Gość: Marcin IP: *.176.stk.vectranet.pl 30.01.08, 14:17 OLE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yes Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis... IP: *.its.it 30.01.08, 14:18 yes, yes, yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlam Jełopy IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.08, 14:21 Zamiast dać polsatowi i spopularyzować piłke ligową w tym kraju co przyciągnęłoby sponsorów to znowu tworzą pilke ligową dla elit bo duzo mniej osob ma C+. Nie mówiąc o pionierskim na skale europejską kanale piłkarskim. Małe kluby raczej straciły bo będą mniej pokazywane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jełopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:46 A to Polsat dałby za darmo ten kanał? Policz sobie ile kosztowałby CP i liga a ile C+. I najważniej co za te pieniądze byłoby oferowane. W C+ oprócz polskiej kopaniny są jeszcze ligi zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzv Zamiast popularyzować ligę znowu tylko kasiora IP: *.crowley.pl 31.01.08, 09:57 Większość ludzi od lat nie oglądało polskiego meczu ligowego, a taka np. liga niemiecka jest dostępna chociażby w wielu kablówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxXxxx Re: Zamiast popularyzować ligę znowu tylko kasior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 13:03 Najbogatsza w kraju wisla ma budzet na poziomie drugiej bundesligi. Skads kluby musza czerpac kase. Ciekawe jak to bedzie z TPSA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro musieliby mi zaplacic za ogladanie takiej chaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 19:01 zwanej ekstraklasa a nie ja im. Narod chce jednak igrzysk od czasow Cezara. A wystarczyloby nie wykupywac tych abanamentow a liga bylaby za darmo w kazdej TV. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: musieliby mi zaplacic za ogladanie takiej cha IP: *.171.65.147.crowley.pl 31.01.08, 06:53 Jedni lubia seriale typu "M jak miłość" inni ligę polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jełopy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.08, 10:38 Sam jesteś jełop i w dodatku nie reformowalny. Tu chodzi między innymi o to, żeby zachęcić ludzi do chodzenia na stadiony. Jest to jeden z wielu warunków, bo należy dodatkowo podnosić poziom bezpieczeństwa i budować nowe stadiony, a także inwestować w marketing. Te przedsięwzięcia mogą być właśnie sfinansowane w znacznej części ze środków, które przekaże C+ (bo ich oferta była najbardziej atrakcyjna finansowo). Poza tym Cyfra Plus i C+ to najlepsza platforma i najlepiej pokazująca piłkę telewizja w tym kraju. Polsat to straszna padaka. Już kiedyś mieli prawo do pokazywaniu Pucharu Polski i spartolili to modelowo. Nie dało się tego oglądać (wcale nie ze względu na poziom sportowy, tylko ze względu na poziom realizacji transmisji) ani słuchać (żałośni komentatorzy) Więc przestań sadzić tutaj głodne kawałki o popularyzacji, bo ja mam to głęboko w dupie. Jak ktoś się interesuje piłką, to znajdzie sposób, żeby ją oglądać, albo na stadionie, albo znakomicie pokazaną przez ekipę C+. Pozdrawiam serdecznie całą redakcję sportową C+ i z niecierpliwością czekam na start rundy wiosennej. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm 30.01.08, 14:19 Ktoś się tym chłamem interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sbo Szopka IP: *.18-20-De-Gaullea.e-zabrze.pl 30.01.08, 14:21 Czyli ta cała szopka z pakietem telewizyjnym była tylko po to, żeby C+ dało więcej kasy... NĘDZA panowie, NĘDZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: 91.197.155.* 30.01.08, 17:02 Nieee, skąd? Canal+ nie miał co zrobić z tą kupą hajsu i puścił ją na coś, czym nikt zupełnie się nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis... IP: 213.199.198.* 30.01.08, 14:20 Viacom jak zwykle nie idzie na wspołpracę z prywatnymi firmami tylko z rządem. Jednym słowe- człony wam w odbyt, mecze będę cały czas oglądał w necie. Nigdy nie kupię całego zestawu Cyfry tylko żeby oglądać skopną polską ligę. PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spe To po co debilu w ogole ogladasz skopana? IP: *.eastwest.com.pl 30.01.08, 14:24 Nie rozumiem. Jestes idiota? To tak jakbym na wiesc o cenie mercedesa 500 zapowiedzial ze nigdy go nie kupie tylko bede kradl. Bo w sumie Octavia tez dojade wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: To po co debilu w ogole ogladasz skopana? IP: 213.199.198.* 30.01.08, 14:28 po to, że nie mam ochoty płacić 85 złotych za produkt wart 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: To po co debilu w ogole ogladasz skopana? IP: *.net.autocom.pl 30.01.08, 17:52 C+ nie kosztuje 85 tylko 29 zł miesięcznie ,a tyle mogę zapłacić żeby oglądać oprócz naszych"wielkich gwiazd" ligę hiszpańską ,angielską i włoską . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: To po co debilu w ogole ogladasz skopana? IP: 82.160.150.* 30.01.08, 20:04 Dla ciebie 29 zł dla kogoś kto nie ma kablówki około 100 zł. A jak zapewne wiesz nie w całym kraju jest kablówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: To po co debilu w ogole ogladasz skopana? IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 18:09 ma racje bo za t badziewie niedał bym grosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:21 CANAL PLUS RULEZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maso Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis... IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 14:21 I znowu nas wydymali, z punktu widzenia przeciętnego kibica nie zmienia się nic. Ekstraklasa pozostaje opcją dla bogatszej mniejszości narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:49 Mógłbyś to uzasadnić z dokładnym wyliczeniem? Bo mam wrażenie że nie wiesz o czym mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maso Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 15:46 Oczywiście już się robi. Obecnie, a jak się okazało i w przyszłości aby oglądać ligę trzeba wykupić pakiet podstawowy 40 zł (ew. komfortowy 60zł) cyfry+ plus do tego pakiet sportowy canal+ dodatkowe 30 zł. co w najtańszej wersji daje nam 70 zł miesięcznie i mamy ligę (ależ to proste nic tylko kupować). Pomijam w tym momencie ochłapy jakie zebrała TVP z tymi skrótami i 4 meczami w sezonie. Jeśli skorzystano by z opcji ITI i Polsatu można by było mieć ligę na dowolnej platformie cyfrowej również na cyfrze. za dużo mniejsze pieniądze. Przewidywana cena kanału miła wynosić 15 zł miesięcznie. Przykładowy pakiet mini cyfrowego polsatu kosztuje 10 zł miesięcznie plus 15 zł za ekstraklasę co daje nam możliwość oglądania za 25 zł orange ekstraklasy. Nawet przy cenach pakietów na innych platformach - standardowo około 35 zł + 15 zł daje nam sumę 50 zł co jest kwota o 20 zł mniejszą niż w cyfrze. Pomijając już te wszystkie dywagacje finansowe, na zdrowy chłopski rozum Orange ekstraklasa jest czymś co należy się ludziom, kibicom nawet przy tych wszystkich aferach korupcyjnych a może właśnie dlatego. Należało by mieć wzgląd przy kreowaniu przetargów na zwykłych kibiców i dać im możliwość wyboru dowolnej platformy na której mogą oglądać mecze te które chcą. Wybacz ale tłumaczenie że canal plus rozszerzy dostęp dla wielu ludzi poprzez TPSA i neostradę jest bynajmniej śmieszny i żenujący. MOżna by dyskutować w nieskończoność ale takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan a ja wole zapłacić więcej i oglądać ligę w c+ IP: 82.177.124.* 30.01.08, 16:45 bo co prawda liga nasza podworkowa, ale c+ rzeczywiscie pokazuje ją profesjonalnie. i wole płacić więcej niż oglądać ją w tvp czy tvn, gdzie poziom np. komentatorów jest na dużo niższym poziomie. poza tym dla mnie to tansze rozwiązanie, bo teraz za jednym razem płacę za możliwość oglądania ligi polskiej, angielskiej, włoskiej, hiszpańskiej i francuskiej. w przypadku porażki c+ musiałbym płacić jeszcze komuś. a co do bogatszej mniejszosci, to mamy wolny rynek i widocznie c+ ze swoimi klientami ma większą siłę przebicia. widac liczy się nie tylko ilosc ale i jakość. i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maso Re: a ja wole zapłacić więcej i oglądać ligę w c+ IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 17:46 Taaa, lepiej żeby ligę oglądało mniej ludzi bo jest profesjonalnie pokazywana mhmm :). Nie liczy się panie ilość ani jakość tylko liczy się kasa - 10 mln więcej jakie dawał c+ przechyliło szalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: a ja wole zapłacić więcej i oglądać ligę w c+ IP: 151.204.99.* 30.01.08, 19:03 Idz do szefa i powiedz mu ze chcesz zarabiac mniej zeby mogl swoim produktem/usluga docierac do biedniejszej klienteli. Jezeli jestes takim filantropem, to mozesz byc oburzony ze ktos przyjal wieksze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maso Re: a ja wole zapłacić więcej i oglądać ligę w c+ IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 19:34 No heh teraz to w drugą stronę przeginasz. Proponuję zdać sobie sprawę z faktu czym jest ta twoja usługa/produkt, jest rzeczą której celem samym w sobie jest dotarcie do jak największej widowni bo to jest pociąg jej istnienia, po to została stworzona. Nie mam nic przeciwko canal+. Moje pretensje kieruje raczej w stronę zarządców orange ekstraklasy. I uważam że w dobie ostrej walki rynkowej naprawdę dało się to rozwiązać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: a ja wole zapłacić więcej i oglądać ligę w c+ IP: *.sbmec.pl 30.01.08, 20:08 Nie wiem skąd ty masz te ceny, ja za canal+ (4 kanały czarny żółty niebieski i zielony) płaciłem ostatnio 48 zł w aster city. A oprócz polskiej ligi masz również angielską hiszpańską i włoską, wszystko w świetnej jakości (HD) i z najlepszym możliwym komentarzem. Jak dla mnie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maso Re: a ja wole zapłacić więcej i oglądać ligę w c+ IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 21:19 Ceny ma z oficjalnych stron internetowych. Nie wiem jak się sprawa ma z kablówkami. Ale proszę Cię nie podawaj przykładu kablówek bo to jest kropla w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abgar Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.pragapld.waw.pl 31.01.08, 12:53 Jeżeli dla Ciebie kwestia 70 zł to duzo to powinieneś co najwyżej gwiazdy na niebie oglądać a nie piłkę. Przecież bilet na mecz kosztuje w granicach 50 - 70 zł a ty chcesz oglądać 4 spotkania w miesiącu za 35 zł ? Zapomniałeś napisać że w tych 70 zł masz dodatkowo Ligę angielską, francuską, hiszpańską oraz reprezentację Anglii, więc nie pisz że 70 zł to drogo. Gdyby to kosztowało 170 zł to nie było by drogo. Kolejną sprawą jest realizacja. Jak sobie wyobrażasz jakośc transmisji za 35 zł, Kołtonia i Borka plecących bzdury albo tych dwóch "znawców" z TVN-u - dziękuję ale nie. Canal+ jest jak na razie bez konkurencji w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okoń Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 16:23 TVP wychodzi z założenia ze jej sie wszystko należy za darmo bo jest nadawca publicznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maso Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 16:29 Dlatego nie sugeruję aby można było oglądać ligę w TVP bo jednak większe środki finansowe mogą zapewnić stacje prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha lipa IP: *.crowley.pl 30.01.08, 14:23 w związku z zaistniałym faktem: kto chętny na cesję umowy N? oddam w dobre ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: *.stk.vectranet.pl 30.01.08, 14:28 Znakomicie!:) Jednak uważam również, że TVP powinna móc pokazać najważniejsze mecze ligi (np. Wisła-Legia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yooooogi Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: 62.233.177.* 30.01.08, 14:29 mam i canla + i N , wiedz było mi obojętne kto wygra :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adorn Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:54 I barzdo dobrze ! Fachowcy pokazuja najlepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:56 No cóż, niedługo podwyzka abonamentu w Cyfrze zapewne, ktos musi zapłacić za podwojenie kosztów praw do transmisji. a przeciez rekamodawcy nie przyjda do telewizji o tak wąskim zasięgu. To porażka większości kibiców. Polsat z TVN chciały część kosztów przerzucic na zwiekszeni znaczne reklam przy transmisjach otwartcych, a tak piłka będzie sie kisiła jak kisi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wIT_WRO Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 09:02 JAKA PODWYZKA, W UMOWIE Z C+ MASZ GWARANCJE ZE PRZEZ OKRES UMOWY PŁACISZ TYLE ILE MASZ PŁACIĆ, JEZELI C+ PODNIESIE CENY W TRAKCIE, UMOWE MOZESZ ROZWIĄZAC BEZ ZADNYCH KONSEKWENCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik1 Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. 30.01.08, 14:57 No i bardzo dobrze! Canal+ to jedyna stacja, która potrafi pokazać spotkania w profesjonalny sposób. A cała reszta to zwykłe dziady - może z wyłaczeniem Polsatu, który ma paru (dosłownie) dobrych komentatorów, ale chyba nigdy tak skomplikowanej operacji nie przeprowadzał. I nie ma się co obrażać, że TVP nie będzie ligi pokazywać, bo prawda jest taka, że oni mają piłkę w głębokim poważaniu. Porównajcie sobie relacje z OE w C+ z relacjami z meczów reprezentacji w TVP. Widzicie różnice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jljlo Czy tylko dla elit ? IP: *.e-wro.net.pl 30.01.08, 15:02 Po pierwsze to komu się uśmiecha , płacić za wstęp na mecze w ciągu mieśiąca 60 - 100zł lub jeżdzić na mecze , swojej czy nie swojej drużyny albo można policzyć sobie ile koszuje wstęp na wszystkie mecze Polskiej ligi+ niektórych meczów lig zagraniczych ? , Tagże mamy tu , płacąc , dużą oszczędność , tym bardzej że ta liga jest korupcjogena i chuligana też możesz spotkać. Tagże , dobrze że wygrał C+ , a TP. ma duży zasieg i mecze na łączach , więc może będzie można wybrać mecz , który chcemy oglądać , za pewno nie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Czy tylko dla elit ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 17:43 jljlo 30.01.08, 15:02 napisal: Tagże --- muhahahhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dread haha zwycięzcą jest SportFive - firma pośrednika. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 15:11 pytanie - czy takie marki jak Ekstraklasa i Canal+ nie maja swoich fachowców od umów i prawa? po co komu ta firma pośrednicząca? to jeden z największych przewałów w historii polskiego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: haha zwycięzcą jest SportFive - firma pośredn 30.01.08, 21:43 Gość portalu: dread napisał(a): > pytanie - czy takie marki jak Ekstraklasa i Canal+ nie maja swoich > fachowców od umów i prawa? po co komu ta firma pośrednicząca? to > jeden z największych przewałów w historii polskiego sportu. No właśnie, też zachodzę w głowę - po jasny **uj tutaj pośrednik? I nie idzie o to "ile", tylko "kto" tak naprawdę za tym stoi, bo to cholernie naciągane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 15:12 "Ligowe mecze tak jak dotąd będą się odbywać od niedzieli do piątku, ale z jedną ważną zmianą: wszystkie będą się rozpoczynały o innej godzinie, by umożliwić widzom obejrzenie kilku spotkań na żywo." Czyli że co? w sobote pierwszy mecz o 13, drugi o 15, trzeci o 17 itd? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transm 30.01.08, 15:15 z tego co ja rozumiem, to pierwszy w niedzielę, drugi w poniedziałek i tak do ósmego w piątek. sobota natomiast będzie dniem odpoczynku po prawie całym tygodniu ligowych wrażeń;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: 212.160.172.* 30.01.08, 15:16 jakie 85 zł? od grudnia mozna oglądac wszystkie (5) CanałPlusy za 39PLN miesiecznie. Radze czesciej orientować sie co sie dzieje na rynku, niz krzyczec na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Wreszcie zniknie ten durny program OE na TVNie :D IP: *.wshe.lodz.pl 30.01.08, 15:16 :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi :))4 wybrane mecze, ale wypas! IP: 195.47.201.* 30.01.08, 15:26 żenujący sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: :))4 wybrane mecze, ale wypas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 17:45 i zebys wiedzial ze wypas. ja sie ciesze. 4 mecze dla ludu lepsze niz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz25 Re: :))4 wybrane mecze, ale wypas! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 22:53 Chciałem zwrócić uwagę, że w Niemczech w stacji otwartej są dostępne tylko dwa spotkania w sezonie i to na dodatek z pierwszej kolejki rundy jesiennej i pierwszej kolejki rundy wiosennej. Także pomyślmy o tym, że inni mają jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Ogólnie OK, ale szkoda S-13 30.01.08, 15:28 Decyzję, że pozostaje liga w C+ oceniam pozytywnie. Fachowcy, mający doświadczenie i materiały z przeszłości i w ogóle Szkoda mi tylko legendarnego już radiowego studia S-13, które w wyniku podjętych decyzji traci sens istnienia - nie będzie go, jeśli każdy mecz będzie transmitowany o innej godzinie, nie ma wtedy sensu. A wydaje mi się, że i tak nikt nie będzie oglądał wszystkich meczów ligowych... System pay-per-view jest OK, ale każdy wybierze jeden, dwa mecze - i to wszystko. A w jedynce radiowej nieraz i w drodze na swój mecz się coś posłuchało (jeśli mój mecz był o innej godzinie jako wyjątkowy, bo np transmitowany) Zniknie jeden z sygnałów, który pamiętam z lat 80-tych i 90-tych, gdy się nie na wszystkie mecze jeździło :( No cóż.... Coś za coś... I tak zamierzam mecze oglądać ze stadionów, a przyszły sezon i tak może mnie w ekstraklasie nie dotyczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy rozsądek Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 15:32 Ile zarobił niepotrzebny pośrednik (sportfive)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-tvn Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: 81.168.254.* 30.01.08, 15:33 wszystko h ... jak dla mnie najwazniejsze ze nie bede musial debili z tvn sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy najważniejsze że ubeckie telewizje wypadły z gry 30.01.08, 15:39 Canal plus i TVP są w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń Re: najważniejsze że ubeckie telewizje wypadły z IP: 200.51.41.* 30.01.08, 15:41 mentorlevicy napisał(a): najważniejsze że ubeckie telewizje wypadły z gry TVN(Tusk Vision Network?) i POlsat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: *.eastwest.com.pl 30.01.08, 16:22 Chyba najlepiej że canal+ będzie transmitował OE, ale ciekawi mnie jak rozwiążą problem 2 ostatnich kolejek, zawsze odbywały sie o tej samej porze. Dodatkowo zbyteczne wydaje mi sie pokazywanie wszystkich meczy z danej kolejki(LIVE), gdyż kto będzie chciał oglądać oprócz zainteresowanych kibiców mecz np.Dyskobolia-Odra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeboo Komisja śledcza w sprawie praw do transmisji! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 30.01.08, 16:46 I znowu przeciętny kibic piłki nożnej (czyli m.in. ja) przegrał. Chcesz emocji? Musisz za nie dodatkowo zapłacić? A za darmo możesz jedynie dostać powtórki meczów z lig zachodnioeuropejskich z tygodniowym opóźnieniem. Nie ma co fajnie jest oglądać mecz, znając od 2-3 dni wynik końcowy spotkania. Proponuję powołać komisję śledczą w tej sprawie, bo kibice zostaną w podobny sposób wyrolowani w czasie Euro 2012! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartol Canal+ i TPSA zwycięzcami przetargu na transmis.. IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 17:08 CANAL+ - PROFESJONALIŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś