Gość: fidel IP: *.toya.net.pl / 10.0.239.* 10.09.03, 19:33 Hej Polska gol, lalalalalalalalala.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goliat Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 20:55 gol lalalalalalalalalala stracili w drugiej minucie, a potem jeszcze jednego laalalallalalala!! i nie jest to pewnie ich ostatnie słowo ło ło ło lal lalala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czesi to mają team,chcę być Czechem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 22:34 BRACIA CZESI TO UMIEJĄ GRAĆ SZKODA ŻE NIE JESTEM CZECHEM.SKOPALI DUPĘ HOLENDROM AŻ MIŁO BYŁO PATRZEĆ ZWŁASZCZA NA GOL POBORSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: Czesi to mają team,chcę być Czechem IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.09.03, 22:47 a ja chcę być ruskiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek sp Re: Czesi to mają team,chcę być Czechem IP: *.e-wroc.com 10.09.03, 23:30 a moze wolisz zozstac zabojadem? - cienias i mieczak z ciebie pizdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czesi to mają team,chcę być Czechem IP: *.jmk.lodz.pl 11.09.03, 10:34 co to za team cienaki jakieś kasperczak nie widział reprezentanta czech w wielkiej wiśle :D tu muszą grać reprezentanci Polski hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.03, 22:37 Jeszcze mamy szansę musimy tylko wygrać z Węgrami,a Szwedzi z Lotyszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 08yv7g D.Tusk zdyskwalifikowany IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.09.03, 22:49 a poza tym jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.minntech.com 10.09.03, 22:52 Gość portalu: kibic napisał(a): > Jeszcze mamy szansę musimy tylko wygrać z Węgrami,a Szwedzi z > Lotyszami pod warunkiem ze Wegrzy beda konczyc w 9 ciu a Szwedom pomoze sedzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Bułgaria też przechodzi po wygranej Belgii. IP: *.telepac.pt 10.09.03, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontario W Polsce nie ma dobrych trenerow. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.09.03, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAL TYLKO WIELKIEGO WSTYDU DLA SLOWIANSKIEJ RASY, IP: *.sympatico.ca 10.09.03, 23:54 KURWA, CO TO!!!! CO TO!!!! JAK TAK MOZNA, CALA POLSKA SIE TOPI , NIE MA ZADNEGO HONORU W TYM KRAJU, A JEBANY PZPN PACZY SIE NA OBCYCH ZEBY GRALI DLA NASZEGO KRAJU, WSTYDU Z TYM JEBANYM OLISHIT ,PLAMA DO KONCA ZYCIA DLA POLSKIEJ PILKI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACH DLACZEGO LEWANDOWSKI GRAL TAK DLUGO???? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 00:29 TEN ZAWODNIK BYL CALKOWICIE BEZPRODUKTYWNY (JEDNO CELNE DOSRODKOWANIE, POZA TYM NIC, ZERO!!!!) MOZE SIE CZEPIAM, ALE OSTATECZNIE STRACILEM JUZ ZAUFANIE DO JANASA. A PRZECIEZ TO DOBRY TRENER I NAPRAWDE DOBRZE MU ZYCZE..... TERAZ JEDYNYM ROZDADNYM KANDYDATEM NA JEGO MIEJSCE JEST EDWARD KLEJDINST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyganek Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 00:43 Do dwóch najśmieszniejszych zwrotów jakie słyszałem w życiu (tj. Trabant-limuzyna i parlamentarzyści radzieccy) dołączam trzeci: polska myśl trenerska. P.Janas niestety nie ma pomysłu, a nawet nie potrafi wyciągać wniosków z sytuacji na boisku. Jeśli Żewłakow i Lewandowski grają słabo, to trzeba ich zmienić.Żurawski bez Kosowskiego może grać, ale Kosowski bez Żurawskiego nie. Drużyna przegrywa I połowę 2:0, w ostatnich minutach przed przerwą snuje się po boisku a w przerwie nie ma żadnych zmian! Trzeba wrócić do starego pomysłu: Janusz Atlas na trenera reprezentacji (tylko nie wspomagać go Apostelem). Różnica między takimi trenerami jak Janas a SUPERKAZIEM Górskim (u niego też nie było brylantowych techników) jest taka, że ten ostatni tworzył drużynę. Nie ograniczał się do zbierania graczy. Na dodatek zapominał informować swoich zawodników, że są gorsi od Anglików, Włochów, Argentyńczyków, Szwedów a nawet Brazylijczyków i ci "niepoinformowani" po prostu wygrywali. To nie był zbiór gwiazd, tylko drużyna. Może pora wrócić do zgrupowań ligowych kopaczy. Wziąć przykład z Korei. Ich "skoszarowano" i zrobiono drużynę z kopaczo-biegaczy, o których wcześniej ani później nikt nie słyszał. Tylko nie wolno powoływać Kałużnego i Wichniarka. Brak gówniarzy w kadrze dobrze jej zrobi. Na dziś: Dudek, Hajto, Bąk, Kłos, Krzynówek, Szymkowiak, Sobolewski i Żurawski! Przegrali, ale widać, że im się chce. Maciek Żurawski się nie przełamał, ale jest najlepszym technikiem w kadrze - musi grać. Na Tomku Hajcie wieszano psy, ale on zawsze walczy z takim sercem (fakt, że momentami bez głowy) jak w Bundeslidze. Podziękujmy kibicom Liverpoolu za wsparcie dla Jurka Dudka w trudnych chwilach. Są mądrzejsi od naszych pseudoznawców. Bez Dudka byłoby "07 zgoś się". Jacek Bąk - będzie z niego pożytek. Jacek Krzynówek - najlepszy polski piłkarz w polu. Było źle, ale obejrzę mecz z Węgrami. Będzie warto! Bracia Kibice! na gwizdy jest pora dopiero po meczu. W trakcie - to jest nasza reprezentacja! Olisadebe zrobi swoje! Żurawski też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BziQ DUMNI ZE ZWYCIĘSTWA, WIERNI PO PORAŻCE!!! IP: *.intermedia.com.pl / 10.0.0.* 11.09.03, 11:42 A Ja i tak będę kibicował Polskiej Reprezentacji, nawet jeśli będą na 143 lub 250 miejscu w rankingu FIFA. Jestem Polakiem i jestem z tego DUMNY, nie mam zamiaru zmieniać swojego obywatelstwa. Serce boli jak jakikolwiek reprezentant Polski czy drużyna przegrywa!!! DUMNI ZE ZWYCIĘSTWA, WIERNI PO PORAŻCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BziQ Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.intermedia.com.pl / 10.0.0.* 11.09.03, 11:52 Gość portalu: Cyganek napisał(a): > Na dziś: Dudek, Hajto, Bąk, Kłos, Krzynówek, Szymkowiak, > Sobolewski i Żurawski! Przegrali, ale widać, że im się chce. > Maciek Żurawski się nie przełamał, ale jest najlepszym > technikiem w kadrze - musi grać. > Na Tomku Hajcie wieszano psy, ale on zawsze walczy z takim sercem > (fakt, że momentami bez głowy) jak w Bundeslidze. > Podziękujmy kibicom Liverpoolu za wsparcie dla Jurka Dudka w > trudnych chwilach. Są mądrzejsi od naszych pseudoznawców. Bez > Dudka byłoby "07 zgoś się". > Jacek Bąk - będzie z niego pożytek. > Jacek Krzynówek - najlepszy polski piłkarz w polu. > Było źle, ale obejrzę mecz z Węgrami. Będzie warto! > Bracia Kibice! na gwizdy jest pora dopiero po meczu. W trakcie - > to jest nasza reprezentacja! Olisadebe zrobi swoje! Żurawski > też. Masz Cyganek całkowitą rację. Nasi reprezentanci wychodząc na boisko nie powinni myśleć o klasie przeciwnika (czy to Andora czy Brazylia). Powinni wyjść, gryźć trawę przez 90 minut i mieć satysfakcję, że zrobili wszystko co w swojej mocy aby pokonać przeciwnika!!! DO BOJU POLSKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek a ja nie lubie polskiego drink-timu IP: *.CTBTO.ORG 11.09.03, 16:35 A ja nienawidze polskiej repry, mimo ze jestem polakiem ( no i co z tego???) i nigdy im nie bede kibicowal! Nienawidze ich bardziej niz lubie Francje, a Francuzi to moj ulubiony zespol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nec Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.student.pw.edu.pl / 10.5.224.* 11.09.03, 00:48 To nie jest jeszcze reprezentacja na takich gości jak Szwedzi, przecież oni zawsze super grali. A u nas zawsze coś jest nie tak, "ktoś ma kontuzję", "kogoś boli głowa". Niektórzy z naszych grali za długo np. taki Lewandowski, kim on był na boisku - cieniem. Do trenera nic nie mam bo to nie do końca jego wina, on przecież nie gra, a i tak napewno jest lepszy od swojego poprzednika, pana Bońka. Zobaszymy jak będzie po 11.X, ja nadal wierze w awans i nie chce być jakimś pieprzonym Czechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: *.crowley.pl 11.09.03, 08:24 kupuję sobie koszulkę czeskiej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialasova Nich zyja Czechy i Bulgaria! IP: 161.52.159.* 11.09.03, 10:57 Niech zyja Czesi i Bulgarzy!!! Kiedy nie mozna liczyc na wlasna reprezentacje, ja kibicuje innym slowianskim nacjom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoslowianin Re: Nich zyja Rosja i Serbia! IP: *.CTBTO.ORG 11.09.03, 16:32 Rosja - miazdzece piekne zwyciestwo! Wspominamy czasy Jaszyna! Serbi a- najpiekniejszy mecz w historii sportu z makaroniarskim syfem! Zlosliwosc losu, ze nie awansowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awoj Re: Środowe mecze eliminacji ME IP: 192.9.200.* 11.09.03, 13:54 Prawdę mówiąc nie czuję identyfikacji z reprezentacją Polski, która dla mnie jest jedynie kadrą PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialasova dajcie se ludziska spokój..... IP: 161.52.159.* 11.09.03, 15:51 Dajcie sobie ludzie spokój, polska reprezentacja to beznadziejo. A wszystko przez to zwolnienie Engela, bo dziady z PZPR-u, czy tam z PZPN-u zwolnily dobrego trenerai nie maja odwagi przyznac sie do bledu. Co oni chcieli, mistrzostwo swiata?! Cel - dostanie sie do mistrzostw osiagnal i zostal za to zdradziecko zwolniony, hanba! Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Środowe mecze eliminacji ME 11.09.03, 15:57 Jeśli będą baraze, to mamy sznsę np. zIslandią,Szkocją, Walią, Irlandią czy Szwajcarią. Pewne szanse... Odpowiedz Link Zgłoś