Gość: Policyjny Serwis I IP: 62.233.214.* 22.03.08, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HH Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.swietochlowice.net.pl 22.03.08, 20:09 Jeszcze by mi tego buca do Bayernu wstawili. Ale na szczęście to tylko marzenie tego pajacyka i dziennikarzyn, które nie wiem czemu widzą coś szczególnego w tym pseudobramkarzu. Już wolałbym Kuszczaka w Bayernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:32 Bucem i pajacem to jesteś TY HANYSIE , a do bayernu to może się załapie Rybczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banans Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: 80.54.202.* 22.03.08, 20:39 Dwie pierwsze wypowiedzi napisali jacyś idioci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:37 zgadzam się z tobą Banans mało tego to narodowcy nie kibice i nie chodzi tu o Boruca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:19 Nie ...z Żaby zrobi się ropucha i on się załapie.Pasuje Ci teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:09 alez ludzie!!!!!!!!!!!!1 bajer monachium... i zawodnik z polski ziomki by sie powykrecali arturo kazdy klub byle nie ........... monachium to nie glasgow... pamietaj nie ten kraj nie ta kultura a feeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:16 Kto by tego debila dopotęgi Niemiec wziął????.Polacy weżcie go sobie!!!!.Durne internauci uwieżyli w cud jakiś pismaków a ja pisałam ,że cudów nie ma!!.Precz z Borucem niech wali do kazdego klubu na świecie ..ale wąd od Bayernu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.chello.pl 22.03.08, 21:42 ej chłopie to ze twoja stara przeszła need for speed na piechote to nie znaczy ze mozesz pisac takie idiotyzmy, debilu niemyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Pytanie dla znawców za 1000pkt: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:46 Gdzie tym razem Wybiorcza przetransferuje Boruca? Stawiam na Real, Milan, no i ewentualnie Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Pytanie dla znawców za 1000pkt: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:29 stawiam na valencie bądz manchester. ale te rzekome transfery boruca stają sie już nudne. i tak wiadomo że borucinho przejdzie do giganta to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Rekin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:54 Ty ku..a jakaś ciota co??? Ja nie chłop tylko iwetka.A to płec żeńska!!!.Widać,żeś debil a smrody kręca Cię co??? To bierz Boruca to Twoje klimaty a od Bayern to wara ćwoku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoryfel Re: Rekin IP: *.lanet.net.pl 22.03.08, 22:20 Czemu wycierasz sobie gębę moim językiem, tępa strzało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 22:31 Ty tępa lesbo idż robić kiełbache kosmitom !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca!!! Ty tępa pało!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:38 Ja wiem gdzie mam iść i co robić a Ty??? Pałuj się i myśl o Borucu,ze Bayern kupuje go za miliony euro ...to szybciej do orgazmu dojdziesz!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Ty tępa pało!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:42 To nie Jaca ,ja to pisałam!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:41 a ty laska naucz się pisać ,u know what i mean? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:48 Jakoś mnie zrozumiałeś co???.Szlag Was trafia ,że nikt z Niemieckich klubów się o niego nie zabija.Już w tamtym tyg. był komentarz na jego niby zakup do Bayern..poczytaj sobie co wtedy pisałam....a jasnowidzem nie jestem,tylko interesuje sie sportem,klubem Bayern i wiem na bierząco kogo jak narazie maja na miejsce Kahna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:17 Ale z waz klamcy k........... i poco wy dzienikaze pusczacie takie plotki chyba wam zato niezle placą ja nienawidze dzienikarzy to są pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:46 ooooooo otóż to, ale co niektórzy to mają nasrane i nie wymieszane w tym co przypominało kiedyś mózg no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Widzieliście Boruca w reklamie? Retusz tłuszczu :) IP: 212.76.37.* 22.03.08, 22:25 Kampania McDonalda w której Boruc podaje piłkę jakiemuś chłopcu. Jest smukły jak 15-latek. Komedia, pic na wodę, fotomontaż :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Widzieliście Boruca w reklamie? Retusz tłuszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:49 no luuudzie dajcie spokuj od tego są reklamy haaalo na jakim świecie żyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Pablo!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:55 Idż spać..jutro święta kogo taki Boruc obchodzi????Jajka święciłes?? Pacież zmawiaj bo jutro śniadanie rodzinne,ja spadam.Wszystkim wrogom moim i tym miłym Wesołych Świąt Iwetka życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:59 no również pozdrawiam ale spać to mi się nie chce iwetko dlatego tu jestem i też lubię piłke i m.in. Bayern ale gadka zeszła na psy czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Pablo!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:03 To normalne są za i przeciw.Jesteśmy kibolami..a to nasz język.W klubach golfowych ..kultura na meczach piłkarskich..tez ale inna.Jestem fanem Bayern już od 14 lat,mimo iz mieszkam we Wrocku.Oni sa dobrzy ,Polacy wiedzą ale do świadomości nie przyjmuja dlatego takie zjeby padaja na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:06 racja iwetko ale po co ta agresja piłka to piłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Pablo!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:13 Zawsze jest agresja.Zobacz po meczach jak się biją,ile zabito ,jakie zadymy...to piłka nożna.Chodzę na mecze aaaaaaaaaa,jestem fanem Bundesligii to wiem chociaz jak byłam w Hannowerze na meczu Bayern- Hannowe ,miałam szal Bayern i wtedy Bayern wygrał,było spoko..nikt mnie tam nie ukatrupił.Tutaj inna kultura.Dobranoc,jutro święta.Do wiadomości Bayern w ćwiercfinałach UEFA i finale pucharu Niemiec i pierwsze miejsce w tabeli i niech kto powie ,że chłopaki są kiepscy.Apropo Polacy sa tak wogóle w UEFA???.Nie interesuje sie polska piłka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:16 dobranoc wesołych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oas Re: Pablo!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 23:01 Nie zapomnij zabrać wibratorka , słodka idiotko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:04 haaalo tu nie różowe strony pany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Szadkowski a może Boruca na ławkę posadzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:53 Tak jak próbowałeś to zrobić z Kuszczakiem... SZADKOWSKI Ty Palancie możesz jedynie upić się z nieślubnym dzieckiem Gnerała Świerczewskiego.... SZADKOWSKI spadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:54 a poza tym jak Boruc okazałby się wart Bayernu w co raczej nie wątpie to wszyscy inaczej by kwiczeli że niby "wiedzia łam od razu" że " strzał w dziesiątkę" zawsze k... tak jest jak ktoś się sprawdzi więc na szczęście was to ominęło hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Prezydent Bayernu Monachium Karl-Heinz Rummenigge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:07 z resztą na Bayernie świat się nie kończy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Artur nie jedz do faszystow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 00:29 Niemcy to rasisci i ewentualne dobre wystepy Boruca na niemieckich boiskach moga znaczyc mniej niz deklarowana narodowosc zawodnika...Boruca moglby wygryzc jakis germanski junior. Dla Niemcow Polak zawsze bedzie undermenschem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minus Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.unused.derbynet.waw.pl 23.03.08, 00:54 Iwetki sretki. I inne volksdeutsche. Oczywiście cały germański "piłkarski Świat" dowodzony przez mega- wyrocznie we wszystkich sprawach tzn. Bild nigdy o Borucu nawet nie słyszał. Ale jeżeli ktoś się chociaż trochę zna to wie, że od nowego sezonu J. Klinsmann w Bayernie dowodzi i nie jest tajemnicą że ma wysokie mniemanie o Arturze B. (na co wpływ miał mecz w Dortmundzie). I nie jest tajemnicą, że Klinsmann ma swoje zdanie o bramkarzach i o roli jaką pełnią w drużynie (vide odsunięcie Kahna od - wydawałoby się - pewnego miejsca w pierwszej drużynie Niemiec). Boruc do Bayernu pasuje. To koleś z jajami i takiego w Monachium szukają. Co innego Rensing. Może i zdolny, może i niezły... ale ten szczawik nigdy nie wypełni luki po Olim K. Dlatego też Uli i Kalli mogą sobie gadać. Znani są z tego, że jedno gadają a inne robią. Kto stanie w bramce FCB w nowym sezonie będzie zależało od Klinsmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlemon Re: Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 01:16 I wreszcie ktoś mówi z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus co ten rummenigge p****oli IP: *.echostar.pl 23.03.08, 21:36 przecież wyborcza pisze że bayern go już na 90% kupił, co on nie wie co się dzieje w jego klubie, bo przecież nasi dziennikarze z palca by sobie tego nie wyssali, prawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błoński kłamczuch Schweine Deutschland IP: *.2a.pl 24.03.08, 10:27 I dobrze. Boruc nie pasuje do szwabów, pozatym jak im kibicować. Trzymaj się Artek, stać Cię naprawde na wielki klub. Cała Legia zawsze razem !!! ITI - spier... Odpowiedz Link Zgłoś