Dodaj do ulubionych

Kibol i fajne dziewczyny

• everybody Kibol i fajne dziewczyny 22.10.07, 11:40
      kibole kibole placzcie placzcie i jeczcie bo wasz koniec sie zbliza.powspominac
      wam pozostanie tak jak teraz mozecie sobie wspominac czasy rzucania drewnianymi
      lawkami i prawie legalnej napierd. z policja.troche sie zmienilo od tych lat
      90tych prawda? juz prawdziwy debil tylko pojdzie w celowniki kilku kamer
      stadionowych i w przygody z 24godzinnym sadem i trybem przyspieszonym w
      wymierzaniu kar.jeszcze pare lat i przekonacie sie, ze wasze miejsce zasyfiania
      stadionow bedzie w lesie gdzie bedziecie mogli sie dalej napie..c za swoj
      klub.oczywiscie wszyscy beda wam za to wdzieczni a najbardziej jak sami sie
      wybijecie co do jednego.a o atmosfere stadionowa nie ma cie sie co
      martwic.istnieje sporo ludzi ktorzy wiedza jak kibicowac i byc przyjaznym dla
      klubu i innych kibicow.zegnajcie zatem gnidy wasze miejsce we wiezniu albo w piachu!
    • Gość: bart Kibol i fajne dziewczyny IP: 88.220.155.* 22.10.07, 11:46
      Święte słowa panie Stec
    • Gość: areq Powiedcie wprost:Przeciwko czemu był ten protest?? IP: *.171.65.147.crowley.pl 22.10.07, 11:47
      Cenom biletów?.....Prezesom?/za co,za uratowanie z
      długów?/....Zarządowi?/za walkę ze stadionowym
      bydłem?/...Powiedzcie,że chodziło o zakazy wstępu dla paru
      bandziorów...A dorabiacze ideologii niech się nie silą na
      wypociny.Wolę spokojny stadion Wisły Płock niż szalejących półmózgów
      w Wilnie.
    • Gość: Master Nic nie zrozumiałeś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:02
      Ani z protestu o race (ale przecież nie tylko o race!) ani z protestu kibiców
      Żylety. W pełni się z nimi solidaryzuję. Kibic Lecha.
    • Gość: poznaniak Stec... Boże.. dziennikarzyna od siedmiu boleści. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:17
      Panie Stec, zanim zajmie się Pan poruszaniem kwestii kibicowskich, radzę się
      trochę dokształcić, bo to tak jakbym ja - student filologii - udzielał się w
      temacie dotyczącym np. teorii obwodów na kierunku Automatyka Robotyka na PP.
      Kibice w Anglii "świetnie się bawią"? W jaki sposób?? Siedząc na 4 literach
      przez 2 godziny? Pewnie, najlepiej żeby na stadionach wprowadzić atmosferę
      teatru czy opery. Spokój, cisza, ciepła poduszka pod dup ę, najlepiej jeszcze
      ciastko, kawka i niech nikt się nie waży wstać i zasłonić mi widoku na boisko!
      nie pozdrawiam
    • Gość: mieczak Ilu kretynow!!! IP: 193.164.157.* 22.10.07, 12:27
      O pardon! Chcialem powiedziec: ilu tutaj "prawdziwych mezczyzn"! Ludzi dla
      ktorych futbol jest ZYCIEM! Oddaja swoje serca, umysly i sile miesni swojemu
      KLUBOWI!!! Za KLUB gotowi sa ZGINAC!!!
      Zalosne barany! Nie wiem, gdzie sie chowaliscie ale tylu prymitywnych wypowiedzi
      w jednym miejscu to chyba na spotkaniu politykow Samoobrony nie uswiadczysz.
      Wspolczuje wam! (...)
      • Gość: poznaniak Re: Ilu kretynow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:31
        "Prymitywnych odpowiedzi?' To co można powiedzieć o Twojej? nie pozdrawiam.
        Leszczu.
    • Gość: bobo za to wszystko odpowiada na pewno jakis uklad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:29
      :)
      albo Geschaeft
    • Gość: Tujek Kajski Wybiórcza kłamie IP: *.ipartners.pl 22.10.07, 12:43
      Kolejny artykuł sponsorowany przez ITI / KP. NIe od dziś wiadomo że
      Wybiórcza(Agora) i ITI(TVN, KP Legia) wspierają swoje działania,
      dziennikarze GW są zapraszani na exspertów do magazynu OE na antenie
      TVN. Także jako komentatorzy do wydarzeń bierzących, politycznych i
      gospodarczych. To taka koalicja. To taki układ.
      To na łamach GW zamieszczonych było najwięcej artykułów przeciwko
      kibicom Legii.

Widać więc jasno że artykuły pismaków z Wybiórczej są
      niesprawiedliwe.
      • Gość: Kuba20 Stec ma poprostu racje! IP: *.chello.pl 24.10.07, 14:12
        Popieram Steca.Tak samo jak Kucharskiego,który pisze bardzo dobre
        felietony co wtorek w GW.Co kogo obchodzi jakiś protest kibców z
        żylety?Ubzdurali sobie,że klub jest przeciw nim bo chce tępić
        badytów.No jasne jak ktoś jest bandytą to się buntuje ale chyba nie
        o to chodzi aby na trybunach zasiadali ludzie z kryminału tylko
        kibice.Zresztą moi oponenci i tak tego nie chcą słuchać więc wątpie
        żeby to nieporozumienia się szybko rozwiązało.Eh ta
        polska,idiotyczna mentalność "ćwoka"...
    • Gość: Tujek Kajski Wybiórcza kłamie IP: *.ipartners.pl 22.10.07, 12:44
      Kolejny artykuł sponsorowany przez ITI / KP. NIe od dziś wiadomo że
      Wybiórcza(Agora) i ITI(TVN, KP Legia) wspierają swoje działania,
      dziennikarze GW są zapraszani na exspertów do magazynu OE na antenie
      TVN. Także jako komentatorzy do wydarzeń bierzących, politycznych i
      gospodarczych. To taka koalicja. To taki układ.
      To na łamach GW zamieszczonych było najwięcej artykułów przeciwko
      kibicom Legii.

Widać więc jasno że artykuły pismaków z Wybiórczej są
      niesprawiedliwe, bo pisane są na zamówienie.

Proponuje więc wszystkim kibicom Legii NIE KUPOWANIA TEGO CZERWONEGO
      PISMA MICHNIKA !!!
    • Gość: s Kibol i fajne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:45
      panie Stec to co pan pisze to tylko podgrzewanie i tak już napiętej atmosfery
      jaka jest między zarządem a kibicami Legii. Chcesz widowiska i teatru to jedź do
      Hiszpanii skoro tak Ci tam sie podoba. Jak na razie to w polskiej lidze nie ma
      artystów piłki w stylu Messiego czy Ronaldinho. U nas ludzie idą na stadion bo
      chcą poczuć atmosferę kibicowskiego święta. Nazywanie przez ciebie ludzi, którzy
      prowadzą doping bandytami to zwykłe przegięcie z twojej strony. Nie porównuj
      sytuacji w Mediolanie do tej, która jest teraz na Łazienkowskiej. To całkiem
      inna bajka. Chcesz atmosfery pikniku na meczu? Przeczytaj sobie wypowiedź Roya
      Keana (były gracz Man Utd jeśli nie wiesz), którą drukowała twoja własna gazeta,
      kiedy mówi on, że do szału go doprowadzają goście żrący hotdogi na meczu i
      gadający z laskami, a nie dopingujący swój zespół. Piłkarze potrzebują dopingu
      tych najbardziej zagorzałych kibiców, ale nie wiem czy ty to kumasz bo po treści
      tego artykułu wnioskuję, że srasz w gacie na myśl pójścia na Żyletę. Wstyd
      panie Stec. Żeby o czymś pisać trzeba mieć jakieś pojęcie o temacie, ale pewnie
      z ciepłej loży prasowej tego nie widać. Powiem Ci jeszcze jedno. To co mnie
      skłania do tego aby jechać na Łazienkowską (chociaż mam 250 km w jedną stronę)
      to atmosfera jaka jeszcze w poprzednim sezonie była na stadionie. Poza tym
      teksty typu: musimy wybrać model kibicowania angielski albo włoski to przesada.
      Mieszkamy w Polsce i powinniśmy kibicować wedle własnego stylu dopasowanego do
      naszych realiów.
    • Gość: ufok Kompromitacyjna postawaIwiedza autora tego artyk IP: *.as.kn.pl 22.10.07, 12:55
      Wybiórcze i kłamliwe potraktowanie sprawy(znowu!)

Na poczatku chce napisac, ze jestem kibicem SLASKA Wroclaw i Legii nie lubie,
      ale sie z nia w tym przypadku solidaryzuje.

Autor zapomniał, albo nie wie(tym gorzej o nim świadczy, bo jak można się
      wypowiadać nie będąc na bieżąco w temacie), że flaga "Pozdrowienia do więzienia"
      wisi chociażby na meczach Lecha(największa publika w Polsce, ile razy czytaliśmy
      o świetnej atmosferze w Poznaniu, albo widzieliśmy ją na oczy własne). Nie
      slyszalem, by komus przeszkadzala(poza wszystkimi Stecami, no ale oni nie
      wykladaja kasy na futbol, a juz na pewno nie w Poznaniu), a czytam i wiem sporo.

Nie napisal, ze podobno znodzuna publicznosc wyspiewujaca nonsensy BYLA TAKZE NA
      KRYTEJ, ba, nawet sie z nimi bawila!!! I to nie byly nonsensy, tylko wazne
      sprawy(w Poznaniu ustami osoby odpowiedzialnej za kibicow
      takie traktowanie kibicow jak na Legii byloby nie do pomyslenia).

Nie napisal ze na Legii sa jeszsze 2 inne trybuny dla gospodarzy i nikt tam nie
      zabrania im(ponoc) spiewac.

Nie napisal, ze kibice Legii protestuja przeciwko karaniu nie tych co
      trzeba(ukarali ultrasow po Wilnie miast chuliganow- W OGOLE NIE rozrozniaja tych
      2 pojec!!! Jedni upiekrzaja spotkania i mocno wspieraja swoja druzyne- ICH show
      pokazywal kiedys chociazby EUROSPORT jaki urywniki i reklama pilki noznej!)

Tyle tych nieprawd jest ze szkoda mi czasu.

Powiem tylko, ze sportowo siadlo we Wloszech po ustawie Amato( liga Mistrzow
      Swita ma w tym sez w Puch Uefa tylko 1 team, a znani z dobrze dopingujacych i
      glosnych fanow Grecy, ktorych trudno szukac na liscie poteg, maja druzyn
      5(slownie piec)!!! Siadlo bo doping dla fanow wloskich druzyn jest teraz
      kiepsciutki dzieki tej ustawie i chorobliwym ograniczeniom(no ale maja
      polityczna, poprawnosc jaka marzy sie Legii, co powiedzial nie dawno w wywiadzie
      dla GW albo gazety Miklas)

To samo w Anglii- najbogatsza i ponoc najlepsza liga swiata, a wystarczy
      przesledzic ile trofeow zdobyli po powrocie z wykluczenia(
      SMIECH na sali, ratuje ich tylko troche puchar 3 kategorii czyli PZP ktorego juz
      nie ma zreszta, bo druzyny nie traktowaly go wiele razy powaznie!

Panika w ITI jednak jest. Wszak nie po raz pierwszy GW albo Gazeta pomaga ITI,
      gdy wyniki nie takie jak mialy byc, bo jak np. ostatnio brakuje dopingu(mowil o
      tym chocby Trzeciak) w realizacji planu wlodarzy Legii.

KOMPROMITACYJNA postawa i wiedza autora tego artykulu. Nawet nie bede pisal jego
      nazwiska, bo na to trzeba sobie zasluzyc.

Hej SLask! Ludzie wy wiecie Slask jest najlepszy na swiecie.

P.S.(Przepraszam za brak polskich liter) Przyklad Atletico rozbawil mnie, bo
      jest to klub znany z bardzo prawicowych fanow(jesli nie wierzycie zobaczcie ile
      mieli w ostatnich latach Murzynow i poczytajcie jak spiewaja na Murzynow
      wystepujacych w innych druzynach.)
      • Gość: MAteusz Re: Kompromitacyjna postawaIwiedza autora tego ar IP: *.Red-83-52-224.dynamicIP.rima-tde.net 22.10.07, 13:00
        No coz, to co pisze autor o Atletico to bzdura, chodza dziewczyny,
        ale faceci to jednak 90 proc widowni, poza tym na Frente Atletico
        wisi na przyklad flaga Blau Division, a kibice wymachuja
        flagami "przedkonstytucyjnymi", poza tym widzac grajacych w druzynie
        rywali murzynow, bucza :) Trzeba jednak przyznac, ze jest tutaj na
        trybunach nieco spokojniej niz w pl
      • Gość: legionistka Re: Kompromitacyjna postawaIwiedza autora tego ar IP: *.centertel.pl 23.10.07, 00:33
        nareszcie poważny i sensowny komentarz. myślałam, że się nie doczekam ;)
        pozdrawiam :)
    • Gość: kibol Kibol i fajne dziewczyny - jedna uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:03
      Szkoda tylko ze mimo trafnych spostrzeżeń, w artykule brakuje najwazniejszego
      wniosku - ta sytuacja nie zmieni sie bez nowych, bezpiecznych stadionów. A
      malutki stadion Legii, choc ma najglosniejszych kibiców w lidze, jest przykladem
      jak niski komfort, wpływa negatywnie na zachowania widzów. Z kolei przykład
      Lecha, gdzie kibice sa fanatyczni i w przeszlosci dochodzilo do wielu
      incydentów, do ktorych dzis nie dochodzi (przynajmniej w znaczniej mniejszej
      skali) na (z)modernizowanym obiekcie.
      A panu Stecowi polecam zająć sie własnie temtyka modernizacji obiektów, a nie
      opisywania głownie patologicznych zjawisk, których czeste nagłasnianie, daje
      bodziec do ich autorom do dalszej kultywacji.

• theofaniss Re: Kibol i fajne dziewczyny - jedna uwaga 22.10.07, 16:49
        dobrze powiedziane
    • Gość: Kibic Stec bzdur IP: *.eastwest.com.pl 22.10.07, 13:05
      Stec lepiej jedz do tej Hiszpanii i nie wracaj.Tu jest Polska, a nie Barcelona
      czy Real.
      • Gość: dna Re: Stec bzdur IP: *.184-82-b.business.telecomitalia.it 22.10.07, 13:31
        Znaczy wazniejsze jest dla ciebie zeby mozna sie bylo napier... na trybunach niz
        zeby twoj klub gral np. w LM?
        A to Polska wlasnie...
    • body-71 Kibol i fajne dziewczyny 22.10.07, 13:16
      No cóż,
      pare postów wczesniej zwróciłem się z prośbą do kibiców Legii o co
      chodzi ndokładnie w sporze miedzy kibicami a Zarządem/Prezesem-
      nietety bez odpowiedzi... szkoda.

Od siebie na tą chwiole mogę dodać, że jako kilkunastoletni chłopak
      chodziłem na żyletę (było to druga połowa lat 80-tych) i czułem się
      bezpiecznie.
      Nartomiast z perpektywy czasy bedą c ojcem kilkutetniego chłopca
      teraz w zabraniu Go na Legiew przeszkadza mi przede wszystkimn jedna
      sprawa Chodz i o wulgarne okrzyki. Nie chce żeby mój słuchał
      epitetów wykrzykiwanych przez całą armię gardeł... ale chce zeby
      kibicował i chodził ze mną meczę...
      Cała reszta która tworzy Klimat i Atmosferę niezbedną dla DOBREGO
      WIDOWISKA (PO TO CHODZI SIĘ M.IN NA STADIONY NA CYŁYM ŚWIECIE) czyli
      kolorystyka, flary, spiewy itd jestem ZA.
      ale co zrobić z wulgarnym dopingiem-pomyslcie o Tym. Czy naprawde
      uważącie,.że wulgarne kibicowanie jest ok? Postawcie się, w mojej
      sytuacji. Macie syna, która tak jak Wy chcę oglądać mecze na żywo.
      Chciecie spełbniać jego mażebnia ale idziecie na stadion a tam
      słychac same K..., Sp....., Ch... itd.......
      • Gość: zebra Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.aster.pl 22.10.07, 16:09
        czytaj uwazniej bo ja ci odpowiedziałam o co chodzi w konflikcie kibiców Legii
        z zarzadem
        • Gość: S(L)awek Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:39
          Panie Stec, sam se Pan napisałeś ten "list od fanki" czy to pański kolega
          "RoMan" z rodowodem Cracovskim?
          aferydziennikarskie.pl - tam napisano, jak żeś chlał z "kolegami spod sklepu
          żabka". Gratuluję, chyba po tym napisałeś taki Stec bzdur.
          Pozdrawiam, Sławek.
    • Gość: Bandaż Kibol i fajne dziewczyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.07, 13:41
      Panie Stec niech się Pan nie ośmiesza tymi płytkimi przemyśleniami
      powstającymi w Pańskiej głowie. Po raz kolejny widać, że ma Pan
      kiepskie pojęcie o opisywanym zjawisku.
      1. Ten kto nie spiewa nie wrzeszczy nie dopinguje swojej drużyny ten
      z policji lub z wyborczej.
      2. Śni się Wam w wyborczej totalitaryzm w czystej postaci ale nie
      doczekanie Wasze. Na polskich stadionach nie przejdzie "tresowanie"
      kibiców. Popcorniarzy wychowujcie sobie w swojej gazetce.
      3. Co ty wiesz o kibicowaniu?
      4. Piszesz o wulgarności na stadionach a sam święty jesteś nie
      klniesz?Ci święci rodzice co to nie pójdą na mecz z dzieckiem bo tam
      wulgaryzmy lecą a sami na jamie klną, biją żony lub molestują
      dzieci.
      Na pranie mózgów serwowane przez wyborczą podatni są tylko tacy jak
      Ty
    • Gość: Drabiniasty Podrywanie dziewczyn na stadionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:56
      Też chciałbym poderwać dziewczynę na stadionie, jedyne co mogę zrobić to poderwać swoją d... do ucieczki przed bandami kiboli. Przemoc nie jest drogą, ale jeżeli ktoś to lubi to niech znajdzie podobnych sobie i ... pozabijajcie się. Najlepiej w zamkniętych kopalniach - będą oszczędności na pogrzebach.
      • Gość: nikon Re: Podrywanie dziewczyn na stadionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:09
        to jak chcesz podrywac to idz do burdelu, a nie na stadion
        • Gość: Drabiniasty Re: Podrywanie dziewczyn na stadionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 01:04
          W burdelu nie podrywasz dziewczyn, po prostu im płacisz. Masz jakiś kontakt z realem?
      • Gość: hehe Re: Podrywanie dziewczyn na stadionie IP: *.centertel.pl 23.10.07, 00:34
        uciekaj, uciekaj... oni i tak cię dogonią ;-P
    • Gość: sikor Kibol i fajne dziewczyny IP: *.aster.pl 22.10.07, 13:56
      a stec jak zwykle .. nie znasz się to sie nie odzywaj .. przywódca stada .. ;| połowa ludzi z żylety jest od Ciebie mądrzejsza kolego ..
      • Gość: kokon Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:36
        To znaczy że Stec jest mądrzejszy niż np 1/3 kibiców z Żylety? To strasznie
        głupia ta zbieranina baranów. Cała Żyleta = 1 i 1/2 Steca?
    • Gość: stan To byloby marzenie IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.10.07, 15:51
      Moc ogladac futbol i poderwac fajna laske w tym samym czasie! Zeby
      jeszcze lali tam browar...
    • grek.grek Kibol i fajne dziewczyny 22.10.07, 15:51
      Ciekawe czemu kibole zaczepiają tylko kiedy są w kupie, najlepiej
      w 10 na jednego ... :)
      Czyżby w pojedynkę albo w mniejszości odechciewało się "umierania
      za pier... pardon ! - klub ukochany" ?
      Taka rozrywka - kupą mości panowie.
      I jak kupę, za którą słusznie siebie mają - dosłownie i metaforycznie - należy ich w kiblu spuścić...
    • Gość: do autora do autora- lecz sie czlowieku albo zapisz do Pis-u IP: *.range86-133.btcentralplus.com 22.10.07, 16:07
    • Gość: jesteście fagasy Kibol i fajne dziewczyny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.07, 16:13
      nie macie wrażenie, że wszystkie w zasadzie wypowiedzi tutaj, które traktują piłkę nozną jako coś powaznego sa trochę pedalskie?
      jak mozna widzieć coś sensownego w patrzeniu na bande spoconych półgejów, którzy ganiają za workiem???
      nigdy nie zrozumiem tego - to jakaś kompensacja małego ptaka, jak sądzę. czemu te cioty - kibole - sami nie pójdą grac, jak tak kochają tę błazenadę, albo jak tak kochają walke, to niech te ku..syny bezzebne i bezmózgie jada do iraku. ale czemu tak nie robia? bo sa za głupi!
      podobnie wszyscy, którzy mitologizują ten kretynizm zwany piłka nozna.
      • Gość: asga Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 16:59
        A ty co tyle o gejach, wszedzie ich widzisz ?:D
      • Gość: legionistka Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.centertel.pl 23.10.07, 00:40
        przeczytałam wszystkie posty i, co ciekawe, najbardziej prymitywne i obraźliwe
        teksty są autorstwa nie "półmuzgów, palantów i brudnych kiboli" jak nazywają
        ultrasów prawi obywatele, ale właśnie powstały na klawiaturze tych pragnących
        spokoju i porządku, pokojowo nastawionych do świata i ludzi "kibiców". kupcie
        sobie 36'cali i oglądajcie sobie mecze w ciepłych domkach, plujcie jadem na
        ekrany nie poznawszy nigdy prawdziwej atmosfery meczu ;)
        • Gość: qiqi Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.chello.pl 23.10.07, 09:39
          Wreszcie ktos mnie rozbawil:))))))). Kibolom, czy też ultrasom się
          wydaje, że mają większe doświadczenie w bywaniu na stadionach niż
          pikniki. Tak się składa, że jestem piknikiem i oglądam w weekend
          trzy-cztery mecze. Kibol - jeden mecz co drugi tydzień, czasem co
          tydzień, jak się zdecysuje na wyjazd. I ogląda tylko swoją drużynę
          Legionistka: osiem meczów na rundzie plus mecze reprezentacji Polski
          na łazienkowskiej, to twoj bilans, prawda? (nie liczę meczu z
          serbią, bo wtedy wszyscy zostaliście w domach, wielcy bywalcy
          stadionów:)
          • Gość: legionistka Re: Kibol i fajne dziewczyny IP: *.centertel.pl 23.10.07, 15:26
            mój bilans: 3-5 meczy w weekend. nie tylko OE, ale też niższe szczeble. i nie
            tylko mecze mojej drużyny. nie zawsze na stadionie, czasem muszę zadowolić się
            relacją w tv. nie mogę być na każdym meczu, bo nie pozwala mi na to praca i
            szkoła. ale jeżeli tylko mogę, jestem na stadionie. nie mam przeciw piknikowemu
            stylowi kibicowania. ale dlaczego wszyscy z żylety to "palanty, kibole i
            chuligani"??
    • Gość: Mesjasz Kibol i fajne dziewczyny IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 16:33
      "choćby po to, by poderwać fajną laskę."

Znając Pana Steca to o podrywaniu nie może być mowy...co najwyżej możemy mówić o
      zrobieniu...
    • Gość: mmm Nie trzeba do Hiszpani, wystarczy do Niemiec... IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 16:44
      smutek ogrania i tyle. Ale, komu na tym zalezy w tym kraju...
    • Gość: marcin-m A od kiedy sie Stec... IP: *.range86-139.btcentralplus.com 22.10.07, 16:49
      A od kiedy sie Stec trybunami zajmujesz? Jak byly przepiekne oprawy pisales o
      tym? Czy zawsze musisz kij w mrowisko wkladac. Chodzisz na mecze? nie. to nie
      pisz o tym o czym nie masz pojecia. Trybuny zostaw prawdziwym kibicom, dla
      siebie idz kupic jeszcze wiekszy telewizor.
      nie twoja sprawa co sie tam dzieje. nara.
    • Gość: mr.ipk Kibol i fajne dziewczyny IP: 193.108.206.* 22.10.07, 17:16
      chodze od wielu lat na legie i chodz nie do konca zgadzam sie z istniejacym
      protestem to absolutnie nie chce i zeby na trybunach panowała atmosfera rodem z
      multipleksów. To jest stadion piłkarski do cholery.
      • Gość: montana Laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 17:46
        Gdzie można poderwać najlepsze stadniowe laski w Polsce? Nie do Steca:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka