Gość: Raff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 00:24 Przy drugiej bramkę asystę zaliczył JARZĘBOWSKI a nie Kiełbowicz. PS Ave Legia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomigl Re: Legia - Lech 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 00:35 zawsze wiedziałem że Świrczewski to jest szmaciaż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A Choto nie faulował!!! Fijarczyk frajer!!! IP: 217.153.110.* 30.08.03, 00:38 Nie ma co, drugi mecz w dziesiątkę i drugie zwycięstwo!!! Legunia, Legunia, Leguniaaa... LEGUNIA, LEGUNIA, LEGUNIAAAAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciu Re: A Choto nie faulował!!! Fijarczyk frajer!!! IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 09:37 Gość portalu: marcy napisał(a): > Nie ma co, drugi mecz w dziesiątkę i drugie zwycięstwo!!! > Legunia, Legunia, Leguniaaa... LEGUNIA, LEGUNIA, LEGUNIAAAAA!!!! > jeżeli wejście prostą nogą nie jest faulem no to nie było faulu,ale prosze zajrzeć najpierw do przepisów gry w piłkę,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: A Choto nie faulował!!! Fijarczyk frajer!!! IP: *.chello.pl 30.08.03, 09:41 Troche znam przepisy i wg mnie bylo to wejscie maks na zolta, a Chooto dostal odrazu czerwien.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky Re: A Choto nie faulował!!! Fijarczyk frajer!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 10:18 A według mnie Choto nie faulował bo trafił w piłkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesser D Pana Kowalczyka od pilkarzykow IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 11:49 Choto dostal dwie niesluszne kartki, najpierw zolta mimo nawet nie dotknal Madeja a potem czerwona mimo, ze wybil pilka z pod nog Grzelaka i nawet nie przyczynil sie specjalnie do jego upadku. Czy w takim wypadku zasluzyl na punkty ujemne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff Mylisz się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 12:31 Mylisz się - bo trafił w piłkę, która leciała ok 40 cm na ziemią i wybił ją na aut (sama sięwybiła?) A dla zobrazowania fragment wywiadu z Grzelakiem: Czy Choto naprawdę pana sfaulował? - spytaliśmy Rafała Grzelaka. - Ciężko powiedzieć. Ja właściwie odczułem to na nodze, bo mnie zabolało. - Są rany na nodze? - Nie ma. - To dlaczego tak długo nie podnosił się pan z murawy? - Bo mnie bolało. Owszem trochę aktorstwa w tym było i mogłem wstać wcześniej, ale rywal ostro wszedł we mnie. <b>- Jednak na powtórkach telewizyjnych widać było, że obrońca Legii nawet pana nie dotknął... - Tak. Może jak upadałem, coś mi się stało w nogę - podsumował z uśmiechem.</b> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legiunia Re: Legia - Lech 2:1 IP: 80.72.34.* 30.08.03, 00:44 Chato pomimo tego że zagrał dopiero drugi mecz w lidze grał jak profesor! Temu panu który sędziował to już dziękujemy...Zyleta była dzisiaj superowa!!Jeszcze gardło mam zdarte.Uczcie się od nas!!!Niestety załamany jestem poziomem naszej ligi.Co ta GIEksa i Wisła Płock tu robią?Dno,wstyd i chańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mns Lech imperatorem... z wykastrowanym worem IP: *.acn.pl 30.08.03, 00:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROCKLIN FAN Re: Legia - Lech 2:1 IP: *.crowley.pl 30.08.03, 01:21 WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA LECHA, DOBRA DRUŻYNA, MIESZANKA MŁODOŚCI I RUTYNY, Z TAKIMI NAZWISKAMI POWINNI BYĆ MISTRZEM KRAJU { CHOĆ PODOBNO NAZWISKA NIE GRAJĄ}WYWALCIE NA ZBITY PYSK BANDĘ CZECHÓW BO WAM ROZWALĄ DRUŻYNĘ, JESZCZE JEDEN TAKI MECZ I SIĘ ZACZNĄ WAŚNIE W ZESPOLE, SPADEK DO DRUGIEJ LIGI, ODEJŚCIE SPONSORÓW, SPRZEDAWANIE ZAWODNIKÓW. ZATRUDNIJCIE JASIA ŻURKA ALBO BOBO KACZMARKA, ONI POTRAFIĄ SKONSOLIDOWAĆ ZESPÓŁ, ŻYĆ RAZEM Z DRUŻYNA I NIE PIEPSZĄ GŁUPOT O SZAMANACH I CZARODZIEJACH- NIE ZMARNUJCIE SZANSY, CZEKAM NA WIELKIE DERBY GROCKLINU Z LECHEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Kto chce osłabić Legię ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 01:36 klika z pzpn. sędzia fujarczyk nadaje się na klepisko w swojej stalowej woli, a nie na I ligę. chciał pomóc poznańskim słowikom wywalając znajlepszego obrońcę Legii , za takie szmondackie sędziowanie ( nie pierwszy raz ) powinien zbierać szmaty i won do II ligi.ciekawe jaką dostanie notę od pzpn. dziś na meczu siedział koło mnie Muniek Staszczyk z T.Love , przybijałem z nim piątkę po każdym golu Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzrtr Re: Legia - Lech 2:1 IP: *.jetstart.xtra.co.nz 30.08.03, 01:56 Lech zdechl kolejarz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako bylem, widzialem, pisze co mysle.... IP: *.chello.pl 30.08.03, 02:12 przez cala pierwsza polowe Legia dominowala!!! bylo sporo sytuacji... oczywiscie nie wykorzystane. i wlasnie w I polowie to Dickson Choto byl bohaterem Legii! to On czyscil wszystkie akcje ofensywne Lecha... Czerwona kartke uwazam za niesluszna... poziom sedziowania w tym meczu: FATALNY - kilkanascie nieodgwizdanych spalonych, kilka odgwizdanych nieslusznie, ta czerwona dla Choto... TRAGEDIA!!! zreszta po tej kartce i golach dla Legii sedzia sie jakby zmitygował i co było możliwe to gwizdał dla Legii.... Kolejny raz niesamowite sportowe emocje zepsuł nam gosc z PZPN... i to zarowno kibicom Legii jak i Lecha. II polowa to od pierwszej minuty ataki Lecha. gdyby ktorys byl skuteczny (zwlaszcza po zejsciu D.C.) to byloby po meczu. Na szczescie Legiunia szybko pokazala, ze jednak chce grac w I lidze. Dwie bramki zdobyte raczej determinacja niz umiejetnosciami zdecydowaly o tym, ze 3 pkt sa dla Warszawy. Z przebiegu meczu - wynikl jak najbardziej sprawiedliwy. Dodam tylko, ze dawno nie bylem na takim spektaklu na Łazienkowskiej - widowisko rewelacja. LEGIA GOL!!! ps. mimo niecenzuralnych okrzykow w strone kibicow Lecha to mysle ze zachowywali sie o wiele lepiej niz fani Polonii... nie beszczescili pilkarskich swietosci tylko kibicowali swojemu zespolowi ps.1. sagan dostanie oczywiscie w PS ocene 3-4, te gloopie pisssdy to klamliwe suki. a choto dostanie 2. (wg mnie sagan 4+ choto 5) ps.2. Legia od poczatku powinna grac w 10.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: bylem, widzialem, pisze co mysle.... IP: *.acn.waw.pl 30.08.03, 11:53 W "PS" Choto dostanie 1 bo tyle daja za czerwona kartke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Legia - Lech 2:1 IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 07:35 Jechałem w sumie 600 km z Poznania i do Poznania, żeby kibicować mojej Legiunii!! Jestem dzisiaj dumny jak nigdy. Legia walczyła jak lwy. Jakby Zarajczyk zaprosił na ten mecz potencjalnego inwestora, a inwestor ten lubiłby piłkę, to na pewno dałby pieniądze na Legię. Drużyna z charakterem. Ale ich Drago pięknie wyuczył. Chwała Kubie, że umie to podtrzymać. Dla mnie cichym bohaterem Legii był... Radek Wróblewski. Wszedł na koniec, ale tak męczył obrońców poznańskich (biegając od jednego do drugiego jak rakieta), że w końu zagrali piłkę bez sensu na aut. Tego Legia potrzebowała w końcówce. Do Boruca nie mam pretensji - w ostatniej minucie obronił groźny strzał rozpaczy lechitów. Doping super, oprawa też bardzo ładna, tylko nie widziałem konfetti, a sam przywiozłem 2 kg. Lech? Chyba zapowiadali puchary, ale nic z tego nie będzie, bo żaden drugoligowiec nie gra w Intertoto. Stali się piłkarskim pośmiewiskiem całej Polski, a przed meczem na różnych forach nie brakowało głosów w stylu "pojedziemy z Legią 4:0". No to dostali szkołę piłki i charakteru, a ich kibice lekcję pokory. Pycha została ukarana. Brawo Legia. Sagan i Dixi na 5, pozostali - dobrze. Legia mistrz. Co do minuty ciszy: nie było tak źle; myślę, że najwyżej kilkudziesięciu poznaniaków coś tam krzyczało, ale większość siedziała cicho. To lepsze zachowanie niż rok temu Wisły. Legia mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred sensacyjna wypowiedz janasa w mp3!!! IP: 213.17.204.* 30.08.03, 07:59 www.samuraiwar.com/page.php?x=217360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi brawo Legia ! IP: *.acn.pl / 10.70.5.* 30.08.03, 09:26 moze sedzia to jakis pier........ rasista!!! widowisko super!!!..............a oprawa wow!!!!!!!!!! oby tak dalej a mistrz bedzie w Warszawie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Legia - Lech 2:1 IP: *.toya.net.pl 30.08.03, 12:26 Przy pierwszej bramce dla Legii asytował Jarzębowkski a nie Kiełbowicz !!!!! Prosze o sprostowanie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś