Dodaj do ulubionych

Mucha kontra Vuković - starcie tytanów

IP: *.acn.waw.pl 24.03.08, 13:06
Lepiej byście zwrócili uwagę na to co wygadywał, w tym samym programie, Wasz
kolega redakcyjny - Robert Błoński.

Twierdził on, że kibice Legii łamią jakieś zakazy, ponieważ kulturalnie
pojechali na stadion Widzew, wyrobili identyfikatory, kupili bilety na mecz i
siedzieli wraz z kibicami Widzewa. Przypomnę tylko, że na kibicach Legii nie
ciąży żaden zakaz PZPN-u.

Wesołych świąt, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Friend(L)y Re: Mucha kontra Vuković - starcie tytanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:28
      NIc dodać nic ująć. Pan Błoński uległ propagandzie iti. Kłamstwo powtarzane wiele razy dla niektórych staje się prawdą objawioną :)
      • Gość: Aidi Re: Mucha kontra Vuković - starcie tytanów IP: *.aster.pl 24.03.08, 14:45
        Dokładnie. Mnie już się śmiać chce z takich wypowiedzi, najgorsze, że niektórzy
        w to potem wierzą...
        • Gość: Kibic Legii W-wa Legia to najdurniejsza druzyna w polskiej Lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 10:52
          Mimo, że jestem kibicem tego klubu to uważam, że to jeden z najgłupszych, najbardziej leniwych, najbardziej pazernych, najbardziej chamskich klubów w Polsce a może nawet w Europie lub na świecie! To jedna wielka banda nieuków, leniwców i pijaków. ALe czasem uda im się wygrać coś fuksem i za to ich kocham :)
      • Gość: (L) to było tak:... IP: 82.160.49.* 24.03.08, 23:12
        vuko: powinienes wyjsc z bramki
        mucha: o żesz ty, mi doradzasz ?? jak taki madry jestes to sam na bramce stan
        vuko: no ale lepiej by było jak bys wyszedł
        mucha: teraz juz przesadziłes, chodz tu zaraz ci tak zap...ole ze cie mamusia
        nie pozna
        roger: uspokuj sie on lubi wypowiadac sie na tematy o ktorych nie ma pojecia
    • Gość: antyfan żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 13:31
      Dziwię się, że C+ płaci za transmitowanie takiej ligi (!?!). Najgorsze jest to, że są ludzie zdolni patrzec na te mecze:/ Ludzie! Żal, żal, żal. Lepsze bramki widziałem jako 12 latek grając na podwórku!

PS. I co się dziwić, że najważniejszym wydarzeniem na boisku było "prawie się pobicie" piłkarzy Legii. Reszta dno. Poziom...hmmm...nawet nie wiem czy mówimy tutaj o jakimś poziomie:/ niestety...
      • Gość: Stach Re: żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 14:15
        Zawsze możesz wyłączyć telewizor albo przełączyć na inny kanał. Nikt Cię nie
        zmusza do patrzenia na naszą ligę.
    • przyjaciel.swiata Kto chciał podziękować kibicom Mucha czy kpt.Vuko? 24.03.08, 14:38
      kpt.Vuko reprezentuje zapewne iti i jak każdy Serb nosi broń marki
      Walther , kałasza albo nóż.
    • gromit123 Ogladalem ostatnio skroty 'ekstraklasy' 24.03.08, 16:06
      ...gdzie jedna z druzyn z czolowki grala z druga z czolowki.
      Smutno bylo patrzec na to 'widowisko'.... trudno uwierzyc ze ktos kto powinien
      byc profesjonalnym pilkarzem reprezentuje taki poziom; podworkowa kopanina.
      Jak mozna to ogladac i udawac ze to pilka nozna?!
      • Gość: hehe Re: Ogladalem ostatnio skroty 'ekstraklasy' IP: *.tvk.torun.pl 24.03.08, 17:21
        a u mnie w miescie (torun) jest kilkuset takich leszczy ktorzy sledza zmagania III ligowej pilki kopanej...

to trzeba miec zredukowane potrzeby...
      • Gość: karp Re: Ogladalem ostatnio skroty 'ekstraklasy' IP: *.telpol.net.pl 24.03.08, 20:18
        Ja ostatnio oglądałem 1243 odcinek "Klanu". Ale kogo to obchodzi?
        Nikt Cię nie zmuszał do oglądania tych skrótów i uwierz mi nikogo nie obchodzi,
        że je oglądałeś. Ja nikogo nie krytykuję, że oglądał wczoraj "Taniec z
        gwiazdami" czy inne temu podobne.
    • Gość: tico Mucha kontra Vuković - starcie tytanów IP: 212.160.200.* 24.03.08, 19:20
      Stefanowi Majewskiemu gratuluje pozbycia się Gizy. A po tym co widze to
      atmosfera wewnątrz Legii jest "super"....oby tak dalej Legio.
    • Gość: Ghana Vuković IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:57
      Vuković to bufon i wieśniak. Wcale wysokiego poziomu nie prezentuje, tylko krzyczy na wszystkich i wymusza faule, udaje, kłóci się z arbitrami zamiast porządnie grać.
    • clough Mucha kontra Vuković - starcie tytanów 24.03.08, 22:17
      Ludzie! Jakich tytanów? Kogo chcecie podkręcać, chyba samych siebie.
      • Gość: b Re: Mucha kontra Vuković - starcie tytanów IP: *.zetobi.com.pl 25.03.08, 09:11
        a gdzie zczubowska jedenastka kolejki wielkanocnej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka