Gość: Ukasz IP: *.toya.net.pl 13.07.03, 23:11 "...bo nawet jeśli nie będzie tutaj pieniędzy, to najlepszą zachętą dla zawodników jest nazwa Widzew." hmmm BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ukasz Re: Wzmocnienia Widzewa IP: *.toya.net.pl 13.07.03, 23:12 Ciekawe czy reszta tez bedzie grala za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak zaden pilkarz tyle nie zarobi ile Pawelec mu oobieca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abc Re: Wzmocnienia Widzewa IP: srv1:* / 10.0.51.* 14.07.03, 00:41 Bez przesady myślisz że piłkarze grają charytatywnie, mówi tak facet bo nie ma gdzie grać. W I lidze 14 drużyn z czego może w trzech nieźle płacą a wszędzie indziej jest tak samo. Zaległości w pensjach, nie opłacają ZUS-u, podatków. A widzew to w tym bryluje <lol>. Nie powinni dostać licencji. Wstyd dla Łodzi-milionowego miasta. Drumlak zarobił w Zagłębiu tyle,że teraz może z rok za friko pograć. Banda darmozjadów gdyby oni chociaż dobrze grali w piłkę, paranoja !!!Że też tacy ludzie wogóle znajduja pracę w klubach piłkarskich (amatorzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Wzmocnienia Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 11:00 Gość portalu: Abc napisał(a): > piłkarze grają charytatywnie, A widzew to w tym bryluje . Nie powinni dostać licencji. Wstyd dla Łodzi-milionowego miasta. paranoja !!!Że też tacy ludzie wogóle znajduja pracę w klubach piłkarskich (amatorzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Wzmocnienia Widzewa IP: *.chello.pl 14.07.03, 01:20 Świetne wzmocnienia: Drumlak, który przy pomocy kolegów spuścił z ligi Zagłębie, i Kaliciak, którego wywalili z Wisły za pijaństwo. Jako kibic Legii powinienem sie cieszyć, ale jakoś nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Slyszeliscie o cegielkach pomocy dla Widzewa? IP: *.engin.umich.edu 14.07.03, 03:27 Slyszeliscie o nowej formie pomocy dla Widzewa? Cegielki za 10PLN spezdawae dla kibicow (info na www.widzew.lodz.pl i www.gazeta.pl/sport)??? No to posluchajcie.... hehe Ja sam chetnie bym kupil cegielki i to kilkanascie a jestem tylko studentem. Nie dam niestety kasy na nowe koryto i pasze dla pana/panow o duzej tuszy. Niech rozpuszcza akcje, to moze wtedy ludzie chetniej beda kupowac i to za wiecej. Inaczej nie ma gwarancji ze kasa pojdzie na Widzew!! DO dzialaczy! Wymyslcie co innego zeby odzyskac zaufanie kibicow. Szkoda tylko, ze pewnie spora czesc z nich jednak zaplaci te zlotowki za cegielki ludzac sie ze pomagaja WIDZEWOWI.. pozdro Aha! i jeszcze jedno... co z tego ze bedziecie podawac ile pieniedzy zebraliscie a gazety maja pisac na co sie je przeznacza? PYTAM "CO Z TEGO"? To pytanie do dzialaczy... cala kasa i przeplyw informacji beda kontrolowane przez zarzad (czyli tak czy inaczej to pan Grajewski i inni jemu podobni), wiec publika dostanie to co bedzie chciala uslyszec a za kurtyna bedzie dzialo sie co innego. W obecnej sytuacji braku zaufania do dzialaczy, tymi pieniedzmi z cegielek powinno zarzadzac cialo skladajace sie z kibicow i dzialaczy jesli juz. To bylby swego rodzaju system instalujacy pewna forme zabezpieczenia tej nazwijmy to "inwestycji." Moze i moje 10, 100 czy 1000PLN to smiesznie maly pieniadz ale jest to pewnego rodzaju inwestycja. I tak samo jak pan Andzrzej Grajewski i inni udzialowcy, troszczacy sie o dobro wlasnych wkladow finansowych w spolke SPN Widzew, zasiadaja w radzie nadzorczej klubu, tak samo w tej sytuacji kibice maja prawo, z powodu braku zaufania, BEZPOSREDNIO wiedziec na co szly by te pieniadze. Zdaje sobie sprawe, ze w normalnym klubie nalezy ufac dzialaczom ze ulokuja tak zebrane pieniadze w odpowiedni, znaczy przynoszacy dla klubu zyski, sposob. Niestety, tak nie moze byc tu i teraz w Widzewie i sami sobie jestescie panowie winni. Mam nadzieje ze wiekszosc fanow tego klubu podziela taka opinie. Zreszta twor o jakim mowie w sprawie kontroli wydatkow z cegielek nie jest obcy w lidze polskiej. W nowej pogoni/piotrcovii jednym z zasiadajacych w radzie nadzroczej klubu jest bodajze Marek Pawlak, jeden z zalozycieli czwartoligowej Pogoni Nowej, a takze kibic tego klubu. Bezposrednio Pogon Nowa (notabene druzyna rezerw pogoni/piotrcovii) i kibice z nia zwiazani dysponuja 1%-tem akcji calej spolki. Prosze wiec o zredagowanie pomyslu "cegielek" i uwzglednienie w nowej idei pewnego rodzaju kontroli, ktora mogliby posiadac "inwestujacy" kibice Widzewa a przynajmniej ich reprezentanci. Fanow Widzewa jest duzo, b.duzo i latwo policzyc ile kilkadziesiat czy kilkaset tys. razy 10PLN czy razy 100PLN wyniesie. Wiem to na pewno, ze panowie z zarzadu juz to DOBRZE policzyli. Ale, i obym sie nie mylil, przeliczyli sie wierzac w latwowiernosc kibicow tej druzyny. I prosze pozniej nie mowic, ze to kibice Widzewa "spuscili" druzyne do II czy do IV ligi nie kupujac badz tez bojkotujac cegielki. Choc na pewno, jesli taki spadek z ekstraklasy bedzie mial miejsce, dzialacze beda podpierali sie takimi argumentami wywyzszajac wlasne "zaslugi." Np tak jak pan Grajewski o przekazaniu pieniedzy z Canal+ na pokrycie dlugow (zobacz www.widzew.lodz.pl). Nie wiem jak duzo osob wie o tym ze pieniadze z Canal+ wplywaja na prywatne konto pana Andrzeja Grajewskiego a nie konto Widzewa. Wiec nie rozumiem tego pseudo daru i traktowania tego czynu jako dobroczynstwa. Te pieniadze sa pieniedzmi jak najbardziej dla Widzewa a nie dla jego udzialowcy i powinny sie znalezc na klubowym koncie. No wiec panowie z zarzadu, do roboty! Czasu niewiele, a ja czekam na nowy, LEPSZY plan pomocy Widzewowi...szczerze zycze powodzenia, bo cierpliwosc kibicow powoli sie wyczerpuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Slyszeliscie o cegielkach pomocy dla Widzewa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 11:07 Gość portalu: karku napisał(a): > Slyszeliscie o nowej formie pomocy dla Widzewa? Cegielki za 10PLN spezdawae dla panow o duzej tuszy. Niech kasa pojdzie na dzialaczy Szkoda tylko, ze pewnie spora czesc z nich jednak pomaga WIDZEWOWI.. pozdro > Aha! i jeszcze jedno... PYTAM "CO Z TEGO"? To pytanie do dzialaczy... cala kasa i przeplyw informacji beda kontrolowane przez zarzad wiec publika dostanie to co bedzie chciala > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuciek Czereś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.03, 07:26 Nie no tego to ja się nie spodziewałem... Pamiętam jak wyjeżdżał z kraju to mówił, że wróci jedynie do Legii. To, że grał w Lechu jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale Widzew?! Bez przesady Panie Sylwku bez przesady. Trochę szacunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek To jest jakiś żart IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 07:41 To są wzmocnienia? Hahahahaha. Przecież oni nienadawali sie do gry w Lechu I Zagłebiu a Kaliciak to jest dobry w piciu, a jak wchodził grać to krane robił przeciw Wiśle. Zdrowia życze widzewowi ale to jest beton. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To jest jakiś żart 14.07.03, 23:49 w zagłębiu to nikt się nienadawał do gry w pierwszej lidze widać to było w barażach -nedza i rozpacz, a drumlak już przeciez dawno był odstawiony od gry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula z Lubina DRUMLAK WZMACNIA WIDZEW ???? NO TO MACIE ŻYDKI ;-))) IP: waran:* / 10.1.115.* 14.07.03, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Gratulacje IP: 150.254.166.* 14.07.03, 14:45 Ta ciągła wieczna prowizorka, jak wy chcecie zbudować zespół co roku budując zespół Odpowiedz Link Zgłoś