Dodaj do ulubionych

Legia remisuje z GKS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 20:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zig Legia remisuje z GKS IP: 80.54.155.* 28.09.07, 20:40
      Legia wygra a lenczyk nie nadaje sie na trenera!!
      • Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 29.09.07, 09:00
        No i pięknie Legia pojechała kolejne "odkrycie" naszej ekstraklasy...

Piłkarski program TV na: mojapilka.blogspot.com/
        • Gość: moskit legia kupiła mistrza IP: 89.174.33.* 29.09.07, 12:54
          Polscy sędziowie to k.... i sprzedawczykowie
      • Gość: kibic Jezioraka Żyro i wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:01
        Wrocław czeka panie Jarosławie.....tfu tfu mamy pecha w naszych kraju do tego imienia :/
        • Gość: żyro_skop Legia i wszystko jasne... IP: *.icpnet.pl 29.09.07, 11:42
          Który to już mecz Legii w tym sezonie, który gra w dwunastkę (a
          jeden z zawodników ma gwizdek i dwóch asystentów?). Ile razy obrońcy
          Legii uprawiali piłkę ręczną i/lub zapasy na swoim polu karnym?
          Naturalną jest rzeczą, że dziennikarze sportowi największych mediów
          przymykają na to oko, bo albo są z Warszawy, albo pracują w ITI.
          Legia powinna pamiętać 93 rok...
          • Gość: LM Re: Legia i wszystko jasne... IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 12:13
            zakompleksiony frajer ze wsi i wszystko jasne - wiecej nawet nie
            chce mi sie pisac do takiego smiecia jak ty
          • Gość: que? Re: Legia i wszystko jasne... IP: *.chello.pl 29.09.07, 15:54
            powiedzmy sobie szczerze, że legia grała bardzo dobrze, a bełchatów nie pokazał
            zupełnie nic. na sędziego nie ma co narzekać, bo choć był rzeczywiście bardzo
            słaby to mylił się w obie strony. uznał dla bełchatowa bramkę, której uznać był
            nie powinien. czerwona kartka, trochę wątpliwa i owszem, ale po obejrzeniu
            powtórek nawet z sędzią można się zgodzić. drugi gol dla legii ze spalonego, ale
            wcześniej zdaje się, że lech faulował radovica w polu karnym, czego sędzia nie
            gwizdnął.
            najbardziej zabawny był znany oszust pan ujek, narzekający na zachowanie
            sędziego i jego konsekwencję. zdaniem pana ujka wcześniej sędzia powinien był
            usunąć z boiska wawrzyniaka, który owszem sfaulował pana ujka ale dość
            delikatnie, a pan ujek teatralnie zaczął się zwijać na boisku. o golu dla
            bełchatowa pan ujek nie wspomnial, bo i po co.
    • Gość: Ryszard Ochódzki Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Giza.. IP: 89.101.210.* 28.09.07, 20:44
      precyzyjnym strzałem.. Dziennikarze uwielbiają Legie.. Mogli napisać że piłka
      odbiła się od Popka, i kopnięta ze spalonego piłka wpadła obok ofiarnie
      ratującego sytuację, oślepionego słońcem Muchy.
      • mikolaj.plank Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi 28.09.07, 20:46
        Otóż to! 8000 na meczu - hahahahaha, więcej to pewnie bywa w wodzisławiu.
        • Gość: wojtunia Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 20:51
          ale wieś!!! 8000 widzów na meczu lidera !!! hahaha
          znając zamiłowanie warszawskich dziennikarzy GW to i tak pewnie zawyżyli :))
          wspaniała warszawska publiczność znów udowodniła jak zasługuje na stadion
          narodowy. ale jak mawia listek, "kadra chce grac w w warszawie"
          pozdro dla darka "legiii" szpakowskiego :))
          Naprzód bełchatów!!!
          • Gość: Ryszard Ochódzki Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: 89.101.210.* 28.09.07, 20:55
            Może więcej nie wpuścili.. Przedwczoraj na Śląsk-Wisła mogło wejść tylko 6000
            "szala", a zainteresowaanie bylo dwukrotnie większe.
          • Gość: gosc Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.acn.waw.pl 28.09.07, 21:27
            i co z tego? rozumiem, ze dzieki temu mozesz poczuc sie lepiej, bo w twojej wsi
            wiecej osob przychodzi na mecze, gratulacje!!!
            w wawie po prostu remontuja stadion wiec wiecej nie moze wejsc, ale wsiochy moga
            o tym przeciez nie wiedziec
      • Gość: obii Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 20:49
        Tak jak piszesz, to nie było. Dziennikarze nie wspomnieli za to, że
        przy strzale Popek ewidentnie faulował Rzeźniczaka, co było wyraźnie
        widać w powtórkach.
      • Gość: obii Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 20:52
        Tak jak piszesz, to nie było. Dziennikarze nie wspomnieli za to, że
        przy strzale Popek ewidentnie faulował Rzeźniczaka, co było wyraźnie
        widać w powtórkach.

PS Już 2:1 dla Legii.
        • Gość: pacal co ty nie powiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:11
          Równie dobrze można powiedzieć Wawrzyniak parę sekund przed bramką równie
          ewidentnie faulował Popka.
          Tak że jakby nie patrzeć, albo karny (bo pierwszy faulował Wawrzyniak), albo
          bramka, bo pozwalamy na przepychanki i nie było żadnego z fauli.
          • Gość: obii Re: co ty nie powiesz... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 21:26
            W tej kwestii podzielam zdanie komentatorów C+, a nie Twoje, wybacz.
            To był chyba Rzeźniczak, nie Wawrzyniak?
            • Gość: pacal Twoje prawo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:36
              ja przy swoim zostanę. Komentatorzy C+ skupili się na końcówce starcia, początek
              pominęli. I jako obiektywny, stojący z boku oglądacz, któremu wynik tego meczu
              zwisał i powiewał, myślę że jestem niedaleki prawdy. Racja, Rzeźniczak.
              • Gość: obii Re: Twoje prawo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.09.07, 11:29
                Mam nadzieję, że sytuację od początku pokażą w Lidze+ albo L+Ekstra
                i wtedy zwrócę uwagę. Z drugiej strony - sędziowie często puszczają
                tzw. przepychanki, łapanie za koszulki "w ferworze walki". Ale
                napastnik GKS sprowadził Rzeźniczaka do parteru, kiedy sam skakał do
                piłki. A to już należało gwizdnąć. Ale - jak piszę - chętnie
                przyjrzę się sytuacji od początku.
                Z innej beczki - czy nie powinno być karnego za faul Lecha na
                Radoviciu bodajże, kiedy ten podawał do Chinyamy? Chodzi mi o
                sytuację, w której Chinyama był na spalonym i strzelił niesłusznie
                uznaną bramkę na 2:1. Tę sytuację też chętnie dokładnie obejrzę.
                • Gość: pacal Zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 03:46
                  Dla mnie wszystko jest w porządku, dopóki zachowana jest konsekwencja - albo
                  pozwalamy na bardzo dużo, albo na prawie nic i gwiżdżemy każde szturchnięcie. A
                  nie raz tak, raz tak, jak chciałaby część wypowiadających się tu ludzi.

> Z innej beczki - czy nie powinno być karnego za faul Lecha na
                  > Radoviciu bodajże, kiedy ten podawał do Chinyamy?

Radović się tak teatralnie rzucił że aż się zacząłem śmiać. Ciężko powiedzieć,
                  może był może nie, ale dopóki on się nie oduczy takich prymitywnych zachowań
                  (którymi zraził do siebie już wszystkich sędziów), to prędzej zejdzie z dwiema
                  żółtymi za symulowanie, niż "wywalczy" karnego.
    • Gość: Marek sercem jestem za Vetrą IP: 217.140.4.* 28.09.07, 20:45
      ... dlatego życzę powodzenia GKSowi.
      • Gość: Ryszard Ochódzki Re: sercem jestem za Vetrą IP: 89.101.210.* 28.09.07, 20:52
        W sumie niech wygra lepszy.. Tylko tak troszkę bezstronnie prosze panowie
        Dziennikarze.
    • Gość: klapton69 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:01
      • Gość: gonzo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:29
    • Gość: Kościej Legia remisuje z GKS IP: *.chello.pl 28.09.07, 21:03
      I znowu meczyk ustawiony pod Legię...
      Nie ma jak warszawka.
      • Gość: sebeq Re: Legia remisuje z GKS IP: *.acn.waw.pl 28.09.07, 21:06
        i znowu jakiś wsioch wylewający żale za leszczy ze swojej wiejskiej drużyny, jak
        zwykle wina sędziów tylko nie jego wsiowych kopaczy i trenera buraka
        • Gość: joao Re: Legia remisuje z GKS IP: *.icpnet.pl 29.09.07, 11:49
          Największym wsiokiem ostatnich lat jakiego oglądałem na polskich
          boiskach był Jóżwiak z Legii, który też - tak jak ty - miał głośno
          wyrażany kompleks wsi (chodziło mu o chłopaków z Grodziska Wlkp.,
          które to miasteczko ma prawa miejskie zapewne dłużej niż Warszawa).
          Pozdrawiam wszystkich niezakompleksionych kibiców Legii.
          • Gość: LM Re: Legia remisuje z GKS IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 12:16
            pewnie dlatego ze na polskich boiskach nie bylo nikogo z twojej
            rodziny lamusie
      • Gość: fkonop hahhaha:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:07
        ustawiony?
        Oglądasz ten sam mecz?
        Sędzie NIESŁUSZNIE uznał bramkę Popka, który wskoczył na plecy Rzeźniczakowi.

I może czerwona kartka za wjazd wyprostowaną nogą w łydkę i ŻEBRA Kiełbowicza
        też nie powinna być dana:)?
        Jestem kibicem Legii, ale to nie zwalnie mnie z myślenia. Np. uważam, że nie
        powinno było się uznać gola Chinymamy, bo był na spalonym w momencie podania.
        Powinno być 2:0, nie 3:1.
        Ludzie, trochę uczciwości intelektualnej!
        • Gość: pacal ciekawa interpretacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:21
          Ja nie uważam że mecz jest ustawiony. Ale:

> Jestem kibicem Legii, ale to nie zwalnie mnie z myślenia.

Chyba zwalnia, bo gadasz od rzeczy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=69720290&a=69722167
          Przy bramce na 2:1 sędzia popełnił aż żenujące 3 błędy:
          - odgwizdał niesłusznie faul przed polem karnym.
          - nie dał kartki Radoviciowi, który próbował wymusić karnego.
          - uznał bramkę ze spalonego.

Natomiast kopiowanie opisów z LegiaLive przez serwis który stara się uchodzić za
          obiektywny nie wymaga żadnego komentarza...
          • Gość: obii Re: ciekawa interpretacja. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 21:28
            Gość portalu: pacal napisał(a):

> Przy bramce na 2:1 sędzia popełnił aż żenujące 3 błędy:

Masz rację, ale przecież Twój przedmówca napisał: "powinno być 2:0,
            a nie 3:1", więc chyba podziela tę opinię.
            • Gość: only Legia Alez te slowiki sa zakompleksione... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:11
              Ciagle komplesky Warszawy!
          • Gość: fkonop do Pascala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:23
            jak zauważył jeden z poprzednich autorów postów, uznałem bramkę Chinyamy za
            zdobytą niesprawiedliwie. Napisałem także, że bramka Popka też nie powinna
            zostać uznana. I tyle.
            Szkoda, że jakieś dziwne zacietrzewienie(bo głupoty nie podejrzewam) nie
            pozwoliło Ci zrozumieć 50% mojej dość prostej wypowiedzi.
            • Gość: pacal a z czego miałoby wynikać moje zacietrzewienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:48
              nie jestem kibicem żadnego z grających klubów, więc wynik tego meczu mnie
              niewiele obchodzi. O głupotę też się nie posądzam.

Nie miałem kłopotu z przeczytaniem tekstu. Po prostu jestem zwolennikiem
              konsekwencji w poglądach. Bawi mnie hipokryzja, którą prezentują kibice twojego
              pokroju (niezależnie od tego czy kibicują Legii, Bełchatowowi czy komuś innemu):

- Rzeźniczak szarpał w polu karnym Popka - eee machnijmy ręką przecież przy
              rogach piłkarze się tak zawsze przepychają.
              - Popek faulował Rzeźniczaka - toż to oczywisty faul - odgwizdać.
              - oczywiście kiedy role się odwracają należy odgwizdać faul obrońcy i podyktować
              karnego.

Baaardzo jestem ciekaw co pisałeś po nieuznanej bramce Rogera po faulu na
              Stasiaku z Zagłębia Lubin w meczu decydującym o MP.

PS. Ja nie zrozumiałem 50% tekstu, Ty nie dałeś rady poprawnie przepisać jednego
              słowa (mojego nicka). Hm.
              • Gość: zet Re: a z czego miałoby wynikać moje zacietrzewieni IP: *.chello.pl 29.09.07, 12:06
                jesteś kibicem Lecha, więc oczywiście jesteś przeciwnikiem Legii - nie udawaj "bezstronnego" obserwatora
                • Gość: pacal jestem, i co z tego? Nie mierz innych swoją miarą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 03:34
                  Jak gra mój klub to na pewno jestem stronniczy, inne mecze oglądam tylko dlatego
                  że po prostu lubię piłkę nożną. Nie kibicuję "za" anie "przeciw" żadnemu innemu
                  klubowi w Polsce.
              • Gość: que? Re: a z czego miałoby wynikać moje zacietrzewieni IP: *.chello.pl 29.09.07, 16:02
                zacznijmy od tego, że rzeźniczak nie szarpał w polu karnym popka. przy bitym
                rzucie rożnym przez gargułę, rzeźniczak najpierw blokował ciałem popka (rzecz
                jak najbardziej dozwolona), potem ruszył w stronę piłki i został ewidentnie
                zatrzymany przez popka, który pociągną go za koszulkę. następnie próbował wybić
                się w górę, popek znowu przytrzymał go za koszulkę i uderzył głową, gdy
                rzeźniczak praktycznie już leżał.
          • Gość: rebe(L) 4-1 i o czym tu gadac... nie 2-1 tylko 4-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:55
            Nawet jesli bramka Chinyamy byla ze spalonego (nie byla, bramkarz dotknal pilki
            i FAULOWAL - lapal za piete - Radovicia) to bramka Popka byla po faulu. Nadal
            pozostaje 3-0.

I tyle samo wrzucimy madralom z Poznania. Legia mistrz!
            • Gość: pacal you've made my day, pal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:03
              Uśmiałem się przednio. A ostatni akapit to prawdziwy majstersztyk. Kompleks na
              kompleksie i kompleksem pogania.

Co roku nam wrzucacie 3-0 przed meczem. I co roku wracacie bez punktów (czasem z
              jednym).

W tym roku może być inaczej, bo właściwie nie mamy obrony, ale na Boga nie 3-0
              :D Od września 2004 Lech w Poznaniu przegrał tylko 5x, w tym tylko 1x 2-ma
              bramkami (ani razu z Legią).
          • Gość: LM Re: ciekawa interpretacja. IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 12:18
            no wlasnie baranie - moze najpierw przeczytaj, a pozniej odpowiadaj.
        • Gość: (L) Re: hahhaha:D IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 09:29
          hej stary ja też jestem kibicem Legii, ale mecz był według mnie na
          100% ustawiony. Podejrzewam, że w dalszym ciągu 50-60% meczy w
          naszej oranżowej jest po prostu sztukami teatralnymi z wcześniej
          napisanymi rolami a nie widowiskiem sportowym.
          Liczyłem na wyrównany pojedynek z emocjami a sk... Żyro zepsuł całą
          frajdę.
    • Gość: alik Brawo Gazeta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:07
      "45. min. Grosicki z prawej strony w pole karne. Tam w ekwilibrystyczny sposób
      próbowali pokonać Lecha legioniści, ale żaden nie złożył się konkretnie do
      strału" - LegiaLiVE

"45. min. Grosicki z prawej strony w pole karne. Tam w ekwilibrystyczny sposób
      próbowali pokonać Lecha legioniści, ale żaden nie złożył się konkretnie do
      strału" - Gazeta.pl

Zrzynacie jak leci, nawet błędów nie chce Wam się poprawiać...
      • Gość: Jaro Rzeź niewiniątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:32
        GKS jest słaby, a dol był gwzizdka nie było!!!!
    • Gość: duben Legia gromiiiiiii IP: 81.210.106.* 28.09.07, 21:15
      i widac nowa legia nowa sila aby tak dalej
    • Gość: Alf Szkoda tylko ze tak malo w tej Legii Polakow IP: *.ip.e-nt.net 28.09.07, 21:49
      To nie jest ten sam klub w ktorym moj ojciec pracowal przez 35 lat.
      Ale i tak ciesze sie ze wygrawa, w koncu jestem z Warszawy a ze
      mieszkam gdzie indziej to nie wazne.
      • Gość: widzewiak Re: Szkoda tylko ze tak malo w tej Legii Polakow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.07, 22:04
        Za Legią specjalnie nie przepadamy (wiadomo...) ale sądzę, że wielu widzewiaków
        ucieszy solidny łomot, który (wreszcie!) zaliczy GKS BOT Bełchatów, bo od
        zadzierania nosów we łbach się w tym Bełchatowie poprzewracało...
    • Gość: majkel Wypaczony wynik!Dziadostwo!!! IP: *.aster.pl 28.09.07, 22:03
      Sędzia moim zdaniem wypaczył wynik meczu. Nie powinno być czerwonej
      kartki, żółta tak. GKS mógł powalczyć w 11 przeciwko 11, ale w 10
      przeciwko 11+1, to sorry ale się nie da. Liczyłem na dużo emocji ale
      sędzia wszystko popsuł. Przyznaję że Legia grała lepiej i lepiej by
      było żeby wygrała w trochę inny sposób.
      • Gość: fkonop Re: Wypaczony wynik!Dziadostwo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:26
        Haha:)Czerwień należała się jak nic.
        Nie dość, że wyprostowaną nogą w łydkę, to jeszcze potem pociągnął Kiełbowicza
        po ŻEBRACH.
        Co musiałby zrobić, żeby dostać wg Ciebie czerwoną?Połamać mu kolana? Odgryźć
        głowę? To piłka nożna, a nie mortal combat.
        Tu akurat sędzia zachował się b. dobrze. Niestety, parę innych błędów popełnił,
        min. uznał 2 nieprawidłowo zdobyte gole(dla Legii i GKSy).
        • Gość: que? Re: Wypaczony wynik!Dziadostwo!!! IP: *.chello.pl 29.09.07, 16:06
          trafił go raczej w łokieć, a nie żebra.
      • Gość: alone Mecz bez historii.Napinki Lenczyka troche komiczne IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.09.07, 22:28
        tak,tak sedzia wypaczyl wynik...internet wszystkie idiotyzmy
        wytrzyma.przypuszczalnie nawet te ,ktore beda za tydzien wypisywac
        oczywiscie najliczniej aktywni w sprawozdaniach po meczach
        Legii,kibice Lecha...Czekamy jeszcze na proha,ktory swoje
        przemyslenia rozpoczyna od slow "przyznaje,ze nienawidze
        leglej,ale..." Ciekawy jestem na czym polega ta roznica,ze ja do
        Lecha nienawisci nie czuje,a przkrecanie jego nazwy na "zdech" czy
        cos podobnego, uznalbym za kompromitowanie siebie samego. Do
        zobaczenia za tydzien,bracia! Wiem,ze po meczu wpisow dajacych sie
        czytac bedzie 10% i juz mi bardzo smutno.Zyczmy sobie bardzo dobrego
        meczu.
        • Gość: pacal nie do końca masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:29
          > tak,tak sedzia wypaczyl wynik...
          Wynik na pewno tak, rozstrzygnięcie (1/X/2) na pewno nie.

> Ciekawy jestem na czym polega ta roznica,ze ja do
          > Lecha nienawisci nie czuje,a przkrecanie jego nazwy na "zdech" czy
          > cos podobnego, uznalbym za kompromitowanie siebie samego.

Przyznam, że nie mam pojęcia, spytaj kolegów po szalu którzy tak Lecha nazywają.
          Jeśli ktoś tak nisko ceni przeciwnika, to z czego się potem cieszyć po
          ewentualnym zwycięstwie? Może np. w przeciwieństwie do innych nie odczuwasz
          potrzeby wyładowywania agresji wynikłej z życiowych porażek?

> internet wszystkie idiotyzmy
          > wytrzyma.przypuszczalnie nawet te ,ktore beda za tydzien wypisywac
          > oczywiscie najliczniej aktywni w sprawozdaniach po meczach
          > Legii,kibice Lecha...

Twierdzisz że kibice Legii będą wypisywać za to prawdy objawione nt. Lecha?
          Napinające się dzieci Neostrady, które wypisują bzdury występują w całym kraju
          po równo. Sam nie jesteś lepszy, wspominając po meczu Legia-Bełchatów ni z
          gruszki ni z pietruszki kibiców Lecha.

PS. Na forum WL nie znajdziesz jednego wpisu ze słowem "legła" w odniesieniu do
          Legii Warszawa. Wystarczy zajrzeć na legijne fora przed przyszłotygodniowym
          meczem, żeby ci dumnie zadarta szczęka opadła co nieco i uderzyła o chodnik.
      • Gość: yaya toure dwie bramki po obu stronach nieprawidłowe to fakt IP: *.chello.pl 28.09.07, 22:32
        ale faul był na czerwoną kartkę i złamanie nogi i polecam telewizyjne powtórki.
        Sędzia nie wypaczył wyniku a ci co przez nich zawyżone rachunki za prąd płacimy
        nie istnieli.
    • Gość: ron Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.chello.pl 28.09.07, 22:26
      Drukarz Żyro zapewnił wygraną Legii...
      • Gość: fkonop Re: Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:27
        Uznając niesprawiedliwą bramkę Popka na 1:1?
        • Gość: rtz Re: Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.devs.futuro.pl 28.09.07, 22:28
          piekny wynik... szkoda tylko ze meczu nie moglem obejrzec ;( wiecie moze czy
          gdzies w necie bedzie mozna zobaczyc bramki z tego meczu? dzieki
          • Gość: obii Re: Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.09.07, 22:52
            Na onecie i gazecie powinny być bramki, ale chyba dopiero jutro albo
            nawet pojutrze. Jutro powinny być w TV w serwisach sportowych TVN24.
      • Gość: kokxik jestes goownem chlopczyku obrzezany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:57
        jak w tytule - tylko cipodupaski gadaja ze im nie staja... hehehe
      • Gość: marcy Lenczyk zabieraj te 4 bramki i do domu! IP: 193.192.62.* 29.09.07, 10:21
        Legia rozjechalaby GKS tak czy siak, to juz nie jest druzyna.
    • Gość: crisbi no to "państwowe" klubiki dzisiaj 2 razy w plecy IP: *.forweb.pl 28.09.07, 22:29
      tak trzymać!
    • Gość: malaj Żyro dramatyczny IP: *.aster.pl 28.09.07, 22:37
      W Iławie 4 kartki, tu zupełnie zepsute widowisko. Wypaczony wynik? Hm, chyba
      niekoniecznie, ale to g... w drugiej połowie to jego wina.
      Gol na 2-1 dla Legii to największa parodia jaką widziałem od dawna. Niesłuszny
      rzut rożny, potem niesłuszny wolny i wreszcie gol ze spalonego w dodatku po
      aktorskim padzie dogrywającego zawodnika (powinna być kartka).
      Żegnamy Żyrę? Oby.
    • Gość: abigidor Rugby to jest gra dla facetów piłka dla barbi. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.09.07, 22:46
      Ja wole oglądać mecze dla Mężczyzn a nie dla ciot.
    • Gość: Generał "Wczoraj też się mylił"?????? IP: *.gdynia.mm.pl 28.09.07, 22:50
      Przeciez mecz byl dzisiaj ...
    • Gość: Zenn "osłabieni brakiem siedmiu zawodników..." IP: *.tktelekom.pl 28.09.07, 22:57
      co?! Siedmiu?! "What's that?" Zonk...
      • Gość: obii Re: "osłabieni brakiem siedmiu zawodników..." IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.09.07, 11:33
        A czemu nie siedmiu? Kadra liczy dwudziestu paru, a siedmiu mogło
        mieć akurat kontuzje, kartki, grypę etc.
    • Gość: lol Legia remisuje z GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:23
      ale coraz gorsze te felietony na gazecie? Do autora: człowieku oglądałeś ten
      mecz? Widziałeś statystyki na Canal+ czy celowo je ominąłeś? Legia miażdżyła
      bełchatowian i miała sporo sytuacji jeszcze przed wywaleniem wróbla. Poza tym
      bądź konsekwentny pisze, że kartka dla wróbla zasłużona a potem z gębą na
      arbitra. To, że Wawrzyniak został sprowadzony do parteru przy golu prawie
      pominąłeś...dziennikarz musi być obiektywny, ja masz coś do Legii to o niej nie
      pisz. Pomijam fakt, że ten ewidentny spalony był wątpliwy bo Radovic walczył o
      piłkę z Lechem i ciężko ocenić który ostatni jej dotknął. Głównym aktorem
      spotkania droga dziennikarzyno była Legia, która nie wykorzystała nawet 1/3
      sytuacji...a ty sugerujesz jakby sędzia oddał jej ten mecz...żałosne
    • Gość: seba Legia remisuje z GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:28
      nie rozp. mnie!!!c jak LEGIA wygrywa to tylko dzięki sędziemu??? tym tekstem
      daliście dowód, że jesteście "wybiórczą" gazetą. sędzia, bardzo kiepski zresztą
      powinien 2 bramek nie uznać.
    • Gość: kibic Legii Kocham (L) egie wszedzie gdzie jestesmy IP: *.host59.starman.ee 28.09.07, 23:52
      Brawo Legia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kokxik jak ktos jest z wiochy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:55
      to w miescie stoi w korach. take frycowe dla wiesniaka co cale zycie furmanka
      powozi. ale ciotki, farta mieli ze 8-ki nie dostali, ciotki
      • Gość: antywsiorstwo rozumiem, ze ciebie to dotyczy codziennie IP: 87.111.45.* 29.09.07, 00:55
        podwarszawski buraku z dupy wystrzelony :-))
    • Gość: ossa hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:28
      pewnie cala Polska placze bo Legia wygrala i to zasluzenie!!zalamuja
      mnie ci co pisza ze zyro wypaczyl wynik!!bramka dla belchatowa
      ewidentnie po faulu a dla nas??kazdy sedzis od razu by zagwizdal
      karnego ten puscil i nie mial racji powinien byc karny i juz..a ten
      faul..no jak zobaczlem to sie balem o zdrowie kielbika takie faule
      to w 5 lidze sie zdarzaja ewidentna czerwien!!wiec Wislacy Lechici i
      inne cioty przestancie lamentowac!!Legia mistrz!!
    • Gość: to(L)erancja Tym gorzej dla "ulanow"... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.07, 06:34
      Rasizm won ze stadionow i forow internetowych!
    • Gość: (L) Re: Legia remisuje z GKS IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 09:26
      Znowu k... piłkarski poker. Kibicuję Legii ale wczorajsze decyzje
      Żyro zepsuły mi całą przyjemność otglądania meczu. Ale tak się
      szczerze mówiąc spodziewałem trochę. Legia przegrała w Kielcach
      więc w Warszawie mogą mieć podpórkę. Kompletnie bez sensu, bo w
      uczciwej walce też by wygrali, a tak pozostał ogroooooomny niesmak.
    • Gość: dre kogo to interesuje - kiepski kontra beznadziejny IP: 217.116.102.* 29.09.07, 10:53
    • Gość: totti Żyro strzela bramki dla Legii ! IP: *.chello.pl 29.09.07, 11:34
      Bez pomocy sędziego Legia nie jest w stanie wygrać żadnego meczu.
      • Gość: KO Re: Żyro strzela bramki dla Legii ! IP: *.chello.pl 29.09.07, 12:31
        Co do czerwonej kartki to Wrobel wlasnie podniosl noge troche wyzej
        zeby nie zlamac nogi Kielbowiczowi , obaj szli wslizgiem nic innego
        nie mogl zrobic , gdyby mu wjechal po ziemi , na wprost to
        Kiełbowicz mialby pol roku grania w pilke z glowy . .Tak wiec dla
        mnie zlota kartka bo to nie bylo brutalne zagranie w premedytacja a
        w 20 minucie calkiem ustawila mecz ...
        Dalej juz sie Zyro calkiem pogubil , najpierw nie bylo rzutu wolnego
        przed 2 bramka dla legii a pozniej przy tej bramce byl oczywisty
        spalony ...Innych bledow juz nie licze bo pewnie miejsca by
        zabraklo , niestety Zyro wypaczyl wynik spatkania ...
        • Gość: mis Obiektywnie wg was... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.09.07, 13:28
          Ja mam propozycje,ktora zapewne zadowoli wszystkich obiektywnych
          sympatykow pozostalych klubow Oryndz Ekstraklasy. Do kazdego sezonu
          Legia przystepuje z minus 15 punktami na starcie,kazdy mecz zaczyna
          sie urzedowo od wyniku 2-0 dla jej rywali oraz Legia gra w
          dziewiatke od poczatku. Mozna jeszcze sie zastanowic nad
          ograniczeniem ilosci graczy Legii do dziesieciu, od poczatku meczu
          lub sedzia amatorem z fanclubu zaantagonizowanego z Legia zespolu.
          Jesli Legii uda sie mimo wszystko utrzymac,wowczas mozna jej zabrac
          licencje na I lige za brak papieru w kabinie,w jednej z toalet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka