromniejszy.Ławka rezerwowych w Bundeslidze nie upoważnia go jeszcze do opinii jakie wygłasza. Odpowiedz Link Zgłoś