Gość: mixer IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 00:20 to jakiś absurd.Głupie,tępe dresy nie mogą decydować o tym kto będzie grał.Tępym kibolom mówimy won na siłownie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur A ja chciałbym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:23 A ja chciałbym zobaczyć znowu "Franka" w barwach Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: A ja chciałbym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:50 a ja nie! WISŁĘ TRZEBA SZANOWAĆ ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raast Pamiętasz, głąbie Frankowski swoje własne dresiars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:06 kie wypowiedzi? To teraz masz, jołopie wdzięczność byłych kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin W Krakowie inteligencja jest tylko w Cracovii IP: *.gdynia.mm.pl 03.11.07, 10:54 widac to jak na dloni. Franek lowca bramek chcial na starosc po tylu latach i golach sprobowac szczescia i kasy (wiecznie nie bedzie pilkarzem) a ci debile maja go gdzies. za 5, 10 czy 15 lat bedzie Franek w albumach o reprezentacji i o Wisle a te palanty kim beda? chyba z Miskiem w wiezieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf30 Wielki klub ale ma najgłupszych kiboli w kraju IP: *.dyn.optonline.net 03.11.07, 10:58 Szanuje Wisłę za jej osiągnięcia, ale muszę przyznać że ma najgłupszych , najbardziej zakompleksionych i prymitywnych kibiców w kraju - nie piszę o wszystkich ale jeśli klub kibica ma takie stanowisko wobec zawodnika, który w ostatnich latach najbardzje przysłużył się klubowi to ... po prostu aż żal tego czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztop wiosenny Re: Wielki klub ale ma najgłupszych kiboli w kra IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.11.07, 11:59 to sobie poczytaj o kibicach legii na forum - tam to dopiero debilizm i miernota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Nie lubię (L) ale jej kibice to nie mordrcy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 01:50 Dziwne że ktoś jeszcze chce w ogóle grać w Wiśle - klubie morderców. Kibice powinni całować takiego Franka po rękach że wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 nie uogolniaj! wejdz na forum wislakrakow.com 03.11.07, 13:08 i przekonaj sie, ze te matoly stanowia góra 1% wszytkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt zakaz stadionowy dla kretynów IP: *.acn.waw.pl 06.11.07, 11:35 ta ne Legii kibole kretyni też stanowią jakiś % ci kibole z Wisły pokazują że są największymi kretynami na świecie, większymi nawet niż ci debile z Legii wypierd.... ich , oni nie chcą kibicami, tylko kretynami, zerami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Wielki klub ale ma najgłupszych kiboli w kra IP: 195.117.9.* 04.11.07, 07:16 Może ci wielcy kibole z krakowa oceniający franka sami będą grać w Wiśle naprawdę nie dorośli do swoich opini wypowiadanych na forum galicyjska mądrość.Jakby głupota miała skrzydła latali by jak gołębie po Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY ICEK Re: W Krakowie inteligencja jest tylko w Cracovii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 10:01 ty icek co sie wypowiadasz nie twoja sprawa ale franek jest WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamicus4 Jak nie Wisła to może Kolejorz? 03.11.07, 13:57 Kibice Lecha z pewnością przyjęliby bez większych oporów Franka. To przecież historia polskiej piłki ostatniej dekady. Mało który z Polaków strzelił bramkę Anglikom na Wembley. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Jak nie Wisła to może Kolejorz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 14:00 No w sumie Lech to wszystkich z Wisły chciałby ukrasc.:)Juz chodza słuchy ze maja chrapke na Clebera i Kose.Oby Cupiał zmadrzał i wydał ta kase piłkarzom a nie sknerzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Jak nie Wisła to może Kolejorz? IP: *.tktelekom.pl 03.11.07, 19:05 adamicus4 napisał: > Kibice Lecha z pewnością przyjęliby bez większych oporów Franka. To > przecież historia polskiej piłki ostatniej dekady. Mało który z > Polaków strzelił bramkę Anglikom na Wembley. Hehe, a tak naprawde to na Old Trafford :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:30 No no, dwa niusy na głównej ze słowem kibole. Gazietka szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! 03.11.07, 00:43 Nic mnie tak nie irytuje w sportowych "newsach" gazety.pl niż właśnie słowo "kibol". Równie mocno denerwowały mnie "złotka", ale siatkarki dały ostatnio odpór... Ciekawe czy redaktorom gazety.pl podoba się słowo "zajebiście", czy awansuje do słownika literackiego, tak jak "kibol"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie rzozumiesz "Kibol" na znaczyc debil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:01 pseudokibic debil dres bez szkoły głupek od dymów nie od ogładania meczu nie zna nawet składu "swojego" klubu wodzirej agresji zadymiarz chamidło psujące sportowe widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Najemnik nie jest wiślakiem IP: *.chello.pl 03.11.07, 09:35 Jeżeli przyjmiemy taki system nazewnictwa to również nie nazywajmy piłkarzy - wiślakami. To są najemnicy, którym jest wszystko jedno czy grają w Wiśle, Legii czy Cracovii. Oni nie grają dla klubu, oni grają dla pieniędzy. Pójdą tam gdzie jest większa kasa. Nie zasługują na nazwanie ich wiślakami. Obce są im honor i przywiązanie do klubu. Kibicuję Wiśle,a nie piłkarzom-najemnikom którymi gardzę. Do pięt nie sięgają takim prawdziwym wiślakom jak Reyman i dlatego nigdy nie zasłużą sobie na nazwanie ulicy w Krakowie ich imieniem. A wypowiedź Kosy? Nie jestem zdziwiony, pamiętam jak się starał wyrwać z Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart wislak - ile ty masz lat? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 10:39 14? moze 16? w co ty wierzysz, glupku? a polowa twoich kolegow wyjechala do Anglii, bo sa kibicami Arsenalu, tak? czlowiek chce zyc, a zeby zyc, trzeba zarabiac, a zeby zarabiac, trzeba miec miejsce pracy. i tyle. dorabianie ideologii o przywiazaniu do barw klubowych w dzisiejszym swiecie nie ma sensu. aha, twoje slowa o braku szacunku dla "najemnikow" sa tyle glupie, co bezczelne - a ty kim jestes, co osiagnales, zeby sobie wystawiac takie cenzurki? dorosnij chlopcze, zmardzej, i z pokora ciesz sie, ze masz komu kibicowac, a nie pieprz glupot na forum. jesli 100 goli dla "twojego" klubu to malo, sam pokaz jakim jestes "wislakiem". ech, zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Re: wislak - ile ty masz lat? IP: *.chello.pl 03.11.07, 10:48 Kibicuję Wiśle od 30 lat więc sie smarku nie wychylaj, bo prawdopodobnie jak jak jeździłem na wykazdy Wisły to ciebie jeszcze na świecie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart wow! jestem pod wrazeniem:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 12:13 znaczy; stary, a glupi:) tym bardziej sie nie wychylaj - zal czytac takie idiotyzmy pisane przez kogos, kto - byc moze - ma dzieci, wnuki... co ty myslisz, matole; ze jak masz szalik od 30 lat to mozesz o klubie decydowac? a gdzie byles i co spiewales na stadionie, jak Frankowski zdobywal te 100 bramek dla "twojego" klubu, co? zamilcz lepiej i zmien hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Re: wow! jestem pod wrazeniem:) IP: *.chello.pl 03.11.07, 13:20 Uważam że mam prawo sie wypowiedzieć tak jak każdy inny kibic, a to czy ten głos będzie uznany czy nie - to osobna sprawa. Reprezentujemy różne spojrzenie na kwestię przywiązania zawodników do klubu i to nasze prawo. Szkoda że tego nie rozumiesz i tych którzy mają inne poglądy wyzywasz od głupków. Tylko że właśnie taka postawa jest charakterystyczna dla zarozumiałych i zadufanych w sobie głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: wow! jestem pod wrazeniem:) IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.07, 17:06 nie zgadzam sie z Toba ale szacun za utrzymanie kultury dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: wow! jestem pod wrazeniem:) IP: *.acn.waw.pl 06.11.07, 11:38 jakiej kultury ? to są dresy i debile, czas wprowadzić dla nich zakaz stadionowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA rozsądny Re: wow! jestem pod wrazeniem:) IP: *.rzeszow158.tnp.pl 07.11.07, 09:00 Wiślak - dla idei i dla klubu ( w tym przypadku wisły) to mogą grać tylko miernoty, które stoją w miejscu, nie rozwijają się i nie mają szans, bo są zbyt ciency, zeby wyjechać i zmienić klub. I siedzą w jednym klubie dorabiając do tego ideologię. Ambitni i naprawdę dobrzy wyjeżdzają i szukają możliwości rozwoju. Bo prawda jest taka że ta wisła ( i każdy inny klub w PL) nie zapenia ani dużych pieniędzy ani mozliwości rozwoju. to taki klubik - w porównianiu z klubami przez duże "K" jest to takie kopanie piłki za stodołą. Zresztą ta cała pożal się Boże polska liga to jedno wielkie NIC. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 10:09 Dokładnie, co to za gloryfikowanie kiboli? Chyba wkrótce zaczną decydować o czym pisac w gazetach a o czym nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: 83.67.149.* 03.11.07, 00:36 Nie wiem dlaczego napisaliscie kibole. To slowa ma poniekad negatywny wydzwiek, a zapewniam was, ze jest wielu nazwijmy to zwyczajnych kibicow takich jak ja, ktorzy nie zycza sobie powrotu Franka. Tomka trzymam za slowo. Mam nadzieje ze nie zapuka do Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiks Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.acn.waw.pl 03.11.07, 00:51 > To slowa ma poniekad negatywny wydzwiek, a zapewniam was, ze jest > wielu nazwijmy to zwyczajnych kibicow takich jak ja, ktorzy nie zycza > sobie powrotu Franka. Zyczyc to mozesz co najwyzej cioci zdrowia z okazji imienin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafel1975 Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:55 SZANUJMY WISŁĘ. FRANEK DZIĘKUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.cust.tele2.se 03.11.07, 04:27 Jesli nie chcesz widziec Franka to jestes wlasnie kibolem. Bo normalny kibic nie mialby nic przeciwko, pod warunkiem ze Franek w formie nadajacej sie na I lige. Bo co on ci takiego zrobil ? Po prostu chcial zarobic pieniadze na stare lata, a przeciez ty mu forsy nie dasz ani rodziny nie utrzymasz. Dzisiaj pilkarz to zawod a nie reprezentacja podworka. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Przestańcie marne pomioty dziennikarstwa 03.11.07, 00:36 używać słowa "kibol" w artykułach w tym serwisie! Co to za słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter the pole Re: Przestańcie marne pomioty dziennikarstwa IP: *.proxy.aol.com 03.11.07, 01:44 jorge.martinez napisał: > używać słowa "kibol" w artykułach w tym serwisie! > > Co to za słowo? Slowo jak kazde inne, okreslajace kibica pilkarskiego ktory na mecze przychodzi nie po to by dopingowac swoja druzyne, tylko po to by w grupie podobnych do siebie nieudacznikow zyciowych dowartosciowac sie i dac komus w ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhojo--wislak to samo co burak, więc sprawa jasna.... IP: 217.153.237.* 03.11.07, 06:42 ..nie słuchać tych bałwanów!!! Mało kytóry piłkarz ostatnio zrobił dla Wisly tyle co Franek! To normalne że każdy chce zarobioć i jak jest dobry wyjeżdża na Zachód... To nie są kibice Wisły to kibole czyli buraki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:38 nie zaznajomieni w temacie niech sie nie wypoiadaja.spotkanie Kibicow z Frankiem juz niedlugo i zobaczymy kto bedzie mial mocniejsze argumenty w tej rozmowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nieee Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:41 'kibole' co za bezmozgowiec warszawski to pisał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! 03.11.07, 00:44 Gość portalu: no nieee napisał(a): > 'kibole' co za bezmozgowiec warszawski to pisał !!! Jakiś Opryszek, czyli oprych, kibol znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.icpnet.pl 03.11.07, 00:43 elektorat pisu to jest, krakow twardogłowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teściu a ja jestem kibolem i Franka w Wisełce bym widział IP: *.l5.c1.dsl.pol.co.uk 03.11.07, 00:44 odp. sie od niego... zawsze gral w klubie na 100 procent...technicznie i taktycznie jest o lata świetlne przed innymi piłkarzami Białej Gwiazdeczki naszej, kochanej... do Kosy ani Zurawia nikt sie nie przyp. jak odchodzili...nawet jak uche odchodzil nie bylo takiego szumu.. na rok mozna by wziasc zeby Pawel sie prxzy nim troche poduczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: a ja jestem kibolem i Franka w Wisełce bym wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 03:02 Dla Pawelka już nie ma ratunku, zawsze będzie musiał mieć z 6 setek na 1 gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrrrrrrrrrrr Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.spray.net.pl 03.11.07, 00:48 Oto "prawdziwa" Polska! Czesc palantow decyduje o wiekszosci.Do niedawna Franek łowca bramek a teraz won z Reymonta! Cala polska mentalnosc. Zazdrosc,nienawisc i chec dokopania komus komu sie udalo,wlasna ciezka praca a nie przekretami i tylnymi drzwiami. Zero szacunku i wdziecznosci za zaslugi dla jednego z niewielu pilkarzy w Polsce,ktory ucieszyl swa gra tylu krakusow i wielu Polakow. Najpierw Janas, teraz "kibice" Wisly. Zenada to zbyt slabe okreslenie. Franek szacunek dla Ciebie. Podobnie zreszta analogia Lato, Engel itp kontra Beenhaker. Sfrustrowani emeryci. Polska "mysl" szkoleniowa. Smiech na sali. Panowie wasz czas minal. Trawnik kosic, rybki lowic. Won z polskiej pilki. Fachowcy od wlasnych biznesikow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła! Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:03 Franek swoją decyją wprowadzil Wisłe w wielki kryzys i po częsci odebrał dwa tytuly i jeden występ w pucharach. Moim zdaniem jest on jednym z symboli Wisłeki. Jednak "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" i niech tak się stanie. Czas Franka w Wiśle się już skończył. Czekam na nowych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:04 komu sie udalo??Frankowi?slyszales zeby osiagnal cos poza gra w Wisle?zdrajca jest i tyle.Kazdy zawodnik jak ma lepsza oferte to tam idzie,normalne,ale Franek zrobil to w sposob nie fair,o ktorym moze nie wie Ktos taki jak Ty.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterr the pole Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.proxy.aol.com 03.11.07, 01:49 Gość portalu: lol napisał(a): > komu sie udalo??Frankowi?slyszales zeby osiagnal cos poza gra w Wisle?zdrajca > jest i tyle.Kazdy zawodnik jak ma lepsza oferte to tam idzie,normalne,ale Frane > k > zrobil to w sposob nie fair,o ktorym moze nie wie Ktos taki jak Ty.pozdrawiam Nie zdrajca tylko zawodowy pilkarz ktory gra w pilke zarabia na zycie, jezeli chcesz ogladac pilkarzy amatorow to zacznij chodzic na Wolanie, Garbarnie, czy inna IV ligowa druzyne, Wisla jest zawodowym klubem i zatrudnia zawodowcow, jezeli kilku kiboli jest na tyle glupich, ze nie potrafia tego zrozumiec nie powinni miec wstepu na stadion Wisly i to wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.fema.krakow.pl 03.11.07, 01:11 zenujace sa twoje wypociny, nie znasz kulisow nie wiesz jaki byl szantaz Franka na klub zeby go poscil, nie wiesz co czuli dzialacze zawdonicy i kibice gdy ich bozyszcz idol kapitan wzor ucieka w najciezszym momencie nie smiej nikogo krytykowac bo nie masz pojecia co mowisz.. zajmij sie swoimi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis A ja chcę! I wara palantom od Franka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:04 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.fema.krakow.pl 03.11.07, 01:04 zenujace są wypowiedzi w stylu franek łowca bramek jak mozna go nie chciec albo ze jacys kibole w dresie nie powinni rzadzic. ja dresem nie jestem na Wisle chodze od 16 lat pamietam wzloty i upadki, po jednym takim gdy wylem jak przegralismy LM w atenach liczylem ze druzyne podniesie jej kapitan nasz idol ktory dopiero co dostal kontrakt zycia twierdzac ze juz na zawsze zostanie w Wisle. a On uciekl za kasa jako kapitan zostawol klub zawodnikow kibicow nawet nie mowiac czesc. jezeli wam sie nie podoba to ze kibice Wisly moga miec zal do Franka to wasza sprawa. ja zal mam i tyle wielkim zawodnikiem naszym byl ale skonczyl jak skonczyl, niech szuka szczescia gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
sovip Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! 03.11.07, 01:11 Uciekł za kasą , a co był w niewoli a może ty jak proponują ci lepszą robote za 3x większe sianko zostajesz przy swojej bo ją kochasz? A jak masz do wyboru swoją pasztetowatą starą i mega sucz wybierasz paszteta żonke heheh koń by się uśmiał. Naucz się buraku że dla ciebie Wisła to sposób na wyładowanie frustracji w spie....ym życiu a dla Franka normalna praca i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.fema.krakow.pl 03.11.07, 01:16 chlopie mam takie zycie i taka prace ze nie musze swoich frustracji wyladowywac nigdzie heh. kibicuje od dziecka i bede to robil na przekor takim mozgom co wiedza lepiej ode mnie po co to robie.. co do franka to nie znasz kulisow, skoro sam swiadomie powtarzal ze dostal kontrakt zycia w Wisle i odmowil wielu druzynom ktore dawaly mu 5 razy tyle bo kocha ten klub to mam prawo oczekiwac ze mowi prawde, jak nie mowi to mam prawo oceniac jego zachowanie. co do zon to moze ty nie wiesz co to wiernosc milosc i wolisz cudze a ladne. pewnie dlatego ja jestem kibicem a ty nie. wspolczuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart do sovip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:17 Twoje przyklady swiadcza tylko o tym jakim jestes tępym czlowieczkiem..i zjeżdzaj spac zamiast tu jakąś dziecinade odwalać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.11.07, 01:15 Dlaczego do kur.. ne..y nikt nie potepia Majdana za tamte babole puszczone z Panathinaikosem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.fema.krakow.pl 03.11.07, 01:18 zebys wiedzial majdan klos i zienczuk byli za to odpowiedzialni. 2 pierwsi wylecieli. marek odrobil z nawiazka tamten nieszczesliwy mecz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:25 Pewnie,teraz jak Marek ma forme to juz odegrał wpadke,a jak nic nie grał to sie chłopak troche nasłuchał z trybun.Hehehehehe,polscy kibice.Nie rozsmieszac mnie.A dla Franka szacuneczek powinniscie miec chocby za te brameczki w lidze i pucharach a nie jojczyc jak stare baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.fema.krakow.pl 03.11.07, 01:46 czy ty nie rozumiesz ze nikt jego dokonan nie neguje, co wiecej wlasnie daltego tak ciezko nas doswiadczyl bo to wszytko zrobil. im bardziej kogos kochasz tym bardziej boli jego zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter the pole Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.proxy.aol.com 03.11.07, 01:56 Gość portalu: maxx napisał(a): > czy ty nie rozumiesz ze nikt jego dokonan nie neguje, co wiecej > wlasnie daltego tak ciezko nas doswiadczyl bo to wszytko zrobil. im > bardziej kogos kochasz tym bardziej boli jego zdrada Znajdz sobie mlody czlowieku dziewczyne, no chyba, ze ty z natura w pilkarzach sie juz kochasz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wukade Do Maxxa IP: *.aster.pl 03.11.07, 02:33 Chłopie- głupi nie jesteś, łatwo to stwierdzić po twoich kilku wypowiedziach, za to z pewnością niespecjalnie obiektywny. Przyjąłeś za pewnik , że gość jest Judaszem i nic do Ciebie nie przemawia.Jestem kibicem Wisły od 18 lat , pamiętam , kiedy podniecałem się meczami z Jeziorakiem na szczycie drugiej ligi, więc z pewnością nie można powiedzieć, że kiedykolwiek olałem swój ukochany klub.Pamiętam też ile Franek dla nas zrobił- tak naprawdę , choć mówił o doskonałym kontrakcie nie masz zielonego pojęcia o kulisach o tórych tak chętnie się wypowiadasz. Ja od kumpli współpracujących z klubem słyszałem, że nie istniała szansa , żeby Franek dogadał się z Engelem.Zatem kwestie interpersonalne + opcja zarabiania lepszej kasy pomogły mu pomóc podjąć decyzję. Może nie miałś nigdy nieprzyjemności pracować z "szefem", który na każdym kroku Cię gnoi ale to nie jest fajne uczucie.Nie wiem, czy moja wersja jest w 100 % prawdziwa, tak jak i Ty nie wiesz, czy Twoja jest zgodna z biegiem wydarzeń. Tak czy inaczej suche fakty są takie- Był zajebistym piłkarzem, zdobywał ważne bramki, był ikoną, młodzi napastnicy mogą sporo się od niego nauczyć, laczego miałby do nas nie dołączyć. Ja chcę tylko wielkiej Wisły, a Franek na pewno nie przeszkodzi w jej budowaniu, może tylko pomóc. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:40 Jaka zdrada człowieku???Po pierwsze jesli zarabiałbys 3000zł a ktos proponowałby Ci powiedzmy 20000zł to co bys zrobił???Po drugie,jesli nie znasz kulisów podpisania tego kontraktu to milcz,i po trzecie kochaj barwy i herb a nie piłkarzy.No chyba ze masz problem ze swoja decyzja płciowa.A Franek ma mój szacunek za całokształt swoich osiagniec w Naszym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abg Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:12 (...)Jak można się było spodziewać stanowisko SKWK wywołało wielkie zamieszanie zarówno w drużynie Wisły, jak i wśród kibiców "Białej Gwiazdy". Dlatego SKWK za pośrednictwem swojego serwisu internetowego zaproponowało spotkanie i merytoryczną rozmowę Frankowskiemu i jego zwolennikom. Jeżeli argumenty drugiej strony przekonają przedstawicieli Stowarzyszenia, ci zwrócą piłkarzowi i popierającym go osobom honor. Natomiast jeżeli to strona SKWK wyjdzie z potyczki na argumenty zwycięsko, to "Franek" ma zaniechać jakichkolwiek kontaktów z klubem.KONIEC KROPKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibice CHCĄ Franka. Nie chce może 2% z SKWK. IP: *.77.classcom.pl 03.11.07, 01:13 Taka jest prawda. SKWK wystosowało kolejny dziwny i żałosny list po pamiętnym kompromitującym "1906% poparcia" list. Nie dość, że jest żenujący w tresci i formie to wyraża może poglądy 2% kibiców Wisły. Reszta szanuje dorobek Franka mimo jego formy odejścia i jest mu w stanie przebaczyć. W końcu wydajnie przyczynił się do zdobyucia kilku mistrzostw przez Białą Gwiazdę. Na koniec kilka uwag: 1. Kibice Legii, Cravcovii niech się nie cieszą na spory w Wiśle. Jutro temat będzie zamknęty i nic wam to nie pomoże. 2. Do psudodzienikarzyn z GW: Kibic to nie pseudokibic ani kibol. Bądźcie konsekwentni w tytułowaniu, nie tylko news się liczy. No chyba że na zawsze chcecie być brukowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Nie rozumiem , jak inne gwiazdy odchodzą do IP: *.chello.pl 03.11.07, 01:14 bogatszych klubów to nikt nie ma do nich pretensji. Co to Frankowski jest jakiś inny ? on jedyny nie ma prawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad freak fan A my kcemy "Franka"! IP: *.147-56-74.mc.videotron.ca 03.11.07, 01:23 wy paśkudne centusiowe kibole , cała polska ma was w dup.e razem z tą waszą ślepą głupotą , zajadłą pazernością , że o braku wdzięczności jusz nie wspomnę. łowca bramek czyli franek powinien w tej sytuacji pokazać wam wszystkim 4litery i ...... "międzynarodowy znak pokoju" . jak nie wicie co to jest , to tusz za rogatkami krakowa reszta małopolski wam pokaże .... wredne kibolskie krakowskie nasienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosal Po co o tym bydle w ogóle pisać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 01:25 Kogo obchodzi jakaś banda degeneratów? Odpowiedz Link Zgłoś
gerlad11 Kibice Wisły: nie chcą kiboli 03.11.07, 01:26 jeżeli "kibice" Wisły zaczną robić fochy jak "kibice" legii... to będzie to dla mnie Kibica Wisły upokorzeniem! Frankowski zasłużył na szacunek, to m.in. dzięki niemu nasza Wisła zdobyła nie jedno mistrzostwo! Wisła Kraków to Królewska drużyna - żeby być jej kibicem trzeba pokazać , że jest się osobą na poziomie. Kibolą Wisły, którzy będą swoim zachowaniem poniżać Białą Gwiazdę, jej byłych lub obecnych zawodników, radzę wynieść się tam gdzie ich miejsce - na żyletę legi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Kibice Wisły: nie chcą kiboli IP: *.fema.krakow.pl 03.11.07, 01:45 zeby pokazac na poziomie jak sam piszesz to zacznij od siebie i naucz sie pisac w jezyku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIeSŁAw Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.autocom.pl 03.11.07, 04:09 Dlaczego jakiś Opryszek mnie wyzywa od "kiboli" ? Ja też nie chcę Frankowskiego na Reymonta widzieć, a według "Bogów trybun" z SKWK jestem zwykłym piknikiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivi SKwK dno; szacunek dla Franka IP: *.alc-bsr1.chi-alc.il.cable.rcn.com 03.11.07, 06:10 prawdziwi kibice za Frankiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz kefiru Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: 194.153.115.* 03.11.07, 06:47 FRANEK!FRAANEK!ŁOWCA BRAMEK!!!!!! sam jestem wiernym kibicem i wali mnie opinia jakiejś grupy tępaków, którzy pewnie nie potrafią nawet wymienić zawodników grających obecnie w pierwszym składzie Wisełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takie jeden Kibole Wisły: Nie chcemy "Franka"! IP: *.earth.pl 03.11.07, 07:28 tytuł obraża kibiców Wisły, Franek to zwykły szmaciarz o czym wie każdy /podkreślam każdy/ kibic, który interesuje sie w miarę regularnie /a nie tylko w chwilach świetności Wisły/ sprawami klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagagol Dawaj Franiu do Jagi IP: *.merinet.pl 03.11.07, 07:42 Trzeba się szanować. W Jadze jest dla Ciebie i miejsce, i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak Franek! Nie przejmuj się garstką buraków!!.. IP: 217.153.237.* 03.11.07, 07:59 Nigdy nie zapomnimy co zrobileś dla Wisły. Życzę Ci powodzenia gdziekolwiek bys nie grał (jakby to była Wisła byłoby wspaniale!) Jesteś symbolem (obok Żurawia) najlepszych czasów Wisły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic popieram !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 08:06 Ta grupa kiboli odpuściła nawet Uche Kalu, który po rozegraniu kilku dobrych meczy obraził się na Wisłę i odmówił gry. Tak naprawdę to prawie wszyscy z Polski odchodzą dla kasy. Czemu Frankowski, bo latach dobrej gry w Wiśle nie mógłby na "stare" lata trochę dorobic ? Odpowiedz Link Zgłoś