Dodaj do ulubionych

Bayern dementuje zainteresowanie Borucem

IP: 62.233.214.* 22.03.08, 19:57
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: HH Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.swietochlowice.net.pl 22.03.08, 20:09
      Jeszcze by mi tego buca do Bayernu wstawili. Ale na szczęście to tylko marzenie
      tego pajacyka i dziennikarzyn, które nie wiem czemu widzą coś szczególnego w tym
      pseudobramkarzu.
      Już wolałbym Kuszczaka w Bayernie!
      • Gość: Żaba Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:32
        Bucem i pajacem to jesteś TY HANYSIE , a do bayernu to może się załapie Rybczyński.
        • Gość: Banans Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: 80.54.202.* 22.03.08, 20:39
          Dwie pierwsze wypowiedzi napisali jacyś idioci?
          • Gość: pablo Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:37
            zgadzam się z tobą Banans mało tego to narodowcy nie kibice i nie
            chodzi tu o Boruca!!!!
        • Gość: iwet21 Re: Gott sei Dank! Alleluja und nach vorne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:19
          Nie ...z Żaby zrobi się ropucha i on się załapie.Pasuje Ci teraz???
    • Gość: mazur Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:09
      alez ludzie!!!!!!!!!!!!1
      bajer monachium...
      i zawodnik z polski
      ziomki by sie powykrecali
      arturo kazdy klub byle nie ...........
      monachium to nie glasgow...
      pamietaj
      nie ten kraj nie ta kultura

a feeeeeeeeeeeeeee

• Gość: iwet21 Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:16
      Kto by tego debila dopotęgi Niemiec wziął????.Polacy weżcie go
      sobie!!!!.Durne internauci uwieżyli w cud jakiś pismaków a ja
      pisałam ,że cudów nie ma!!.Precz z Borucem niech wali do kazdego
      klubu na świecie ..ale wąd od Bayernu.
      • Gość: rekin Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.chello.pl 22.03.08, 21:42
        ej chłopie to ze twoja stara przeszła need for speed na piechote to nie znaczy ze mozesz pisac takie idiotyzmy, debilu niemyty
        • Gość: lolek Pytanie dla znawców za 1000pkt: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:46
          Gdzie tym razem Wybiorcza przetransferuje Boruca?

Stawiam na Real, Milan, no i ewentualnie Chelsea.
          • Gość: znawca Re: Pytanie dla znawców za 1000pkt: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:29
            stawiam na valencie bądz manchester. ale te rzekome transfery boruca stają sie
            już nudne. i tak wiadomo że borucinho przejdzie do giganta to tylko kwestia czasu
        • Gość: iwet21 Rekin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:54
          Ty ku..a jakaś ciota co??? Ja nie chłop tylko iwetka.A to płec
          żeńska!!!.Widać,żeś debil a smrody kręca Cię co??? To bierz Boruca
          to Twoje klimaty a od Bayern to wara ćwoku jeden.
          • Gość: karoryfel Re: Rekin IP: *.lanet.net.pl 22.03.08, 22:20
            Czemu wycierasz sobie gębę moim językiem, tępa strzało ?
      • Gość: jaca Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 22:31
        Ty tępa lesbo idż robić kiełbache kosmitom !!!!!
        • Gość: Jaca!!! Ty tępa pało!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:38
          Ja wiem gdzie mam iść i co robić a Ty??? Pałuj się i myśl o
          Borucu,ze Bayern kupuje go za miliony euro ...to szybciej do orgazmu
          dojdziesz!!.
          • Gość: iwet21 Re: Ty tępa pało!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:42
            To nie Jaca ,ja to pisałam!!!.
      • Gość: pablo Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:41
        a ty laska naucz się pisać ,u know what i mean?
        • Gość: iwet21 Re: Aaaaaaa..nie pisałam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:48
          Jakoś mnie zrozumiałeś co???.Szlag Was trafia ,że nikt z Niemieckich
          klubów się o niego nie zabija.Już w tamtym tyg. był komentarz na
          jego niby zakup do Bayern..poczytaj sobie co wtedy pisałam....a
          jasnowidzem nie jestem,tylko interesuje sie sportem,klubem Bayern i
          wiem na bierząco kogo jak narazie maja na miejsce Kahna.
    • Gość: hahaha Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:17
      Ale z waz klamcy k........... i poco wy dzienikaze pusczacie takie plotki chyba wam zato niezle placą ja nienawidze dzienikarzy to są pedały
      • Gość: pablo Re: Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:46
        ooooooo otóż to, ale co niektórzy to mają nasrane i nie wymieszane w
        tym co przypominało kiedyś mózg no nie?
    • Gość: m. Widzieliście Boruca w reklamie? Retusz tłuszczu :) IP: 212.76.37.* 22.03.08, 22:25
      Kampania McDonalda w której Boruc podaje piłkę jakiemuś chłopcu. Jest smukły jak
      15-latek. Komedia, pic na wodę, fotomontaż :>
      • Gość: pablo Re: Widzieliście Boruca w reklamie? Retusz tłuszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:49

no luuudzie dajcie spokuj od tego są reklamy haaalo na jakim świecie
        żyjecie?
        • Gość: iwet21 Pablo!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:55
          Idż spać..jutro święta kogo taki Boruc obchodzi????Jajka święciłes??
          Pacież zmawiaj bo jutro śniadanie rodzinne,ja spadam.Wszystkim
          wrogom moim i tym miłym Wesołych Świąt Iwetka życzy.
          • Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:59
            no również pozdrawiam ale spać to mi się nie chce iwetko dlatego tu
            jestem i też lubię piłke i m.in. Bayern ale gadka zeszła na psy czyż
            nie?
            • Gość: iwet21 Re: Pablo!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:03
              To normalne są za i przeciw.Jesteśmy kibolami..a to nasz język.W
              klubach golfowych ..kultura na meczach piłkarskich..tez ale
              inna.Jestem fanem Bayern już od 14 lat,mimo iz mieszkam we
              Wrocku.Oni sa dobrzy ,Polacy wiedzą ale do świadomości nie przyjmuja
              dlatego takie zjeby padaja na forum.
              • Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:06
                racja iwetko ale po co ta agresja piłka to piłka
                • Gość: iwet21 Re: Pablo!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:13
                  Zawsze jest agresja.Zobacz po meczach jak się biją,ile zabito ,jakie
                  zadymy...to piłka nożna.Chodzę na mecze aaaaaaaaaa,jestem fanem
                  Bundesligii to wiem chociaz jak byłam w Hannowerze na meczu Bayern-
                  Hannowe ,miałam szal Bayern i wtedy Bayern wygrał,było spoko..nikt
                  mnie tam nie ukatrupił.Tutaj inna kultura.Dobranoc,jutro święta.Do
                  wiadomości Bayern w ćwiercfinałach UEFA i finale pucharu Niemiec i
                  pierwsze miejsce w tabeli i niech kto powie ,że chłopaki są
                  kiepscy.Apropo Polacy sa tak wogóle w UEFA???.Nie interesuje sie
                  polska piłka!!!
                  • Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:16
                    dobranoc wesołych.....
          • Gość: oas Re: Pablo!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 23:01
            Nie zapomnij zabrać wibratorka , słodka idiotko .
            • Gość: pablo Re: Pablo!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:04
              haaalo tu nie różowe strony pany
    • Gość: :D Szadkowski a może Boruca na ławkę posadzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:53
      Tak jak próbowałeś to zrobić z Kuszczakiem...
      SZADKOWSKI Ty Palancie możesz jedynie upić się z nieślubnym
      dzieckiem Gnerała Świerczewskiego....

SZADKOWSKI spadaj!!!!
    • Gość: pablo Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:54
      a poza tym jak Boruc okazałby się wart Bayernu w co raczej nie
      wątpie to wszyscy inaczej by kwiczeli że niby "wiedzia łam od razu"
      że " strzał w dziesiątkę" zawsze k... tak jest jak ktoś się sprawdzi
      więc na szczęście was to ominęło hehehehe
    • Gość: pablo Prezydent Bayernu Monachium Karl-Heinz Rummenigge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:07
      z resztą na Bayernie świat się nie kończy....
      • Gość: danny Artur nie jedz do faszystow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 00:29
        Niemcy to rasisci i ewentualne dobre wystepy Boruca na niemieckich boiskach moga
        znaczyc mniej niz deklarowana narodowosc zawodnika...Boruca moglby wygryzc jakis
        germanski junior. Dla Niemcow Polak zawsze bedzie undermenschem.
    • Gość: Minus Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.unused.derbynet.waw.pl 23.03.08, 00:54
      Iwetki sretki. I inne volksdeutsche.
      Oczywiście cały germański "piłkarski Świat" dowodzony przez mega- wyrocznie we
      wszystkich sprawach tzn. Bild nigdy o Borucu nawet nie słyszał. Ale jeżeli ktoś
      się chociaż trochę zna to wie, że od nowego sezonu J. Klinsmann w Bayernie
      dowodzi i nie jest tajemnicą że ma wysokie mniemanie o Arturze B. (na co wpływ
      miał mecz w Dortmundzie). I nie jest tajemnicą, że Klinsmann ma swoje zdanie o
      bramkarzach i o roli jaką pełnią w drużynie (vide odsunięcie Kahna od -
      wydawałoby się - pewnego miejsca w pierwszej drużynie Niemiec). Boruc do
      Bayernu pasuje. To koleś z jajami i takiego w Monachium szukają. Co innego
      Rensing. Może i zdolny, może i niezły... ale ten szczawik nigdy nie wypełni luki
      po Olim K.
      Dlatego też Uli i Kalli mogą sobie gadać. Znani są z tego, że jedno gadają a
      inne robią. Kto stanie w bramce FCB w nowym sezonie będzie zależało od Klinsmanna.
      • Gość: ironlemon Re: Bayern dementuje zainteresowanie Borucem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 01:16
        I wreszcie ktoś mówi z sensem.
    • Gość: robus co ten rummenigge p****oli IP: *.echostar.pl 23.03.08, 21:36
      przecież wyborcza pisze że bayern go już na 90% kupił, co on nie wie
      co się dzieje w jego klubie, bo przecież nasi dziennikarze z palca
      by sobie tego nie wyssali, prawda;)
    • Gość: Błoński kłamczuch Schweine Deutschland IP: *.2a.pl 24.03.08, 10:27
      I dobrze. Boruc nie pasuje do szwabów, pozatym jak im kibicować.

Trzymaj się Artek, stać Cię naprawde na wielki klub.

Cała Legia zawsze razem !!!

ITI - spier...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka