palacz67 06.05.13, 11:54 Witaj Zuziu na tarnobrzeskim forum. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozmowy:-) Trzymaj się cieplutko, pa:-) Dana z Ogródka:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sedes Re: Do Zuzi:-) IP: *.tktelekom.pl 06.05.13, 17:17 Już chyba każdy wie że palacz67 to znajoma! ukrywająca się pod wieloma nickami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Do Zuzi:-) IP: *.play-internet.pl 06.05.13, 20:50 Małpa pyta tak szczerze znajomą czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Małpki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 21:47 Tyle razy już to wyjaśniałam, że nie mogę założyć wątku pod nickiem "znajoma". Pojawia się napis: "Proszę uzupełnij jeszcze pole email" Spróbuj założyć wątek pod nickiem "znajoma" Jestem ciekawa, czy Ci się uda. Pozdrawiam, miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Małpki IP: *.tktelekom.pl 06.05.13, 22:21 "znajoma " do mycia garów sio !!! acha za póżno to wymyj nogi mężowi ( jak go masz) i wypij tą wodę a póżniej opisz jak smakowała , założysz nowy watek do koleżanki że to nie takie straszne i trzeba spróbować do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Do Zuzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 22:32 Zuziu, możesz do mnie napisać na tego maila, pogadamy, trzymaj się. Dobranoc:-) maria94w@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Do Zuzi:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 23:47 oj, te bzdety, to chyba nie Zuzi poziom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Do Zuzi:-) IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.13, 23:53 Ja tylko wiem że nieznajoma mieszka koło mego znajomego i koło lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Zuzi:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 08:37 Zgadza się:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Do Zuzi:-) IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:34 No tak może małpę trochę ponisło bo nie zna małpa tych elektro-internetowych zawiłości ale tylko pytała ale jak znajoma czuje się w jakiś sposób przez małpę negatywnie wypytywana to mała małpa przeprasza! i wie że znajoma to dobry duch tego forum! Małpa nieraz pisze rzeczy za które musi się tłumaczyć tak jak każdy człowiek piszący na tym forum i powiela słowa człowieka które kiedyś zostały wypowiedziane -nikt (małpy też) nie jest doskonały a jeśli tak uważa to jest głupcem!! Małpa serdecznie i cieplutko pozdrawia znajomą -ach dadaje banana ale hm? jak? no dobrze to tak wirtualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Zuzi:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 22:51 Dobranoc, Małpko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Do Małpki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 21:11 Masz jeszcze tego banana, czy już wydałaś komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Dany Re: Do Zuzi:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 09:36 witaj Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś