mikolaj7 11.07.03, 18:45 bardzo sie zdziwie jak w ogole okaze sie, ze jakis klub z pierwszej ligi nie dostanie licencji . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrożek Re: Kolator dla Gazety: Wierzę klubom IP: *.icpnet.pl 11.07.03, 18:57 Mrożek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julo26 postawię każdą kasę że wszyscy zagrają w I lidze, nik- IP: 80.55.183.* 11.07.03, 19:25 omu nie zabiorą licencji, a może ... to może aks mikołów awansuje z 4 do pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny ;) Kolator, czy Kolatro? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.03, 20:50 w tytule i podpisie zdjęcia są różne nazwiska, które jest prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temur Re: Kolator dla Gazety: Wierzę klubom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 21:41 Przeciez to sa jaja. I tak wszyscy zagraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRL out Kolator inż inst, sanit, wyp......... IP: *.chello.pl 11.07.03, 21:52 Zastanawiam się jak taki debil, wydmuch PRL może funkcjonować w polskiej pilce, Kolator komuchu na budowe budowac kible w Budapeszcie razem z tym dziuroludem Listkiewiczem, czas na reformy w polskiej piłce, dopóki tacy wieczni dzialacze, staruchy bez wiedzy , tylko z ukladami będa w pilce, dopóty będzie taki syf jak jest. Jak widzę tego bezmózgiego kretyna to aż mnie skręca, do Gomułki Kolator, nawet do Gierka byś nie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marten Co to za pytania? IP: *.gdc.pl / 192.168.0.* 11.07.03, 21:58 wyrzucicie Górnika z ligi? ...a może wyrzucicie Legie, Polonie, Widzew, Szczakowianke, nie wpuścicie Polkowic i Łęcznej? Górnik Zabrze ma już zamontowane siedziska! ...zresztą kilkanaście dni temu PZPN mówił, że Górnik nie będzie miał problemów z uzyskaniem licencji, a teraz wymyślili coś nowego!!! J.e.b.a.ć. PZPN!!! ...i autora tego artykoułu(bo nie chce mu się ruszyć d.u.p.y. z Warszawy)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Na gre w Pucharach nie potrzeba licencji IP: *.tele2.pl 11.07.03, 22:23 Tu pan Kolator się pomylił we Francji Monaco miało nie dostać licencji a mimo to mogło by grać w LM (w końcu i tak ją dostalo),wydaje mi się że prawo do gry zostało wywalczone w minionym sezonie więc licencja na ten sezon w tym przypadku nie gra roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himenez Zagłębie do ekstraklasy !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 22:34 Lubin wraca do pierwszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman jedlina Re: Kolator dla Gazety: Wierzę klubom IP: *.dialup.atcom.net.pl 11.07.03, 23:30 Przepraszam za ostry ton, ale ten facet po prostu bredzi!!! Reformę polskiej piłki należy rozpocząć od PZPN, a nie od klubów. PZPN to związek starych dziadków, którzy pod przykrywką działalności społecznej, udają wielkich działaczy. Związek jest skompromitowany i dziwię się jeszcze, że po ostatnich aferach nie ma reakcji klubów. Emeryci z Miodowej nie mają prawa w takim czasie wymagać od klubów spełnienia tych wszystkich warunków, ponieważ sami psując wizerunek polskiej piłki, min. doprowadzają do odwrócenia się sponsorów. Ich czas już minął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIK Re: Kolator dla Gazety: Wierzę klubom IP: *.pai.net.pl 12.07.03, 15:46 Proponuję od razu zamienić I ligę z drugą,i polska piłka się na pewno odbije od dna,IDIOTYZM!!!To tak jak by mi ktoś( ?) MOJEJ firmie pokazywał z kim mam robić interesy, a z kim nie!Dajcie sobie z tym spokój,poszukajcie belki we własnym oku.(bez urazy p.prof. Belki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatkA TeresA Re: Kolator dla Gazety: Wierzę klubom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 18:02 Musze przyznać ze pytania redaktora Steca były fatalne i jakieś takie na niskim poziomie. Czy on wogóle skończył dziennikarstwo czy tak sobie pisze o miałznajomości w "gazecie"? Odpowiedz Link Zgłoś