Dodaj do ulubionych

Pogoni grozi zamknięcie stadionu

IP: *.chello.pl 17.05.08, 10:19
DO REDAKCJI GAZETY WYBORCZEJ! PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZE ZDYSCYPLINOWANIE JAKUBA LISOWSKIEGO, KTÓRY MOŻE I DZIENNIKARZEM JEST DOBRYM, ALE KOMPLETNIE NIEZORIENTOWANYM W TEMACIE POGONI SZCZECIN I SPRAW ZWIĄZANYCH Z TRANSFERAMI Z I DO KLUBU! PAN LISOWSKI WYSUWA FAŁSZYWE FAKTY, SIEJE FERMENT I DZIELI BRAĆ KIBICOWSKĄ.

Paweł Drumlak jest nielubiany w Szczecinie nie ze względu na grę w Cracovii (przykłady: Ława i Dymkowski w Arce jak grali nigdy nie spotkali się z takim przyjęciem w Szczecinie, co więcej ten drugi dostał się do Rady Miasta Szczecina z duzym poparciem kibicow!). Tu chodzi o zachowanie Drumlaka podczas występów Pogoni w Krakowie jeszcze za prezesury pana Ptaka oraz niemiłej atmosfery towarzyszacej odejsciu zawodnika z klubu. Jesli probuje sie na sile wcisnac w artykule kogos kto nie szanuje barw klubowych, to nie mozna nazwac tego inaczej jak sponsorskim tekstem. Panie Lisowski, koncz wasc wstydu oszczedz!
Obserwuj wątek
    • Gość: Vlad.H. Jakub Lisowski to klamca! IP: 80.53.41.* 18.05.08, 18:13
      Pisze to swiadomie, licze sie z procesem o naruszenie dobr osobistych.
      Kibice maja za zle Drumlakowi nie to ze gral w Cracovii (ktorej kibice jesli Pan
      Jakub Lisowski byc moze zapomnial bestialsko zamordowali Andrzeja Kujawe -
      kibica Pogoni w 1993 roku przed spotkaniem Polska - Anglia w Chorzowie po czym
      co jest ewenementem w histori bandytyzmu na Polskich stadionach wywiesili
      obrazliwy transparent na ktorym chwalili sie dokonanym mordem i za co nigdy klub
      Papieza Jana Pawla II nie przeprosil ani nie zostal ukarany) ale o to ze Pawel
      Drumlak publicznie, podczas roznych wywiadow sugerowal ze Pogon Szczecin kupuje
      i sprzedaje mecze.
      Kibice protestuja przeciwko obecnosci w Pogoni Pawla Drumlaka bo jako wychowanek
      naruszyl w imie prywatengo sporu z Antonim Ptakiem (Drumlak zazadal od Ptaka
      pieniedzy za gre ktorej Ptak nie zaakceptowal, Ptak - slusznie moim zdaniem
      uwazal te kwote za wygorowana a Drumlaka za pilkarza niewartego takich pieniedzy
      co zreszta pozniej Drumlak udowodnil w Cracovii smetnie snujac sie gdzie s w
      szarym koncu jej zawodnikow lub nieustannie leczac kontuzje).
      To jest geneza niecheci kibicow Pogoni do Drumlaka - nie gra w Cracovii ale
      sposob w jaki Drumlak zachowywal sie podczas swojego pobytu (bo nie nazwalbym
      tego gra) w Cracovii.
      Proby tworzenia wrazenia o bandytyzmie kibicow Pogoni (w tle przebija caly czas
      afera z rasizmem a przeciez to co napisali kibice Pogoni absolutnie nie ma nic
      wposlnego z rasizmem).
      Kibice maja prawo wyrazic swoj sprzeciw w sprawie Drumlaka - wielokrotnie padaly
      deklaracje wobec osoby Pwala Drumlaka - jest osoba niemile widziana w Pogoni,
      poza Pogonia Pan Drumlak moze spokojnie robic co sobie zechce, wlos mu z glowy
      nie spadnie co rowniez wielokrotnie deklarowali kibice, po prostu kibice nie
      chca by Pawel Drumlak kiedykolwiek gral w Pogoni.
      Prywatnie jako kibi uwazam Pawla Drumalka za bardzie przecietnego pilkarza i nie
      wiem w jaki sposob kiedys dobrze zapowiadajacy sie pilakrz ktory w pewnym
      moemencie poszedl w tandetne gwiazdrostwo i zatrzymal sie w swoim rozwoju mialby
      pomoc Pogoni - przypuszczam ze Pawel Drumalk w zamian za swoje uslugi wymagal
      bedzie dosc niemalego wynagrodzenia - mysle ze za te pieniadze mozna pozyskac
      znacznie wartosciowszego zawodnika... - oczywiscie konkretne kwoty pozostaja w
      sferze domyslow ale bardzo chetnie dowiedzialbym sie ze nie mam racji i Pawel
      Drumlak nauczyl sie w swoim pilkarskim zyciu ze oprocz kasy wazne sa tez inne
      rzeczy.
      Przepraszam czytajacy za dosc emocjonalna forme mojej wypowiedzi ale tekst
      Jakuba Lisowskiego odebralem w kategoriach wybitnej manipulacji i proby
      wypaczania tak historii jak i intencji protestujacych.

PS
      oczywiscie jestem do dyspozycji Pana Jakuba Lisowskskiego i gotow jestem
      przedstawionych w mojej wypowiedzi tez bronic przed sadem.
      Protestuje przeciw tak bezczelnej dziennikarskiej nierzetelnosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka