Dodaj do ulubionych

Ligowy hit jesieni

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:52
Wisła Kraków (u siebie) = 3 z Górnikiem, 4 z Koroną, 4 z Lechem, 5
z Polonią = 16 bramek w CZTERECH meczach !!! pytanie do redaktora :
czy nadal uważa pan, że Lech jest najlepszy pod względem
strzelonych goli u siebie ???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: da silva Lech jest słaby ja przeciag! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:56
      • Gość: Jaro Tyle ludzi i tyle łez dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:58
        będzie po dupsku skopanym przez Legię.
        • Gość: Lechu Re: Tyle ludzi i tyle łez dzisiaj IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 19:00
          nieważne najważniejsze emocje chociaż chcę inaczej niz ty.
          to jest zbura że mozna jakiegos klubu nie lubić , ja kibicuję całe
          zycie Lechowi a mecz z Legią to poprostu dla mnie święto , bo wtedy
          i ci i ci graja lepiej niz potrafią , i za to cenię nawet Legię.
          Dobrzxe że jest teraz na fali przynajmniej sprawdzi czy tu u nas
          tylko pierniczą że chcą mistrza , jak d... nam skopie to znaczy
          trochę pokory i na wiosnę do Warszawy i znowy chciałbym by moi no i
          Legia byli na fali bo to wtedy kręci a nie ograć zespół który się
          sypie.
          • Gość: Jaro Re: Tyle ludzi i tyle łez dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:11
            Tym razem Legia nie była lepsza jak ostatnio w maju. Remis byłby
            sprawiedliwy, ale cóż, wykorzystaliście i wygraliście.
            • Gość: pacal jasne. żyj dalej w swoim świecie snów i marzeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 03:40
              Ostatnio Legia była od Lecha lepsza w listopadzie 2006.
              • Gość: Jerzy może Lech będzie w końcu w "3" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:17
                na koniec sezonu. Pierwszy raz od 10 lat?
                • koles751 Rengifo pokonał bramkarza Lecha :-) 07.10.07, 12:12
                  Wielka rozpacz warszawskiego dziennikarza rozum mu odebrała :-))))
              • Gość: KKS Obiektywnie z punktu widzenia kibica Lecha IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.10.07, 22:56
                Lech u siebie zwykle wygrywa z Legią (trzy ostatnie mecze w lidze),
                a Legia u siebie z Lechem - tak już jest! Co do meczu... Na pewno
                Legia rozczarowała, myślę że spodziewaliśmy się jej lepszej
                postawy w Poznaniu! Jeżeli chodzi o Kolejorza to tym razem zagrali
                uważniej w obronie, ale już nie tak skutecznie w ofensywie. Wynik
                cieszy, styl tak naprawdę nie ma obecnie większego znaczenia. Lech
                co sezon gra ładnie i ofensywnie, tym razem chyba wszystkim zależy
                na wyniku! Mecz wyrównany, dużo walki, ale w pełni zasłużone
                zwycięstwo (patrz sytuacja Zająca z 59 min, przy ZERO celnych
                strzałów Legii). Pozdrawiam normalnych kibiców! PIŁKA NOŻNA dla
                KIBICÓW!!!

• kesikowa Re: Lech jest słaby ja przeciag! 07.10.07, 02:42
        Nie wiem czy wiecie ale Legia nie oddała żadnego celnego strzału w światło
        bramki. Lech zagrał profjonalnie, spokojnie, z dystansem i wydaje mi się, że był
        drużyną lepszą.

Atmosfera dziś na trybunach była do dupy. Kibiców biło się za to że spiewali na
        Legię (czego nie pochwalam). Najlepsze jest to, że bili ci, którzy się sami
        uważają za porządnych kibiców i w meczach gdzie są sami poszkodowani robią
        strajki i zadymy.

Dziś byłem świadkiem, kiedy kibic/pseudo kibic prosil/rozkazywal zeby nie
        krzyczec dzis na Legie. Dziś byłem świadkiem, gdzie ludzie którzy uznają się za
        wiernych kibiców Lecha i chodzą regularnie na mecze - jedynie co robili to
        bluzgali Legię a ani jednej piosenki nie zaśpiewali dopingując Lecha.

Dziś zobaczyłem jak wygląda sytuacja na polskich boiskach. Większośc jest
        zastraszana lub ulega psychozie tłumu. Patrząc na to wszystko, nie widze siebie
        w miejscu gdzie jest moje miejsce....na stadionie.. Cieszę się że w Legii
        wywalili debili ze stadionu i robią to dalej. Zal mi, że mój przyjaciel z którym
        chodze od kilku lat na mecze dostanie przysłowiowo w ryj bo nie słucha bojówki.

Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że nie istnielibyście imbecyle bez takich ludzi
        jak my. Karnetowców, którzy są z Lechem na dobre i na złe. Dla mnie jesteście
        zwykłymi robaczkami, których zmiażdżymy prędzej czy później.. niosąc ludzi
        dopingiem a nie zastraszeniem.

Myślicie ze bez Was sobie nie poradzimy? Mylicie sie. Znikniecie debile w
        kapturach, którzy zastraszacie 3/4 stadionu.

Mam nadzieje, że nadejdzie dzień, w którym młodzi ludzie zauroczeni kociołem,
        potraktują was z pogardą i przejdą na inne sektory.

Nasza grupa pokazała, że nie trzeba być z debilami, żeby prowadzić doping.

Przyjdzie też moment,w którym Wam sie postawimy. I każdy z niebieskich kapturków
        dostanie wciery lub (o czym marze - zakas stadionowy -
        • Gość: pro Re: Lech jest słaby ja przeciag! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.10.07, 17:18
          Dobrze prawisz.

Jak usłyszałem od jednego ze spikerów jakieś hasło na temat "przyjaciół z Warszawy" to mnie normalnie powaliło ze śmiechu i zażenowania. Zapomnieliście już jak ci psełdokibice ze stolycy odwdzieczyli nam się za poprzedni zakaz stadionowy? Był to rok w którym wygraliśmy Puchar Polski, jak nam się wtedy nasi przyjaciele odplłacili? Pobili piłkarzy, obrzucali ich kamieniami i czym tylko się dało. Dla mnie kibice ległej to bydło i od byda trzeba ich wyzywać, dopiero jak udowodnią po trzykroć, że coś się w tym klubie zmieniło to może uwierzę.

A tymczasem jak słyszę od "prawdziwych" kibiców słowa pojednania - krzyczę na całe gardło: BZDURA!. Lechici ległej nigdy nie będa lubili czy szanowali bo taka jest zasada, duran bo duran ale zasada. Wieśniaki z Wawy tylko potwierdzają swoim zachowaniem pępkoświatowym, że jednak się nie mylimy.

Kocioł niech sie zajmie dopingiem dla naszej drużyny co zresztą robi świetnie jednak narzucanie komuś swojej racj jest niedorzeczne, a narzucanie wyzbycia się nienawiści do ległej jest po prostu kretyńskie. Dlatego kocioł śpiewał dla lecha, a ja dla Lecha i przeciw ległej!

i BASTA!
    • Gość: grigor Ligowy hit jesieni IP: *.autocom.pl 06.10.07, 11:21
      jesli to jest ligowy hit jesieni to jestem ciekaw jaki bedzie tytuł
      przed meczem Legii z Wisłą??? czasem trzeba pomyśleć zanim się coś
      napisze...
      • Gość: petr Re: Ligowy hit jesieni IP: *.acn.waw.pl 06.10.07, 11:36
        bardziej emocjonujące są mecze Legii z Widzewem czy Gornikiem, takze a moze
        przede wszystkim kibicowsko. Meczem Lecha z Legia w zdecydowanej większości
        podniecają się poznaniacy.
        • Gość: petr Re: Ligowy hit jesieni IP: *.acn.waw.pl 06.10.07, 11:38
          hehe i jest tAk jak pisalem powyzej, wystarczy spojrzeć na autora i wiadomo skad
          taki a nie inny tytuł artykułu.
        • Gość: ss Re: Ligowy hit jesieni IP: *.gemini.net.pl 06.10.07, 11:49
          kogo dziś interesują mecze ze słabym Górnikiem i jeszcze słabszym
          Widzewem.
          • Gość: szulc Re: Ligowy hit jesieni IP: *.acn.waw.pl 06.10.07, 14:19
            No wlasnie normalnie malo kogo, tak samo jak mecze z przecietna Amica Poznan
            • Gość: pacal kompleksiki wyłażą z każdej strony, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 02:57
              W takim razie ty kibicujesz Tele-fonice Kraków...
              Żal mi cię, musisz mieć bardzo zas..e życie.
              • Gość: Leszek Tak, Lech to drużyna sukcesów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:13
                w ostatnich latach zwłaszcza, zawsze przed Legią...:):)
          • Gość: fsfss Re: Ligowy hit jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:59
            gornik wcale nie jest taki slaby
    • Gość: belzebub666666 Ligowy hit jesieni IP: 213.199.192.* 06.10.07, 11:28
      Po dzisiejszym meczu Lechowi zostanie wybite z głowy abstrakcyjne marzenie o mistrzostwie. Legia nauczy ich dyscypliny.
      • Gość: breslauer85 Re: Ligowy hit jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 11:35
        dwie qrvy graja na polu z pyrami:)
        • Gość: KSG Re: Ligowy hit jesieni IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.07, 11:50
          LECH -legła 2-0.Pozdro od kibiców KSG
        • Gość: dawid polarny Re: Ligowy hit jesieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:36
          Odezwał sie Kargul z bydlęcego wagonu .Masz już światło i dach z dachówki czy
          dalej lepianka , klepisko i słoma na dachu ??
      • Gość: ignaś Re: Ligowy hit jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:07
        Tej, mądrala, podaj jakiś przykład "marzenia nieabstrakcyjnego", bo
        nie mogę zaczaić tego twojego głupkowatego wpisu. Co ty, z Warszawy
        jesteś, że takie bzdety wypisujesz??? Shame on you
      • Gość: xyz Re: Ligowy hit jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:43
        No i co pewny warszawiaku. Umiałeś przeczytać wynik? Znowu Poznań pokazał
        warszawiakom pokazać co są warci.
    • Gość: TS wczoraj pyrusy pisały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:12
      że mecz Lech-legia to są "derby Polski", dzisiaj chcrzą ten mecz
      mianem "hitu jesieni" <szok> !!! co w takim razie powiedziec o
      meczu Wisły z Legią ?! -> idąc takim tokiem rozumowania to chyba że
      to będą "derby Europy" !!!??? hehehe ! megalomani z Poznania...
      chcieliby być bardzo na szczycie, ale nie mogą bo ZAWSZE muszą
      uznać wyższość Krakowa i Warszawy nad sobą, a to im przychodzi z
      trudem... :-)

• Gość: pyrrus Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 12:17
        masz bardzo nieskomplikowaną umysłowość.
        • Gość: sszz Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.gemini.net.pl 06.10.07, 12:23
          a ty nie masz wogole
        • Gość: TS a ty lepszą ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:25
          ciekawy jestem...
          ja testy na inteligencje rozwiązywałem (z wynikiem bdb) mieszcząc
          się w 80% czasu na to przeznaczonego ! a ty ? czym sie możesz
          pochwalić ?!
          • Gość: M Re: a ty lepszą ? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.10.07, 14:51
            Z wynikem bdb? Kolego cos ci sie ze szkola pomylilo. Moze z religii masz bdb?
            Obrazek masz wklejony na pierwszej stronie zeszytu? hehe
      • Gość: qweta0 Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:25
        o tym, że jest to najbardziej emocjonujący mecz sezonu świadczy chociażby to, że
        będzie na stadionie najwięcej kibiców w ciągu tej kolejki, w maju nie było gdzie
        kija wepchnąć
        • Gość: LM Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.acn.waw.pl 06.10.07, 12:37
          ja jestem kibicem Legii i dla mnie pojedynki z Widzewem czy Lechem
          znacza o wiele wieceje niz pojedynki z Wisla - ta druzyna ma dla
          mnie jakiekolwiek znaczenie tylko dlatego bo jest silna pilkarsko
          (sztucznie napompowana przez kablarza)i walczymy z nia o mistrza.
          Kibicowska i historycznie Wisla nie dorasta do piet nie tylko
          Lechowi i Widzewowi.
          • Gość: mmm WISŁA = 10 tytułów MIistrza Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:30
            ani Widzew, ani Lech, ani nawet Legia nie dorasta jej do pięt !!!
            przed Wisłą sa tylko Ruch i Górnik Zabrze - ale jak tak dalej sie
            potoczą losy tych klubów to będzie tak jeszcze tylko kilka lat...
            tak więc - na kolana przed Wisłą paj.cu !!!
            • Gość: mat Re: WISŁA = 10 tytułów MIistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:02
              Gdyby nie Cupial dalej byscie sie szwendali w 2 lidze ale spoko
              znikniecie z pilkarskiej mapy Polski jak Cupial straci do was kmioty
              cierpliwosc i zazada zwrotu 80 mln dlugu ktory narabiliscie probujac
              dostac sie do LM buahahahahahhahahaah:-)
              • Gość: df Re: WISŁA = 10 tytułów MIistrza Polski IP: *.gemini.net.pl 06.10.07, 17:07
                takie czasy, Wisła ma Cupiała, Legia ma ITI, Amika ma Amike, Korona
                ma Kolportera

a taki Widzew ma rudą fujarę i dlatego spadnie.
              • Gość: Paweł Re: WISŁA = 10 tytułów MIistrza Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:14
                i wielkie sukcesy międzynarodowe :):)
      • Gość: pre Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:38
        mecze z nożownikami nigdy nie są emocjonujące
      • Gość: dawid polarny Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:40
        TS Wytarłeś już krew z noża krakówku ??
        • Gość: TS nie mam żadnej krwi na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:32
          pa..cu ! nie masz innych argumentów !
          jestem NORMALNYM kibicem - chodzę na mecze od kilkunastu lat - i
          ani raz nie uczestniczyłem w żadnej chociażby najmniejszej bójce !
          nigdy nie byłem na komisariacie i nigdy nie spisała mnie policja
          (wcześniej milicja) !!! a ty chłopczyku odrobiłeś juz lekcje e
          zaśmiecasz internet swoja obecnością ?!
          • Gość: dawid polarny Re: nie mam żadnej krwi na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 15:43
            TS Dziwne byś był na milicji jeśli wasz klubik jest pomiotem zomowców i
            milicyjnego ścierwa inteligencie z krakowka
      • Gość: marcy O jaki żałosny ten Reiss. IP: 193.192.62.* 06.10.07, 14:23
        "Kapitan Lecha uczy kolegów w szatni piosenek o Legii."

Musi naprawdę kochać Legię. Reksio - całe życie z Legią.
      • Gość: poznaniak o jakiej wyższości mówisz? IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 21:35
        bo na pewno nie intelektualną :)
      • Gość: ggg Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 23:21
        wy tam na wsodzie macie swoje derby...
      • Gość: ggg Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 23:22
        wy tam na wschodzie macie swoje derby...
      • Gość: proh Re: wczoraj pyrusy pisały IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.10.07, 17:28
        punkt widzenia zależy od punku siedzenia. Dla nas to "derby Polski" tak jak dla Was mecz z ległą to też "derby Polski". Prawdą jest też, że legła uważa bardziej Wasz punkt widzenia. Jednak takiej euforii jaka jest w Poznaniu w wyniku pokonania ległej obawiam się że w Krakowie ani w Warszawie nie ma oczywięcie w odwrotnym znaczeniu. Dlatego przestańcie się napinać bo to głupie i infantylne.
    • Gość: a no Ligowy hit jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:29
      Dziś dla Poznania święto i basta, niestety popsuje to święto brak z
      organizowanej grupy kibiców przyjezdnych które nadało by spotkaniu
      super smaczku. Spodziewamy się niezorganizowanej grupy , ale to
      będzie niestety dla większości kibiców pewna irytacja, nie
      zrozumienie sytuacji itd. Niestety goście wolą nad wszystko urządzać
      burdy a nie kibicować swej ukochanej drużynie. O wynik jestem
      pewien, mimo pewnych braków w Lechu, to dziś Lech wygrać po prostu
      musi.Gorzej będzie w następnych meczach i tam dla Lecha widzę strach
      w walce o majstra.
      • juriusz_huszkedres Święto, święto i po święcie 06.10.07, 12:38
        Że co, że Lech wygra z Legią? Chyba na fujarce. Owszem, bramkę, nawet może dwie
        strzeli, ale jak to za Franza bywa, dostanie ze dwie więcej w plecy. Oj,
        przydali się wam z powrotem Wojtala z Krygerem, albo Jaca Bąk...

A że kibiców Legii nie będzie, to się nawet cieszę. Do dziś nie mogę zapomnieć,
        jakie kiedyś burdy działy się na Bułgarskiej. Te debile (szacunek dla normalnych
        kibiców Legii!) pewnie i tak przyjadą i pewnie ich wpuścicie. Źle pojmowana
        solidarność, koledzy pyrusy...
        • Gość: dawid polarny Re: Święto, święto i po święcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:42
          Zal mi Cie , wymien mozg
          • juriusz_huszkedres Re: Święto, święto i po święcie 06.10.07, 12:51
            A może by tak grzeczniej, kozaku forumowy? Jakoś nikogo nie obraziłem poza
            bydłem z Teddy Boys i im podobnych formacji, więc się nie rzucaj. Lech dzisiaj
            przegra i Twoje głupie odzywki w niczym mu nie pomogą.
            • Gość: dawid polarny Re: Święto, święto i po święcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:02
              Nie ty mnie będziesz uczył kultury , bo ani nie masz prawa , ani tym bardziej
              predyspozycji.Dla twojej wiedzy Legia będzie w sile 500 na stadionie i mimo ze
              zachowaliście sie jak zachowaliscie po PP 2004 wejdziecie, wiec nie spinaj sie
              tak , moralisto , bez odbioru
              • juriusz_huszkedres Re: Święto, święto i po święcie 06.10.07, 13:14
                Nie unoś się, bo Ci żyłka pęknie. Czy mam prawo i predyspozycje do uczenia Cię
                kultury, to nie Twoja ani moja decyzja. Ja Ci mózgu wymieniać nie kazałem, tylko
                Ty mnie, więc ten temat możemy chyba uznać za zamknięty?

Po drugie: nie MY się zachowaliśmy, bo mnie tam nie było, za Tedkami i podobnymi
                bandami nie przepadam, jestem za kulturą na boisku i trybunach. Ciekawe tylko,
                ilu z tej pięćsetki, którą wpuścicie, było na PP i rzucało w Was mięsem. Ja
                właśnie byłbym za tym, żeby ich NIE wpuszczać.
            • Gość: mat Re: Święto, święto i po święcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:06
              Za kazda bramke wiecej od Tirowki masz od nas liscia ok
              krawaciarzu????
              • juriusz_huszkedres Ja krawaciarz? Haha, uśmiałem się 06.10.07, 23:40
                Koleżko, krawat to ja zakładam ze trzy razy w roku, jak idę na jakieś wesele,
                także z tą wyzywką trafiłeś jak kulą w płot. A liścia możesz sobie wypłacać
                koleżkom z Bułgarskiej, a nie mnie. Bez chamstwa proszę.

Przyznaję jednak, że myliłem się co do wyniku. Myślałem, że Legia wygra 2:1 po
                walce, ale Lech po prostu był dzisiaj lepszy i za to szacunek.
                • Gość: mat Re: Ja krawaciarz? Haha, uśmiałem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 13:05
                  To co? Moze teraz i dla was mecz w Poznaniu zacznie byc wazny a nie
                  jako jeden z wielu?? W koncu dostaliscie tu juz 3 raz z rzedu!! Nie
                  wspomne juz ze jest coraz gorzej i wczoraj nie trafiliscie nawet w
                  swiatlo bramki:-)
    • Gość: a no Ligowy hit jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:10
      Ponad nami kibolami, jest siła która ma wpływ większy niż nam się
      wydaje , blokują fora dają zakazy robią co chcą a tłumy i tak będą
      wiwatować. Wszystko po to by z popcornować stadiony > Niestety
      stare - na naszych oczach odchodzi.
      • Gość: sauron Koleeeeeeeeeeeeeeeeejorz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:11
        Kto dziś wygra ważny mecz? Oczywiście KKS!
      • juriusz_huszkedres ”Niestety”??? 06.10.07, 13:16
        Oby odeszło jak najdalej i nie wróciło już NIGDY. Dość chamstwa na stadionach,
        przykrytego pod płaszczykiem kibicowania! Doping - tak, burdy - nie!
    • Gość: paprykarz Ligowy hit jesieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:19
      ziemnioki gratuluje frekwencji, robi wrazenie, mam nadzieje ze jak
      wrocimy na nowym stadionie u nas bedzie podobnie
      • juriusz_huszkedres pozdrawiamy Szczecin :) 06.10.07, 13:24
        Oj, mam nadzieję, że na stadionie im. Krygiera znów tłumy będą zasiadywać!
        Musicie się tylko wydźwignąć z czwartoligowej otchłani i do przodu!

Pozdro dla Darka Adamczuka i Grzesia Matlaka! I na pohybel Ptakom, Bekdasom i
        innym przydupasom!
    • Gość: nick Re: Jeden dzień z życia pijanego gangu * IP: 83.238.213.* 06.10.07, 13:31
      o kurde myslalem ze juz jestes w psychiatryku..
    • Gość: kotva szałachowski-out IP: 89.101.9.* 06.10.07, 13:57
      dobrze że nie bedzie tego krętacza i naciągacza rzutów wolnych. już
      nie raz pokazał w jaki sposób oszukac sędziego i sprowokować rywali!
      takim graczom stanowczo i zdecydowanie mówimy nie!!
      niech piłka będzie sportem a nie kabaretem!!
    • Gość: Luk Re: Ligowy hit jesieni IP: *.compower.pl 06.10.07, 14:15
      Jaki hit jesieni?????

hit to jest mecz Wisla-Legia zwlaszcza, ze sa na 2 pierwszych miejscach w tabeli.
      • Gość: mesjasz Re: Ligowy hit jesieni IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 14:46
        Widzę ze zakompleksione krakowiaczki nie mogą przeżyć ze mecze Lecha z Legią i
        Legii z Lechem są stawiane ponad mecze z ich śmiesznym Klubikiem. Czas spojrzeć
        prawdzie w oczy a nie zaklinać rzeczywistość
        • Gość: df eh ta Amika.... IP: *.gemini.net.pl 06.10.07, 15:11
          Jasne, bo dla kibiców Amiki mecz z Legią to główne wydarzenie
          sezonu. Ten sam mecz w Warszawie juz takich emocji nie wywołuje, bo
          dla nich to zwykly ligowy pojedynek, nie to co choćby Widzew. Nie
          martw się dla nas Krakowiaczków numerem jeden sa derby. Legia owszem
          bardzo prestiżowy pojedynek, bo zazwyczaj jest meczem dwóch
          najlepszych drużyn w kraju, i tyle. A Lech, khmmm, tzn Amika, znaczy
          pyry - to mniej wiecej to co Korona czy Groklin, silny atrakcyjny
          przeciwnik, po meczu sie zapomina.

Tak więc to ty spójrz prawdzie w oczy, bo tak naprawde z takimi
          hasłami jak "derby polski" to sie ośmieszacie na całą Polske. Bardzo
          byście chcieli być licząca sie druzyną, ale jak narazie jestescie na
          to za ciency, zarówno pod wzgędem sportowym teraz, jak i tradycji i
          sukcesów w przeszłości ;-). (Kibiców macie niezłych, ale jeżeli
          kolejną licząca się drużyną z waszego regionu jest Groklin, to nie
          ma sie co dziwic)
          • Gość: Lemika Ponki Re: eh ta Amika.... IP: *.acn.waw.pl 06.10.07, 15:42
            otóż to! Trafiłeś/łaś w samo sedno!
          • Gość: Troche historii Re: eh ta Amika.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:19
            Koles odpier..l sie juz od tego smiesznego nazewnictwa Amica Poznan.
            Lech to Lech ktory nawet jak gral w III lidze to przychodzily na
            niego po 50 tys ludzi. Kazdy ma swoj najwazneijszy mecz w sezonie
            dla Nas to wlasnie ten mecz, ktory odbedzie sie dzisiaj z Legia. Nie
            lubimy ich bo po pierwsze to warszawka a po drugie za komuny kradli
            zawodnikow, tak sie sklada ze naszych najlepszych ze tylko wspomne
            Okonia czy Arasia. Wiec zawsze jak przyjezdzaja do nas chcemy im
            dokopac i tyle.
          • thyson Re: eh ta Amika.... 07.10.07, 12:43
            Derby to nie pojedynek dwóch najsilniejszych lub też najbardziej utytułowanych klubów. Coś Ci się pomyliło Koleżko. Derby to pojedynek dwóch zespołów w ramach jednek społeczności który wzbudza największe zainteresowanie. Wydaje mi się że pojedynek MAzowsza Z Wielkopolską na który przychodzi 28 tys ludz mozna tak nazwać.Ale ze stolicy wszystko widzicie inaczej - nawet dawną zbójnicką historię waszej "L" jakoś pomijacie i zamiast wreszcie dopuścić że to ona jest przyczyną Poznańskiej nienawiści do was to piep...... o jakims komplekcie. Jak plują to mówicie że deszczyk pada. Pozdrowienia z Poznania dla Kibiców.
    • Gość: logo Kompleks Legii IP: *.chello.pl 06.10.07, 16:28
      Reiss i w ogóle cały Poznań ma chyba jakiś WIELKI kompleks Legii.
      "Możemy przegrać z każdym tylko nie z Legią" - to jest właściwe
      podejście sportowca, wcale się nie dziwie, że Lech od 1993r. "a de
      facto" 1992 nie zdobył mistrzostwa. Poza tym takie sformułowanie
      tylko podgrzewa atmosferę i nasila wzajemną wrogość.
      • Gość: gwardia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 16:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Lechu Re: legia hój IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 19:03
          człowieku jesteś niepowazny ja jestem kibicem Lecha i taki mecz to
          święto , a czy Legię lubię , lubię to ja Żywca a Legie to mogę cenić
          jak zasłuzy a idzie w tym roku jak przeciąg chyba to zasługa Urbana
      • Gość: mat Re: Kompleks Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 17:22
        Trzeba bylo szopki nie odstawiac i meczy nie kupowac. Protensje za
        odebranie tytulu mozecie miec tylko do siebie. Ale jak chcecie
        mozemy wam wreczyc medal zamiast mistrzostwa, za glupote i pazernosc
        warszawiaczki:-)
        • Gość: asd Re: Kompleks Legii IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 19:18
          Żaden mecz, nawet Legii z Wisłą, nie ma takiej atmosfery.

panowie chyba nie byli na Lech - Widzew...
    • Gość: ~~Pab(L)o LECH na meczu z Legią zgarnia ponad 1 mln PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:23
      Mam nadzieję, że podziała to na wyobraznię innych "działaczy"
      Modernizować i powiększać stadiony to czysty biznes!!!

Ok. 27 000 x 40 zł (średnia cena na mecz z Legią) = 1 080 000 !!
      Naturalnie ceny biletów na Legię były wyższe ale licząc średnią z dużą ilością
      karnetów, które dużo zaniżą cenę to tak mniej więcej wychodzi.

Oczywiście na mecz z Legią ceny biletów są specjalnie podwyższone a normalnie są
      niższe ale przy średniej Lecha na swoim boisku powyżej 20 tys można sobie
      wyobrazić jak pięknie puchnie kasa Lecha z tytułu biletów. Oczywiście za taką
      oglądalnością powinny poprawić się również wpływy od sponsorów (oglądalność w tv
      itd...) - po prostu samo nakręcająca się maszynka do zarabiania kasy)!!
    • Gość: rrrrrrrr Brawo Lech IP: *.dyn.optonline.net 06.10.07, 19:54
      i za wynik i przede wszystkim za kibicow .
      • Gość: kliks Re: Brawo Lech IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 20:16
        Tak się napinały pajace z Ległej że wygrają a tu DUPA zagrali z dwoma mocnymi
        rywalami Korona i Lech i dostali po dupie .
        • Gość: szymon Re: Brawo Lech IP: 213.17.209.* 06.10.07, 20:19
          Brawa dla Lecha! Za wynik i atmosferę na meczu! Świetnie się oglądało przy tych
          śpiewach z trybun :)

Wielki szacunek dla Kolejorza, a ja się głównie cieszę z lidera - Wisły :)
          Warto jeszcze zwrócić uwagę na inne mecze tej kolejki - 4 gole Jarki dla
          Górnika, niespodzianka w Bełchatowie...

Bardzo ciekawy weekend w OE, oby tak dalej!
        • Gość: PAD Re: Brawo Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:04
          No i co z tego? Kto sie napinał? Mnie się wydaje że w lidze każdy
          się napina i chce wygrać w każdym meczu. Oba te mecze Legia mogła
          równie dobrze przy odrobinie szczęścia wygrać. Taki jest sport. Ale
          ty zdaje się dostajesz piany na samo hasło Legia.
          • Gość: kliks Re: Brawo Lech IP: *.icpnet.pl 07.10.07, 00:25
            kolo weź przeczytaj jeśli tylko umiesz ;P komy kibiców Ległej jak się chwalili
            że to ich Legia jest najlepsza i nie pokonana. Ja wiem że kazda z drużyn w lidze
            chce wygrać bo to chyba jest normalka co nie?? ale akurat kibice tej jednej
            drużyny chwalili się mocniej niż nawet kibice LECHA że to właśnie ich klubik
            wygra i tylko o to loto w mym poprzednim poście ale cóz wybaczam tobie iż nie
            załapałeś bazy za pierwszym podejście w końcu pewno jesteś niewykształconym
            nierobem lub dzieckiem z gimnazjum co najwyżej. PS. Do samej Legii jako klubu
            nic nie mam co było to było stara sprawa, ale jeśli chodzi już o kibiców to
            sorry ale oni są jacyś zdrowo pie..ięci ale nie wszyscy, tylko niestety ta
            "zdrowa" większość boi się postawić zgrai debili i prostaków i dlatego tez Legia
            jako klub jest tak postrzegana w Polsce a nie inaczej. Pamiętaj Pamiętaj
            wizerunek klubu tworza w dużej mierze kibice których niestety Legia nie mam -
            taka jest smutna prawda i to właśnie ona Was boli.
    • Gość: Bear Jarka!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:43
      się Jarka rozbujał:) BRAWO!!
    • Gość: strrr Wreszcie fani Legii spokornieli i zamilkli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:57
      ...i znikneli z Forum...
      • Gość: PAD Re: Wreszcie fani Legii spokornieli i zamilkli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:55
        LEGIA !!!
    • Gość: a no a no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:29
      Gdyby nasi tak grali zawsze to majster pewien, idąca jak torpeda
      Legia legła i legnie jeszcze w tej kolejce nie raz. Zaprezentowali
      się słabo skromnie mówiąc. Na plus legi ich doping jak na 500 osób
      dobrze, nasz doping po kontrowersyjnej decyzji Wiary Lecha słaby.
      Ale czego się nie robi dla niezrozumianej przez wszystkich
      solidarności.
      • Gość: PAD Re: a no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:57
        A co ten Lech właściwie zagrał? Sytuacji jak na lekarstwo. Mecz był
        wyrównany. lech miał więcej szczęścia i tyle.
        • Gość: pacal aha, czyli teraz to się nazywa szczęście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 02:56
          Sorry, ale dużo bliżej było 2:0 niż 1:1, więc o jakim szczęściu mówimy?
          Legia nie wypracowała sobie ŻADNEJ groźnej sytuacji, Lech 3, z tego jedną udało
          się skończyć, gdzie tu wyrównany mecz?
    • appfunds Ligowy hit jesieni 06.10.07, 21:37
      Nie będę się wyrażał, ale hit to nie był ...
    • Gość: kotva artykuł pisał amator czy znawca futbolu? IP: 89.101.9.* 06.10.07, 21:59
      mecz był jednym z najlepszych w naszej nędznej orange ekstraklasie!!!
      pisanie że mógł się podobac tylko znawcą piłki to chyba jakiś żart!!!
      polska liga się tym charakteryzuje że piłkarzyki drepczą prawie w
      miejscu, wrzucają dłuuuugie-niecelne piłki na połowę (pole karne)
      przeciwnika i jeśli się uda to może będzie bramka!!!
      ten mecz był zupełnie inny-otwórz oczy pismaku!!!
      brawo lech brawo też i legła
    • Gość: PAD Re: Lech Lech Kolejorz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:00
      Ciesz sie stary. To jest w tym sezonie twoje 5 minut.
    • Gość: TOmek 28 000 widzów w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 22:04
      najwięcej w historii odrodzonej Polski

• Gość: roosevelt5 Ligowy hit jesieni IP: *.toya.net.pl 06.10.07, 22:07
      Gratulacje od Widzewa!
      Jak miło było popatrzeć jak Legła padła w Poznaniu.
      • Gość: Leszek Oby wisła nie była mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:14
        już wolę Lecha!
    • Gość: Jex Ligowy hit jesieni IP: *.warzymice.net 06.10.07, 22:09
      Swietnie tabelę skonstruowaliście....o 22:08 Sosnowiec jest na 1 miejscu a Wisła
      na oststnim...albo Sosnowiec ma super hakerów:)
    • Gość: ewa Re: Ligowy hit jesieni IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.07, 22:16
      coś się chyba rąbneli, na 1. miejscu jest przecież wisła a nie sosnowiec! :) ale
      redaktor mimo pomyłki ma racje, wisła i tak nie wygra!
    • Gość: joao Legia nie oddała ani jednego celnego strzału... IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 22:17
      Faulowała 3x częsciej niż Lech, a w kartkach wygrała 4:1...
      To się nazywa pretendent do "majstra".
      • Gość: PAD Re: Legia nie oddała ani jednego celnego strzału. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:25
        Jak nie oglądałeś meczu to siedź cicho. Zapomniałeś dodać, że Legia
        była częściej przy piłce. A te strzały celne które Lech oddał (poza
        bramką) nie sprawiły bramkarzowi Legii najmniejszego problemu. Mecz
        był wyrównany i równie dobrze mogła wygrać Legia, choć rzeczywiście
        w ofensywie brakowało wykończenia. Chinyama był słaby, podobnie jak
        Radovic. Ale Reiss też nic nie pokazał. Zającowi też na wiele nie
        pozwolili obrońcy. Zadecydowało szczęście. Tak, że ekspercie nie
        napinaj się.
        • Gość: joao Re: Legia nie oddała ani jednego celnego strzału. IP: *.icpnet.pl 06.10.07, 22:39
          Oglądałem:-) I byłem uchachany butą Legionistów przed meczem i ich
          minami po meczu. Zgoda, że strzały Lecha nie sprawiły bramkarzowi
          Legii kłopotu... przy golu nawet nie drgnął;-)
          Pozdrawiam "prawdziwego eksperta"
          • Gość: PAD Re: Legia nie oddała ani jednego celnego strzału. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:45
            Butą? Chyba sportowiec powinien wierzyć w siebie. Mają przed meczem
            prosić o najniższy wymiar kary?

Jeśli uważasz, że Lech miał przygniatającą przewagę, a Legia
            zaznaczyła swoją obecność na boisku jedynie ilościa fauli, to
            podtrzymuję swoje złośliwości pod twoim adresem.
            • Gość: pacal Butą zaprezentowaną przez takich jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 03:35
              > Butą? Chyba sportowiec powinien wierzyć w siebie. Mają przed meczem
              > prosić o najniższy wymiar kary?

Wierzyć? Owszem. Ale realistycznie. Wywiad pomeczowy C+ z Grzelakiem: tekst pt.
              "nikt nie wierzył w to że możemy tu stracić punkty" jest śmieszny, szczególnie w
              kontekście ostatnich meczów Lech-Legia - w XXI wieku Legia wygrała tu tylko raz...

Butę takich jak tym którzy nawet po meczu zaklinają rzeczywistość i widzą różowe
              słonie:

> A co ten Lech właściwie zagrał? Sytuacji jak na lekarstwo.
              > Mecz był wyrównany. lech miał więcej szczęścia i tyle."

Wyrównany mecz w którym jedna drużyna parę tzw. 100% sytuacji sobie stwarza a
              druga nie. Ciekawy oksymoron.

> Jeśli uważasz, że Lech miał przygniatającą przewagę, a Legia
              > zaznaczyła swoją obecność na boisku jedynie ilościa fauli to
              > podtrzymuję swoje złośliwości pod twoim adresem.

A kto mówi że przygniatającą? To ty toczysz pianę za każdym razem gdy ktoś
              napisze że Legia była gorsza. A była. Czym jeszcze Legia godnym zauważenia się
              zaznaczyła wg ciebie? Minami Rzeźniczaka, który po każdym z wielu (słusznie)
              odgwizdanych fauli obrażał się na sędziego?

Sorry, ale to jest charakterystyczne dla meczów z przewagą jednej z drużyn, że
              ci, którzy są danego dnia gorsi dużo więcej faulują. Bo nie dają rady zatrzymać
              przeciwnika. Inaczej po co by mieli faulować? Dla żartu i kartek?

Że też się od razu nie domyśliłem - jesteś wychowankiem Polskiej Myśli
              Szkoleniowej - Legia była lepsza bo miała słynną "przewagę optyczną", "więcej z
              gry" i "więcej piłki w posiadaniu". Kogo obchodzi że nie mieli sytuacji, że Lech
              oddał więcej strzałów, że zdobył więcej bramek - mecz był przecież wyrównany, bo
              gra się toczyła głównie w środku pola a nie na polu karnym Legii...

Złośliwym to można być pod twoim adresem, bo chyba wypisujesz tu wrażenia z
              jakiegoś innego meczu.

Ja przynajmniej po zeszłorocznym 3:2 w Warszawie, gdzie Lech grał lepiej od
              rywali przez może 20 minut, nie wypisywałem bredni o "szczęśliwej Legii, która
              przypadkiem wygrała"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka