Gość: Aro IP: *.autocom.pl 25.03.08, 19:36 Jakie bylo kryterium przydzielania miejsc na stadionie Wisly na mecz Polska-USA? Bo wybrac na kupbilet.pl mozna bylo tylko sektor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Beenhakker to jest Gosc IP: *.phlapa.east.verizon.net 25.03.08, 19:44 mam do niego 100% zaufania nawet jakby powolal Konge-Longe lub Brzjajowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Beenhakker to jest Gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:23 Kongo -Longo to akurat jeden z najlepszych przełajowców młodego pokolenia i powołanie go na Euro to obowiązek, a nie jakaś kurefska łaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Beenhakker: Jakbyśmy grali o punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 20:41 a propos kupbilet.pl kiedy dodatkowe losowanie biletów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Beenhakker: Jakbyśmy grali o punkty IP: 192.242.20.* 25.03.08, 21:16 Szkoda tylko ze USA wygra ten mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Podzial punktow Dziekanowski-Leo i Wdowczyk IP: *.cml.lib.oh.us 26.03.08, 00:28 Polacy wygraja ten mecz z jankesami 2:0. Atmosfera w druzynie sprzyja takiemu rezultatowi- Dziekan zaleczyl chodzenie pod wplywem alkoholu. Leo wzial sie za swoja prace i przestal krytykowac Wdowca. Wdowca to zasluga ze wszystko zmienilo sie na lepsze a Leo uniknal asta lavista do kraju tulipanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Podzial punktow Dziekanowski-Leo i Wdowczyk IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.03.08, 02:40 Polacy wygraja? chyba w cymbergaja. Amerykanie regularnie robia postepy, a polscy kopacze od lat zacofani. Ustepuja Amerykanom pod wzgledem kondycji i techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Beenhakker: Jakbyśmy grali o punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:05 Najlepsze jest to, że przed meczem z Czechami Leo mówi - grajce jakbyście grali z Niemcami. Przed meczem z USA mówi - grajcje jakbyście grali z Niemcami. Powiedzcie mi co on powie piłkarzom jak wyjdą na mecz z Niemcami?! Grajcie jakbyście grali z Brazylią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jakiś niepełny ten wywiad.. czegoś brakuje.. WIEM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 16:26 Roger! Co z Rogerem? Jak tam Roger? Czy dla Rogera droga do kadry otwarta? Czy Roger powołanie dostanie? Czy Roger spać będzie na sianie? Czy Roger bramki strzela na zawołanie? Odpowiedz Link Zgłoś