Gość: XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zig Legia remisuje z GKS IP: 80.54.155.* 28.09.07, 20:40 Legia wygra a lenczyk nie nadaje sie na trenera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 29.09.07, 09:00 No i pięknie Legia pojechała kolejne "odkrycie" naszej ekstraklasy... Piłkarski program TV na: mojapilka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moskit legia kupiła mistrza IP: 89.174.33.* 29.09.07, 12:54 Polscy sędziowie to k.... i sprzedawczykowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jezioraka Żyro i wszystko jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:01 Wrocław czeka panie Jarosławie.....tfu tfu mamy pecha w naszych kraju do tego imienia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyro_skop Legia i wszystko jasne... IP: *.icpnet.pl 29.09.07, 11:42 Który to już mecz Legii w tym sezonie, który gra w dwunastkę (a jeden z zawodników ma gwizdek i dwóch asystentów?). Ile razy obrońcy Legii uprawiali piłkę ręczną i/lub zapasy na swoim polu karnym? Naturalną jest rzeczą, że dziennikarze sportowi największych mediów przymykają na to oko, bo albo są z Warszawy, albo pracują w ITI. Legia powinna pamiętać 93 rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Legia i wszystko jasne... IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 12:13 zakompleksiony frajer ze wsi i wszystko jasne - wiecej nawet nie chce mi sie pisac do takiego smiecia jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Legia i wszystko jasne... IP: *.chello.pl 29.09.07, 15:54 powiedzmy sobie szczerze, że legia grała bardzo dobrze, a bełchatów nie pokazał zupełnie nic. na sędziego nie ma co narzekać, bo choć był rzeczywiście bardzo słaby to mylił się w obie strony. uznał dla bełchatowa bramkę, której uznać był nie powinien. czerwona kartka, trochę wątpliwa i owszem, ale po obejrzeniu powtórek nawet z sędzią można się zgodzić. drugi gol dla legii ze spalonego, ale wcześniej zdaje się, że lech faulował radovica w polu karnym, czego sędzia nie gwizdnął. najbardziej zabawny był znany oszust pan ujek, narzekający na zachowanie sędziego i jego konsekwencję. zdaniem pana ujka wcześniej sędzia powinien był usunąć z boiska wawrzyniaka, który owszem sfaulował pana ujka ale dość delikatnie, a pan ujek teatralnie zaczął się zwijać na boisku. o golu dla bełchatowa pan ujek nie wspomnial, bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Giza.. IP: 89.101.210.* 28.09.07, 20:44 precyzyjnym strzałem.. Dziennikarze uwielbiają Legie.. Mogli napisać że piłka odbiła się od Popka, i kopnięta ze spalonego piłka wpadła obok ofiarnie ratującego sytuację, oślepionego słońcem Muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi 28.09.07, 20:46 Otóż to! 8000 na meczu - hahahahaha, więcej to pewnie bywa w wodzisławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtunia Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 20:51 ale wieś!!! 8000 widzów na meczu lidera !!! hahaha znając zamiłowanie warszawskich dziennikarzy GW to i tak pewnie zawyżyli :)) wspaniała warszawska publiczność znów udowodniła jak zasługuje na stadion narodowy. ale jak mawia listek, "kadra chce grac w w warszawie" pozdro dla darka "legiii" szpakowskiego :)) Naprzód bełchatów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: 89.101.210.* 28.09.07, 20:55 Może więcej nie wpuścili.. Przedwczoraj na Śląsk-Wisła mogło wejść tylko 6000 "szala", a zainteresowaanie bylo dwukrotnie większe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.acn.waw.pl 28.09.07, 21:27 i co z tego? rozumiem, ze dzieki temu mozesz poczuc sie lepiej, bo w twojej wsi wiecej osob przychodzi na mecze, gratulacje!!! w wawie po prostu remontuja stadion wiec wiecej nie moze wejsc, ale wsiochy moga o tym przeciez nie wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 20:49 Tak jak piszesz, to nie było. Dziennikarze nie wspomnieli za to, że przy strzale Popek ewidentnie faulował Rzeźniczaka, co było wyraźnie widać w powtórkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Jasne!! Popek szczesliwie strzelił gola, a Gi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 20:52 Tak jak piszesz, to nie było. Dziennikarze nie wspomnieli za to, że przy strzale Popek ewidentnie faulował Rzeźniczaka, co było wyraźnie widać w powtórkach. PS Już 2:1 dla Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal co ty nie powiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:11 Równie dobrze można powiedzieć Wawrzyniak parę sekund przed bramką równie ewidentnie faulował Popka. Tak że jakby nie patrzeć, albo karny (bo pierwszy faulował Wawrzyniak), albo bramka, bo pozwalamy na przepychanki i nie było żadnego z fauli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: co ty nie powiesz... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 21:26 W tej kwestii podzielam zdanie komentatorów C+, a nie Twoje, wybacz. To był chyba Rzeźniczak, nie Wawrzyniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Twoje prawo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:36 ja przy swoim zostanę. Komentatorzy C+ skupili się na końcówce starcia, początek pominęli. I jako obiektywny, stojący z boku oglądacz, któremu wynik tego meczu zwisał i powiewał, myślę że jestem niedaleki prawdy. Racja, Rzeźniczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Twoje prawo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.09.07, 11:29 Mam nadzieję, że sytuację od początku pokażą w Lidze+ albo L+Ekstra i wtedy zwrócę uwagę. Z drugiej strony - sędziowie często puszczają tzw. przepychanki, łapanie za koszulki "w ferworze walki". Ale napastnik GKS sprowadził Rzeźniczaka do parteru, kiedy sam skakał do piłki. A to już należało gwizdnąć. Ale - jak piszę - chętnie przyjrzę się sytuacji od początku. Z innej beczki - czy nie powinno być karnego za faul Lecha na Radoviciu bodajże, kiedy ten podawał do Chinyamy? Chodzi mi o sytuację, w której Chinyama był na spalonym i strzelił niesłusznie uznaną bramkę na 2:1. Tę sytuację też chętnie dokładnie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 03:46 Dla mnie wszystko jest w porządku, dopóki zachowana jest konsekwencja - albo pozwalamy na bardzo dużo, albo na prawie nic i gwiżdżemy każde szturchnięcie. A nie raz tak, raz tak, jak chciałaby część wypowiadających się tu ludzi. > Z innej beczki - czy nie powinno być karnego za faul Lecha na > Radoviciu bodajże, kiedy ten podawał do Chinyamy? Radović się tak teatralnie rzucił że aż się zacząłem śmiać. Ciężko powiedzieć, może był może nie, ale dopóki on się nie oduczy takich prymitywnych zachowań (którymi zraził do siebie już wszystkich sędziów), to prędzej zejdzie z dwiema żółtymi za symulowanie, niż "wywalczy" karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek sercem jestem za Vetrą IP: 217.140.4.* 28.09.07, 20:45 ... dlatego życzę powodzenia GKSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Re: sercem jestem za Vetrą IP: 89.101.210.* 28.09.07, 20:52 W sumie niech wygra lepszy.. Tylko tak troszkę bezstronnie prosze panowie Dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapton69 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościej Legia remisuje z GKS IP: *.chello.pl 28.09.07, 21:03 I znowu meczyk ustawiony pod Legię... Nie ma jak warszawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebeq Re: Legia remisuje z GKS IP: *.acn.waw.pl 28.09.07, 21:06 i znowu jakiś wsioch wylewający żale za leszczy ze swojej wiejskiej drużyny, jak zwykle wina sędziów tylko nie jego wsiowych kopaczy i trenera buraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joao Re: Legia remisuje z GKS IP: *.icpnet.pl 29.09.07, 11:49 Największym wsiokiem ostatnich lat jakiego oglądałem na polskich boiskach był Jóżwiak z Legii, który też - tak jak ty - miał głośno wyrażany kompleks wsi (chodziło mu o chłopaków z Grodziska Wlkp., które to miasteczko ma prawa miejskie zapewne dłużej niż Warszawa). Pozdrawiam wszystkich niezakompleksionych kibiców Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Legia remisuje z GKS IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 12:16 pewnie dlatego ze na polskich boiskach nie bylo nikogo z twojej rodziny lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop hahhaha:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:07 ustawiony? Oglądasz ten sam mecz? Sędzie NIESŁUSZNIE uznał bramkę Popka, który wskoczył na plecy Rzeźniczakowi. I może czerwona kartka za wjazd wyprostowaną nogą w łydkę i ŻEBRA Kiełbowicza też nie powinna być dana:)? Jestem kibicem Legii, ale to nie zwalnie mnie z myślenia. Np. uważam, że nie powinno było się uznać gola Chinymamy, bo był na spalonym w momencie podania. Powinno być 2:0, nie 3:1. Ludzie, trochę uczciwości intelektualnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ciekawa interpretacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:21 Ja nie uważam że mecz jest ustawiony. Ale: > Jestem kibicem Legii, ale to nie zwalnie mnie z myślenia. Chyba zwalnia, bo gadasz od rzeczy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=69720290&a=69722167 Przy bramce na 2:1 sędzia popełnił aż żenujące 3 błędy: - odgwizdał niesłusznie faul przed polem karnym. - nie dał kartki Radoviciowi, który próbował wymusić karnego. - uznał bramkę ze spalonego. Natomiast kopiowanie opisów z LegiaLive przez serwis który stara się uchodzić za obiektywny nie wymaga żadnego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: ciekawa interpretacja. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.07, 21:28 Gość portalu: pacal napisał(a): > Przy bramce na 2:1 sędzia popełnił aż żenujące 3 błędy: Masz rację, ale przecież Twój przedmówca napisał: "powinno być 2:0, a nie 3:1", więc chyba podziela tę opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Alez te slowiki sa zakompleksione... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:11 Ciagle komplesky Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop do Pascala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:23 jak zauważył jeden z poprzednich autorów postów, uznałem bramkę Chinyamy za zdobytą niesprawiedliwie. Napisałem także, że bramka Popka też nie powinna zostać uznana. I tyle. Szkoda, że jakieś dziwne zacietrzewienie(bo głupoty nie podejrzewam) nie pozwoliło Ci zrozumieć 50% mojej dość prostej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal a z czego miałoby wynikać moje zacietrzewienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:48 nie jestem kibicem żadnego z grających klubów, więc wynik tego meczu mnie niewiele obchodzi. O głupotę też się nie posądzam. Nie miałem kłopotu z przeczytaniem tekstu. Po prostu jestem zwolennikiem konsekwencji w poglądach. Bawi mnie hipokryzja, którą prezentują kibice twojego pokroju (niezależnie od tego czy kibicują Legii, Bełchatowowi czy komuś innemu): - Rzeźniczak szarpał w polu karnym Popka - eee machnijmy ręką przecież przy rogach piłkarze się tak zawsze przepychają. - Popek faulował Rzeźniczaka - toż to oczywisty faul - odgwizdać. - oczywiście kiedy role się odwracają należy odgwizdać faul obrońcy i podyktować karnego. Baaardzo jestem ciekaw co pisałeś po nieuznanej bramce Rogera po faulu na Stasiaku z Zagłębia Lubin w meczu decydującym o MP. PS. Ja nie zrozumiałem 50% tekstu, Ty nie dałeś rady poprawnie przepisać jednego słowa (mojego nicka). Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: a z czego miałoby wynikać moje zacietrzewieni IP: *.chello.pl 29.09.07, 12:06 jesteś kibicem Lecha, więc oczywiście jesteś przeciwnikiem Legii - nie udawaj "bezstronnego" obserwatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jestem, i co z tego? Nie mierz innych swoją miarą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 03:34 Jak gra mój klub to na pewno jestem stronniczy, inne mecze oglądam tylko dlatego że po prostu lubię piłkę nożną. Nie kibicuję "za" anie "przeciw" żadnemu innemu klubowi w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: a z czego miałoby wynikać moje zacietrzewieni IP: *.chello.pl 29.09.07, 16:02 zacznijmy od tego, że rzeźniczak nie szarpał w polu karnym popka. przy bitym rzucie rożnym przez gargułę, rzeźniczak najpierw blokował ciałem popka (rzecz jak najbardziej dozwolona), potem ruszył w stronę piłki i został ewidentnie zatrzymany przez popka, który pociągną go za koszulkę. następnie próbował wybić się w górę, popek znowu przytrzymał go za koszulkę i uderzył głową, gdy rzeźniczak praktycznie już leżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebe(L) 4-1 i o czym tu gadac... nie 2-1 tylko 4-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:55 Nawet jesli bramka Chinyamy byla ze spalonego (nie byla, bramkarz dotknal pilki i FAULOWAL - lapal za piete - Radovicia) to bramka Popka byla po faulu. Nadal pozostaje 3-0. I tyle samo wrzucimy madralom z Poznania. Legia mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal you've made my day, pal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:03 Uśmiałem się przednio. A ostatni akapit to prawdziwy majstersztyk. Kompleks na kompleksie i kompleksem pogania. Co roku nam wrzucacie 3-0 przed meczem. I co roku wracacie bez punktów (czasem z jednym). W tym roku może być inaczej, bo właściwie nie mamy obrony, ale na Boga nie 3-0 :D Od września 2004 Lech w Poznaniu przegrał tylko 5x, w tym tylko 1x 2-ma bramkami (ani razu z Legią). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: ciekawa interpretacja. IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 12:18 no wlasnie baranie - moze najpierw przeczytaj, a pozniej odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: hahhaha:D IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 09:29 hej stary ja też jestem kibicem Legii, ale mecz był według mnie na 100% ustawiony. Podejrzewam, że w dalszym ciągu 50-60% meczy w naszej oranżowej jest po prostu sztukami teatralnymi z wcześniej napisanymi rolami a nie widowiskiem sportowym. Liczyłem na wyrównany pojedynek z emocjami a sk... Żyro zepsuł całą frajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Brawo Gazeta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:07 "45. min. Grosicki z prawej strony w pole karne. Tam w ekwilibrystyczny sposób próbowali pokonać Lecha legioniści, ale żaden nie złożył się konkretnie do strału" - LegiaLiVE "45. min. Grosicki z prawej strony w pole karne. Tam w ekwilibrystyczny sposób próbowali pokonać Lecha legioniści, ale żaden nie złożył się konkretnie do strału" - Gazeta.pl Zrzynacie jak leci, nawet błędów nie chce Wam się poprawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Rzeź niewiniątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:32 GKS jest słaby, a dol był gwzizdka nie było!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duben Legia gromiiiiiii IP: 81.210.106.* 28.09.07, 21:15 i widac nowa legia nowa sila aby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Szkoda tylko ze tak malo w tej Legii Polakow IP: *.ip.e-nt.net 28.09.07, 21:49 To nie jest ten sam klub w ktorym moj ojciec pracowal przez 35 lat. Ale i tak ciesze sie ze wygrawa, w koncu jestem z Warszawy a ze mieszkam gdzie indziej to nie wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Szkoda tylko ze tak malo w tej Legii Polakow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.07, 22:04 Za Legią specjalnie nie przepadamy (wiadomo...) ale sądzę, że wielu widzewiaków ucieszy solidny łomot, który (wreszcie!) zaliczy GKS BOT Bełchatów, bo od zadzierania nosów we łbach się w tym Bełchatowie poprzewracało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Wypaczony wynik!Dziadostwo!!! IP: *.aster.pl 28.09.07, 22:03 Sędzia moim zdaniem wypaczył wynik meczu. Nie powinno być czerwonej kartki, żółta tak. GKS mógł powalczyć w 11 przeciwko 11, ale w 10 przeciwko 11+1, to sorry ale się nie da. Liczyłem na dużo emocji ale sędzia wszystko popsuł. Przyznaję że Legia grała lepiej i lepiej by było żeby wygrała w trochę inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop Re: Wypaczony wynik!Dziadostwo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:26 Haha:)Czerwień należała się jak nic. Nie dość, że wyprostowaną nogą w łydkę, to jeszcze potem pociągnął Kiełbowicza po ŻEBRACH. Co musiałby zrobić, żeby dostać wg Ciebie czerwoną?Połamać mu kolana? Odgryźć głowę? To piłka nożna, a nie mortal combat. Tu akurat sędzia zachował się b. dobrze. Niestety, parę innych błędów popełnił, min. uznał 2 nieprawidłowo zdobyte gole(dla Legii i GKSy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Wypaczony wynik!Dziadostwo!!! IP: *.chello.pl 29.09.07, 16:06 trafił go raczej w łokieć, a nie żebra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alone Mecz bez historii.Napinki Lenczyka troche komiczne IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.09.07, 22:28 tak,tak sedzia wypaczyl wynik...internet wszystkie idiotyzmy wytrzyma.przypuszczalnie nawet te ,ktore beda za tydzien wypisywac oczywiscie najliczniej aktywni w sprawozdaniach po meczach Legii,kibice Lecha...Czekamy jeszcze na proha,ktory swoje przemyslenia rozpoczyna od slow "przyznaje,ze nienawidze leglej,ale..." Ciekawy jestem na czym polega ta roznica,ze ja do Lecha nienawisci nie czuje,a przkrecanie jego nazwy na "zdech" czy cos podobnego, uznalbym za kompromitowanie siebie samego. Do zobaczenia za tydzien,bracia! Wiem,ze po meczu wpisow dajacych sie czytac bedzie 10% i juz mi bardzo smutno.Zyczmy sobie bardzo dobrego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie do końca masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:29 > tak,tak sedzia wypaczyl wynik... Wynik na pewno tak, rozstrzygnięcie (1/X/2) na pewno nie. > Ciekawy jestem na czym polega ta roznica,ze ja do > Lecha nienawisci nie czuje,a przkrecanie jego nazwy na "zdech" czy > cos podobnego, uznalbym za kompromitowanie siebie samego. Przyznam, że nie mam pojęcia, spytaj kolegów po szalu którzy tak Lecha nazywają. Jeśli ktoś tak nisko ceni przeciwnika, to z czego się potem cieszyć po ewentualnym zwycięstwie? Może np. w przeciwieństwie do innych nie odczuwasz potrzeby wyładowywania agresji wynikłej z życiowych porażek? > internet wszystkie idiotyzmy > wytrzyma.przypuszczalnie nawet te ,ktore beda za tydzien wypisywac > oczywiscie najliczniej aktywni w sprawozdaniach po meczach > Legii,kibice Lecha... Twierdzisz że kibice Legii będą wypisywać za to prawdy objawione nt. Lecha? Napinające się dzieci Neostrady, które wypisują bzdury występują w całym kraju po równo. Sam nie jesteś lepszy, wspominając po meczu Legia-Bełchatów ni z gruszki ni z pietruszki kibiców Lecha. PS. Na forum WL nie znajdziesz jednego wpisu ze słowem "legła" w odniesieniu do Legii Warszawa. Wystarczy zajrzeć na legijne fora przed przyszłotygodniowym meczem, żeby ci dumnie zadarta szczęka opadła co nieco i uderzyła o chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaya toure dwie bramki po obu stronach nieprawidłowe to fakt IP: *.chello.pl 28.09.07, 22:32 ale faul był na czerwoną kartkę i złamanie nogi i polecam telewizyjne powtórki. Sędzia nie wypaczył wyniku a ci co przez nich zawyżone rachunki za prąd płacimy nie istnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.chello.pl 28.09.07, 22:26 Drukarz Żyro zapewnił wygraną Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop Re: Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:27 Uznając niesprawiedliwą bramkę Popka na 1:1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtz Re: Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.devs.futuro.pl 28.09.07, 22:28 piekny wynik... szkoda tylko ze meczu nie moglem obejrzec ;( wiecie moze czy gdzies w necie bedzie mozna zobaczyc bramki z tego meczu? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Żyro najlepszym zawodnikiem Legii ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.09.07, 22:52 Na onecie i gazecie powinny być bramki, ale chyba dopiero jutro albo nawet pojutrze. Jutro powinny być w TV w serwisach sportowych TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokxik jestes goownem chlopczyku obrzezany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:57 jak w tytule - tylko cipodupaski gadaja ze im nie staja... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Lenczyk zabieraj te 4 bramki i do domu! IP: 193.192.62.* 29.09.07, 10:21 Legia rozjechalaby GKS tak czy siak, to juz nie jest druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi no to "państwowe" klubiki dzisiaj 2 razy w plecy IP: *.forweb.pl 28.09.07, 22:29 tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaj Żyro dramatyczny IP: *.aster.pl 28.09.07, 22:37 W Iławie 4 kartki, tu zupełnie zepsute widowisko. Wypaczony wynik? Hm, chyba niekoniecznie, ale to g... w drugiej połowie to jego wina. Gol na 2-1 dla Legii to największa parodia jaką widziałem od dawna. Niesłuszny rzut rożny, potem niesłuszny wolny i wreszcie gol ze spalonego w dodatku po aktorskim padzie dogrywającego zawodnika (powinna być kartka). Żegnamy Żyrę? Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abigidor Rugby to jest gra dla facetów piłka dla barbi. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.09.07, 22:46 Ja wole oglądać mecze dla Mężczyzn a nie dla ciot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał "Wczoraj też się mylił"?????? IP: *.gdynia.mm.pl 28.09.07, 22:50 Przeciez mecz byl dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenn "osłabieni brakiem siedmiu zawodników..." IP: *.tktelekom.pl 28.09.07, 22:57 co?! Siedmiu?! "What's that?" Zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: "osłabieni brakiem siedmiu zawodników..." IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.09.07, 11:33 A czemu nie siedmiu? Kadra liczy dwudziestu paru, a siedmiu mogło mieć akurat kontuzje, kartki, grypę etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Legia remisuje z GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:23 ale coraz gorsze te felietony na gazecie? Do autora: człowieku oglądałeś ten mecz? Widziałeś statystyki na Canal+ czy celowo je ominąłeś? Legia miażdżyła bełchatowian i miała sporo sytuacji jeszcze przed wywaleniem wróbla. Poza tym bądź konsekwentny pisze, że kartka dla wróbla zasłużona a potem z gębą na arbitra. To, że Wawrzyniak został sprowadzony do parteru przy golu prawie pominąłeś...dziennikarz musi być obiektywny, ja masz coś do Legii to o niej nie pisz. Pomijam fakt, że ten ewidentny spalony był wątpliwy bo Radovic walczył o piłkę z Lechem i ciężko ocenić który ostatni jej dotknął. Głównym aktorem spotkania droga dziennikarzyno była Legia, która nie wykorzystała nawet 1/3 sytuacji...a ty sugerujesz jakby sędzia oddał jej ten mecz...żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Legia remisuje z GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:28 nie rozp. mnie!!!c jak LEGIA wygrywa to tylko dzięki sędziemu??? tym tekstem daliście dowód, że jesteście "wybiórczą" gazetą. sędzia, bardzo kiepski zresztą powinien 2 bramek nie uznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Kocham (L) egie wszedzie gdzie jestesmy IP: *.host59.starman.ee 28.09.07, 23:52 Brawo Legia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokxik jak ktos jest z wiochy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:55 to w miescie stoi w korach. take frycowe dla wiesniaka co cale zycie furmanka powozi. ale ciotki, farta mieli ze 8-ki nie dostali, ciotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywsiorstwo rozumiem, ze ciebie to dotyczy codziennie IP: 87.111.45.* 29.09.07, 00:55 podwarszawski buraku z dupy wystrzelony :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:28 pewnie cala Polska placze bo Legia wygrala i to zasluzenie!!zalamuja mnie ci co pisza ze zyro wypaczyl wynik!!bramka dla belchatowa ewidentnie po faulu a dla nas??kazdy sedzis od razu by zagwizdal karnego ten puscil i nie mial racji powinien byc karny i juz..a ten faul..no jak zobaczlem to sie balem o zdrowie kielbika takie faule to w 5 lidze sie zdarzaja ewidentna czerwien!!wiec Wislacy Lechici i inne cioty przestancie lamentowac!!Legia mistrz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to(L)erancja Tym gorzej dla "ulanow"... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.07, 06:34 Rasizm won ze stadionow i forow internetowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Legia remisuje z GKS IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 09:26 Znowu k... piłkarski poker. Kibicuję Legii ale wczorajsze decyzje Żyro zepsuły mi całą przyjemność otglądania meczu. Ale tak się szczerze mówiąc spodziewałem trochę. Legia przegrała w Kielcach więc w Warszawie mogą mieć podpórkę. Kompletnie bez sensu, bo w uczciwej walce też by wygrali, a tak pozostał ogroooooomny niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dre kogo to interesuje - kiepski kontra beznadziejny IP: 217.116.102.* 29.09.07, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totti Żyro strzela bramki dla Legii ! IP: *.chello.pl 29.09.07, 11:34 Bez pomocy sędziego Legia nie jest w stanie wygrać żadnego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KO Re: Żyro strzela bramki dla Legii ! IP: *.chello.pl 29.09.07, 12:31 Co do czerwonej kartki to Wrobel wlasnie podniosl noge troche wyzej zeby nie zlamac nogi Kielbowiczowi , obaj szli wslizgiem nic innego nie mogl zrobic , gdyby mu wjechal po ziemi , na wprost to Kiełbowicz mialby pol roku grania w pilke z glowy . .Tak wiec dla mnie zlota kartka bo to nie bylo brutalne zagranie w premedytacja a w 20 minucie calkiem ustawila mecz ... Dalej juz sie Zyro calkiem pogubil , najpierw nie bylo rzutu wolnego przed 2 bramka dla legii a pozniej przy tej bramce byl oczywisty spalony ...Innych bledow juz nie licze bo pewnie miejsca by zabraklo , niestety Zyro wypaczyl wynik spatkania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Obiektywnie wg was... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.09.07, 13:28 Ja mam propozycje,ktora zapewne zadowoli wszystkich obiektywnych sympatykow pozostalych klubow Oryndz Ekstraklasy. Do kazdego sezonu Legia przystepuje z minus 15 punktami na starcie,kazdy mecz zaczyna sie urzedowo od wyniku 2-0 dla jej rywali oraz Legia gra w dziewiatke od poczatku. Mozna jeszcze sie zastanowic nad ograniczeniem ilosci graczy Legii do dziesieciu, od poczatku meczu lub sedzia amatorem z fanclubu zaantagonizowanego z Legia zespolu. Jesli Legii uda sie mimo wszystko utrzymac,wowczas mozna jej zabrac licencje na I lige za brak papieru w kabinie,w jednej z toalet. Odpowiedz Link Zgłoś