Dodaj do ulubionych

Puchar UEFA: Czy Bayern awansuje do półfinału?

• Gość: iwet21 Cud,cud,cud!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.08, 10:19
      I to jest Bayern.Moj kochany klub do konca tak trzymal w napieciu,ze
      naprawde oplacalo sie bilet kupic.89 min.1-1.Oki sa dalej ,ico???
      Cieszyliscie sie,ze to juz koniec jak w dogrywce Getafe 2 bramki
      strzelil.105 min.Bayern strzela.Jaka radosc a tu juz prawie koniec
      meczu,Kahn wylatuje na boisko-desperacja i ...CUD.3-3 w 120
      min.meczu.Niestety fani Polakow tego nie znaja,ja jestem z Polski
      ale od 14 lat fanem Bayern i Niemcow.Dlatego,ze jestem kibolka i
      chce to przezywac ,czuc adrenaline a nie pieniadze na Polakow
      wydawac i na Okeciu w Warszawie po czterech meczach ich witac.Bayern
      szacun dla Was.I co z tego,ze Getafe technicznie i wyczynowo lepiej
      gralo?.Cud sie zdarzyl i Bayern w polfinalach.Ole.
      • Gość: X Re: Cud,cud,cud!!!! IP: *.chello.pl 11.04.08, 10:40
        Ok, ok, ale na cholerę te przytyki do Polaków (którzy najczęściej wracają po trzech, nie po czterech meczach)?
        • Gość: iwet21 Re: Panie X!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.08, 10:47
          Poczytaj forum i zobacz jakie sa docinki dla Niemcow???.O tym to nie
          wspomnisz co??.Pozdrawiam
          • gtomasso Re: Panie X!!!! 11.04.08, 10:53
            A co Cię inni obchodzą? Obrażasz naszych tak dla wyrównania? Paru
            niemców/prowokatorów już to zrobiło...
            A jak ci się nie podoba ta mentalność naszych piłkarzy to szkoda, bo
            prezentujesz podobną - tu nie idzie to spadam do sąsiadów... dupa nie kibic...
            A jak chcesz żeby było lepiej, to się weź za wychowywanie dzieci w tym duchu, to
            już jest coś co można zrobić. Zresztą akurat chęci to bym im nie odmawiał (nie
            zawsze w każdym razie), umiejętności - na pewno!
            • Gość: Johann Re: Panie X!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.08, 11:01
              Tomasz, ach Tomasz gdzie ty to masz.To czyli zdrowy
              rozsadek.Przeczytaj te pierdoly ,ktores powyzej splodzil, idz w kat
              i wstydz sie.Anajlepiej -nie pisz juz tu wiecej.
            • Gość: iwet21 Regtomasso!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.08, 11:05
              Sam se bierz za wsychowanie dzieci ,to jest forum sportowe a nie
              jakies prywatne wypociny.Duzo Polakow wyjechalo i co??Gowno Ci do
              tego.Smolarek tez wyjechal ale tylko dzieki nim fani Polakow sa w
              EM.Pierwszy raz.Ja debilu nie wyjechalam ale jestem fanem i Bayern i
              Niemcow .To nie ma nic wspolnego z patriotyzmem.Paluj sie albo wal
              sie..Twoj wybor.Ludzi,Polakow rasisto polski zostaw w spokoju.I
              spadaj na polska stronke...aaaa Polacy nie grali w UEFA!!.Dlatego
              tutaj korzenie zapusciles.I sam widzisz ile radosci Bayern swoim
              kibicom daje,a Ty osle swoich rodakow mieszkajacych zagranica
              obrazasz.
              • Gość: f2b Re: Regtomasso!!!! IP: *.telsten.com 11.04.08, 11:08
                jestes fanka niemcow, bo nie wracaj z duzych imprez po 3 meczach? to zycze
                powodzenia w takim rozumowaniu

r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=10935
                • Gość: iwet21 Re: Regtomasso!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.08, 11:11
                  Napisalam czterech???.Przecenilam Polakow ..tak wracaja po trzech.I
                  tak bedzie w Austii..kupujcie bilety odrazu na Okecie-Warszawa.
              • gtomasso jeju jak szczekają??? 11.04.08, 11:22
                O co wam chodzi? Dałem odpowiedź na posta, który zszedł na kwestię
                narodowościową i co? Czytajcie wypowiedzi w kontekście, a nie z niego wyrwane,
                bo tak właśnie robią debile!!!
                A ja sam od lat kibicuje Bawarczykom i niemieckim drużynom, tak samo jak
                reprezentacji, co nie zmienia faktu, że nie obrażam naszych piłkarzy i zawsze
                będę im kibicował, niezależnie z kim by nie grali!!! A patriotyzm niekoniecznie
                ma tu coś do rzeczy, ot kibicuję tym których lubię! Są jacy są, ale jacy mają
                być w takim kraju, gdzie więcej jest fuszery niż uczciwej pracy? Z którego
                lepiej spieprzyć i pluć na niego z zagranicy niż coś samemu zrobić! Ja nikogo
                nie oceniam, ale wy, cwaniaczki też tego nie róbcie!
                Jesteście jacyś strasznie zakompleksieni, bo ja nikogo nie obrażam, za to wy jak
                najbardziej. I nauczcie się czytać ze zrozumieniem, i powtarzam, razem z
                kontekstem.
                A uwaga o dzieciach dotyczyła problemu - jak coś się nie podoba, to świeć
                przykładem i zrób coś, a nie atakuj innych. Tylko tyle. I jak widać aż tyle.
                Ah, jednak dodam jeszcze cos ad persona, choć staram się tego unikać, ale
                przesadziliście - lepiej nie wracajcie, bo takich tu faktycznie nie potrzeba,
                wtedy szybciej będziemy mieli szansę dogonić Niemców i w piłce i w innych
                dziedzinach ;)
                • gtomasso Re: jeju jak szczekają??? 11.04.08, 11:25
                  Aha, przepraszam, nie doczytałem z tym wyjazdem. To może jednak pora to rozważyć?

I powtarzam - można kibicować Niemcom, czy innym którzy grają lepiej, ale przy
                  tym zachować jakieś resztki własnej godności i nie obrażać tych, którzy są ze
                  swoją drużyną na dobre i na złe!
                  Bo to jest prawdziwe kibicowanie, choć sam taki do końca nie jestem, to potrafię
                  to docenić. To nie takie trudne.
              • Gość: Magic Re: Regtomasso!!!! IP: *.chello.pl 11.04.08, 11:40
                No jak nie wyjechałaś skoro z Niemiec piszesz?
          • Gość: X Re: Panie X!!!! IP: *.chello.pl 11.04.08, 11:50
            Może i wspomnę, a może po prostu z debilami (tymi antyniemieckimi) nie chcę dyskutować? Twoja odpowiedź sugerująca, że czepiasz się Polaków, bo jacyś kretyni nienawidzą Niemców niestety nie najlepiej o Tobie świadczy. Uczciwie przyznaj, że te docinki do Reprezentacji Polski zupełnie niepotrzebne były i gra gitara. Korona Ci z głowy nie spadnie.
    • Gość: iwet21 Bayern-nie do pokonania!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.08, 11:19
      Zgarnie wszystko,oprocz ligii mistrzow.Piencie sie nadal na
      forum,wsyniku nie zmienicie.Bayern w polfanalach a co
      dalej??...zobaczymy.Kazdy niech kibicuje swojemu klubowi ale..komu
      maja Polacy kibicowac??Jestem Polka i mam swoj klub Bayern a Wy
      bezklubowicze tylko zlosci na forach wypisujecie.Fanow Bayernu
      Iwetka pozdrawia i do 24 kwietnia.Cze.
      • gtomasso ;) 11.04.08, 11:30
        Ha ha, jaka zmiana tonacji;)
        Cieszę się, że udało mi się przekonać do lekkiej zmiany stanowiska;))
        (nie musisz się przyznawać, nie oczekuję tego, i tak mam satysfakcję:D)

I też uważam, że fajnie by było jakby Bayern wygrał ten puchar na otarcie łez,
        chociaż z taką postawą to w LM ćwierćfinałów raczej nie przeskoczy... Chyba, że
        Klinsmann coś wyczaruje;)
        A jak puchar wygra Fiorentina, to też będzie fajnie;)
        W każdym razie - niech wygra lepszy!
      • Gość: Getafe Re: Bayern-nie do pokonania!!! IP: *.chello.pl 11.04.08, 11:57
        Jacy znowu bezklubowicze? Ty kibicujesz Bayernowi, inni np. Getafe. Proste.
        • Gość: Johann Re: Bayern-nie do pokonania!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.08, 12:32
          Ja kibicuje mojemu, niemieckiemu klubowi , ty musisz sie obcych
          czepiac, no bo wasze nadwislanskie sa NIC nie warte.Wstyd jest sie
          nawet przyznac chyba ,ze sie jest kibicem polskiego klubu , gdy sie
          okazuje ,ze wszystkie to przekupstwo , streczycielstwo sportowe i
          normalne zlodziejstwo.Inie mysl , ze to tylko ten sport tak
          cuchnie.Tak idzie przez cale wasze polskie spoleczenstwo.Fuj.Az
          smierdzi. No , ale najwazniejsze , ze wam , JAK ZWYKLE ZRESZTA ,
          znowu spuscimy manto i polamiemy wasze gnaty w Klagenfuhrt.Musi tak
          byc , no bo przeciez Bog jest z nami, Niemcami a nie z wami z GG und
          Priwislanskego Kraju.Amen.
          • Gość: brat Anzelm Re: Bayern-nie do pokonania!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 14:54
            patrzcie dzieci, klasyczny debil na forum!!
            • Gość: iwet21 Anzelm...debil IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.08, 16:05
              Bingo frajerze..debil poznaje debila bo..sam debil.I co??? Wyniku
              nikt już nie zmieni!!Bayern w półfinale a Ty żeby ciśnieniu sobie
              ulżyć..wypałuj się.Pozdro.
    • meleshka I właśnie po tym poznaje się wielkość Luki Toniego 11.04.08, 11:20
      Bravissssssssimoooooo!!!!!!!!
    • daniel.kaczynski Zmienić przepisy! 11.04.08, 11:41
      Pierwszy mecz 1-1
      Drugi mecz 1-1
      W dogrywce 2-2
      I nagle okazuje się, że Bayern awansował dalej, wygląda na to, że zadziałała
      zasada bramek strzelonych na wyjeździe, a to jest dyskryminujące gospodarza
      drugiego meczu, bo przecież dogrywkę rozgrywa się tylko raz.
      Dogrywki nie można rozgrywać z zasadą uprzywilejowanych bramek, padł remis, więc
      należy rozegrać karne.
      • gtomasso Re: Zmienić przepisy! 11.04.08, 11:49
        proponuję, tak na przyszłość, zanim się rzuci jakiegoś posta, poczytać
        wcześniejsze, bo już o tym była mowa - wtedy dyskusja byłaby klarowniejsza...
        Inna rzecz, że nie każdy daje temat, a trudno czytać wszystko.
        W każdym razie - była już o tym mowa i np. moje stanowisko jest takie, że klub
        grający mecz rewanżowy u siebie i tak jest uprzywilejowany, więc ta zasada jest
        jak najbardziej słuszna. Tym bardziej, że działa tylko wtedy jak jest bramkowy
        remis. Bo że się gra trudniej na boisku przeciwnika, to chyba fakt, prawda? Więc
        dlaczego klub, który gra pierwszy mecz u siebie ma być pokrzywdzony?
      • Gość: lol Re: Zmienić przepisy! IP: *.chello.pl 11.04.08, 11:59
        Dogrywkę grają tylko raz obydwie drużyny - to goście są dyskryminowani, bo nie mają ani dogrywki, ani ewentualnych karnych u siebie. Dlatego za gole dla gości w dogrywce należy się bonus.
    • ryszard_michalicki To był Wieczór, To były EMOCJE 11.04.08, 11:48
      Dawno takiego meczu nie było.

Każdy gol, to był GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!!!

Szalałem w 44 minucie tak jakbym to ja strzelił gola :)

W 89 czułem się jakby mi skrzydła podcieli. Ale cóż jeszcze była dogrywka.

Nie można opisać bólu gardła od krzyków dwóch w ciągu 3 minut.

A potem smutków dwóch w ciągu 5 minut.

Czułem się po meczu jakby mnie walec przejechał. Smutek i rozgoryczenie. Chciałem płakać razem z bramkarzem, ale za dużo ludzi było. Tej nocy nie przespało całe Getafe i ja. Szkoda mi zespołu...

Dzielą nas setki kilometrów, ale czułem się jak ten brakujący 11 zawodnik. Grałem na każdej pozycji. Grałem sercem.... Nie sposób opisać tej ogromnej Wiary w Getafe, tego Szczęścia po każdym golu.

I tego smutku po 120 minutach.....

Najbardziej żal mi bramkarza, bo gram na tej pozycji. Ten błąd w 115 będzie mu się śnił do końca życia. Nie tylko jemu, ale całemu zespołowi i mi.

Powoli wydychając powietrze trzeba uznać zwycięstwo rywali.
      Przełykając pigułkę porażki trzeba grać dalej.
      Wyciągając wnioski z boju trzeba ruszyć do przodu....

Piłka przebędzie jeszcze setki kilometrów. My przebiegniemy jeszcze tysiące metrów. Niech ten żar w sercu nigdy nie zgaśnie. Ten żar by grać, by wstać, BY ZWYCIĘŻAĆ!

• meleshka zobaczcie OGRA!!! Tylko tutaj!:))))) 11.04.08, 11:52
      www.sueddeutsche.de/sport/uefacup/bildstrecke/905/168419/p0/?img=0.0
    • Gość: hans_szkop no co faszokatole? gdzie wasze druzyny:) IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.08, 12:36
      jestescie marne pionki
      sportowe zera
    • Gość: fed78 10 czy 11 w dogrywce? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 11.04.08, 12:48
      Mecz meczem a dogrywka dogrywką! czy Getafe powinno grać w dogrywce w 10 czy w 11?
    • Gość: Peaceout Puchar UEFA: Czy Bayern awansuje do półfinału? IP: *.ibd.gtsenergis.pl 11.04.08, 13:37
      Ogr Fajny. :) Tak z innej beczki .. Pato troche przypomina 40 letniego prawiczka
      .. co nie ? jak ktos oglądał ;). A co do meczu ... bramki sa dwie a pilka jedna
      tyle w temacie

Do polakoniemców i niemcopolaków - do zo na Euro ! niech wygra ...lepszy ? hmm
      nie ... niech wygra sport !
    • Gość: Maćko Puchar UEFA: Czy Bayern awansuje do półfinału? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 14:39
      Getafe! To wy jesteście mistrzami! Gdyby nie ta czerwona kartka...
      Moim zdanie mecz był ustawiony (Lahm i Toni powinni wylecieć)...
    • Gość: glowas Puchar UEFA: Czy Bayern awansuje do półfinału? IP: *.aduro.pl 11.04.08, 14:43
      Panowie.
      Byliśmy światkiem najbardziej niesprawiedliwego wyniku od bardzo dawna. Jako
      kibic Realu oczywiście kibicowałem drużynie Getafe, bardzo chcialem obejrzeć grę
      Dela Reda ale długo nie napatrzyłem. Naprawdę piękny mecz bez happy end'u :?
      To co robił sędzie to naprawdę było załosne.
      Faul DR był na Tonim ale to raczej nie było przewinienie na czerwoną kartkę,
      przecież jeszcze było obok nich jeden zawodnik Getafe :!: Gdyby hiszpan został
      na boisku to mecz napewno ułozył by się inaczej, moze by Getafe przegralo już po
      90 minutach ale wtedy by nie było pretensji do sędziego za dziwne
      sędziowanie.Gracze Getafe tez faulowali ale nie tak jak Bawarczycy.
      Luca Toni powinien był zejść z boiska duzo wcześniej, za to celowe uderzenie
      rywala, no był prowokowany ale takie sytuacje to codziennosć, i miał zamiar go
      uderzyć i czerwona dla niego powinna być, skoro Dela Red dostał czerwoną to
      czemu Toni nie dostał ??
      Podolski też miał chęć pobić gracz Getafe, i tam go nawet chyba nogami zaczął
      trącać, a sędzia nic.
      Ogólnie Bayern grał brutalnie i to oni powinni kończyć ten mecz w osłabieniu.
      PS. Van Bommel poraz kolejny udowadnia ze niepotrafi przegrywać. On też powinien
      dostać czerwoną za zabicie tego niebieskiego balona, który mu nic nie zrobił :lol:
      Niewykorzystane sytuacje się mszczą, i naprawdę futbol jest niesprawiedliwy.
      Naprawdę chyba nie ma Boga w niebie, ajeśli jest to na pewno jest szwabem. Pato
      naprawdę grał nawet dobrze do czasu tej nieszczęsnej interwencji w dogrywce.
      wtedy powiedziałem ze jeszcze Bayern im strzeli i wykrakałem. Po meczu się
      prawie popłakałem, zal mi bylo tych chłopaków którzy wsadzili całe swoje serce w
      ten mecz. Gra Getafe była bardzo dobra nie przestraszyli się tych cieniasów,
      ale zabrakło im szczęścia. Ten gość co sie poślizgnął to zal patrzeć było.
      stracili Dela Reda potem Uche tez musial zejść no naprawdę grając w osłabieniu i
      z taką niby dobrą drużyną pokazali kawał dobrego futbolu.
      Bayern nie pokazał nic, cały czas to samo. Gdyby nie koszmarne interwencje Pato
      i niewyrzucenie Toniego to teraz oni by płakali. Nie mieli pomysłu na grę.
      Liczę na to ze teraz Zenit w pewnym stopniu pomśli Getafe i pokaze Bayernowi
      gdzie jest jego miejsce. Z resztą udział w UEFA też odzwierciedla ich
      zeszłoroczne poczynania w lidze =D>
      A kibice Bayernu wyrywali krzesełka na stadionie ma nadzieję ze juz maja jakąś
      kare. A ci w Polsce się cieszą jak by naprawdę zagrali cudownie i zasłuzenie
      wygrali ten mecz. Naprawdę fuks nad fuksami.
      Trener Laudrup cóz on mogł powiedziec chyba tylko tyle wynik niesprawiedliwy i
      ze jest dumny ze swoich piłkarzy.
      Szwab natomiast jakoś tam powiedział ze zasługiwali na sukces jego przeciwnicy
      ale sie cieszyła jak głupi, ale mial świadomosć ze niepokazali nic i tyle.
      Moze i jestem stronniczy ale nie mogę zrozumieć jak to się stało. Pozdro i
      płakać się chce
      • Gość: brat Anzelm Re: Puchar UEFA: Czy Bayern awansuje do półfinału IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 15:05
        póty szwab wodę nosi póki mu się ucha nie urwie..

zawsze z nimi tak było i tak będzie i tym razem, kara boża na niemiecki,
        oszukańczy pomiot już wisi w powietrzu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka